Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 9/5

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Μια ήρεμη ημέρα αστρολογικά, η οποία καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους, δίνει ένα πιο πιο χαλαρό και χαμογελαστό σκηνικό. Ημέρα για κοινωνικές επαφές, διασκέδαση και συναίσθημα που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από την φιλία, αλλά και τα αισθηματικά μας! Συζητήστε σήμερα, συλλέξτε γνώσεις και πληροφορίες και αν δεν είστε σε σχέση, μήπως το άλλο σας μισό είναι κάπου κοντά σας; Ίσως και ανάμεσα σε φιλικά πρόσωπα! Γιατί όχι ;


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Η Κυριακή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συνομιλίες, μέσω των οποίων σκοπεύετε να λάβετε περισσότερη σαφήνεια σε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Σήμερα μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση που αφορά τη δουλειά, την επιχείρηση, την αγάπη ή την οικογένειά σας. Καλή μέρα, ευνοϊκή για νέες προσπάθειες για τις οποίες έχετε κάνει αρκετή προετοιμασία και έχετε την έντονη φιλοδοξία να τις πραγματοποιήσετε. Τα καλά νέα μπορούν να έρθουν μέσω ή / και λόγω των παιδιών. Προσοχή σε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή δυσκολία που σχετίζεται με μια υπάρχουσα. Κάντε κάτι σήμερα για να εναρμονίσετε τις φιλίες σας ή να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρανοήσεις που έχουν προκύψει σε αυτές. Μερικοί από εσάς σκέφτεστε και θα συζητήσετε θέματα που σχετίζονται με την αγορά ή την πώληση σπιτιού ή ακινήτου που δεν χρησιμοποιείται. Την Κυριακή, αποφύγετε τις ζοφερές ή απαισιόδοξες σκέψεις και συναισθήματα, καθώς αυτή η μέρα απαιτεί από εσάς να χτίσετε νέα πράγματα χωρίς πισωγυρίσματα.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα πιθανότατα θα εστιάσετε πολύ πιο σοβαρά στην υλοποίηση των προσωπικών σας σχεδίων και ιδεών. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να παραμελήσετε ορισμένες οικογενειακές ευθύνες ή να χάσετε τηλεφωνικές κλήσεις με συγγενείς και φίλους. Σήμερα, μην αποφεύγετε συναντήσεις ή συνομιλίες με άτομα που σας χρειάζονται.

Κριός – Τείνετε να αφήσετε τις υποχρεώσεις σας να συσσωρευτούν και μετά θα πανικοβληθείτε την τελευταία στιγμή για να προσπαθήσετε να τα ολοκληρώσετε. Αυτή η προσέγγιση δεν είναι βιώσιμη, σας κάνει να ανησυχείτε και σας φθείρει. Μάθετε πώς να κάνετε τα πράγματα έγκαιρα και να αποφύγετε το άγχος των προθεσμιών. Μια πιο ήρεμη καθημερινή ρουτίνα θα βελτιώσει τελικά τις πιθανότητες επιτυχίας σας. Τα προσωπικά σας οικονομικά θα επωφεληθούν από μια επιπλέον πηγή εισοδήματος. Σήμερα μερικά από τα απροσδόκητα γεγονότα για εσάς, θα σχετίζονται με άτομα των ζώδιων του Σκορπιού, των Ιχθύων ή του Καρκίνου.

Λέων – Τα ζητήματα που έχουν παραμείνει ανεπίλυτα λόγω του σκεπτικού σας, τώρα επιτυγχάνουν μια αργή επίλυση. Αυτό θα είναι μια μεγάλη ανακούφιση για εσάς, καθώς τώρα θα είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε σε καλύτερα πράγματα. Στη σχέση σας, προσέξτε αυτό που λέτε σήμερα, καθώς θα είναι πολύ εύκολο για εσάς και τον σύντροφό σας να παρεξηγήσετε ο ένας τον άλλο και να πείτε πράγματα που δεν εννοείτε πραγματικά. Στη δουλειά, θα είστε σε θέση να επιλύσετε ορισμένα ζητήματα που εκκρεμούν και τρώνε το χρόνο σας. Θα είναι δύσκολο να υλοποιήσετε όλα τα σχέδιά σας για την Κυριακή, αλλά μερικά πράγματα μπορούν να περιμένουν.

Τοξότης – Η ζωή σας μπαίνει σε μια νέα φάση σήμερα! Η διάθεσή σας ανυψώνεται και αισθάνεστε εξαιρετικά καλά. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, επιτυγχάνοντας ό,τι θέλετε με κάθε τρόπο. Συνεχίστε έτσι και σίγουρα θα μείνετε μακριά από δυσκολίες και δυσάρεστες καταστάσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχετε την κακή συνήθεια να κάνετε βουνά τα απλά πράγματα στην ερωτική σας ζωή και να δημιουργείτε προβλήματα ενώ πραγματικά δεν υπάρχουν. Αλλάξτε τη στάση σας. Μάθετε να προσέχετε μόνο σε ό,τι έχει σημασία. Η περισσότερη δουλειά μπορεί να σας κάνει να κουραστείτε σήμερα, αλλά μην αφήσετε να επηρεάσει τη διάθεσή σας. Να είστε ευχαριστημένοι με τα επιτεύγματά σας και μοιραστείτε αυτό το καλό συναίσθημα με τους ανθρώπους γύρω σας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, προσπαθήστε σήμερα να καταλάβετε τα προβλήματα και τις επιθυμίες των ανθρώπων γύρω σας. Η έκπληξη σήμερα θα έρθει από κάποιον που θα σας καλέσει στο τηλέφωνο ή θα σας στείλει ένα σημαντικό μήνυμα. Ένας περίπατος στη φύση ή η εργασία σε φυσικό περιβάλλον θα έχει θετική επίδραση στη διάθεσή σας.

Ταύρος – Αυτή είναι η μέρα για να αναπληρώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε τυχόν μακροχρόνια προβλήματα και να διορθώσετε την πορεία σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε και να είστε αισιόδοξοι για την επίτευξη των στόχων σας. Θα δείτε ότι οι προσπάθειές σας θα αποφέρουν ανεμπόδιστα αποτελέσματα και θα είστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό! Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να μην παραβλέπετε προβλήματα. Σήμερα θα κάνετε κάποια αναδιάταξη των πραγμάτων στο σπίτι σας, καθοδηγούμενοι από κάποια νέα ιδέα.

Παρθένος – Αξιοποιήστε την αισιοδοξία και το δυναμισμό που αισθάνεστε σήμερα, για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την καθημερινή σας ζωή και να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ειρήνη και αρμονία στη ζωή σας. Όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή, πρέπει να αρχίσετε να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να έχετε μερικές καλές στιγμές μαζί. Οι συγκρούσεις σήμερα μπορούν να αναδείξουν την κακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Προσέχετε!

Αιγόκερως – Τα αστέρια σας δίνουν την ευκαιρία να στρέψετε την προσοχή σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτό το θετικό κλίμα ανάμεσα σας, επειδή μια ωραία ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να είστε πιο χαλαροί και θετικοί για τη ζωή. Πρέπει να διευκρινίσετε τα ζητήματα στη σχέση σας, έτσι ώστε ο σύντροφός σας να γνωρίζει πού κινείται η σχέση σας και πώς πρέπει να συμπεριφέρεται στη πορεία της. Μια υπέροχη μέρα, αλλά μην την σπαταλάτε σε τεμπελιά, παράπονα και απομόνωση στον δικό σας κόσμο.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα είναι σημαντικό να πατάτε σταθερά στο έδαφος. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις σχέσεις και τα σχέδια που έχουν δημιουργήσει ένταση ή άγχος το Σάββατο. Προσέξτε σε εργασίες επισκευής που σχετίζονται με το σπίτι ή το εξοχικό σας. Μια σημαντική συνομιλία ή προσωπικές διακοπές ενός ατόμου που γνωρίζετε μπορούν να γίνουν θέμα συζήτησης .

Δίδυμοι – Οι φόβοι και οι ανασφάλειες σχετικά με το μέλλον που σας έχουν κατακλύσει μέχρι τώρα, σύντομα θα γίνουν παρελθόν, καθώς η επαναφορτιζόμενη αύρα και η μεγάλη σας αισιοδοξία θα σας δώσουν μια τεράστια ώθηση αυτοπεποίθησης και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά. Στη σχέση σας, το άγχος της καθημερινής ζωής επηρεάζει σημαντικά, αλλά χάρη στην κατανόηση και την υποστήριξη του συντρόφου σας, θα διαπιστώσετε ότι έχετε τη δύναμη να τ’ αντιμετωπίσετε. Σήμερα θα απολαύσετε την επικοινωνία ή τη συνεργασία με ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από τα ζώδια του αέρα.

Ζυγός – Νιώθετε δυναμικά και αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει να αναλάβετε κάποιες πρωτοβουλίες που θα αποδειχθούν πραγματικά επωφελείς για εσάς. Να είστε βέβαιοι ότι κάνετε το σωστό και ότι οι προσπάθειές σας θα επιφέρουν τα σωστά αποτελέσματα. Επομένως, μην ακούτε τρίτους που προσπαθούν να σας επηρεάσουν με τις απόψεις τους και να σας κρατήσουν κολλημένους εκεί που βρίσκεστε. Όσον αφορά τη σχέση σας, θα κάνετε καλά για να απαλλαγείτε από τη ζήλια και την κτητικότητά σας, γιατί το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να πνιγείτε τους αγαπημένους σας. Σήμερα θα μιλήσετε ή θα λάβετε μια απόφαση σχετικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις.

Υδροχόος – Υπάρχουν διάφορες περιστάσεις που σας κρατούν πίσω στη ζωή σας και οι οποίες είναι λιγότερο ικανοποιητικές. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε ό,τι μπορείτε για να απαλλαγείτε από αυτές και να βρεθείτε σε μια πιο ικανοποιητική πορεία. Μια γυναικεία παρουσία μεγαλύτερης ηλικίας στη ζωή σας σήμερα δεν θα είναι τυχαία.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς, θα πρέπει να μαζέψετε το θάρρος και να συνεχίσετε με μερικά από τα νέα πράγματα που ξεκινήσατε χθες ή που σκοπεύατε να ξεκινήσετε. Αυτή η μέρα μπορεί να είναι η αρχή μιας σημαντικής αλλαγής στη ζωή σας, αρκεί να είστε έτοιμοι για σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές. Εάν η διαίσθησή σας λέει ότι έχετε μια καλή ευκαιρία, τότε προχωρήστε τολμηρά προς τα εμπρός. Η Κυριακή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις και συνομιλίες με άτομα με τα οποία θα δημιουργήσετε σχέδια για κοινές δράσεις τη νέα εβδομάδα.

Καρκίνος – Οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε πρόσφατα, αρχίζουν αργά να εξαλείφονται χάρη στις δικές σας προσπάθειες. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε από το άγχος που σας έχει κατακλύσει. Στη δουλειά, μπορεί να υποφέρετε από καθυστερήσεις ή εμπόδια, αλλά αφού τώρα έχετε την απαραίτητη εμπειρία δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε ό,τι πρέπει να κάνετε για να απαλλαγείτε από αυτά. Μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια, για συναντήσεις και συνομιλίες με καλούς ή χρήσιμους ανθρώπους για εσάς.

Σκορπιός – Φαίνεται να είναι μια πολύ εποικοδομητική ημέρα. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σας φτάνουν στο αποκορύφωμά τους και αυτό σας επιτρέπει να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Τα θέματα γύρω από το σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, ειδικά εκείνα που σας ανησυχούν και σας ενοχλούν εδώ και καιρό. Η ημέρα για εσάς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις ενέργειες και τις αποφάσεις ενός ατόμου που ανήκει σε ζώδιο της γης.

Ιχθείς – Φροντίστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μέρα και να εργαστείτε για την πραγματοποίηση των μεγαλύτερων και πιο φιλόδοξων ονείρων σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσετε τυχόν πιθανές δυσκολίες ή παρεμβολές από άλλους να σας επηρεάσουν αδικαιολόγητα, να σας ξεπεράσουν ή να σας οδηγήσουν να κάνετε λάθος επιλογές. Οι συνθήκες εργασίας σας είναι ιδανικές για νέες αρχές αυτή τη στιγμή. Τα σχέδιά σας φαίνεται να πάνε καλά και αυτό θα ισχύει ακόμα κι αν δεν το βλέπετε αυτή τη στιγμή. Αντιμετωπίζετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα και θα πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Μια σημαντική μέρα, με την ανάγκη να ενεργούμε με σύνεση, να μην βιαζόμαστε με αποφάσεις ή αντιδράσεις, αλλά και να μην καθυστερούμε πάρα πολύ.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading