Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 29/5

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ


Ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη σήμερα, που ευνοεί την καλλιτεχνική έκφραση, την δημιουργία, το γράψιμο, την ερωτική επικοινωνία. Η έκφραση είναι γλυκιά, αλλά και λογικά δομημένη, με αποτέλεσμα την αποδοχή από τους άλλους. Γοητεία μέσα από την ομιλία, το γράψιμο, την δημιουργία, οπότε τα μηνύματα τώρα θα έχουν ένα γλυκό συναίσθημα και τα λόγια θα δώσουν πολύ αγάπη. Ευκαιρία επίσης να μιλήσετε για οικονομικά και συνεργασίες που θα δείτε να αποδίδουν στο μέλλον.

Πολύ ευνοϊκή όψη για Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.


 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Το Σάββατο θα έχετε αρκετό χρόνο για να ανανεώσετε μερικές από τις παλιές σας γνωριμίες και φιλίες, καθώς και ευκαιρίες για να δημιουργήσετε νέες. Αυτή είναι μια μέρα για ξεκούραση, για διασκέδαση που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και να δημιουργήσετε καλή διάθεση και χαρά γύρω σας. Μάθετε να μην επιβαρύνετε άλλους με τα προβλήματα ή τα παράπονά σας. Δεν σας βοηθά, ούτε επιλύει τα προβλήματα. Σήμερα οι ευθύνες σας δεν θα είναι μεγάλες, οπότε προσπαθήστε να φορτίσετε τον εαυτό σας με δραστηριότητες, συναντήσεις και επαφές που είναι ευχάριστες για εσάς. Ωστόσο, μην είστε επιπόλαιοι, αφελείς, γιατί η πιθανότητα να κάνετε ένα μεγάλο λάθος με δυσάρεστες συνέπειες είναι πολύ μεγάλη σήμερα. Σήμερα είναι πραγματικά σημαντικό να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας. Τα σχέδια που κάνετε σήμερα για το σπίτι και την οικογένειά σας θα έχουν μια απροσδόκητη ανάπτυξη ή γενικά θα προκύψουν απροσδόκητα λόγω νέων συνθηκών στη ζωή σας. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση, τον καιρό και τους ανθρώπους γύρω σας. Οι κάτω των τριανταπέντε, μπορεί να αναστατωθείτε λίγο από δυσάρεστα νέα ή απόρριψη ενός αιτήματός σας ή μιας επιθυμίας σας ή μιας παράκλησής σας για βοήθεια.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε ένα πρόβλημα και να βελτιώσετε τις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Θα υπάρξει ένταση που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο, με τις επιθυμίες και τα σχέδιά του. Σήμερα, περιμένετε ενδιαφέροντα νέα σχετικά με ένα άτομο από τον κύκλο φίλων σας.

Κριός – οι οικονομικές σας υποθέσεις είναι σημαντικές και η σοβαρή σας προτεραιότητα, αλλά σήμερα δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

Λέων  – οι σκέψεις σας σήμερα θα πηγαίνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις λόγω της δυναμικής των ειδήσεων ή των γεγονότων που θα ζήσετε.

Τοξότης – υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή λάθους λόγω δυσπιστίας, πράγματα που θα πρέπει να εκκαθαρίσετε, να διορθώσετε εγκαίρως, χωρίς επιπλοκές.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα συμμετάσχετε σε διάφορες δραστηριότητες κυρίως στο σπίτι σας. Σήμερα θα κοιτάξετε πολύ πιο ήρεμα τις δυσάρεστες εμπειρίες των τελευταίων ημερών και εβδομάδων. Πιθανώς οι φίλοι σας θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν την προσοχή σας με τα οικογενειακά τους προβλήματα.

Ταύρος – η αργή εξέλιξη θα χαρακτηρίσει αυτήν την ημέρα για εσάς, με πιθανές στιγμές δυσαρέσκειας λόγω ανεπαρκούς εργασίας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Παρθένος – οι νέοι γνωστοί θα απαιτήσουν πιο σοβαρή προσοχή από εσάς, ειδικά εάν σχετίζονται με πρόσκληση φιλίας στα κοινωνικά δίκτυα.

Αιγόκερως – θα περιμένετε πάρα πολλά από τους μεγαλύτερους συγγενείς. Μπορούν όμως; Το αξίζετε;

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα αντιμετωπίσετε μεγαλύτερες ανησυχίες το Σάββατο, ακόμη και αν δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος. Από τη μία πλευρά, θα θέλετε να κάνετε πολλή δουλειά και από την άλλη πλευρά, θα αισθανθείτε κάποιο φόβο ή ανασφάλεια. Το Σάββατο μπορεί να είναι μια δύσκολη μέρα για ταξίδια λόγω απροσδόκητων περιστάσεων.

Δίδυμοι – αυτή η μέρα θα απαιτήσει από εσάς πολύ αυτοέλεγχο των συναισθημάτων που θα σας κατακλύσουν σήμερα.

Ζυγός – συναντήσεις και γνωριμίες σήμερα θα αφήσουν ένα σημάδι.

Υδροχόος – μια δύσκολη μέρα που θα απαιτήσει μεγάλη προσοχή από την πλευρά σας σε όλες τις ενέργειες και τις αποφάσεις. Οι κακές ειδήσεις μπορεί να σας ενοχλήσουν, αλλά δεν πρέπει…

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα πρέπει να δείξετε λογική σκέψη όταν αναζητάτε λύσεις στα προβλήματα της οικογένειάς σας. Οι εχθροί σας αυτήν την ημέρα θα είναι ο φόβος ή το πείσμα. Σήμερα, πολλοί να αναμένετε σημαντικές ειδήσεις που σχετίζονται με την κατάσταση της υγείας ή άλλα σοβαρά προβλήματα στη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου. Σήμερα θα είστε ευτυχείς να επικοινωνείτε με άτομα που γεννιούνται κάτω από τα ζώδια του νερού όπως εσείς, γιατί μέσω αυτών θα λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή χρήσιμες γνώσεις σε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς. Το Σάββατο θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή από εσάς σε οικονομικά θέματα και όταν δουλεύετε με χρήματα.

Καρκίνος – σήμερα θα απολαύσετε να επικοινωνείτε ή να συναντάτε φίλους, να ταξιδεύετε μαζί ή να περνάτε μέρος της ημέρας μαζί έξω από το σπίτι.

Σκορπιός – μια υπέροχη μέρα. Σχεδιάστε με σύνεση, ενεργήστε με σύνεση και φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους σας.

Ιχθείς – σήμερα θα χάσετε σχέδια και ελπίδες, αλλά η ευθύνη για αυτό μπορεί να είναι δική σας, λόγω υπερβολικά υψηλών προσδοκιών ή λαθών που έχουν ήδη ληφθεί μέσα από  βιαστικές αποφάσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading