,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 14/9/2022

ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις με την οικογένειά σας την Τετάρτη. Οι ευχάριστες εκπλήξεις σήμερα θα αφήσουν ένα σημαντικό σημάδι πίσω τους. Σήμερα μην εμβαθύνετε στα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Όλα θα βρουν την ευοίωνη επίλυσή τους στην ώρα τους. Οι νέοι και ειδικά οι νέοι άνδρες, θα είναι σε καλύτερη θέση στον έρωτα σήμερα.

Κριός – η προσωπική σας ζωή σήμερα μπορεί να είναι πηγή διαφόρων συναισθημάτων.
Λέων – μπορεί να πετύχετε καλά αποτελέσματα στις οικονομικές σας υποθέσεις σήμερα. Είναι δυνατή η λήψη χρημάτων.
Τοξότης – σήμερα μπορεί να ασχοληθείτε με τη λήψη χρημάτων ή την πληρωμή λογαριασμών. Είναι δυνατές υποχρεώσεις με διάφορα συμβόλαια ή έγγραφα.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα εξετάσετε τα έξοδα που σχετίζονται με άτομα της οικογένειάς σας. Σήμερα αποφύγετε να σας προσβάλλουν λόγια ή σχόλια κάποιου συγγενή σας που θα έχει κακή διάθεση. Την Τετάρτη εστιάστε την προσοχή σας σε μια προσφορά που θα μπορούσε να αλλάξει κάποια πράγματα στη ζωή σας. Την Τετάρτη θα έχετε συζητήσεις ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με την υγεία ή την προσωπική ζωή ενός αγαπημένου σας προσώπου. Σήμερα είναι πιθανά συναισθήματα που σχετίζονται με φλερτ ή στενές σχέσεις με ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε ή έχετε κοινές επαγγελματικές, κοινωνικές επαφές.

Ταύρος – έχετε μια υπέροχη μέρα μπροστά σας, στην οποία ενεργείτε σύμφωνα με τις δικές σας απόψεις, γνώσεις και δεξιότητες.
Παρθένος – έχετε μια μέρα μπροστά στην οποία θα υπάρχει πάντα κάτι που θα καταφέρει να σας εκπλήξει.
Αιγόκερως – οι εργασίες σας δεν θα είναι ιδιαίτερες, αλλά δεν θα έχετε και ιδιαίτερη επιθυμία για αυτές.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα προσπαθήσετε για πιο πραγματική πρόοδο και ανάπτυξη σημαντικών για εσάς θεμάτων. Μην εγκαταλείπετε τις φιλοδοξίες σας μόνο και μόνο επειδή χρειάζεστε περισσότερη θέληση και πιο ενεργές ενέργειες, που μπορεί να είναι το προσωπικό σας πρόβλημα. Την Τετάρτη θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε προβλήματα που σας έχουν προκαλέσει άγχος. Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε την αγάπη σας και όσα έχετε χτίσει με το ταίρι σας μέχρι τώρα. Αποφύγετε συζητήσεις που σχετίζονται με παραβάσεις του παρελθόντος και είναι άσκοπο να επιστρέψετε σε μια παλιά αγάπη.

Δίδυμοι – σήμερα να είστε φειδωλοί στο να ξοδεύετε χρήματα και ενέργεια. Δεν είστε στα καλύτερά σας!
Ζυγός – μια συζήτηση στην οικογένεια θα προκαλέσει διαφορετικά συναισθήματα, λογομαχίες και τις αντίστοιχες συνέπειες.
Υδροχόος – σήμερα θα είναι μια ωραία μέρα, όπου μπορείτε να δείτε την ομορφιά της αν είστε ανοιχτοί σε αυτό. Αν κοιτάξετε επίμονα τα προβλήματά σας, όλα θα φαίνονται σκοτεινά και καταθλιπτικά.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, οι πρωτότυπες ιδέες σας και κάθε είδους δημιουργική δραστηριότητα θα έχουν πιθανότητες επιτυχίας σήμερα. Ακολουθήστε τη δική σας διαίσθηση και αισθανθείτε τα πράγματα. Φτιάξτε τα όπως σας βολεύει. Να είστε φιλόδοξοι και να αποφεύγετε την εξάρτηση από άλλους ανθρώπους. Εκδηλώσεις αδυναμίας ή φόβου μπορεί να σας βάλουν σε μια περίοδο στασιμότητας για λίγες μέρες. Νέα εγχειρήματα την Τετάρτη μπορεί να είναι επιτυχημένα, αν σχετίζονται με πράγματα με τα οποία είστε καλά εξοικειωμένοι, έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για την υλοποίησή τους.

Καρκίνος – σήμερα οι πράξεις μιας γυναίκας με την οποία έχετε στενή σχέση, θα επηρεάσουν θετικά τις υποθέσεις σας ή θα σας ανοίξουν νέες ευκαιρίες για να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.
Σκορπιός – σήμερα ίσως χρειαστεί να αναλογιστείτε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις από το παρελθόν σας, να αναζητήσετε τους λόγους για την εμφάνισή τους, το μάθημα που πήρατε από αυτές ή την πιθανότητα να επαναληφθούν.
Ιχθύες – σήμερα θα προκύψουν καλά νέα ή θετικές καταστάσεις για όσους από εσάς έχετε κάποιες προσδοκίες που σχετίζονται με ένα στενό άτομο ή φίλο που ζει σε άλλο χωριό, πόλη ή χώρα. Σήμερα θα παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον γεγονότα στη ζωή των φίλων σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading