,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 17-23 Απριλίου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ, Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2023. ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 17 έως 23 Απριλίου, αξιοποιήστε τον ευνοϊκό χρόνο που θα σας δοθεί για δουλειά και για να εκπληρώσετε σημαντικές οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Θα έχετε επιτυχημένες επισκέψεις σε διάφορα κρατικά, τραπεζικά ή νομικά ιδρύματα για θέματα σημαντικά για την οικογένεια ή την επιχείρησή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με τις αλλαγές στη ζωή σας ή να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς θα έχετε την τάση να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Η μεταβλητότητά τους, η αστάθεια μπορεί να δημιουργήσει ανεπιθύμητη σύγχυση στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε από μια είδηση ​​που σχετίζεται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε. Αυτή η είδηση ​​μάλλον θα αφορά ένα άτομο με το οποίο έχετε κάποιου είδους οικογενειακή σχέση ή παλιά γνωριμία. Σε αυτές τις επτά ημέρες, ενδιαφέρουσα εξέλιξη θα έχουν οι φιλικές σας σχέσεις με μια γυναίκα με την οποία πιθανότατα επικοινωνείτε εικονικά, και με την οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή ιδέες. Η εβδομάδα φέρνει νέες γνωριμίες με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Οι άντρες θα πρέπει να ανεχτούν κάποια στασιμότητα στις υποθέσεις τους, αλλά αυτός δεν είναι σε καμία περίπτωση χαμένος χρόνος για εσάς. Υπάρχει κάτι να κάνετε, κάτι να μάθετε, να αναπτυχθείτε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Κάποια από τα γεγονότα της εβδομάδας θα συνδεθούν με κάποια ιδιαίτερη προσδοκία και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα απογοητευτείτε. Οι γυναίκες θα δεσμευτούν για ένα δώρο για ένα κορίτσι ή μια γυναίκα. Ένα τέτοιο άτομο μπορεί να γίνει αφορμή για μια συγκέντρωση, για συγχαρητήρια στο τηλέφωνο ή για μια άλλη ευχάριστη εμπειρία. Παρά την απροσδόκητη εξέλιξη κάποιων γεγονότων, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μείνετε προσγειωμένοι. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε τον πανικό και το περιττό άγχος, γιατί αυτό θα επηρεάσει αρνητικά όλα τα άλλα μέλη της οικογένειάς σας ή τη δουλειά σας. Όσο πιο προσεκτικά ενεργείτε, τόσο πιο σταθερά αποτελέσματα θα μπορείτε να επιτύχετε.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 17 με 23 Απριλίου, καλό θα είναι να αποδεχτείτε με ψυχραιμία ένα δυσάρεστο γεγονός που σχετίζεται με κάποιο γνωστό σου πρόσωπο. Διάφορα γεγονότα κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών μπορεί να απαιτήσουν από εσάς να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να πάτε στο σπίτι συγγενών ή φίλων που μένουν σε κάποια απόσταση από εσάς. Τα προβλήματα ή οι δυσκολίες αυτή την εβδομάδα πιθανότατα δεν θα σας επηρεάσουν άμεσα. Αν και θα συμβούν στη ζωή των άλλων, θα έχουν κάποιο αντίκτυπο σε εσάς, αλλάζοντας την καθημερινότητά σας ή τα σχέδιά σας με κάποιο τρόπο. Η μοίρα θα σας στείλει τουλάχιστον μία ευκαιρία αυτή την ανοιξιάτικη εβδομάδα να πραγματοποιήσετε την επιθυμία ή την ιδέα σας. Αυτές τις μέρες σίγουρα δεν θα σας λείψει η τύχη στις νέες σας προσπάθειες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να σκεφτείτε πιο πρακτικά τις ενέργειες ή τις δεσμεύσεις σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα έχετε με άτομα από τον κύκλο φίλων ή συνεργατών σας. Μέσα στην εβδομάδα, η δυναμική των γεγονότων θα είναι μεγάλη και θα κληθείτε να δείξετε σταθερότητα και συνέπεια στις πράξεις σας. Οι επιτυχίες σας θα είναι ρεαλιστικά επιτεύξιμες, αλλά μόνο αν δείξετε επιμονή και θέληση στην υλοποίηση σχεδίων και εργασιών που θα έχετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Οι άντρες θα έχουν μια χρήσιμη συζήτηση, συνάντηση ή συγκέντρωση με ένα στενό άτομο ή φίλο. Μπορεί να έχετε ένα όνειρο που σχετίζεται με ένα άτομο που έφυγε απροσδόκητα από αυτόν τον κόσμο. Οι γυναίκες θα βιώσουν μια αγχωτική εμφάνιση ενός προβλήματος που στην πραγματικότητα θα έχει μια πολύ απλή λύση. Η εβδομάδα σας φέρνει απογοήτευση από την έλλειψη ευθύνης ή ορθότητας από την πλευρά ενός στενού προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 17 έως 23 Απριλίου, θα ενθουσιαστείτε με νέα και γεγονότα που σχετίζονται με ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Πιθανότατα, πρόκειται για κάποιον με τον οποίο έχετε μια ρομαντική ή οικογενειακή σχέση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με τα σχόλια ή τις υποσχέσεις που δίνετε, καθώς υπάρχει πιθανότητα παρεξήγησης ή να γίνετε αντικείμενο χειραγώγησης κάποιου. Μάλιστα, η εξέλιξη των σχέσεών σας αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για εσάς, αρκεί όμως να βασίζονται στην ειλικρίνεια, τον σεβασμό και τη διαφάνεια. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, για ανάπτυξη επαφών με ανθρώπους από διάφορες χώρες. Θα έχετε ενδιαφέρουσα επικοινωνία με άτομα που ζουν στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αναζητήσετε την καλύτερη λύση σε ένα οικιακό ή περιουσιακό πρόβλημα που σίγουρα θα χρειαστεί έρευνα, αναζήτηση ειδικού, επαγγελματικές συμβουλές κ.λπ. Οι άνδρες θα δεσμευτούν για μια επισκευή, για την αντικατάσταση ενός αντικειμένου ή τεχνικής εργασίας στο σπίτι ή σε μια άλλη οικιακή κατάσταση. Η ένταση γύρω από ένα παιδί μπορεί να είναι η αιτία σοβαρών αντιφάσεων ή συγκρούσεων. Οι γυναίκες θα είναι οι πυλώνες του σπιτιού, όλοι θα βασίζονται σε αυτές, όλοι θα αναζητήσουν βοήθεια σε αυτές, αλλά οι ίδιες σπάνια θα λάβουν βοήθεια. Η εβδομάδα φέρνει απροσδόκητες συναντήσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με έναν άντρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα από 17 έως 23 Απριλίου, για να υλοποιήσετε ένα μεγάλο μέρος των σχεδίων σας, θα πρέπει να βασιστείτε σε έναν άντρα ή σε άντρες. Οι σχέσεις μεταξύ διαφορετικών γενεών ανδρών σε μια οικογένεια, μπορεί να έχουν πολύ καλή εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα. Τίποτα όμως δεν θα επιτευχθεί αν δεν επιδιωχθούν συμφωνία, αρμονία, συμβιβασμούς όταν προκύψουν σοβαρές διαφωνίες. Υπάρχουν παντού, αλλά ο καθένας τα επιλύει διαφορετικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα μοιραστείτε μια ιδέα σας που σχετίζεται με το σπίτι σας και θα αναζητήσετε συγκεκριμένους τρόπους για να την εφαρμόσετε. Μάλλον θα σχετίζεται με κάποια αλλαγή και σίγουρα η ιδέα σας θα είναι πολύ καλή. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με ένα έγγραφο ή νέα που σχετίζονται με ένα ακίνητο ή ακίνητο που κατέχετε ή θέλετε να αγοράσετε. Αυτή η ευνοϊκή τάση ισχύει και σε περίπτωση που βρίσκεστε σε διαδικασία πώλησης. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα άτομο που βρίσκεται στο τέλος της ζωής του ή μπορεί να παρευρεθείτε σε μια συζήτηση για θέματα κληρονομιάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να αναβάλετε μια συνάντηση ή να αρνηθείτε μια πρόσκληση λόγω άλλης ξαφνικής δέσμευσης. Οι άνδρες θα πρέπει να αναλάβουν μια σοβαρή οικογενειακή δέσμευση, η οποία θα έχει συγκεκριμένη προθεσμία. Μέσα στην εβδομάδα θα προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε κάποιον με έναν πρωτότυπο για εσάς τρόπο. Οι γυναίκες θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια εβδομάδα απροσδόκητων γεγονότων που θα συμβούν στο σπίτι, στη δουλειά ή στην κοινωνία όπου ζουν. Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να έχετε συναρπαστικές εμπειρίες ή να χαίρεστε για έναν ολοκληρωμένο στόχο.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 17 έως 23 Απριλίου, ελέγξτε προσεκτικά οτιδήποτε σχετίζεται με έγγραφα ή αποσκευές εάν πρόκειται να ταξιδέψετε, ανεξάρτητα από την απόσταση. Υπάρχει πιθανότητα να προκύψει μια απροσδόκητη κατάσταση κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου ταξιδιού που θα σας δημιουργήσει ένταση ή θα σας προκαλέσει κάποιου είδους απώλεια. Σε αυτές τις επτά ημέρες, να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσέξτε να μην επιτρέψετε την αντιεπαγγελματική εκτέλεση των καθηκόντων σας λόγω βιασύνης ή έλλειψης επαρκούς εμπειρίας. Οι αντιξοότητες αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στα σχέδια και τις πράξεις σας, καθώς μπορεί να σας προκαλέσουν βιαστικές συναισθηματικές αντιδράσεις και αυτό θα οδηγήσει στην εμβάθυνσή τους. Είναι πιθανό να εμφανιστούν νέα άτομα στον κύκλο των συναδέλφων, των πελατών ή των συνεργατών σας αυτή την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μην αρνηθείτε τη βοήθεια σε άτομα που τη χρειάζονται. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να κρατάτε την προσωπική σας αλληλογραφία και το τηλέφωνό σας ασφαλή από αδιάκριτα βλέμματα. Μπορεί να περιμένετε μάταια ένα έγγραφο ή μια πληροφορία σημαντική για εσάς που θα καθυστερήσει επ’ αόριστον. Οι άνδρες θα έχουν συναισθηματικές εμπειρίες με φίλους. Γενικότερα, γεγονότα και νέα μέσα στην εβδομάδα θα έχουν μια απρόσμενη εξέλιξη για εσάς. Αυτό που πρέπει να δείξετε είναι σταθερότητα και αποφυγή πανικού ή φόβου. Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν τα κουτσομπολιά, τη διάδοση μη επαληθευμένων ή ψευδών πληροφοριών. Αυτές τις μέρες πρέπει να πάτε κάπου σε μια δυσάρεστη περίσταση. Οι συναντήσεις σας θα είναι περίπλοκες και η επικοινωνία με άλλα άτομα θα αποδειχθεί προβληματική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα από 17 έως 23 Απριλίου, θα σας ευχαριστήσει ένα έγγραφο που σχετίζεται με χρήματα που θα λάβετε από ίδρυμα, τράπεζα ή άλλη πηγή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να σας εκπλήξει. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για συζητήσεις που σχετίζονται με υψηλότερες αμοιβές, ξεκινώντας ένα έργο από το οποίο θα περιμένετε καλά έσοδα και άλλα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι οικογενειακές σας σχέσεις θα απαιτήσουν την προσοχή σας, όπου μπορεί να προκύψει μια κατάσταση σύγκρουσης, με δύσκολη την πρόβλεψη εξέλιξης. Είναι αδύνατο να ξεχωρίσετε από πού θα ξεκινήσει η σύγκρουση ή ποιο θα είναι το πρόβλημα, αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί όταν εμφανίζεται ανεπιθύμητη ένταση στην οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε μια ευνοϊκή περίοδο για να ταξιδέψετε, αλλά μόνο εάν έχετε έναν συγκεκριμένο σκοπό, επαγγελματικούς λόγους, συναντήσεις σημαντικών ανθρώπων και όχι για λόγους τουρισμού ή διασκέδασης. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να ανησυχείτε για την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου, είτε ζει μαζί σας είτε όχι. Οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές στο να μοιράζονται προσωπικά ή οικογενειακά μυστικά. Μόλις βγουν λέξεις από μέσα σας, δεν θα επιστρέψουν, αλλά θα συνεχίσουν την κίνησή τους από στόμα σε στόμα. Οι άντρες θα έχουν αφορμές για προσωπική ικανοποίηση από μια καλή δουλειά, σταθεροποίηση ή εναρμόνιση σημαντικών σχέσεων κ.λπ.

ΖΥΓΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 17 έως 23 Απριλίου, θα αντιμετωπίσετε μια απόκλιση συμφερόντων και μια κατάσταση σύγκρουσης που σχετίζεται με ένα παιδί ή γονείς. Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη για τη λήψη δυσάρεστων ειδήσεων ή την εμπειρία ενός απροσδόκητου γεγονότος που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών, γειτόνων ή φίλων σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με την υγιή ανάκαμψη και σταθεροποίηση ενός άνδρα και την επιτυχή θεραπεία μετά από μια επέμβαση ή άλλου είδους θεραπεία. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει καβγάς ή ένταση, που θα σχετίζεται με κάποιο οικονομικό έγγραφο, μια ανεκπλήρωτη υπόσχεση ή χρήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα περιμένετε και θα ελπίζετε να λάβετε υποστήριξη ή βοήθεια από μια γυναίκα, πιθανότατα τη μητέρα, τη γιαγιά, την αδερφή, την κόρη σας κ.λπ. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για έρωτες και ρομαντικές εμπειρίες. Οι άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν φρέσκα χρήματα στον προσωπικό ή τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Η εβδομάδα σας φέρνει επικοινωνία με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις, με τα οποία θα ανταλλάξετε χρήσιμες ή σημαντικές πληροφορίες και για τα δύο μέρη. Οι γυναίκες θα συμμετάσχουν σε ένα σημαντικό συμβόλαιο ή συμφωνία οικονομικής, επαγγελματικής ή πολιτικής φύσης. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει η ευκαιρία να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που μένουν στο χωριό ή σε άλλη πόλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 17 έως 23 Απριλίου, θα είναι σημαντικό για εσάς να επιτύχετε σταθερότητα και να εξασφαλίσετε άνεση στην οικογένειά σας, στις οικογενειακές σχέσεις. Οι προσπάθειές σας πρέπει να κατευθύνονται προς αυτή την κατεύθυνση και σίγουρα δεν θα είναι μάταιες. Πολλοί από εσάς θα χαρούν το καλό εισόδημα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό ή την επιτυχή υλοποίηση μιας συμφωνίας για την οικογένεια. Τα έξοδα που θα κάνετε για ένα παιδί ή έναν στενό συγγενή θα είναι αναγκαιότητα, αλλά μάλλον καλά προγραμματισμένα, χωρίς σοκ ή άλλες αρνητικές συνέπειες. Μέσα στην εβδομάδα, η υλοποίηση των σχεδίων σας θα είναι αργή και μερικές φορές θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω για να διορθώσετε κάτι. Το σημαντικό είναι ότι οι επιτυχίες σας θα είναι ρεαλιστικά επιτεύξιμες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για θεραπεία και ανάρρωση μετά από χειρουργική επέμβαση ή άλλη ειδική ιατρική παρέμβαση. Μέσα στην εβδομάδα θα περιμένετε σημαντικές πληροφορίες ή ένα έγγραφο, βάσει του οποίου θα κάνεις τα νέα σας σχέδια για τους επόμενους μήνες. Οι άντρες θα θυμούνται αυτή την εβδομάδα με μια εμπειρία που θα έχουν με ένα άτομο που δεν έχουν σχέση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα προκύψει μια δέσμευση ή πρόβλημα που σχετίζεται με ένα οικονομικό έγγραφο, κάτι που θα σας προκαλέσει ανεπιθύμητη ενόχληση. Το καλό είναι ότι αυτό το πρόβλημα θα βρει τη λύση του σχετικά γρήγορα. Οι γυναίκες θα περάσουν υπέροχα, ευνοϊκά για να κάνουν πραγματική πρόοδο σε θέματα που είναι σημαντικά για αυτές. Μπορεί να έχετε μια σχέση (προσωπική, επαγγελματική ή οικογενειακή) με έναν άντρα που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα από 17 έως 23 Απριλίου, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια αγχωτική κατάσταση στον εργασιακό σας χώρο πολύ σοφά, πρακτικά και διπλωματικά. Πιθανότατα, αυτό θα έχει να κάνει με έναν άντρα που είναι συνάδελφος, προϊστάμενος ή πελάτης σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι επαφές σας με άτομα που εκπροσωπούν κυβερνητικό ή τραπεζικό ίδρυμα μπορεί να είναι προβληματικές. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μερικοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε μια απροσδόκητη ανάγκη για μια αλλαγή που σχετίζεται με τα ταξίδια. Οι αλλαγές σε αυτό το σχέδιο θα είναι μεμονωμένες, αλλά πιθανότατα θα έχουν να κάνουν με ένα μέρος της οικογένειάς σας ή με τους συγγενείς σας. Η υποκριτική στάση ενός ατόμου απέναντί ​​σας, οι προσπάθειες εξαπάτησης ή χειραγώγησης μπορεί να αναστατώσουν τη σχέση σας, να σας κάνουν να απογοητευτείτε με αυτό το άτομο κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μπορείτε να απολαύσετε μια αγορά για το σπίτι σας ή για τον εαυτό σας. Καλή εξέλιξη θα έχουν και οι αισθηματικές και οι ερωτικές σας σχέσεις αυτές τις επτά ημέρες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για νέες δεσμεύσεις, η υλοποίηση των οποίων θα είναι δυνατή μέσα σε λίγες μέρες ή εβδομάδες. Οι γυναίκες θα λυπηθούν ή θα αναστατωθούν από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Μπορεί να συζητάτε μια επείγουσα επισκευή και αλλαγή που θα κάνετε αργότερα μέσα στο έτος. Θα έχετε πολλά έξοδα για το σπίτι σας, αλλά θα είναι για καλό. Οι άντρες βρίσκονται στο κατώφλι σημαντικών αλλαγών στη ζωή τους, οι οποίες θα απαιτήσουν επίσης τη λήψη τουλάχιστον μιας μοιραίας απόφασης. Μέσα στην εβδομάδα σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας που σχετίζονται με την οικογένειά σας ή τον γάμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα από 17 έως 23 Απριλίου, θα έχετε περισσότερες ή περισσότερες συχνές τηλεφωνικές κλήσεις ή συναντήσεις. Αυτή η δυναμική στην καθημερινότητά σας θα σχετίζεται με διάφορα γεγονότα που θα επηρεάσουν άτομα της οικογένειάς σας. Μέσα στην εβδομάδα μπορείτε να περιμένετε νέα εξέλιξη προβλημάτων οικονομικής ή υλικής φύσης. Η κατάσταση πλέον θα είναι πιο ευνοϊκή και θα συμβάλει στην καλύτερη εξέλιξη αυτών των υποθέσεων σας. Γενικά, αυτές τις επτά ημέρες θα μπορέσετε να πετύχετε την επιθυμητή εξέλιξη των σχεδίων και των ιδεών σας. Κάθε γεγονός κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα χαρακτηρίζεται και θα θυμάται από μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε ή θα αντιμετωπίσετε απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με άτομα από άλλη κοινότητα. Για κάποιους από εσάς, μπορεί να προκύψει μια νέα ευκαιρία σε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό σχέδιο που σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το ταξίδι. Η εβδομάδα θα θυμόμαστε με ένα ευχάριστο γεγονός και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σχετίζεται με ρομαντική φιλία ή αγάπη. Οι άνδρες θα έχουν πολύ σοβαρές ευθύνες που σχετίζονται με εργασιακά, επαγγελματικά, δημόσια ή πολιτικά καθήκοντα, έργα κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να συμβεί ένα απροσδόκητο ή δυσάρεστο γεγονός που σχετίζεται με νέους που θα ταξιδέψουν ή θα βρεθούν στο εξωτερικό. Οι γυναίκες θα περιμένουν μια νέα εξέλιξη σύνθετων καταστάσεων στη ζωή τους, που θα τους δώσει μεγαλύτερη ελευθερία για μελλοντικές πράξεις και εμφανίσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ακόμα κι αν προσπαθήσετε, δεν θα καταφέρετε να αναβάλετε μια δέσμευση που θα προκύψει με άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα από 17 έως 23 Απριλίου, μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή σας θα σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο του συγγενικού σας κύκλου. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με τα νέα μιας πολυαναμενόμενης εγκυμοσύνης ή της γέννησης ενός μωρού στον κύκλο των συγγενών, φίλων και γειτόνων σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές και επαγγελματικές σας σχέσεις με άτομα που είναι μεγαλύτερα από εσάς ή κατέχουν υψηλότερη θέση στη δουλειά ή στην κοινωνία που ζείτε. Είναι πιθανό μέσα στην εβδομάδα να λάβετε μια υπόσχεση που δεν θα εκπληρωθεί ή κάποιος να κάνει ένα δυσάρεστο λάθος στη συνεργασία μαζί σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, οι σχέσεις σας με τους άντρες θα είναι λεπτές, καθώς θα έχουν έντονη επιθυμία να επιβάλουν τη θέλησή τους ή να ελέγξουν τις πράξεις σας. Για το λόγο αυτό, η σχέση μεταξύ πατεράδων και γιων θα είναι ιδιαίτερα περίπλοκη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα σας στεναχωρήσουν νέα που σχετίζονται με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο, που σχετίζονται με μια αποτυχία ή απώλεια στη ζωή του/της. Οι γυναίκες θα επιβαρυνθούν με περισσότερα οικονομικά καθήκοντα και υποθέσεις, πληρωμές ή διακανονισμό διαφόρων χρηματικών δεσμεύσεων. Εάν έχετε επαγγελματικές ή άλλες σημαντικές υποθέσεις με άτομα από άλλες πόλεις ή χώρες, φροντίστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από απάτες, κακή εκτίμηση της κατάστασης ή της προσφοράς κ.λπ. Οι άνδρες θα έχουν μια ασαφή επταήμερη περίοδο κατά την οποία τα γεγονότα θα έχουν μια εξέλιξη που εσείς οι ίδιοι έχετε καθορίσει με τις πράξεις σας από τις αρχές Απριλίου μέχρι τώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε από την ευκαιρία να κερδίσετε κάτι επιπλέον από κοινού με ένα άλλο άτομο ή με μια ομάδα ανθρώπων, που θα σας φέρει καλά χρήματα στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

ΙΧΘΥΕΣ – Η εβδομάδα από 17 έως 23 Απριλίου, είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την ανάπτυξη των αισθηματικών και των ερωτικών σας σχέσεων, ειδικά αν είστε ελεύθεροι ή αναζητάτε μια σοβαρή σχέση. Απρόβλεπτες αλλά ενδιαφέρουσες εξελίξεις μπορεί να έχετε σχέσεις με έναν σύντροφο με τον οποίο θα συναντηθείτε αυτές τις επτά ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα δείξετε δυσανεξία στις πράξεις μιας γυναίκας που δεν μένει στο σπίτι σας. Θα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να επηρεάσει τις οικογενειακές σας σχέσεις ή να γίνει αιτία ίντριγκες στον εργασιακό σας χώρο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, προσπαθήστε να αποφύγετε δυσάρεστα άτομα και δυσάρεστες καταστάσεις. Η ανάπτυξή τους μπορεί να πάρει μια απροσδόκητη τροπή και να σας βλάψει με κάποιο τρόπο, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Ένα απροσδόκητο έξοδο θα δημιουργήσει προσωρινή ένταση στο σπίτι σας. Οι άντρες θα έχουν πολύ αισιόδοξη διάθεση για την εξέλιξη των σχεδίων τους, στα οποία επενδύουν πολλή ενέργεια και πόρους. Καλή επιρροή στις υποθέσεις σας θα έχει άτομα με τα οποία έχετε κοινές επαγγελματικές επαφές. Αυτή την εβδομάδα και μέχρι το τέλος του μήνα έρχονται σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές που σχετίζονται με κάποιο συγγενικό πρόσωπο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να εμπλακείτε στη νομική διευθέτηση κοινών οικογενειακών εγγράφων, διαθηκών, συντάξεων κ.λπ. Οι γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες με μια επιλογή που θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή. Επαγγελματικά, θα πετύχετε τις προσδοκίες σας με πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από ό,τι συνήθως. Μερικές φορές θα πρέπει να συγκρουστείτε με άλλους ανθρώπους, να σταθείτε στη θέση σας κ.λπ.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading