,

Σταθερά η αναμονή της ευτυχίας επί χρόνια, κόστισε τις μικρές χαρές της ζωής

Μεγάλα “θέλω” σε αδύναμους ανθρώπους και δυνατοί άνθρωποι με τίποτα να προσδοκούν. Πόση αντίφαση σε αυτή τη ζωή;
Γιορτές απόλυτης μοναξιάς με πλήθος να σε κοιτάζει και να ζηλεύει το χαμόγελό σου που μόνο αληθινό δεν ήταν. Νύχτες που το σκοτάδι ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που ζεις όλη μέρα, γιατί η αγάπη πέρασε και σε ισοπέδωσε.
Σκοτώνει η αγάπη;
Πονάει η αγάπη;
Μπορεί όντως να σου κάνει κακό;
Μπορεί, σαφώς και μπορεί όταν είναι λάθος, όταν είναι εγωιστική, όταν διαπραγματεύεται για το συμφέρον.
Συμφέρον στην αγάπη;
Μα τι λες;
Άνισος αγώνας με αυτόν που δείχνει ότι σε αγαπάει και με αυτόν που σε αγαπάει αληθινά. Αυτός που αγάπησε αληθινά και πληγώθηκε, δεν θα το έκανε ποτέ σε κανέναν άλλο. Θα κρατούσε μέσα του ότι έμεινε και θα πορευόταν μόνος.
Αυτούς τους ανθρώπους τους συναντάς στη ζωή σου σπάνια. Είναι αυτοί που δεν χύνουν δάκρυ δημόσια, αλλά δείχνουν την αγάπη τους με πράξεις που ούτε οι ίδιοι ξέρουν ότι το κάνουν. Φοβούνται ότι θα εκτεθούν και θα εκθέσουν…
Αυτούς καλό είναι να τους εκτιμάμε παραπάνω. Ζουν με μια πληγή αγιάτρευτη και ρίχνουν χρυσόσκονη γύρω τους για να πιστέψουν ότι ακόμα έχουν ελπίδα. Το “σ’ αγαπώ” τους δε θα το ακούσεις ποτέ, αλλά θα το δεις στα μάτια τους, όταν τα κοιτάξεις με αγάπη…
Κατερίνα Ηλέκτρα (Κ.Η.🖤)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading