Τελικά υπάρχουν άγγελοι; Να έχουν δει κάποιοι; Μήπως κάποιοι φοβούνται να το πουν; Του Σωτήρος ξημερώνε, ανάμεσα σε ξύπνιο και ύπνο, στο μπαλκόνι προσγειώθηκε ένα ολόλευκο περιστέρι. Πλησίασα και ξάφνου εμφανίστηκε ένας άγγελος, ήταν ψηλός, η λάμψη από τα ολόλευκα φτερά του για λίγα λεπτά με τύφλωσε. Δεν μπορούσα να δω πρόσωπο, πρώτη φορά έβλεπα άγγελο από τόσο κοντά. Η ψυχή μου ένιωσε μια αγαλλίαση. Είναι αυτή η μαγική στιγμή που έμεινε μέσα μου σαν μια ζωντανή εικόνα, αυτή η εικόνα μου έδινε δύναμη και ελπίδα.

Αγγέλους του ουρανού έχω πολλούς, από εκεί ψηλά με προσέχουν, έφυγαν νωρίς για να δίνουν δύναμη. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άγγελοι που βρίσκονται επί γης, σπάνιοι, δυσεύρετοι αλλά υπάρχουν. Αν γνωρίσεις κανέναν, θα είσαι τυχερός. Αυτοί οι άγγελοι είναι σταλμένοι από ψηλά, έρχονται για συνεχίσεις να ζεις και να πιστεύεις στην ομορφιά της ζωής. Τώρα ποιος από τους δύο έχει την μεγαλύτερη δυνατή, νομίζω δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Κάθε μορφή, είτε επίγεια είτε ουράνια, ένα σκοπό έχει, να φωτίζει τα μονοπάτια  σου. Τυχεροί οποίοι έχουν δίπλα τους Αγγέλους, μορφές που θέλουν μόνο το καλό και έχουν φως. Στην εποχή που ζούμε, μια ελπίδα φωτός είναι αρκετή για να σηκωθείς και να είσαι ευγνώμων για κάθε στιγμή. Δικοί μου Άγγελοι, ελπίζω περήφανοι, ζουν μέσα από μένα, βάρος στην αρχή δεν λέω, αλλά και μεγάλη ευλογία. Είτε είναι στην γη, είτε στον ουρανό, δίνουν πίστη και ασφάλεια.


Άνδρεα Αρβανιτίδου

https://www.andreaarvanitidou.com/


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.