Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ “ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ! ΚΡΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ… ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΑΟΣ” ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ Ή ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 27 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου, οι περισσότεροι από εσάς θα περιμένετε νέα που σχετίζονται με άτομα από τον συγγενικό κύκλο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα πρέπει να ασχοληθείτε με σημαντικά έγγραφα ή άλλα διοικητικά θέματα για την οικογένειά σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για δεσμεύσεις που σχετίζονται με παιδιά και νέους. Εκδηλώσεις, συναντήσεις και συζητήσεις σας περιμένουν αυτήν την εβδομάδα που θα καθορίσουν τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να περιμένετε νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με τη μελλοντική μητρότητα ή τη γέννηση ενός παιδιού. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια εβδομάδα που δύσκολα θα βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Πάντα θα υπάρχουν κάποιες νέες δεσμεύσεις ή καθήκοντα. Θα πρέπει να εκπληρώσετε μια υπόσχεση ή μια συμφωνία που έχετε με ένα άτομο που πιθανότατα ζει σε άλλη πόλη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να περιμένετε καλεσμένους στο σπίτι σας ή θα παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση στο σπίτι συγγενών, φίλων. Οι άνδρες θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα οικονομικά, καθώς θα προκύψουν απροσδόκητες δεσμεύσεις, μπορεί να επωφεληθούν από πρόσθετες δεσμεύσεις ή να λάβουν απροσδόκητα έσοδα. Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος σπατάλης ενέργειας και πόρων. Έχετε επίσης προειδοποιητικό σήμα λόγω του κινδύνου ατυχημάτων. Οι γυναίκες θα αναζητήσουν μια εξήγηση για αποτυχίες των σχεδίων ή των πράξεών τους. Θα έχετε την τάση να βρίσκετε λάθη με τις δικές σας πράξεις, αλλά θα βλέπετε επίσης ρεαλιστικά τον αντίκτυπο των διαφόρων περιστάσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι υποθέσεις σας θα απαιτήσουν μεγαλύτερη ακρίβεια, ειδικά αν εργάζεστε με έγγραφα. Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με μια έκπληξη.


ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 27 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου, να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή όταν εργάζεστε με πελάτες. Μην επιτρέπετε ένταση ή αβεβαιότητα στη δουλειά σας. Μην αναζητάτε λόγους για κριτική ή τιμωρία, για απογοήτευση ή για μετακίνηση σε άλλη θέση. Η υποκριτική συμπεριφορά ενός ατόμου με το οποίο συνεργάζεστε μπορεί να αποτελέσει τη βάση δυσάρεστων εμπειριών. Η έκπληξη αυτή την εβδομάδα θα σχετίζεται με ένα γεγονός ή μια δουλειά από το παρελθόν σας, με το παλιό σας επαγγελματικό συμβόλαιο ή με πρώην συναδέλφους σας. Σε οικονομικό επίπεδο, αποφύγετε τα μεγάλα έξοδα και αν δουλεύετε με χρήματα, να είστε προσεκτικοί. Η εβδομάδα προμηνύει κάποια ανεπιθύμητα προβλήματα που σχετίζονται με τα χρήματα, οπότε προσπαθήστε να τα αποφύγετε ή τουλάχιστον να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, όσοι από εσάς ασχολείστε με δραστηριότητες που σχετίζονται με αγοραπωλησίες, που ασχολούνται με την παραγωγή ή το εμπόριο, θα μπορέσετε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα. Τα σχέδιά σας που σχετίζονται με παιδιά ή νέους θα έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν με επιτυχία αυτή την εβδομάδα, ανεξάρτητα με το τι σχετίζονται. Είναι δυνατό να λάβετε χρήματα που σχετίζονται με ένα παιδί. Οι άνδρες θα πρέπει να μειώσουν τον ρυθμό εργασίας, να αποφεύγουν τους κινδύνους και να είναι πιο προσεκτικοί για την υγεία τους. Τα δυσάρεστα νέα μπορεί να σας αναστατώσουν, αλλά θα επηρεάσουν κάποιον που γνωρίζετε περισσότερο από εσάς προσωπικά. Θα αναζητήσετε μια λύση σε ένα πρόβλημα που σας προκαλεί ένταση χωρίς να φοβάστε να συμβιβαστείτε ή να καταπιείτε μια απώλεια. Οι γυναίκες θα είναι σε θέση να επιτύχουν, αρκεί να μην επιπλέουν στα σύννεφα. Η απόσπαση της προσοχής, η αφέλεια ή η υπερβολική αυτοπεποίθησή σας μπορεί να σας προκαλέσουν απώλεια ή κλοπή. Η εβδομάδα φέρνει το ενδεχόμενο χωρισμού για διάφορους λόγους ζωής με άτομο από τον φιλικό, γειτονικό ή συναδελφικό σου κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 27 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου, παρακολουθήστε προσεκτικά τις πληροφορίες που θα λάβετε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, συνομιλίας ή μέσω της επικοινωνίας στο Διαδίκτυο. Αυτές οι πληροφορίες θα είναι σημαντικές για τα προσωπικά, οικογενειακά ή επαγγελματικά σας σχέδια. