Μπορεί το σεξ να είναι δίτομη εγκυκλοπαίδεια, αλλά οι περισσότεροι φαίνεται να θεωρούν ότι αυτό περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο την παρουσία του ανδρικού μορίου προκειμένου να θεωρείται “επίσημα” σεξ. Αν μία ερωτική πράξη δεν περιλαμβάνει παρουσία μορίου, κατά κάποιο τρόπο θεωρείται ανεπαρκής, μη ολοκληρωμένη, ελλιπής. Η αλήθεια είναι, ότι αυτή η πεποίθηση κρύβει από πίσω της μία ατελείωτη, στυγνή και κρημνώδη αλαζονεία. Η αλήθεια είναι πως το σεξ μπορεί να προσφέρει ικανοποίηση και δύο σώματα να φτάσουν στο απόλυτο, χωρίς καν την παρουσία ενός μορίου. Το σεξ περιέχει άπειρες παραλλαγές και τρόπους εκτέλεσής του και, σίγουρα, δεν υπάρχει αποκλειστικά και μόνο ένας τρόπος για να μπορέσει να το βιώσει κάποιος.

Οι άνθρωποι δε συνέρχονται ερωτικά αποκλειστικά για αναπαραγωγή, οι περισσότερες φορές που ένας άνθρωπος συνευρίσκεται ερωτικά στη ζωή του, δεν αποσκοπούν καν σε αυτή. Αυτό καθιστά το σεξ ως μία πηγή προσωπικής ευχαρίστησης, στην οποία δε χρειάζεται να υπάρχει πάντα εκσπερμάτιση, με σκοπό τη γονιμοποίηση. Η αλήθεια είναι ότι πολλά ζευγάρια γυναικών δέχονται τη συγκεκριμένη ερώτηση, η οποία αφορά την παρουσία του ανδρικού μορίου στην ερωτική πράξη. Η αλήθεια είναι το μόριο για το οποίο πολλοί άνδρες περηφανεύονται, δεν είναι παρά μία κλειτορίδα η οποία έχει αναπτυχθεί και βγει λίγο πιο έξω από το σώμα. Και η κλειτορίδα με μία πιο αναλυτική ματιά, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ατροφικό πέος.


Το σεξ μεταξύ δύο γυναικών δε στερείται τρυφερότητας, πραγματικού έρωτα και οργασμών. Αυτό διότι, συνήθως, μία γυναίκα γνωρίζει πώς να ικανοποιεί μία άλλη γυναίκα και επίσης δεν υπάρχει φόβος στην έκφραση της έλλειψης ικανοποίησης αλλά και των πραγματικών θέλω. Υπάρχει ευτυχία και άνευ μορίου, η αλήθεια είναι αυτή. Δεν περιστρέφονται όλα στο σεξ γύρω από μία στύση. Το ζητούμενο είναι να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο ελευθερίας στο οποίο ο κάθε άνθρωπος θα είναι ελεύθερος να ανακαλύπτει το σεξ και να επιδίδεται σε αυτό με τον τρόπο που ευχαριστεί το ίδιο.

Μαρία Σκαμπαρδώνη


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.