,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ασυνήθιστες σκέψεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για δουλειά και για οτιδήποτε σχετίζεται με την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας επαφών. Σήμερα θα ζήσετε μια έκπληξη, πιθανώς να σχετίζεται με χρήματα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την πώληση αγαθών και υπηρεσιών εάν εργάζεστε σε αυτόν τον κλάδο. Προσωπικά θα βιώσετε ιδιαίτερα συναισθήματα. Ωστόσο θα απαιτηθεί προσοχή για γεγονότα ή συζητήσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή νέους, όπου πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς.

Κριός – την Τρίτη θα υπάρξουν καταστάσεις ή θα λάβετε πληροφορίες που θα πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν δώσετε οποιαδήποτε απάντηση ή δεσμευτείτε για μελλοντικές ενέργειες. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να τηλεφωνήσετε σε έναν παλιό φίλο. ο καιρός είναι τέλειος για να αναζωογονήσετε και να ενισχύσετε τους παλιούς δεσμούς.
Λέων – η Τρίτη θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή στην προσωπική υγεία ή την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου και τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να συνοδεύονται από πανικό, αλλά με πιο σοβαρή στάση απέναντί ​​τους. Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά. Έχετε την τάση να κάνετε ακριβώς το αντίθετο, πληγώνοντας μερικούς ανθρώπους και μπορεί να υποφέρετε από τις συνέπειες για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Τοξότης – η μέρα φέρνει καταστάσεις στις οποίες μπορεί να αισθάνεστε χειραγωγημένοι, χρησιμοποιημένοι ή εξαπατημένοι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα οφείλεται στη μεγαλύτερη φαντασία σας, η οποία μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την υλοποίηση σχεδίων που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Σήμερα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε εύκολα με τους ανθρώπους γύρω σας. Εάν χρειαστεί, θα λάβετε κατανόηση ή βοήθεια από σημαντικά άτομα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες που σχετίζονται με το δικό σας παιδί ή άλλο νεαρό άτομο στην οικογένειά σας. Η ερωτική σας ζωή δύσκολα θα σας εκπλήξει. Θα δοθεί προσοχή στα κόστη που σκοπεύετε να κάνετε ή που θα προκύψουν απροσδόκητα σήμερα.

Ταύρος – η Τρίτη δύσκολα φέρνει εκπλήξεις, καθώς θα έχετε καλά οργανώσει και προετοιμάσει τις εργασίες σας για αυτήν την ημέρα. Μην ξεχνάτε ότι οι καλές σχέσεις αποτελούνται πάντα και από συμβιβασμούς. Σε αυτό το θέμα χρειάζεται λίγη περισσότερη ευαισθησία και προσοχή από μέρους σας. Αν και δεν είναι πάντα εύκολο, θα πρέπει πάντα να προσπαθείτε να συμμετέχετε σε συζήτηση για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις από την αρχή.
Παρθένος – την Τρίτη μπορεί να υπάρξει ένα ζήτημα που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Είστε υπό έντονο έλεγχο και αντιδράτε άσχημα στην κριτική που μπορεί να δεχτείτε από άτομα που νοιάζεστε περισσότερο.
Αιγόκερως – πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις πράξεις σας σήμερα, καθώς ριψοκίνδυνες ή βιαστικές ενέργειες μπορεί να σας προκαλέσουν δυσάρεστη απώλεια. Δεν αποκλείονται δυσάρεστα νέα, που θα είναι αποτέλεσμα προηγούμενων ενεργειών σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Τρίτη θα σας δώσει ευκαιρίες να ξεκινήσετε νέα πράγματα που θα είναι σημαντικά για την οικογένεια ή την εργασία σας. Ωστόσο τα ερωτικά ή συναισθηματικά σας προβλήματα μπορεί να επιδεινωθούν. Η επιθυμία σας να ελέγξετε τη σχέση του έρωτά σας ή του γάμου σας δεν θα γίνει ανεκτή από τον σύντροφό σας σήμερα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξαρτηθούν από το βάθος του προβλήματος ή της κατάστασης που αντιμετωπίζετε. Σε αυτό το στάδιο δεν έχετε άλυτα προβλήματα, αλλά κάθε πρόβλημα θα χρειαστεί τον χρόνο του για να αναπτυχθεί. Μια δυσάρεστη λογομαχία με έναν φίλο μπορεί να κλιμακωθεί σε σύγκρουση.

Δίδυμος – αυτή η μέρα φέρνει οργάνωση του οικιακού περιβάλλοντος, εργασία με έγγραφα ή υποθέσεις περιουσίας και γενικότερα πιο υπεύθυνα καθήκοντα. Δείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις με μέτρο. Προς το παρόν είστε αρκετά ικανοποιημένοι, αλλά θα πρέπει να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ακόμη και όταν δανείζετε χρήματα. Μην παρασυρθείτε από άτομα που δίνουν ψευδείς υποσχέσεις και σας ζητάνε δανεικά.
Ζυγός – μπορεί να αισθάνεστε κατάθλιψη ή περιορισμένοι σε ότι κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα είναι δύσκολο να αλληλεπιδράσετε με τους ανθρώπους σήμερα. Αντιδράτε υπερβολικά στα πιο μικρά πράγματα και νιώθετε εντελώς παρεξηγημένοι. Θα σας κάνει καλό να κάνετε ένα βήμα πίσω, να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας.
Υδροχόος – δεν μπορείτε πλέον να αναβάλλετε τις επικείμενες αλλαγές στην εργασία. Με αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να πάρετε μια απόφαση, είναι πιθανό να προωθήσετε κάτι που εξασφαλίζει ένα θετικό μέλλον. Πρέπει πραγματικά να συζητήσετε τα σχέδιά σας με φίλους και συγγενείς. Η ανταλλαγή ιδεών, μπορεί να δώσει μια σημαντική ώθηση για καλή λήψη αποφάσεων.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, δώστε προτεραιότητα στις οικιακές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις την Τρίτη. Φυσικά η δουλειά ή η επιχείρησή σας δεν πρέπει να υποφέρουν από αυτό, αλλά αν έχετε πολλές εργασίες εκεί, προσπαθήστε να εξασφαλίσετε κάποια ισορροπία στη δουλειά σας. Σήμερα όλα θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σας να οργανώνετε τις ευθύνες σας με τον καλύτερο και πιο πρακτικό τρόπο. Αυτή η μέρα θα ευνοήσει συζητήσεις ή ενέργειες οικονομικής και περιουσιακής φύσης με συγγενείς και κοντινούς σας ανθρώπους. Αν υπάρχουν απροσδόκητα προβλήματα στην οικογένειά σας, θα σχετίζονται με κάποιο ημιτελές πρόβλημα.

Καρκίνος – αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να οργανώσετε και να ετοιμάσετε σχέδια για την υλοποίηση της ζωής σας. Επιβραδύνετε με όλες τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχετε, τόσο το μυαλό όσο και το σώμα σας χρειάζονται περισσότερη χαλάρωση από ό,τι τους επιτρέπετε.
Σκορπιός – μπορείτε να υπολογίζετε σε μια καλή μέρα και σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερη σαφήνεια σχετικά με τα παλιά σας σχέδια ή προβλήματα. Είστε σε θέση να ξεπεράσετε τυχόν αναποδιές στην καριέρα σας. Στην ιδιωτική ή οικογενειακή σας ζωή, αισθάνεστε σαν να περπατάτε μέσα από ένα ναρκοπέδιο. Αυτό θα σας βάλει πραγματικά σε δοκιμασία. Μην αφήνετε τους άλλους να σας κατηγορούν για όλα, μερικές φορές φταίνε κι αυτοί.
Ιχθύες – αυτή μπορεί να είναι μια μέρα στασιμότητας, επιστροφής στο χρόνο ή στα σχέδιά σας που θα χρειαστούν μια νέα αναδιάταξη. Μην αφήνετε το πώς νιώθετε να σας προσπεράσει, αντίθετα εκφράστε τις ρομαντικές σας επιθυμίες και πείτε στους άλλους τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε και τι αναμένεται σε αντάλλαγμα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading