Σε μια ζωή που μόνο το τώρα έχει σημασία. Το τώρα ζούμε κάθε φορά που ξημερώνει μια μέρα. Δεν υπάρχει το μετά, μόνο το πριν, που με τα μαθήματα που μας έδωσε μας έκανε αυτούς που είμαστε. Μου έμαθε να αγαπάω δίχως όρια, να αγαπάω χωρίς να ζητάω αντάλλαγμα, να σέβομαι την αγάπη. Το μόνο που ζητάω είναι να μου χαρίσεις το τώρα σου, μια μέρα που στο τώρα θα γεύομαι το φιλί σου, αυτό το γεμάτο πάθος κόκκινο βαθύ φιλί. Στο τώρα θα κλειστώ μέσα στην αγκαλιά σου και θα σταματήσω τον χρόνο ώστε το τώρα να παγώσει τους δείκτες των ρολογιών. Αυτό το τώρα θέλω να γεμίσει έρωτα, αγάπη και φιλιά που θυμίζουν καυτή λάβα που καίει τα πάντα γύρω της. Δεν με νοιάζει το μετά, στο τώρα είναι η ζωή, στο τώρα γευόμαστε το απόλυτο.

Δώσε μου ό,τι πόθησα περισσότερο, μια αγάπη στο παρόν, μια αγάπη που ξέρει να ζει την στιγμή. Πάρε με αγκαλιά κι ας κοπεί η ανάσα μου, δεν υπάρχει αύριο αγάπη μου, δεν υπάρχει τίποτα. Για σένα σταμάτησα τα πάντα, για σου δώσω αυτό που χρόνια για σένα φύλαξα. Μια αγάπη μόνο για σένα, ένα φιλί που κανείς δεν κατάφερε να μου κλέψει μέχρι τώρα. Αυτό το μοναδικό φιλί μου σου αξίζει, το κέρδισες με το πρώτο σου βλέμμα, με το πρώτο κοίταγμα. Μην μου λες για πάντα, πες μου μόνο ότι στο τώρα σου χωράω μόνο εγώ και κανένας άλλος. Ένα τώρα που ίσως να μην έρθει ξανά, ένα τώρα τόσο μαγικό, που πάντα θα το θυμάμαι σαν τώρα και όχι σαν χθες. Ένα τώρα που θα μείνει ζωντανό μέσα μου, για να μου θυμίζει ότι στο τώρα πρέπει να τα ζεις όλα στο κόκκινο, να ζεις μέχρι την τελευταία ανάσα σου όταν ο ήλιος χαθεί και δώσει την θέση του στο φεγγάρι.


Άνδρεα Αρβανιτίδου

https://www.andreaarvanitidou.com/


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.