ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 – ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΕΓΚΟΣΜΙΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΣΑΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 18 – 24 Σεπτεμβρίου, θα είστε επιρρεπείς σε σύγχυση και εξαπάτηση, που μπορεί να είναι η αιτία καταστάσεων αβεβαιότητας και έλλειψης κινήτρων. Εάν μπορείτε να αποφύγετε τις συγκρούσεις που προκαλούνται από το δικό σας εγώ και να κρατηθείτε μακριά από προβληματικές καταστάσεις και σχέσεις, τότε αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναπτύξετε τη δημιουργική, πνευματική και συμπονετική σας φύση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να επαναλάβετε τις προσωπικές σας επαφές. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα προκύψουν νέες ευνοϊκές για εσάς ευκαιρίες ή θα δημιουργήσετε σχέσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να λύσετε προβλήματα, καταστάσεις κλπ. Αυτή την εβδομάδα οι ερωτικές σας σχέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη. Θα είστε πρόθυμοι και ικανοί να μιλήσετε για μελλοντικές κοινές ενέργειες και προσπάθειες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για ταξίδια που σχετίζονται με αγαπημένα πρόσωπα. Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις με ανθρώπους ή ίδρυμα από άλλη πόλη, χώρα θα έχουν καλή εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, ωστόσο, θα αποκαλυφθούν εύκολα μυστικές ή παρασκηνιακές δραστηριότητες που σας επηρεάζουν με κάποιο τρόπο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί, αλλά όχι συγκρουσιακοί στις οικονομικές σχέσεις με άλλα άτομα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε τα κόλπα, τις ανειλικρινείς εξηγήσεις για πράγματα για τα οποία πρέπει να είστε ειλικρινείς και άμεσοι. Τέτοιες ενέργειες από την πλευρά σας μπορεί να δημιουργήσουν ανεπιθύμητες επιπλοκές στη σχέση σας. Οι γυναίκες θα είναι ανυπόμονες και ευαίσθητες. Αυτό θα είναι πρόβλημα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Θα μπείτε σε σύγκρουση, με την ιδέα ότι υπερασπίζεστε την υπόθεση σας, αλλά η πραγματικότητα θα είναι διαφορετική. Οι άντρες θα περάσουν από αρκετές πιο σοβαρές ανησυχίες που σχετίζονται με διαφορετικούς τομείς της ζωής τους: υγεία, οικογένεια, καριέρα κ.λπ. Ανησυχίες που σχετίζονται με την υγεία μιας στενής γυναίκας είναι πιθανές.


ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 18 – 24 Σεπτεμβρίου, θα δυσκολευτείτε να αποδεχτείτε και να αντιμετωπίσετε κάποιες σκληρές πραγματικότητες της ζωής. Θα χρειαστεί να βρείτε έναν τρόπο να προστατεύσετε τον εαυτό σας για να αποφύγετε οποιαδήποτε απώλεια ή απογοήτευση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα βιώσουν άγχος ή φόβο που σχετίζεται με τον ανταγωνισμό ή υπερβολικά φιλόδοξους, αδίστακτους ανθρώπους. Μέσα στην εβδομάδα θα ζήσετε δύσκολες στιγμές που θα απαιτήσουν από εσάς να κάνετε πρακτικές και καλά μελετημένες ενέργειες και αντιδράσεις. Τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με κάποιους ανθρώπους δεν θα μπορέσουν να επιλυθούν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Στην πραγματικότητα, θα είναι πιο σημαντικό να μην τα εμβαθύνετε. Η συμβουλή είναι να προσπαθήσετε να κάνετε έναν συμβιβασμό, να απαλύνετε την αρνητικότητα της κατάστασης και να βρείτε μια διέξοδο από αυτήν την κατάσταση με περισσότερη λογική. Μέσα στην εβδομάδα μπορεί να προκύψουν ανησυχίες με καθυστερημένες ή μεγαλύτερες πληρωμές, χρέη, πιστώσεις κ.λπ. Πιθανά έξοδα που σχετίζονται με την υγεία σας ή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου. Εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν μέσα από τις νέες και παλιές σας γνωριμίες και φιλίες. Μπορεί να έχετε απροσδόκητες συναντήσεις ή τηλεφωνήματα, να λαμβάνετε απροσδόκητα μηνύματα κ.λπ. Σας περιμένουν περισσότερες εργασίες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όπως διάφορες δεσμεύσεις ή όπως μικρές επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας. Όσοι εργάζεστε από το σπίτι μπορείτε να περιμένετε καλή εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε μια αφορμή για μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια επέτειο ή ένα άλλο σημαντικό γεγονός. Πολλοί θα παρακολουθήσουν εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη γέννηση ενός μωρού, τη βάπτιση, τον αρραβώνα ή τον γάμο. Οι γυναίκες θα πρέπει να οργανώσουν καλύτερα τον χρόνο τους, καθώς αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη με περισσότερες συναντήσεις και επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Θα προκύψει μια ασαφής ή απροσδόκητη κατάσταση στη δουλειά σας που σχετίζεται με έναν άνδρα, έναν συνάδελφο, έναν πελάτη ή έναν σύντροφο. Οι άντρες θα έχουν μεγάλη ανάγκη για συναρπαστικές εμπειρίες που θα τους επαναφέρουν στα νιάτα τους, θα τους κάνουν να αρέσουν και να αγαπήσουν ξανά. Οι φίλοι στη ζωή του παιδιού σας μπορεί να σας προκαλέσουν κάποια ανησυχία ή άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 18 – 24 Σεπτεμβρίου να είστε πολύ προσεκτικοί. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση, η αφέλειά σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλους ανθρώπους. Μπορεί να έχετε επαφή με κάποιον που θα θέλει να σας πουλήσει κάτι που δεν χρειάζεστε ή κάτι που δεν υπάρχει καθόλου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσετε συναισθηματικά προβλήματα με ένα άτομο που είτε έχει σοβαρά προσωπικά είτε προβλήματα υγείας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα εξαρτηθείτε από τις αποφάσεις ή τις δεσμεύσεις άλλων ανθρώπων που είναι μέλη της οικογένειάς σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μην ενδώσετε σε απαισιόδοξες ή καταθλιπτικές διαθέσεις, ανεξάρτητα από το τι πρόκειται να ζήσετε. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεστε στη διαδικασία να κάνετε μια θετική αλλαγή στη ζωή σας. Μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο, αλλά θα είναι αρκετά σημαντικό για να προωθήσει άλλα σημαντικά γεγονότα και αλλαγές στη ζωή σας. Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας δεν θα γίνει σε μια μέρα και μάλλον θα έχει μεγαλύτερη περίοδο ή σταδιακή εξέλιξη. Αυτό που αναμένεται από εσάς είναι να δείξετε περισσότερη υπομονή και αποδοχή της φυσικής εξέλιξης των γεγονότων. Αυτή την εβδομάδα θα ζήσετε ένα ενδιαφέρον γεγονός στην οικογένειά σας. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να βοηθήσετε ένα νεαρό άτομο, αλλά προσέξτε η βοήθειά σας να μην πάει χαμένη ή παρεξηγηθεί. Στην αγάπη, θα μπορείτε να διασκεδάσετε, να νιώσετε ότι σας αγαπούν, αλλά κάποια γεγονότα μέσα στην εβδομάδα θα έχουν μια αυστηρά ατομική εξέλιξη για κάθε εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να ξεκινήσετε τη συγκατοίκηση, να συζητήσετε το μέλλον της σχέσης σας ως αρραβώνα ή γάμο, αλλά για κάποιους από εσάς μια τέτοια εμβάθυνση της σχέσης είναι ακόμα μακρινή και ασαφής προοπτική. Οι άντρες θα εκπλαγούν από τις πράξεις των ανθρώπων που θεωρούσαν φίλους ή τίμια και υπεύθυνα άτομα. Μια απροσδόκητη συνάντηση μπορεί να ξυπνήσει ξεχασμένες αναμνήσεις ή μια τέτοια συνάντηση θα σας φέρει πίσω σε άλλες εμπειρίες από το παρελθόν σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ακούσετε ένα ψέμα που μπορεί να επηρεάσει εσάς προσωπικά ή κάποιον που γνωρίζετε. Οι γυναίκες θα έχουν μια δέσμευση με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα που είναι πιθανότατα μέλος της οικογένειας ή του συγγενικού κύκλου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα βιώσετε ένα συναισθηματικό γεγονός που σχετίζεται με μια μεσήλικη γυναίκα. Η υγεία σας θα είναι κυμαινόμενη και θα πρέπει να εξετάζετε προσεκτικά τις επιλογές σας όταν επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε εργασία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 18 – 24 Σεπτεμβρίου, μπορεί να προκύψει μια κατάσταση κατά την οποία σας λένε κάτι που θα ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες για την αλήθεια των όσων ειπώθηκαν, απλώς πείτε όχι και προχωρήστε. Μην συμφωνείτε σε τίποτα και μην υπογράφετε οτιδήποτε δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι είναι αληθινό ή καλό για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μπορείτε να απολαύσετε ένα απόκτημα ή χαρούμενα νέα στο σπίτι σας, που μπορεί να είναι σημαντικά για όλη την οικογένειά σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για δεσμεύσεις που σχετίζονται με ακίνητα, για αγοραπωλησίες αντικειμένων και ακινήτων. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με ένα νομικό ίδρυμα για προσωπικά, δημόσια ή περιουσιακά θέματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να εγκαταλείψετε κάποιες ιδέες και τα σχέδιά σας, κάτι που θα είναι η καλύτερη ενέργεια από μέρους σας προς το παρόν. Ίσως χρειαστεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, να ταξιδέψετε απροσδόκητα ή να κάνετε άλλες αλλαγές. Πολλοί θα βιώσουν άγχος γύρω από ένα επερχόμενο ταξίδι ή επίσκεψη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε νέα που σχετίζονται με ένα πρόβλημα υγείας ή άλλο σημαντικό πρόβλημα ενός φίλου ή συγγενή. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα βιώσουν άγχος ή ανησυχία λόγω της εμφάνισης ενός απροσδόκητου εξόδου για το σπίτι ή για ένα παιδί. Γενικότερα, αυτή την εβδομάδα καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τα έξοδα ή τις οικονομικές σας σχέσεις. Οι γυναίκες θα θυμούνται αυτή την εβδομάδα πετυχαίνοντας συγκεκριμένα σημαντικά αποτελέσματα στις οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποθέσεις. Οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα ή συναδέλφους θα καθορίσουν σημαντικά γεγονότα αυτές τις επτά ημέρες. Οι δουλειές του σπιτιού σας θα είναι σημαντικές και δεν θα πρέπει με κανέναν τρόπο να τις αφήνετε πίσω. Οι άνδρες θα βιώσουν περισσότερα συναισθηματικά προβλήματα για την εξέλιξη των οποίων δεν θα έχουν κανέναν έλεγχο. Όσοι από εσάς έχετε παιδιά θα περιμένετε να λάβετε κάποια νέα ή να περάσετε από κάποιες εμπειρίες που σχετίζονται με αυτά. Οι σκέψεις σας αυτή την περίοδο θα σχετίζονται με απροσδόκητα γεγονότα στον κύκλο των συγγενών, των φίλων σας ή στη χώρα που ζείτε.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 18 – 24 Σεπτεμβρίου, θα βιώσετε μια αγχωτική κατάσταση ή θα προκύψει ένταση γύρω από μια κατάσταση στη ζωή ενός παιδιού ή ενός νέου ατόμου. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με τη μελλοντική μητρότητα, τη γέννηση ενός παιδιού ή άλλο σημαντικό γεγονός στη ζωή των συγγενών ή των φίλων σας. Όσοι από εσάς έχετε δικό σας παιδί ή εγγόνι μπορείτε να περιμένετε ενδιαφέροντα και συναισθηματικά γεγονότα αυτή την εβδομάδα. Να είστε προσεκτικοί με τις οικονομικές σας υποθέσεις αυτή την εβδομάδα. Δεν πρέπει να φοβάστε, αλλά θα πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας. Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία σύνταξης εγγράφων, συμβολαίου ή άλλων οικονομικών συμφωνιών, ελέγξτε και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μια από τις απογοητεύσεις σας μπορεί να έχει να κάνει με τα χρήματα. Σε κάποιες οικογένειες η ένταση στη σχέση θα είναι σοβαρό πρόβλημα και θα προκαλέσει συγκρούσεις για μικροπράγματα. Η αρμονία θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί αυτή την εβδομάδα λόγω της λεπτότητας των θεμάτων που δημιουργούν αυτή την ένταση. Καλό είναι να συνειδητοποιήσετε το γεγονός ότι αν αυτή η τάση συνεχιστεί, η σταθερότητα της οικογένειας και των συγγενικών σας σχέσεων θα τεθεί υπό αμφισβήτηση. Σκεφτείτε τι θέλετε και τι μπορείτε να κάνετε για να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας και αν είναι δυνατοί συμβιβασμοί από την πλευρά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να επισκεφτείτε έναν συγγενή ή φίλο που έχει προβλήματα υγείας ή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Οι γυναίκες θα πρέπει να πάρουν θέση αναμονής και να μην αναγκάσουν την ανάπτυξη πραγμάτων που είναι σημαντικά για το μέλλον τους. Εκπλήξεις μπορεί να συμβούν σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ένα στενό άτομο θα κάνει κάτι καλό για εσάς ή θα έχει ευνοϊκή επιρροή στις υποθέσεις σας. Οι άνδρες θα είναι ενεργητικοί, επιρρεπείς σε διάφορα πειράματα ή καινοτομίες. Οι σχέσεις σας με άτομα της καθημερινότητάς σας θα είναι χρήσιμες και παραγωγικές για εσάς. Οι συγκρούσεις μπορεί να σας επαναφέρουν στην αρχή κάποιων από τα σχέδια ή τις ιδέες σας. Αποφύγετε τον πανικό σε οποιαδήποτε απροσδόκητη ή δυσάρεστη είδηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 18 – 24 Σεπτεμβρίου, θα βιώσετε ένα συναισθηματικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα της οικογένειας ή του συγγενικού σας κύκλου. Αυτές τις μέρες, να περιμένετε ενδιαφέροντα και συναισθηματικά γεγονότα που σχετίζονται με στενό συγγενή ή φίλο σας. Πιθανότατα, αυτό το άτομο μένει σε άλλο σπίτι ή σε άλλο οικισμό, αν και είναι επίσης πιθανό να ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα στον οικισμό σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για νέα εγχειρήματα, για αποφάσεις που σχετίζονται με μελλοντικές αλλαγές κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να είστε πιο αποφασιστικοί σε αυτό που κάνετε ή σε αυτό που αποφασίζετε. Στη δουλειά σας, μπορείτε να περιμένετε την εμφάνιση νέων ανθρώπων όπως συναδέλφων, προϊστάμενων ή πελατών. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η ανάπτυξη των εργασιακών σας υποχρεώσεων και η επίτευξη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων θα εξαρτηθεί λιγότερο από εσάς και περισσότερο από τις ενέργειες άλλων ανθρώπων. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, νέα που σχετίζονται με ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε μπορεί να σας αναστατώσουν. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μια απροσδόκητη νέα δέσμευση ή να αποτελέσει αφορμή για ταξίδι. Αυτή την εβδομάδα θα τη θυμάστε με διάφορες εκπλήξεις στη ζωή σας, αλλά θα είναι κυρίως θετικές ή η εξέλιξή τους θα είναι υπέρ σας. Οι άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από μια ενδιαφέρουσα προσφορά που σχετίζεται με μια κερδοφόρα αγορά, πίστωση ή άλλο όφελος οικονομικής φύσης. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, ειδικά αν βιώσετε κάποιο φλερτ ή μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να καλωσορίσετε επισκέπτες στο σπίτι σας, να πάτε κάπου για να επισκεφθείτε ή να παρακολουθήσετε μια σημαντική συνάντηση. Οι γυναίκες θα έχουν τα καθήκοντά τους που σχετίζονται με την περιουσία του νοικοκυριού, τη συντήρησή τους, μικρές επισκευές ή αντικατάσταση. Οι περιουσιακές σας υποθέσεις θα καταλάβουν μεγάλο μέρος των εργασιών σας αυτές τις επτά ημέρες. Στη δουλειά σας θα έχετε ιδέες που θα αναζητάτε τρόπους να πραγματοποιήσετε, ανάλογα με τη συγκεκριμένη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 18 – 24 Σεπτεμβρίου, μπορεί να χρειαστεί να επισκεφτείτε το σπίτι συγγενών ή οικογενειακών φίλων σε μια δυσάρεστη περίσταση. Οι σχέσεις στην οικογένειά σας θα περάσουν από διάφορες συναισθηματικές εμπειρίες, οι οποίες θα απαιτήσουν υπομονή και σταθερότητα από την πλευρά σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα αποφασιστεί το μέλλον προσωπικών, επαγγελματικών ή πολιτικών σχέσεων που είναι σημαντικές για εσάς. Μην κάνετε συμβιβασμούς που μέσα σας πιστεύετε ότι είναι λάθος. Οι συνέπειες σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστες ή δεν θα εξελιχθούν υπέρ σας. Έχετε μια σημαντική συζήτηση με κάποιον με τον οποίο συνεργάζεστε: έναν συνάδελφο, έναν διευθυντή, έναν πελάτη, έναν συνεργάτη κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα ταξιδέψουν ή θα καλωσορίσουν επισκέπτες από άλλο οικισμό. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να κάνετε προσπάθειες χειραγώγησης των ανθρώπων γύρω σας, να χρησιμοποιήσετε πονηριά για να πραγματοποιήσετε την επιθυμία ή τον στόχο σας. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα πρέπει να πάρετε μια δύσκολη απόφαση. Μάλλον θα είναι επειδή έχει να κάνει με κάτι που δεν σας αρέσει ή είναι ενάντια στις απόψεις σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, άτομα που είναι παλιοί σας φίλοι ή γνωστοί θα μπορούν να σας εκπλήξουν. Πιθανή μια απρόσμενη συνάντηση, τηλεφώνημα κ.λπ. Οικονομικά, αποφύγετε τις προσδοκίες για μεγαλύτερο εισόδημα ή επιτυχία για να γλιτώσετε από μεγάλες απογοητεύσεις. Μερικά ερωτικά ή συναισθηματικά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή θα είναι σημάδι επιτακτικών αλλαγών. Οι αντιξοότητες αυτής της εβδομάδας θα είναι να σας δείξουν νέους τρόπους για να λύσετε παλιά προβλήματα. Να είστε ανοιχτοί στην αλλαγή, να ζήσετε σε μια νέα εποχή, κάτω από νέες συνθήκες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να βάλετε σε τάξη όχι μόνο τις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και τις σχέσεις σας με άτομα που είναι φίλοι, γείτονες ή συνάδελφοί σας. Οι άνδρες να προσέχουν την εξαπάτηση, την αυταπάτη και τους ψεύτικους φίλους. Εστιάστε στην παροχή άνεσης στο σπίτι τόσο για εσάς προσωπικά όσο και για τους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε. Η αγορά ενός νέου αντικειμένου για το σπίτι, η αντικατάσταση σπασμένων συσκευών θα είναι χρήσιμες και πρακτικές ενέργειες κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Στην εργασία ή την επιχείρησή σας, αποφύγετε προβλήματα με άτομα που θέλουν να σας απαξιώσουν, αναδείξτε ιδιότητες που δεν κατέχετε, χρησιμοποιώντας τις προσωπικές σας δεξιότητες και γνώσεις. Οι γυναίκες θα περάσουν ευνοϊκά για ταξίδια, ειδικά αν σχετίζονται με ένα σημαντικό έργο, δουλειά κ.λπ. Οι συγκρούσεις ή οι εκδηλώσεις ζήλιας αυτή την εβδομάδα θα δημιουργήσουν ανεπιθύμητη δυσαρμονία στη ζωή σας. Αποδεχτείτε ότι έχετε στην προσωπική σας ζωή και στην αγάπη χωρίς να αλλάξετε ή να ελέγξετε τη σχέση σας. Όχι αυτή την εβδομάδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 18 – 24 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να πάρετε δύσκολες αλλά επείγουσες αποφάσεις που σχετίζονται με την επίλυση δυσάρεστων προβλημάτων ή καταστάσεων. Σε αυτές τις επτά ημέρες, θα είστε πολύ αποφασιστικοί και φιλόδοξοι στην υλοποίηση σημαντικών σχεδίων και δεσμεύσεων για εσάς. Πολλοί θα χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να ευχαριστήσουν κάποιον με μια ευχάριστη έκπληξη ή δώρο. Θα είστε πολύ πιο εγκάρδιοι, φιλεύσπλαχνοι και στοργικοί. Στην αγάπη, είναι πιθανό να επιστρέψετε σε προηγούμενες εμπειρίες αγάπης ή να αναζητήσετε μια ευκαιρία να επικοινωνήσετε με έναν πρώην σύντροφο. Γενικά, οι ερωτικές σας εμπειρίες τώρα θα έχουν να κάνουν περισσότερο με το παρελθόν σας ή μια υπάρχουσα σχέση παρά με κάτι νέο. Μικρά προβλήματα υγείας ενός μέλους της οικογένειάς σας θα απαιτήσουν φροντίδα ή περισσότερη προσοχή. Στις οικογενειακές σας σχέσεις θα βιώσετε στιγμές παρεξηγήσεων ή άλλων συναισθημάτων που επιβαρύνουν τη σχέση σας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για δουλειές από τις οποίες περιμένετε καλά έσοδα ή κάποιου είδους αναγνώριση, ικανοποίηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό θα σας βοηθήσει να εκκαθαρίσετε απλήρωτους λογαριασμούς ή άλλες οικονομικές υποχρεώσεις. Καλό είναι να ξέρετε ότι αυτή την εβδομάδα ο ψυχισμός σας δύσκολα θα αντέξει μεγαλύτερο φορτίο. Εύκολα θα προσβληθείτε, θα λυπηθείτε ή θα απογοητευτείτε. Θα έχετε περίπλοκες σχέσεις με άγνωστα άτομα ή με αυτούς που δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί στη ζωή σας. Οι γυναίκες θα έχουν συζητήσεις με διαφορετικούς ανθρώπους με τους οποίους θα συζητήσουν διαφορετικά σχέδια και ιδέες για το μέλλον τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα πρέπει να δεσμευτείτε για κάποιο έγγραφο, να κάνετε μια σημαντική πληρωμή ή κάποιο είδος επένδυσης. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για συναντήσεις και επισκέψεις ποικίλης φύσης. Οι άντρες θα είναι ανήσυχοι, θα ανησυχούν για το μέλλον τους και κυρίως για την εξέλιξη ενός συγκεκριμένου γεγονότος. Οι οικονομικές σας υποθέσεις δεν θα είναι άσχημες, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις προσδοκίες που έχετε. Αυτές οι επτά ημέρες θα ευνοήσουν την υλοποίηση των σχεδίων σας που σχετίζονται με την αγάπη και την προσωπική σας ζωή. Οι εκδηλώσεις ζήλιας δεν φέρνουν ποτέ καλό, ακόμα κι αν έχετε έναν καλό λόγο για αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 18 – 24 Σεπτεμβρίου, θα αντιμετωπίσετε κάποιες απρόσμενες δυσκολίες που σχετίζονται κυρίως με πράγματα και συσκευές στο σπίτι σας ή με κάποιο άλλο είδος ιδιοκτησίας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα εμπλακείτε σε περισσότερες συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα που έχουν σοβαρά ζητήματα να επιλύσετε. Μπορεί να σας μιλήσουν στο τηλέφωνο, να σας επισκεφτούν στο σπίτι σας ή να έρθουν στο χώρο εργασίας σας. Η εβδομάδα θα απαιτήσει από εσάς να είστε πρακτικοί και υπεύθυνοι όταν εργάζεστε με οικονομικά έγγραφα και όταν αναλαμβάνετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα. Λάθη και αυταπάτες είναι πιθανά. Μια σύγκρουση που θα προκύψει αυτή την εβδομάδα θα σας δείξει ότι τέτοιες αντιπαραθέσεις δεν λύνουν προβλήματα. Μερικά από τα κύρια σχέδιά σας για αυτήν την εβδομάδα θα έχουν να κάνουν με τα χρήματα, με τα υλικά ενδιαφέροντα και τις δεσμεύσεις σας, με τη συντήρηση της ιδιοκτησίας κ.λπ. Κάποιοι από εσάς θα βάλετε χρήματα για βελτιώσεις στο σπίτι που ζείτε ή στη φάρμα που διατηρείτε. Στον έρωτα, θα είναι δύσκολο για εσάς να κάνετε μια σωστή εκτίμηση της τρέχουσας εξέλιξης της σχέσης σας και αυτό μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις ή αντιφάσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να αναζητήσετε χάρες, συμβουλές, υποστήριξη ή άλλου είδους βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα ή γνωστούς. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα κατά την οποία μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση σε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με συγγενείς ή φίλους. Μην περιορίζετε την κοινωνική σας ζωή αυτή την εβδομάδα. Δεν χρειάζεται να περνάτε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο σας μόνο στο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσετε περισσότερες εργασίες και ευθύνες για τον εαυτό σας, κάτι που μπορεί να σας κάνει γκρινιάρη και κυκλοθυμικό μερικές φορές. Οι γυναίκες θα περάσουν υπέροχα με την υλοποίηση σημαντικών στόχων και εργασιών που έχουν εργαστεί σε διάφορες περιόδους αυτού του έτους. Η εβδομάδα σας φέρνει διαφορετικές εμπειρίες που πρέπει να σας δείξουν πού να πάτε και με ποιον. Πολλές καλές ευκαιρίες θα έχετε μπροστά σας και ελπίζω να τις πραγματοποιήσετε. Οι άνδρες θα έχουν την τάση να δείχνουν ιδιοτροπίες, περιττή ή άσκοπη συναισθηματικότητα, μερικές φορές ανασφάλεια ή φόβο. Η εβδομάδα είναι υπέροχη για όσους μπορούν να δουν το φως μπροστά και το σκοτάδι θα μείνει για εκείνους που έχουν προσηλωθεί στις απογοητεύσεις ή τις αναπόφευκτες απώλειές τους. Οι σκέψεις σας πρέπει να κατευθύνονται στο μέλλον και το παρελθόν δεν μπορεί πλέον να αλλάξει με τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 18 – 24 Σεπτεμβρίου, πολλοί θα βιώσουν μια αγχωτική κατάσταση ή ένα άλλο απροσδόκητο γεγονός που σχετίζεται με έναν άνδρα της οικογένειας ή του στενού συγγενικού κύκλου. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα συναντήσετε ή θα μιλήσετε με ανθρώπους διαφορετικών γενεών. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, συμμετάσχετε σε διάφορες οικογενειακές, επαγγελματικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι δυνατό να συζητήσετε με άλλα άτομα λεπτομέρειες σχετικά με την οργάνωση ή τη διεξαγωγή αυτών των εκδηλώσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε διαφορετικές εμπειρίες που σχετίζονται με άτομα που βρίσκονται στη διαδικασία κάποιου είδους αλλαγής ζωής. Ο χωρισμός είναι πιθανός ως αποτέλεσμα έντονων αντιφάσεων, αντίθετων στόχων στη ζωή κ.λπ. Αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη γεγονότων που θα ζήσουν οι φίλοι ή οι συγγενείς σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε ρεαλισμό και πρακτικότητα στις ενέργειές σας, εάν θέλετε να αποφύγετε την απογοήτευση. Πιθανώς οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα είναι δικό σας λάθος και θα είναι αποτέλεσμα της ανυπομονησίας σας και της απροθυμίας σας να κατανοήσετε τη θέση των άλλων. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με μια προσφορά για μια νέα δουλειά ή θα σας προσφερθεί μια νέα θέση. Μέσα στην εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνετε επαφές με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς, που σίγουρα θα σας εμπλουτίσουν με νέες και χρήσιμες πληροφορίες. Οι άνδρες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για να φέρουν εις πέρας τις επαγγελματικές τους εργασίες. Η καριέρα θα είναι σημαντική για εσάς γιατί τώρα θα έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε πρόοδο ή να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα. Έχετε μια σημαντική συζήτηση με μια γυναίκα ή θα πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση, να δώσετε σημαντική υποστήριξη σε ένα τέτοιο άτομο. Οι γυναίκες θα αναζητήσουν τον καλύτερο χρόνο και τρόπο για να ενεργήσουν σε σημαντικά θέματα που σχετίζονται με έγγραφα, χρήματα ή συμβόλαιο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή τουλάχιστον μια χρήσιμη, σημαντική συγκέντρωση για εσάς. Θα περιμένετε να λάβετε περισσότερα από όσα έχει ετοιμάσει για εσάς η μοίρα σε αυτές τις επτά ημέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 18 – 24 Σεπτεμβρίου, θα λάβετε μια ποικιλία ειδήσεων που μπορεί να έχουν σκοπό να προκαλέσουν κάποια σύγκρουση ή ένταση στη ζωή σας. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν δεσμεύσεις που σχετίζονται με τον συγγενή σας. Η υλοποίησή τους θα απαιτήσει μεγαλύτερη δέσμευση από εσάς, κάποια συνειδητοποίηση, χρήση γνωριμιών με άλλα άτομα, για την εφαρμογή τους. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την οργάνωση ή την παρακολούθηση εκδηλώσεων που σχετίζονται με γενέθλια, αρραβώνες, γάμο, επέτειο κ.λπ. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την επίτευξη επαγγελματικής επιτυχίας, ειδικά εάν η δουλειά σας περιλαμβάνει ταξίδια ή εργασία με άτομα από άλλο μέρος. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, ακόμα κι αν απαιτεί να ταξιδέψετε ή να μετακομίσετε σε άλλη πόλη ή χώρα για κάποιο χρονικό διάστημα. Ένα λεπτό ζήτημα προς επίλυση που αφορά ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο, πιθανότατα από την οικογένειά σας, θα προκύψει αυτήν την εβδομάδα. Εάν η δουλειά σας σχετίζεται με παιδιά, θα υποστείτε μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση και ένταση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία για μια αλλαγή που σχετίζεται με μια νέα, πιο χαλαρή δουλειά. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πιθανότατα θα έχετε περισσότερα έξοδα και λιγότερα έσοδα, αλλά αυτό δεν θα είναι μια μακροπρόθεσμη τάση. Θα υπάρξουν βραχυπρόθεσμες δυσκολίες στη λήψη χρημάτων ή στην εργασία με έγγραφα οικονομικής φύσης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε βοήθεια ή συμβουλές για τις οικονομικές σας υποθέσεις από έναν συγγενή. Οι γυναίκες θα ξεπεράσουν ορισμένες σύνθετες συναισθηματικές καταστάσεις στον χώρο εργασίας τους, αλλά θα βοηθηθούν να αποκτήσουν μια πιο ρεαλιστική άποψη για τους συναδέλφους, τους πελάτες ή για τη συγκεκριμένη θέση που ασκούν αυτήν τη στιγμή.
Οι άνδρες θα βιώσουν έντονο θυμό ή απογοήτευση για τις πράξεις ή τα λόγια ενός ατόμου που όχι μόνο θα ενεργήσει ανέντιμα σε μια κατάσταση, αλλά θα κάνει προσπάθειες να υποτιμήσει ή να χειραγωγήσει τα γεγονότα. Θα έχετε προσδοκίες για τις οποίες θα πρέπει να κάνετε υπομονή, καθώς η πραγματοποίησή τους αυτές τις επτά ημέρες είναι απίθανη.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 18 – 24 Σεπτεμβρίου, θα εστιάσετε περισσότερο στην υλική πλευρά της ζωής σας και στην οικιακή σας άνεση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αυτές τις μέρες θα είστε ευχαριστημένοι με μια αγορά, αλλά απογοητεύσεις ή προβλήματα για αυτήν δεν έχουν ακόμη έρθει. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι δεσμεύσεις σας που σχετίζονται με υπάρχοντα ή περιουσιακά στοιχεία θα έχουν μια περίπλοκη και απρόβλεπτη εξέλιξη, καθώς και κάποιες απρόσμενες απογοητεύσεις. Γεγονότα που σχετίζονται με μια γυναίκα από τον κύκλο σας, μπορεί να σας στεναχωρήσουν ή να σας αναστατώσουν αυτή την εβδομάδα. Μάλλον περνάει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της όταν έρχεται αντιμέτωπη με την ανάγκη να πάρει σοβαρές αποφάσεις και αλλαγές. Το αν θα τη στηρίξετε συναισθηματικά ή ηθικά θα εξαρτηθεί από το πόσο κοντά σας επιτρέπει να είστε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να αναβάλλετε συναντήσεις ή ραντεβού, καθώς θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με νέα, επείγοντα και πιο σημαντικά πράγματα. Αυτή την εβδομάδα επιλέξτε τις επαφές σας πολύ προσεκτικά και μην απαξιωθείτε στην κοινωνία που ζείτε από τις γνωριμίες σας με άτομα που έχουν κακή φήμη. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, η διατήρηση της εικόνας σας θα έχει σημασία για εσάς. Η ερωτική σας ζωή θα είναι συνηθισμένη, χωρίς ιδιαίτερες εμπειρίες. Θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση με τον σύντροφό και να μην παραπονιέστε ώστε να αποφύγετε βίαια συναισθήματα και εμπειρίες. Οι εκδηλώσεις ζήλιας θα δημιουργήσουν ανεπιθύμητη δυσαρμονία στον έρωτα. Οι άντρες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια. Οι επαγγελματικές σας επαφές με άτομα από άλλες πόλεις ή χώρες θα έχουν ευνοϊκή επιρροή στην εργασία ή την επιχείρησή σας. Κάποιοι από εσάς θα ζήσετε μια συνάντηση με συγγενείς ή με φίλους που θα φτάσουν από μακριά. Οι γυναίκες θα αφιερώσουν αρκετό χρόνο συναντώντας και μιλώντας με φίλους, ακόμα κι αν εσείς οι ίδιοι δεν είστε πολύ ομιλητικοί. Πιθανότατα θα παρευρεθείτε σε κάποια συγκέντρωση, συνέδριο ή άλλη δημόσια εκδήλωση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.