Βλέμματα όλο φωτιά. Γέλιο και κοκκίνισμα. Λέξεις όλο υπονοούμενα. Για πόσο ακόμα θα το κρατάμε σε φιλικό επίπεδο; Σε ρωτάω. Αφού το βλέπω ότι δεν με βλέπεις σαν φίλη. Ούτε εγώ σε βλέπω φιλικά. Για πόσο ακόμα θα δαμάζω την φλόγα μου για σένα; Όλα τα βράδια σε σκέφτομαι. Σε σκέφτομαι έντονα. Σε σκέφτομαι ηδονικά. Μου έχεις τρελάνει το μυαλό με όλο αυτό το παιχνίδι και ταυτόχρονα το σκωτσέζικο ντουζ. Δεν αντέχω άλλο! Εσύ; Είσαι έτοιμος να ζήσεις μια έντονη εμπειρία;

Αν δεν είσαι, μην το προκαλείς. Γιατί μπροστά από την βιτρίνα, διακρίνω την δειλία. Είναι δειλία αλήθεια, ή απλώς ένα μέρος του παιχνιδιού της υποτιθέμενης αποπλάνησης; Είναι καλύτερα να κατασταλάξει μέσα σου αυτό που σου συμβαίνει κι έχει τ’ όνομά μου. Αν έχει διάρκεια όσο ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, τότε μην μπαίνεις στην διαδικασία του τερματισμού της νίκης, διότι το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι ικανοποιητικό.


Χρυσάνθη Σ.

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.