Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023! ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ! ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ Ή ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 11 – 17 Σεπτεμβρίου, θα έχετε πολύ ενθουσιασμό για δουλειά και για ενεργές δράσεις. Η επιτυχία ή η δημοτικότητα που μπορεί να επιτύχετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι το αποτέλεσμα της ελκυστικότητάς σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις στενές σας σχέσεις ή να βρείτε έναν νέο σύντροφο. Αυτές τις μέρες θα ζήσετε κάτι ξεχωριστό, χάρη στις πράξεις ή τη συνάντηση και τη συζήτηση με έναν άντρα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αναμενόμενα ή απροσδόκητα γεγονότα. Τίποτα δεν πρέπει να σας εκπλήσσει ή να σας φοβίζει. Στη δουλειά ή στην επιχείρηση, μια αναγνώριση ή έπαινος μπορεί να σας δώσει ελπίδα για νέα καλά πράγματα στη ζωή σας. Δυστυχώς, αυτή την εβδομάδα θα συνειδητοποιήσετε την αδυναμία υλοποίησης ενός σχεδίου σας. Είτε καθυστερείτε για την υλοποίησή του, είτε είναι ακόμα πολύ νωρίς για να καταβάλετε προσπάθεια και πόρους για την ανάπτυξή του. Στην πραγματικότητα, αυτή θα είναι μια πολύ ευνοϊκή εβδομάδα για να εξετάσετε το μέλλον σας. Αυτήν τη στιγμή έχετε και θα λάβετε νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και σταθεροποίηση, αλλά μόνο εάν είστε έτοιμοι και φιλόδοξοι για τέτοιες ενέργειες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να σας προβληματίσει μια συζήτηση με έναν συνάδελφο ή με έναν διευθυντή που δεν είχε στενή σχέση μαζί σας στο παρελθόν. Σε μια νέα κατάσταση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε παρόμοιες θέσεις ή ενδιαφέροντα σε θέματα σημαντικά για την εργασία σας. Άστοχα ή κακόβουλα σχόλια ενός ατόμου με το οποίο θα έχετε κάποια επαφή, θα σας μπερδέψουν λόγω του ότι δεν περιμένατε τέτοια αντίδραση και ενέργειες. Οι γυναίκες θα ενδιαφέρονται για πληροφορίες που θα λάβουν σε μία συνομιλία. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας δώσουν μια ενδιαφέρουσα ιδέα για κάτι που μπορείτε να εφαρμόσετε με ευχαρίστηση ή προς όφελος για εσάς. Οι άντρες θα περάσουν ένα πολύ δραστήριο και δυναμικό επταήμερο, μετά την ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Οι εκπλήξεις μπορεί να μπερδέψουν προσωρινά τα σχέδιά σας, αλλά δεν θα τα ματαιώσουν.


ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 11 – 17 Σεπτεμβρίου, καλό θα είναι να αναλάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο σε σημαντικά οικογενειακά, επαγγελματικά ή δημόσια πράγματα. Με τις ενέργειές σας, θα μπορέσετε να κερδίσετε τον σεβασμό και την υποστήριξη σχεδόν όλων που εκτιμούν την ορμή, την πρωτοβουλία και το θάρρος σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δώστε προσοχή στη σιωπή ή την κακή διάθεση ενός ατόμου στον κύκλο των συγγενών σας. Είναι πιθανό να βιώνει τους δικούς του εσωτερικούς φόβους ή αμφιβολίες για τις οποίες δεν βρίσκει αρκετό θάρρος να μιλήσει ανοιχτά. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε συναντήσεις ή επισκέψεις σε μια δυσάρεστη περίσταση ή αυτές που θα κάνετε άθελά σας, από ανάγκη. Μερικοί από εσάς πρέπει να αντιμετωπίσετε έγγραφα ή άλλες διατυπώσεις που σχετίζονται με την περιουσία γονέων ή θανόντων συγγενών. Μέσα στην εβδομάδα θα εξετάσετε διάφορα ενδεχόμενα για να βοηθήσετε ένα άτομο που είναι μπερδεμένο και βρίσκεται σε σοβαρό σταυροδρόμι στη ζωή του. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι δυνατή η φροντίδα ή τα καθήκοντα σε έναν ηλικιωμένο συγγενή. Αν μια σύγκρουση προκύψει μέσα στην εβδομάδα, σίγουρα θα έχει να κάνει με ένα γεγονός, δουλειά ή σχέση από το παρελθόν σας. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την επαγγελματική σας εξέλιξη και την επιτυχία σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα. Μπορεί επίσης να ζήσετε ευχάριστες στιγμές στην αγάπη. Ένα φλερτ στο χώρο εργασίας σας, μπορεί επίσης να είναι η αιτία απροσδόκητων συναισθημάτων. Οι άνδρες θα αναζητήσουν τους λόγους για τις αποτυχίες τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες. Το καλό είναι ότι θα έχετε την τάση να βλέπετε τα δικά σας λάθη και τις δυνατότητες να τα διορθώσετε. Οι γυναίκες θα αναζητήσουν λόγους για την ανεξήγητη διάθεσή τους, η οποία θα είναι μάλλον θλιβερή, απαθής. Είναι πιθανό κάποια πρόσφατα γεγονότα να σας έχουν απογοητεύσει ή να έχετε προσβληθεί από τυχαίες λέξεις ή σχόλια ανθρώπων που γνωρίζετε εδώ και καιρό. Θα είναι σημαντικό να μην δημιουργείτε περιττούς φόβους και ανησυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 11 – 17 Σεπτεμβρίου, θα σας δοθεί η ενέργεια, η δύναμη και η θέληση που θα χρειαστείτε για να προστατέψετε ή να βοηθήσετε τη δική σας οικογένεια ή άλλα άτομα που αγαπάτε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα συμμετέχετε σε διάφορες εκδηλώσεις που σχετίζονται με ταξίδια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενδέχεται να λάβετε μια προσφορά, αλληλογραφία ή άλλου είδους απόκτηση από άτομα ή ιδρύματα που βρίσκονται σε άλλη πόλη ή χώρα. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ταξιδέψετε σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας ή να φροντίσετε τα ακίνητα που έχετε κάπου αλλού. Θα λάβετε αναγνώριση στη δουλειά σας, θα χαρείτε με έπαινο ή αναγνώριση. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα άλλο ευνοϊκό γεγονός στην εργασία σας που σχετίζεται με έναν διευθυντή ή πελάτες. Μπορεί να λάβετε μια προσφορά για μια νέα θέση ή μια ιδέα για μια ανεξάρτητη δραστηριότητα. Μην φοβάστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε αλλαγές αυτή την εβδομάδα. Οι αποφάσεις που πρόκειται να πάρετε, θα καθορίσουν μια νέα πορεία δράσης ή συμπεριφοράς. Θα απαιτήσουν περισσότερη φιλοδοξία, υπομονή και πάνω από όλα θέληση από εσάς. Αποφύγετε μικρά κόλπα ή χειρισμούς, γιατί ακόμα και χωρίς αυτά η επιτυχία είναι με το μέρος σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα βιώσουν μια επανένωση με συγγενείς ή οικογενειακούς φίλους. Η ερωτική σας ζωή θα βρει τρόπο να σας εκπλήξει. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερη δουλειά, περισσότερες ευκαιρίες να αποδείξουν τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους. Ωστόσο, μην το καμαρώνετε και αφήστε τους άλλους να σας κρίνουν βάσει της αξίας σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα μπορέσετε να σχεδιάσετε και να οργανώσετε σημαντικά σχέδια για εσάς, η υλοποίηση των οποίων αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες. Οι άντρες θα έχουν μια συζήτηση, συνάντηση ή δέσμευση με κάποιον που μπορεί να είναι συγγενής, αλλά η σχέση σας μπορεί επίσης να έχει άλλου τύπου χαρακτήρα. Δύσκολη, αλλά παραγωγική επικοινωνία και δουλειά σας περιμένουν αυτές τις επτά ημέρες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 11 – 17 Σεπτεμβρίου, θα μπορέσετε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν με τρόπο σημαντικό και επιτυχημένο για εσάς. Θα έχετε αρκετά κίνητρα και θα έχετε την τάση να ακολουθείτε τα δικά σας ένστικτα και διαίσθηση. Μπορεί να έχετε ασταθή συναισθήματα, αλλά με ισορροπημένο τρόπο όταν πρόκειται για τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε κάποιες αλλαγές ή θα προκύψει η ανάγκη να πάρετε απρόσμενες αποφάσεις. Τη μια στιγμή μπορεί να αισθάνεστε ότι χάνετε τον έλεγχο σε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας, την άλλη στιγμή μια απρόσμενη τύχη ή νέα θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και ελπίδα. Η ένταση αυτή την εβδομάδα θα είναι υψηλή, τις μέρες που θα συμβεί, γιατί θα νιώσετε ανασφάλεια, θα εξαρτηθείτε από τις πράξεις και τις αποφάσεις άλλων ανθρώπων ή θα βιώσετε κάποιο άγχος για το μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ζήσετε στιγμές θλίψης και θα έχετε την τάση να λύνετε τα προβλήματά σας συναισθηματικά. Σε αυτή τη δύσκολη εβδομάδα για εσάς, λίγοι θα καταλάβουν τα συναισθήματά σας και πολλοί θα έχουν την τάση να σας σχολιάζουν λόγω λαθών ή παραλείψεων σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να περιμένετε μικρά πρόσθετα έσοδα ή θα λάβετε ευχάριστα νέα σχετικά με χρήματα. Οι άνδρες θα είναι θερμοί, ανυπόμονοι, επιρρεπείς στο να κατηγορούν τους άλλους και να υπερασπίζονται τις πράξεις τους, ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη κατάσταση. Μην κάνετε εχθρούς αυτή την εβδομάδα, γιατί θα παραμείνουν έτσι για μια ζωή. Οι γυναίκες θα πρέπει να συμβιβαστούν με κάποιες αντιξοότητες ή διαχωρισμούς στη ζωή τους. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τίποτα και κανέναν εκτός από τον εαυτό σας, αν και ούτε αυτό είναι εύκολο. Αναζητήστε τις σωστές, όχι τις εύκολες, λύσεις. Μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 11 – 17 Σεπτεμβρίου, οι συναντήσεις όπου πρόκειται να συζητήσετε οικονομικά ή περιουσιακά θέματα θα απαιτήσουν προσοχή. Το ίδιο και σε περίπτωση που συζητάτε να υπογράψετε οποιοδήποτε συμβόλαιο. Μέσα στην εβδομάδα, θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη μιας κατάστασης στη ζωή ενός ατόμου που είναι φίλος ή συγγενής σας. Κάπως αυτές οι εμπειρίες θα σχετίζονται με μια γυναίκα και τη ζωή της. Είναι δύσκολο να προβλέψετε αν θα υπάρξει κάποια παρέμβαση εκ μέρους σας, όπως βοήθεια ή κάτι άλλο, στη συγκεκριμένη κατάσταση. Αυτή θα είναι πιθανότατα προσωπική σας απόφαση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε μια οικονομική σχέση με μια γυναίκα, και είναι πιθανό να λάβετε ή να της στείλετε χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βιώσετε αρκετές αγχωτικές καταστάσεις, αλλά σχεδόν πάντα θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Σκοπός τους θα είναι να σας διδάξουν κάποια σημαντικά μαθήματα ή δεξιότητες. Είναι πιθανό να ξαναζήσετε μια κατάσταση που έχετε ήδη βιώσει στο παρελθόν σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες συζητήσεις με φίλους από άλλες πόλεις ή χώρες. Είναι πιθανό να οργανώσετε μελλοντικές συναντήσεις, να ανταλλάξετε χρήσιμες ή ενδιαφέρουσες πληροφορίες, να ταξιδέψετε μαζί κ.λπ. Οι γυναίκες θα έχουν εμπειρίες που σχετίζονται με άτομα τα οποία έχουν περάσει δύσκολες στιγμές στο παρελθόν. Αυτή μπορεί να είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για θέματα που σχετίζονται με την κληρονομιά ή την περιουσία των ανθρώπων που δεν βρίσκονται στη ζωή. Εάν ταξιδεύετε αυτή την εβδομάδα, προστατέψτε τα προσωπικά σας αντικείμενα από απώλεια ή κλοπή. Οι άνδρες θα πρέπει να καταβάλουν περισσότερη προσπάθεια για απαραίτητες και σημαντικές βελτιώσεις στο σπίτι τους. Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με μια αγορά που είναι σημαντική για τις επιδιώξεις σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε νέα για ερωτικό χωρισμό ή γάμο ανθρώπων που γνωρίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 11 – 17 Σεπτεμβρίου, θα σκεφτείτε πώς μπορείτε να ανακάμψετε από μια απώλεια που βιώσατε στο πρόσφατο παρελθόν σας. Μπορεί να σχετίζεται με χρήματα, με μια θέση στην καριέρα ή την κοινωνία σας, ακόμα και με κάποια σχέση που είναι σημαντική για εσάς. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα για εσάς και θα αντιμετωπίσετε πραγματική δυσκολία στο να κάνετε τη σωστή επιλογή ανάμεσα σε πολλές δεσμεύσεις ή ευκαιρίες. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε επιτυχία στην υλοποίηση προηγουμένως καλά προετοιμασμένων έργων και σχεδίων. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να εκπληρώσετε με ευκολία τις δεσμεύσεις σας. Αυτό που δεν κάνετε γενικά δεν είχε καμία ευκαιρία ή δεν ήταν καλό για εσάς. Αν έχετε δικά σας παιδιά, αυτή την εβδομάδα θα καταφέρετε να λύσετε ένα πρόβλημα που προέκυψε πριν από καιρό. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές πληρωμές και υποχρεώσεις, έγγραφα με τράπεζα ή φορολογικό ίδρυμα, περιουσιακά ή συμβολαιογραφικά έγγραφα κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα λάβουν χρήματα με έγγραφο ή τραπεζικό έμβασμα. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό με φρέσκο ​​εισόδημα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε ευχάριστες και χρήσιμες συναντήσεις σε διάφορες περιστάσεις. Οι άντρες θα επικεντρωθούν σε μικρές αλλαγές στο σπίτι, με στόχο την καλύτερη άνεση την περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα. Θα έχετε τη φροντίδα της περιουσίας που είναι δική σας ή ιδιοκτησία των γονιών σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για εργασία σε φάρμα, στούντιο ή εργαστήριο. Πολλά απρόσμενα γεγονότα θα αλλάξουν τα σχέδιά σας την τελευταία στιγμή. Γεγονότα ή άτομα από το παρελθόν σας θα σας υπενθυμίσουν τον εαυτό τους με ένα απροσδόκητο μήνυμα, email ή τηλεφώνημα. Οι γυναίκες θα θέσουν την οικονομική τους σταθερότητα, την αναζήτηση νέων πηγών εισοδήματος κ.λπ. ως προσωπική τους προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση ή συζήτηση. Θα πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, θα πάρετε ενδιαφέρουσες ιδέες και θα δράσετε.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 11 – 17 Σεπτεμβρίου, θα προκληθεί ένταση με γονείς ή άλλους στενούς συγγενείς. Είναι πιθανό η σύγκρουσή σας μαζί τους να σχετίζεται με κάποιο πρόβλημα που έχει ήδη προκύψει στη σχέση σας. Αυτές τις επτά ημέρες θα έχετε την επιθυμία να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους της οικογένειάς σας με απρόσμενες χειρονομίες ή θα τους προσφέρετε διάφορες διασκεδάσεις στο σπίτι, κάπου έξω στη φύση ή σε έναν ιδιαίτερο χώρο. Δεν θα σας λείψουν ιδέες και όλα τα άλλα θα εξαρτηθούν από τους πόρους που έχετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να κάνετε επιπλέον έξοδα, τα οποία θα απαιτήσουν να είστε πιο υπολογισμένοι στον προγραμματισμό του οικογενειακού προϋπολογισμού. Η εβδομάδα φέρνει λήψη χρημάτων από συγγενή, πελάτες, επιχειρηματικούς συνεργάτες κ.λπ. Κάποιες εκπλήξεις που θα σας δοθούν ως εμπειρίες μέσα στην εβδομάδα, θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας δείξουν ότι κάποια πράγματα στη ζωή πραγματικά δεν μπορούν να προβλεφθούν. Πιθανότατα θα δυσκολευτείτε να αποκρυπτογραφήσετε το νόημα ορισμένων από αυτά τα γεγονότα. Αυτό θα συμβεί όταν είστε έτοιμοι να δεχτείτε το σχέδιό τους στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό για εσάς να συνειδητοποιήσετε τη σημασία της κάθε μέρας, ανεξάρτητα από το πόσο μονότονη και βαρετή σας φαίνεται. Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με μια συγκέντρωση, η οποία δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι μια ειδική περίσταση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε μια ιδέα σας, αφού περιμένετε τις ενέργειες ενός ατόμου που είναι συγγενής ή φίλος σας. Οι άντρες θα είναι ικανοποιημένοι με την εκπλήρωση των οικογενειακών και συγγενικών τους καθηκόντων. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε την τάση να βοηθάτε τους άλλους χωρίς να σας το ζητήσουν. Η δυναμική των γεγονότων αυτή την εβδομάδα θα σας δείξει ξανά τη νέα εποχή που ζείτε ήδη. Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε σημαντικές οικονομικές υποθέσεις, έσοδα και έξοδα κ.λπ. Οι γυναίκες θα πρέπει να προσέχουν την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα στεναχωρηθείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο με το οποίο ήσασταν μαζί στο παρελθόν. Οι πληροφορίες που θα λάβετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 11 – 17 Σεπτεμβρίου, μπορεί να σας προβληματίσουν επερχόμενα έξοδα, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σχετίζονται με το παιδί σας ή με κάποιον άλλο στενό συγγενή. Αυτή την περίοδο θα στεναχωρηθείτε από συζητήσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με συγγενείς. Οι λόγοι θα είναι πολύ διαφορετικοί, αλλά μάλλον θα αφορούν την προσωπική τους ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα έχουν απροσδόκητα γεγονότα στην ερωτική τους ζωή. Μπορεί να ακυρώσουν την τρέχουσα σχέση σας ή να σχετίζονται με τη δημιουργία μιας νέας υπό απροσδόκητες συνθήκες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο τρέχων γάμος ή ο ερωτικός σας σύντροφος θα σας εκπλήξει με μια απόφαση, πρόταση ή συζήτηση για ένα σημαντικό θέμα. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τις οικογενειακές σας υποθέσεις, για οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι ή τους στενούς σας συγγενείς. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε μια δυσάρεστη κατάσταση που σχετίζεται με τις φιλικές, οικογενειακές ή γειτονικές σας σχέσεις. Αυτή την εβδομάδα θα είναι στο χέρι σας να εναρμονίσετε σχέσεις που ήταν ασταθείς ή προβληματικές τον τελευταίο καιρό. Εάν πιστεύετε ότι είναι σημαντικές, επενδύστε χρόνο και ενέργεια για να τις σταθεροποιήσετε. Εάν έχετε προσδοκίες που σχετίζονται με χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο, να είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε εμπόδια ή καθυστερήσεις. Οι συγκρούσεις δεν θα σας βοηθήσουν. Η υπομονή θα αποδώσει. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ετοιμάσετε έγγραφα δανείου, να ζητήσετε αύξηση μισθού ή να λάβετε χρήματα από άλλη πηγή. Οι άνδρες θα τείνουν να ζουν με κάποια ελπίδα που, τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα, δεν θα έχουν πραγματική πιθανότητα να συμβεί. Προσοχή στις κολακείες, τη χειραγώγηση και τις ψευδείς πληροφορίες. Δεν είναι όλοι οι φίλοι αληθινοί, αλλά αυτά τα πράγματα φαίνονται μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις. Η διάθεσή σας θα είναι ασταθής λόγω των υψηλότερων προσδοκιών που θα έχετε για τον εαυτό σας αυτές τις επτά ημέρες. Οι γυναίκες θα παρακολουθούν ειδήσεις που σχετίζονται τόσο με στενά άτομα, όσο και σημαντικές για την κοινωνία όπου ζουν ή εργάζονται. Θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με μια γυναίκα που η εξέλιξή της θα σας εκπλήξει κατά κάποιο τρόπο. Οι δουλειές σας θα είναι περισσότερες και ο χρόνος για την υλοποίησή τους περιορισμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 11 – 17 Σεπτεμβρίου, να είστε προσεκτικοί σε τυχόν διευθετήσεις ή όταν εργάζεστε με έγγραφα και γενικότερα με πράγματα που σχετίζονται με χρήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να επιτύχετε μια ευνοϊκή εξέλιξη στις υποθέσεις ιδιοκτησίας σας ή στην εκπλήρωση δεσμεύσεων που σχετίζονται με ένα αγρόκτημα που ανήκει στην οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε ένα δώρο ή ένα απόκτημα, να αγοράσετε ένα σημαντικό αντικείμενο για το σπίτι σας ή να γίνετε ιδιοκτήτης ενός νέου σπιτιού, αυτοκινήτου κ.λπ. Αυτή είναι μια εβδομάδα που δεν πρέπει να υποτιμάτε. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα έχετε αρκετή ενέργεια και ευκαιρίες για να πετύχετε πολύ σημαντικά πράγματα για το μέλλον σας. Πολλοί θα εκμεταλλευτούν αυτή την ευνοϊκή στιγμή για να ετοιμάσουν σχέδια, η υλοποίηση των οποίων θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στις οικογενειακές σας σχέσεις που προκαλούνται από τη συναισθηματική σας κατάσταση ή τη συναισθηματική κατάσταση του συντρόφου σας. Από ένα άστοχο σχόλιο ή παρατήρηση, μπορεί να ξεσπάσει ένα μεγάλο σκάνδαλο. Οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα μπορεί όχι μόνο να προκαλέσουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, αλλά ακόμη και να ρίξουν μια ψύχρα στη σχέση σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα έσοδα για τον προσωπικό σας προϋπολογισμό, μέσα από διάφορες πρόσθετες δραστηριότητες ή πρωτοβουλίες. Κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια ενός στενού προσώπου ή γνωστού, μέσω της οποίας θα πετύχετε, θα κερδίσετε ένα απόκτημα ή κάποιο άλλο όφελος. Οι γυναίκες θα περάσουν ευνοϊκά για να ταξιδέψουν για οικογενειακούς λόγους, με την οικογένεια ή τους συγγενείς τους. Οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα θα είναι συναισθηματικές και αυτό θα τις κάνει επικίνδυνες, λόγω της πιθανότητας να πείτε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Η υγεία σας θα απαιτήσει φροντίδα και προσοχή από την πλευρά σας, τόσο με τη σκληρή σωματική εργασία, όσο και με την κατάχρηση ορισμένων τροφών, αλκοόλ , τσιγάρων ή φαρμάκων. Οι άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν στη δουλειά τους, να πετύχουν καλύτερες θέσεις, να αποδείξουν τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους. Μικρά εισοδήματα στον προϋπολογισμό σας ή απροσδόκητα χρήματα είναι πιθανά. Τα προβλήματα, όπου προκύψουν αυτή την εβδομάδα, θα είναι αναμενόμενα, καθώς θα είναι αποτέλεσμα λαθών κάποιου ή ασύνετων σχολίων τις τελευταίες ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 11-17 Σεπτεμβρίου, πολλοί θα βιώσουν μια αγχωτική κατάσταση ή ένα άλλο απροσδόκητο γεγονός που σχετίζεται με έναν άνδρα της οικογένειας ή του στενού συγγενικού κύκλου. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα συναντήσετε ή θα μιλήσετε με ανθρώπους διαφορετικών γενεών. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, συμμετάσχετε σε διάφορες οικογενειακές, επαγγελματικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι δυνατό να συζητήσετε με άλλα άτομα λεπτομέρειες σχετικά με την οργάνωση ή τη διεξαγωγή αυτών των εκδηλώσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε διαφορετικές εμπειρίες που σχετίζονται με άτομα που βρίσκονται στη διαδικασία κάποιου είδους αλλαγής ζωής. Ο χωρισμός είναι πιθανός ως αποτέλεσμα έντονων αντιφάσεων, αντίθετων στόχων στη ζωή κ.λπ. Αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη γεγονότων που θα ζήσουν οι φίλοι ή οι συγγενείς σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε ρεαλισμό και πρακτικότητα στις ενέργειές σας, εάν θέλετε να αποφύγετε την απογοήτευση. Πιθανώς οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα είναι δικό σας λάθος και θα είναι αποτέλεσμα της ανυπομονησίας σας και της απροθυμίας σας να κατανοήσετε τη θέση των άλλων. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με μια προσφορά για μια νέα δουλειά, αν ψάχνετε ή θα σας προσφερθεί μια νέα θέση. Μέσα στην εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνετε επαφές με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς, που σίγουρα θα σας εμπλουτίσουν με νέες και χρήσιμες πληροφορίες. Οι άνδρες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για να φέρουν εις πέρας τις επαγγελματικές ή επαγγελματικές τους εργασίες. Η καριέρα θα είναι σημαντική για εσάς, γιατί τώρα θα έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε πρόοδο ή να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα. Έχετε μια σημαντική συζήτηση με μια γυναίκα ή θα πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση, να δώσετε σημαντική υποστήριξη σε ένα τέτοιο άτομο. Οι γυναίκες θα αναζητήσουν τον καλύτερο χρόνο και τρόπο για να ενεργήσουν σε σημαντικά θέματα που σχετίζονται με έγγραφα, χρήματα ή συμβόλαιο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή τουλάχιστον μια χρήσιμη, σημαντική συγκέντρωση για εσάς. Θα περιμένετε να λάβετε περισσότερα από όσα έχει ετοιμάσει για εσάς η μοίρα σε αυτές τις επτά ημέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 11 – 17 Σεπτεμβρίου, μπορεί να χρειαστεί να πάτε κάπου επειγόντως, από ανησυχία ή λόγω εμφάνισης κάποιας απροσδόκητης κατάστασης. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα μπερδευτείτε με τις ενέργειες ή τις αποφάσεις του συγγενή ή του φίλου σας. Θα προσπαθήσετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες πριν δώσετε τη γνώμη σας. Θα είναι μια σοφή απόφαση από μέρους σας, αντί να κάνετε λάθος με την αντίδρασή σας. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα προκύψει μια κατάσταση που θα δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξετε τα σχέδιά σας για το άμεσο μέλλον. Η έλλειψη ανεκτικότητας για τις ηλίθιες ή εγωιστικές ενέργειες των ανθρώπων γύρω σας, μπορεί να σας προκαλέσει να αποφασίσετε να τερματίσετε μια σχέση ή να εγκαταλείψετε μια υπόσχεση ή ένα έργο. Κάποια από τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας, μπορεί να αποδειχθούν απροσδόκητες εξελίξεις για εσάς, που θα αλλάξουν κάποια πράγματα στη ζωή σας. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για επαγγελματικά ταξίδια. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα διευρύνετε τον κύκλο των φίλων ή των οπαδών σας σε κάποια πρωτοβουλία, ομάδα συμφερόντων ή ομοϊδεάτες για κάποιο σκοπό. Θα έχετε μια ευνοϊκή εβδομάδα για οικείες, ρομαντικές και ερωτικές εμπειρίες. Οι γυναίκες θα χαρούν την ανάπτυξη σχεδίων που σχετίζονται με το σπίτι ή κάποια υλικά κέρδη. Οι επαγγελματικές ή οι οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη. Πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με καλά κέρδη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ή καλά νέα που σχετίζονται με χρήματα. Αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει τύχη και ευκαιρίες στην ανάπτυξη των σχεδίων σας, που σίγουρα έχουν σοβαρή προοπτική να φτάσετε στην επιτυχία που επιθυμείτε. Οι άνδρες θα επιβαρυνθούν συναισθηματικά με διάφορα προβλήματα στο γάμο ή την οικογένειά τους.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 11 – 17 Σεπτεμβρίου, θα συνεχίσετε να είστε πιο απασχολημένοι από την προηγούμενη περίοδο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα προκύψουν περισσότερες δεσμεύσεις στο σπίτι σας σχετικά με διάφορες μετακινήσεις, επισκευές ή βελτιώσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για επαφές με δικαστικό ή κρατικό όργανο, για ενασχόληση με έγγραφα, συμβόλαιο κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην εργασία, καθώς δεν θα έχετε ανοχή στις ενέργειες των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε μαζί. Εύκολα θα προκύψουν καβγάδες και συγκρούσεις, αλλά δεν θα διαλύσουν τη σχέση σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να εκπλαγείτε από απροσδόκητους επισκέπτες στο σπίτι. Θα φέρουν σημαντικά νέα ή θα έρθουν με μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Πολλοί από εσάς θα είστε καλεσμένοι στο σπίτι φίλων ή γειτόνων. Μέσα στην εβδομάδα, θα ζήσετε μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία, που θα συμβεί κάτω από απρόσμενες ή ενδιαφέρουσες συνθήκες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι πιθανές ελαφρές ασθένειες υγείας, οι οποίες θα απαιτήσουν ή θα σας κάνουν να σκεφτείτε μια επιτακτική αλλαγή στον τρόπο ζωής ή στη διατροφή σας. Θα έχετε μια συζήτηση με έναν συγγενή που θα σας φανεί χρήσιμη, καθώς θα αποκτήσετε περισσότερη σαφήνεια σε ένα λεπτό θέμα. Στα οικονομικά η εβδομάδα θα είναι σταθερή, χωρίς μεγάλα προβλήματα. Οι γυναίκες θα είναι επιρρεπείς σε εναλλαγές της διάθεσης που προκαλούνται από κάποιες απογοητεύσεις ή δυσάρεστα νέα. Μην δίνετε έδαφος για πολύωρη παραμονή στο σώμα σας κακών σκέψεων! Η έκπληξη για εσάς αυτές τις επτά ημέρες, θα έχει σχέση ή θα επηρεάσει με κάποιο τρόπο την προσωπική και την ερωτική σας ζωή. Οι άνδρες θα πρέπει να προσέχουν την υγεία ή την εμφάνισή τους. Η ερωτική σας ζωή θα είναι σημαντική για την αυτοεκτίμησή σας, αλλά θα εξαρτηθεί από τις δικές σας πράξεις. Απαιτείται προσοχή με άτομα που γνωριμίες μέσω διαδικτύου, γιατί θα καταλήξουν με ψεύτικη ταυτότητα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.