Είμαι ο άνθρωπος που ποτέ δεν μετάνιωσα για τίποτα στην ζωή μου. Η φράση που χαρακτηρίζει την ζωή μου είναι “είμαι άνθρωπος με πάθη εκπληρωμένα και λάθη πληρωμένα”. Από την φύση μου αυτοκαταστροφικός χαρακτήρας και ιδιαίτερα επιρρεπής στα σκοτάδια, τόσο τα δικά μου, όσο και των άλλων. Δεν μετάνιωσα λοιπόν και ούτε θα μετανιώσω στιγμή που για το πάθος μου για σένα έκανα το μεγαλύτερο λάθος, να αφήσω τα σκοτάδια μου για να φωτίσω τα δικά σου. Στιγμή δεν σκέφτηκα πως αν ο χρόνος γύριζε πίσω, θα άλλαζα κάτι από όλα όσα έκανα για να είμαι μαζί σου. Πόση αυτοκαταστροφή με πλημμύρισε μόνο και μόνο για να χτίσω μια σχέση υγιή μαζί σου… Ο μόνος άνθρωπος που θέλησα να αλλάξω τα πάντα, να τα αφήσω όλα πίσω για να ζήσω μαζί του.

Πόσα εγκατέλειψα για να σε έχω πλάι μου εσύ το ξέρεις, αλλά ποτέ δεν το εκτίμησες. Δεν με ενοχλεί που δεν ανταπέδωσες ούτε στο ελάχιστο όσα ποθούσα. Άλλωστε δικές μου οι επιθυμίες, δεν είχες καμία υποχρέωση, δεν χρωστάς σε κανέναν εξηγήσεις όπως λες και ας μου ξύπνησες όλες αυτές τις επιθυμίες, δεν σε κατηγορώ, ούτε θα έκανα πίσω. Σε κατηγορώ όμως για ένα πράγμα, που έπαιξες με τα αισθήματα που τόσο απλόχερα σου χάρισα και που ακόμα και φεύγοντας δεν αναγνώρισες όσα εγκατέλειψα για σένα. Ξέρεις, η αχαριστία δεν συγχωρείται.


Mary R

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.