,

Υπάρχουν όρια στην… ανθρώπινη βλακεία;

Πες με αντικοινωνική, γεροπαράξενη ή στριμμένη… Όσο τα χρόνια περνάνε όμως, όσο μεγαλώνω κι αντιμετωπίζω τις δυσκολίες που μου παρουσιάζει η ζωή, αρχίζω όλο και περισσότερο να μην ανέχομαι πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους… Κυρίως ανθρώπους! Γράφει ο άλλος “7,5 δισεκατομμύρια πληθυσμό έχει η γη κι εγώ συμπαθώ 7 άτομα!“. “Και πολλά λες” θα συμπλήρωνα!


Δεν ξέρω αν φταίει που εγώ παραξενεύω με την πάροδο των χρόνων ή αν πραγματικά μας ψεκάζουν… Ξέρω όμως πως έρχονται μέρες που πραγματικά απορώ με τη βλακεία του κόσμου! Θα μου πεις… “Εσύ καλύτερη είσαι;“. Προφανώς και όχι! Αλλά τι να κάνω; Να μη χωνεύω ούτε τον εαυτό μου;;;; Αυτό είναι “δουλειά” των άλλων!

Βλέπω σχόλια στο FB, ακούω εκπομπές στην τηλεόραση, πίνω καφέ με γνωστούς… κι ώρες ώρες με πιάνω να σκέφτομαι “ακούει αυτά που λέει ή βγαίνουν απ’ το στόμα του χωρίς να έχουν κάνει μια μικρή έστω, στάση στο μυαλό του και χωρίς να αγγίζουν καν τους ακουστικούς του πόρους;”. Με τα χρόνια έχω αποφανθεί ότι η παραμικρή προσπάθεια να κάνεις τον απέναντι να δει ΛΟΓΙΚΑ, πως αυτά που λέει και υποστηρίζει με τόσο πάθος είναι απλά ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, είναι στην καλύτερη, μάταια έκκριση σάλιου!


Ο Αϊνστάιν (αν και γι’ αυτό οι γνώμες διίστανται), κάποτε είχε πει “Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος”.

PS. Το παρόν είναι άρθρο καθαρά χιουμοριστικού χαρακτήρα! Με ξέρετε δα! Σας αγαπώ όλους! 😛

Της Κικής Γιοβανοπούλου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading