,

Ξανθιές VS Μελαχρινές

Ας μιλήσουμε για… τρίχες! Η μάχη “Ξανθιά VS Μελαχρινή”, με μια μικρή δόση υπερβολής, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αιώνια! Είναι από τα θέματα που συχνά συζητούνται σε παρέες και η αλήθεια είναι πως πραγματικά πολλά (!!!) λεφτά έχουν δαπανηθεί σε έρευνες επί του θέματος! Τελικά, όμως… οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές ή τις μελαχρινές; Συζητώντας με άντρες επί του θέματος, οι γνώμες μάλλον διίστανται.


Ρωτήσαμε άντρες κι άντρες και συγκεντρώσαμε πολλές απόψεις… Σας τις μεταφέρουμε συγκεντρωμένες και με το απαιτούμενο… φιλτράρισμα (χωρίς κάποιες απ’ τις αντρικές καφρίλες που ακούσαμε).

 

Ο πόντος στις… ξανθιές


Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές! Είναι γνωστό τοις πάσι αυτό! Λίγο η τηλεόραση, λίγο το ίντερνετ… έχει περάσει στο dna μας πως το ξανθό μαλλί, παραπέμπει σε κάτι… “βρώμικο”… ε, άντρες είμαστε… το βρώμικο το γουστάρουμε! 😛

Προτιμώ τις ξανθιές! Οι ξανθιές γυναίκες είναι πιο εντυπωσιακές, αυτό το ξανθό είναι… εφετζίδικο! Τραβάνε τα βλέμματα ρε αδερφέ! Σε μια χώρα που το μεγαλύτερο ποσοστό είναι μελαχρινοί άνθρωποι, έρχονται οι ξανθιές και κάνουν τη διαφορά! Το ξανθό κερδίζει το μάτι! Θα τις προσέξεις θες δεν θες! Έχουν περισσότερο σεξαπίλ, θηλυκότητα… Άσε που βγάζουν κάτι το αέρινο… το εύθραυστο… Τη βλέπεις ρε παιδί μου την ξανθιά στον ήλιο και λάμπει ο τόπος!

Έρευνες που έχουν γίνει επί του θέματος, λένε πως οι ξανθιές είναι πιο ευχάριστες και με περισσότερο χιούμορ. Λένε επίσης πως μοιάζουν περισσότερο διαθέσιμες ερωτικά. Τι άλλο να θελήσει κανείς;

Ξανθιά και πάλι ξανθιά! Τι να το κάνω το μαυροτσούκαλο;

 

Ο πόντος στις… μελαχρινές

Μελαχρινές φίλε μου! Μελαχρινές δαγκωτό! Σε μια χώρα μελαχρινών ανθρώπων, έχει βρωμίσει ο τόπος με ξανθιές! Είναι τόσο πολυφορεμένο το ξανθό! Κάθε κυράτσα, πετάει μια ξανθιά βαφή στο κεφάλι, της ταιριάζει, δεν της ταιριάζει και νομίζει ότι θα θαμπώσει τα πλήθη! Έλεος δηλαδή!

Προτιμώ τις μελαχρινές! Το μαύρο μαλλί βγάζει πιο class ρε παιδί μου! Δεν βγάζει τη “δευτεράντζα” του ξανθού! Οι μελαχρινές βγάζουν ένα μυστήριο, έναν δυναμισμό… Άσε που είναι πιο φυσικές απ’ τις ξανθιές! Τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου το μαύρο μαλλί, τη φυσική ομορφιά της γυναίκας! Οι μελαχρινές δείχνουν πιο σοβαρές, πιο γήινες! Οι ξανθιές δείχνουν πιο… ελαφριές! Τόσα ανέκδοτα για την… εξυπνάδα της ξανθιάς άλλωστε, άδικα βγήκαν; Δηλώνω αιώνια υποταγή στο μαύρο μαλλί!

Έρευνες που έχουν γίνει επί του θέματος, λένε πως οι μελαχρινές είναι καλύτερες σύντροφοι και καλύτερες στο κρεβάτι. Οι μελαχρινές σου λέει, είναι πιο πρόθυμες να δοκιμάσουν καινούριες ερωτικές εμπειρίες. Τι άλλο να θελήσει κανείς; 

Μελαχρινή και πάλι μελαχρινή! Τι να την κάνω την ξανθόψειρα;  

 

Περί ορέξεως…

 

Της Κικής Γιοβανοπούλου

 

 

 

 


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading