,

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2021

Ο Ιούλιος 2021 ξεκινά με τον Άρη και την Αφροδίτη να δημιουργούν τετράγωνα με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Την πρώτη εβδομάδα του μήνα, κυρίαρχος ο Άρης και μετά η Αφροδίτη, που κάνουν αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό, δίνοντας εμπόδια και δυσκολίες, αλλά και προσθέτοντας μεγάλη δύναμη θέλησης σε οποιαδήποτε επιθυμία μας να κάνουμε αλλαγές.

Για πολλούς από εμάς, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10 Ιουλίου, είναι μια ανάσα μια ευκαιρία να κοιτάξουμε ξανά τα προσωπικά προβλήματα μας. Αυτή η συμπονετική τάση υπάρχει περισσότερο όταν ο Ερμής μετακινείται στον Καρκίνο στις 11 Ιουλίου. Το τρίγωνο Ερμή με Δια την επόμενη μέρα, μπορεί να δώσει λύσεις σε ένα ολόκληρο φάσμα θεμάτων.

Οι ερωτευμένοι θα απολαύσουν την ετήσια συνάντηση Αφροδίτης – Άρη στις 13 Ιουλίου, η οποία συνδυάζει το πάθος και το ρομαντισμό. 17 Ιουλίου ωστόσο, όταν ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, ακόμη και οι καλύτερες προθέσεις πιέζονται πολύ.

Η Αφροδίτη μετατοπίζεται στο ζώδιο της Παρθένου στις 22 του μήνα και στη συνέχεια έρχεται άμεσα σε αντίθεση με τον Δία. Κατά την διάρκεια αυτής της τρίτης εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να προσέχετε την σπάταλη, υπερβολή, αμέλεια, λανθασμένη συμπεριφορά. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24 Ιουλίου λαχταρά για ελευθερία με κάθε κόστος, έτσι υπάρχει μια δύσκολη ισορροπία.

Όταν ο Ερμής μετακινείται στον Λέοντα στις 28 Ιουλίου, οι μεγάλοι στόχοι φαίνονται εξαιρετικά εφικτοί. Ωστόσο, η οπισθοδρόμηση του Δία στον Υδροχόο την επόμενη μέρα, μας υπενθυμίζει ότι έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε. Ο Άρης σε αντίθεση με τον Δία, στις 28 Ιουλίου φέρνει προβλήματα, υπερβολή, ανταρσία, διαπληκτισμούς, αλλά λίγες ώρες αργότερα ο Άρης μετατοπίζεται στην Παρθένο και θα βρίσκεται εκεί ολόκληρο τον Αύγουστο, που σημαίνει ότι είναι ώρα να οργανώσουμε το σπίτι μας, επιστρέφοντας σταδιακά στην ρουτίνα, προγραμματίζοντας τα νέα μας σχέδια.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για τον Ιούλιο, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριός
Ο μήνας υπόσχεται παραγωγικές δραστηριότητες και πρέπει να ξεχάσετε τα συναισθήματα προς το παρόν. Στο τέλος του μήνα, ο Δίας θα βοηθήσει την πρόοδό σας. Η Αφροδίτη θα δώσει την απαραίτητη μετριοπάθεια για τις επαγγελματικές φιλοδοξίες.

Ταύρος
Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μερικές προκλήσεις. Ο μήνας είναι πολύ ενθαρρυντικός για ερωτικές σχέσεις. Οι ικανότητες επικοινωνίας σας είναι εξαιρετικές.

Δίδυμος
Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα ενθαρρυνθούν από την ευεργετική επίδραση του Ερμή κατά τη διάρκεια του μήνα. Οι σχέσεις αγάπης θα είναι στο ραντάρ. Τα οικονομικά θα ενθαρρυνθούν από αστρικές πτυχές. Οι ψυχικές σας ικανότητες θα είναι επίσης πιο έντονες.

Καρκίνος
Η έμφαση πρέπει να δοθεί στη βελτίωση της πρωτοτυπίας και των κοινωνικών σας σχέσεων. Ο Ήλιος και ο Ερμής σας ζητούν να σκεφτείτε έξω από το “κουτί” και πρέπει να είστε ξεκάθαροι για τις φιλοδοξίες σας στη ζωή.

Λέων
Ο μήνας σας καλεί να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής. Θα λάβετε ενθάρρυνση από την παρουσία του Κρόνου. Είναι επίσης ενθαρρυντικός για τις κοινωνικές σχέσεις. Η σεξουαλικότητα στις ερωτικές σχέσεις με σκοπό την εγκυμοσύνη ευνοείται από την παρουσία του Δία.

Παρθένος
Ο μήνας σας ζητά να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Ο μήνας είναι ευνοϊκός για απόλαυση. Ο Ερμής παρέχει στον Παρθένο προσωπικότητα, μαγνητισμό, καθώς και την ευφυΐα που απαιτείται για τις επιχειρήσεις. Ο Ήλιος θα λάμψει στις κοινωνικές σας σχέσεις.

Ζυγός
Αφιερώστε λίγο χρόνο από τις δραστηριότητες της εργασίας για να εστιάσετε στις ερωτικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ των δύο. Οι προοπτικές σταδιοδρομίας φροντίζονται από τις θετικές επιρροές του Ερμή και του Ήλιου.

Σκορπιός
Η επαγγελματική ζωή θα είναι δύσκολη. Ο Δίας σας ζητά να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με τόλμη. Έχετε την επιλογή να απολαύσετε τη ζωή σας. Ο Ήλιος είναι χρήσιμος για τις ερωτικές σχέσεις. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ταξίδια.

Τοξότης
Οι πλανητικές επιρροές είναι ευνοϊκές. Θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σε επαγγελματικές δραστηριότητες. Ο μήνας σας ζητά να ελέγξετε τις προηγούμενες δραστηριότητες σας και να αναπτύξετε ένα μελλοντικό σχέδιο για τη ζωή σας.

Αιγόκερως
Οικονομικά προβλήματα λόγω υπερβολών. Αν θέλετε να ακούσετε, ο Κρόνος θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την κατάσταση. Ο Ερμής θα βοηθήσει στη διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Συνιστάται να ακούτε άλλους.

Υδροχόος
Ο Ιούλιος, σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με την εξέλιξη της σταδιοδρομίας ή να απολαύσετε ερωτικές σχέσεις. Οι αστρικές επιρροές είναι ευνοϊκές για επαγγελματικές δραστηριότητες μέχρι την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Ο Άρης και η Αφροδίτη σας ενθαρρύνουν επίσης να εστιάσετε στις σχέσεις σας.

Ιχθείς
Ένας ευχάριστος μήνας χωρίς σοβαρά προβλήματα. Η έμφαση θα δοθεί στις καθημερινές δραστηριότητες και στις σχέσεις αγάπης. Είναι καιρός να κάνετε ό,τι θέλετε. Η ζωή θα είναι ήρεμη και η εύρεση της αγάπης θα είναι εύκολη. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι ευνοϊκό για τη χρήση της εφευρετικότητας σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from The Women

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading