29 χρονών. Ένα βήμα πριν τα πρώτα -άντα κι ακόμη δεν σε έχω συναντήσει. Δεν σε έχω νιώσει. Δεν μου έχεις μάθει τι είναι έρωτας και τι αγάπη και τόσα άλλα όμορφα συναισθήματα δίπλα σ’ αυτά. Κάποιοι λένε “ίσως δεν ήρθε η ώρα ακόμη”, κάποιοι άλλοι “μικρή είσαι, έχεις όλη την ζωή μπροστά σου” (η κλισέ φράση) και κάποιοι άλλοι “αν δεν πάρεις την ζωή στα χέρια σου δεν θα έρθει”.
Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να έρθει το άλλο σου μισό και να σε βρει. Αυτό έρχεται ξαφνικά. Ή θα έρθει να σε σώσει όταν θα το έχεις ανάγκη και θα σου δώσει την ανάσα που χρειάζεσαι για να παλέψεις και να συνεχίσεις, ή θα έρθει μια ευτυχισμένη περίοδο της ζωής σου για να σε πετάξει ακόμα περισσότερο στα ουράνια.

Σε εμένα δεν ξέρω ποια θεωρείς κατάλληλη στιγμή για να εμφανιστείς, όμως να ξέρεις ότι σε περιμένω με μεγάλη λαχτάρα για όλα αυτά τα συναισθήματα. Καλά ή κακά. Ό,τι αποφασίσεις να μου δώσεις.
Θέλω να σε γνωρίσω όμως, να ξέρω ότι είσαι εσύ.
Θέλω να είσαι η αιτία που θα λάμψουν τα μάτια μου για πρώτη φορά από ευτυχία.
Έλα και κάνε με να νιώσω.


Νάντια Τ.

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.