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να αλλάξετε τα σχέδιά σας για μια συνάντηση ή να απορρίψετε μια πρόσκληση σε μια συγκέντρωση, για προσωπικούς συναισθηματικούς λόγους ή λόγους υγείας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα λυπηθείτε από νέα που σχετίζονται με απώλεια ή κλοπή στη ζωή των ανθρώπων που γνωρίζετε. Στην ερωτική σας ζωή, τα γεγονότα θα είναι αρκετά απρόβλεπτα, μάλλον τεταμένα, υπόκεινται σε συναισθήματα που θα είναι δύσκολο να ελέγξετε. Θα είστε επιρρεπείς σε υπερευαίσθητη αντίληψη λόγων ή πράξεων ατόμων με τα οποία θα έχετε καθημερινές επαφές. Εύκολα θα προκύψουν παρεξηγήσεις ή αντιφάσεις. Η αναμενόμενη εξέλιξη θα επηρεάσει τα προβλήματα από την προηγούμενη εβδομάδα. Για την τρέχουσα ανάπτυξή τους, μεγάλη σημασία θα έχουν οι ενέργειες ανθρώπων από το σπίτι ή την οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα εξεταστούν, θα συζητηθούν ή θα αποφασιστούν ενέργειες που σχετίζονται με το σπίτι στο οποίο ζείτε ή την ιδιοκτησία που έχετε στην κατοχή σας. Οι γυναίκες θα αναζητήσουν διέξοδο από μια δυσάρεστη κατάσταση που οι ίδιες έχουν προκαλέσει με την ιδιοσυγκρασία τους. Η εβδομάδα θα ευνοήσει την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων, καθώς και να επενδύσετε χρήματα σε κάποιες πολλά υποσχόμενες ιδέες από τις οποίες θα περιμένετε έσοδα. Οι άντρες θα εκπλαγούν από την εξέλιξη κάποιων γεγονότων ή σχέσεων. Η σημασία αυτής της εβδομάδας έγκειται στην ικανότητά σας να συμβιβάζεστε, να χτίζετε γέφυρες στις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους και όχι να τους γκρεμίζετε. Μια πολύ δυνατή εβδομάδα όσον αφορά τον προγραμματισμό και την οργάνωση σημαντικών σχεδίων ή δεσμεύσεών σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 28 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου, σας περιμένουν ενδιαφέρουσες ή υποψήφιες οικονομικές σχέσεις και δεσμεύσεις. Φυσικά, μπορεί να είναι σημαντικά όχι μόνο για εσάς, αλλά και για την οικογένεια ή την εργασία σας. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνετε μια συζήτηση ή θα πάρετε μια απόφαση που θα σας δεσμεύσει σε κάτι βραχυπρόθεσμα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε μια δέσμευση που σχετίζεται με μεγαλύτερους συγγενείς ή γείτονες. Συνολικά, αυτή θα είναι μια κοινωνικά δραστήρια εβδομάδα. Τα απρόσμενα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν τώρα θα σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σας ή στις σχέσεις σας με συγκεκριμένα άτομα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να μην αντιδράσετε βιαστικά ή συναισθηματικά σε οποιαδήποτε πληροφορία. Τα πράγματα σίγουρα θα εξελιχθούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι άνδρες θα εξαρτώνται στις πράξεις τους από άλλους άνδρες που μπορεί να είναι συγγενείς ή προϊστάμενοι στο χώρο εργασίας. Είναι πιθανές μικρές συγκρούσεις με συναδέλφους, οι οποίες δεν θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στη σχέση σας. Οι γυναίκες θα είναι συναισθηματικές, επιρρεπείς σε φλερτ ή νέες περιπέτειες. Θα θελήσετε να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας, την εμφάνισή σας και θα έχετε την τάση να ξοδεύετε χρήματα σε καλλυντικά και νέα ρούχα. Η αγάπη θα είναι ευγενική μαζί σου, αλλά μην είσαι αφελής.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 28 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου, τα γεγονότα που θα συμβούν και θα εξελιχθούν αυτές τις επτά ημέρες θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ιδιωτική και δημόσια ζωή σας. Είναι πιθανές κάθε είδους αλλαγές στο εισόδημά σας, στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να δημιουργήσετε μια νέα φιλία που θα σας ωφελήσει σε μια σημαντική επαγγελματική δέσμευση για εσάς. Θα υποκύψετε σε περίεργες, απρόβλεπτες διαθέσεις για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα προκύψουν διάφορες αφορμές για συγκεντρώσεις που σχετίζονται με φίλους ή συγγενείς. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να περιμένετε περισσότερες από τις συνηθισμένες συναντήσεις, προσκλήσεις ή νέα. Θα έχετε μια ευνοϊκή εβδομάδα για να τακτοποιήσετε ένα σημαντικό έγγραφο ή συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται να λάβετε μια σημαντική πρόταση που δεν θα σας εκπλήξει. Αυτή την εβδομάδα πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με χρήματα που θα προέλθουν από διάφορες πηγές. Αποφύγετε λογομαχίες και διαφωνίες με δύσκολα άτομα ή με άτομα που δεν γνωρίζετε. Να είστε προσεκτικοί με τις νέες ερωτικές σας γνωριμίες. Μην βιάζεστε τις σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Οι άνδρες θα θέλουν να περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι απολαμβάνοντας δραστηριότητες που τους αρέσουν. Θα έχετε επίσης την τάση να κάνετε κάποιες οικιακές εργασίες που σχετίζονται με μικρές επισκευές ή βελτιώσεις. Η δουλειά σας αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχει κάποια σχέση με τα μέσα ενημέρωσης ή μέσω αυτών να λάβετε σημαντικές πληροφορίες για τη δουλειά σας. Οι γυναίκες θα θέλουν να περνούν περισσότερο χρόνο με φίλους, έξω από το σπίτι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον ή στη φύση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να προκαλέσει αντιφάσεις και εντάσεις στη σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα νιώσετε πιο καθαρά ότι κάποιου είδους αλλαγή συντελείται μέσα σας. Η σκέψη σας ως σύνολο θα ανέβει σε νέο ύψος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 28 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου, πολλοί θα μπορέσουν να νιώσουν ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο πνευματικό χώρο δραστηριότητας, σε περίπτωση που ασχολείστε με κάτι τέτοιο. Κατά τη διάρκεια αυτού του επταήμερου, θα προκύψουν ανησυχίες σχετικά με την ανάπτυξη των σημαντικών προσδοκιών σας. Μπορούν να αφορούν νέα, έγγραφο, συμβόλαιο, πρόταση κ.λπ. Είναι πιθανό αυτά τα πράγματα να μην έχουν την ξεκάθαρη εξέλιξη που περιμένεις μέσα στην εβδομάδα. Μην επιτρέπετε τον πανικό ή την περιττή ένταση ειδικά στις οικογενειακές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με οικονομικά έγγραφα, δεν αποκλείεται να λάβετε ή να στείλετε χρήματα, να επισκεφθείτε ένα τραπεζικό ίδρυμα και άλλα. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα οργανώσουν ή θα παρευρεθούν σε συγκεντρώσεις για διάφορες περιστάσεις. Εκδηλώσεις που σχετίζονται με αρραβώνα ή γάμο, γενέθλια ή επέτειο, συνταξιοδότηση ή έναρξη μιας νέας επιχείρησης κ.λπ. είναι πιθανές. Τα προβλήματα με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο δεν θα σας εκπλήξουν. Οι γυναίκες θα έχουν την τάση να αιωρούνται στα σύννεφα. Θα περάσετε δυσκολίες στις οικογενειακές σχέσεις και υπάρχει κίνδυνος μη πρακτικής χρήσης χρημάτων και περιουσιακών στοιχείων. Οι άντρες θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις οικογενειακές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα. Οι οικογενειακοί καυγάδες είναι πιθανοί και άλλες γυναίκες μπορεί να εμπλακούν στα συναισθηματικά σας προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ – Η εβδομάδα 28 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου, θα είναι ευνοϊκή για δεσμεύσεις και υποθέσεις που σχετίζονται με κάποια πνευματική δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα έχετε σημαντικές γενικές δεσμεύσεις με συγγενείς ή φίλους. Αυτές οι ενέργειες θα σας αποφέρουν κάποιο όφελος ή επιπλέον χρήματα. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και για επαφές με άτομα από άλλους οικισμούς. Να είστε προσεκτικοί με την προσωπική σας αλληλογραφία αυτή την εβδομάδα. Διάφορες εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις ή χώρες θα είναι σημαντικές για εσάς ή για κάποιο λόγο θα τις παρακολουθείτε στενά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, όσοι από εσάς η δουλειά τους συνδέεται με κάποιο τρόπο με ταξίδια ή με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις, μπορείτε να ελπίζετε για επιτυχία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να μπερδευτείτε από τις ενέργειες μιας γυναίκας από τον κύκλο των συγγενών ή των συναδέλφων σας. Είναι πιθανό οι πράξεις της να επηρεάσουν την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οποιαδήποτε πάθηση υγείας έχετε θα απαιτήσει προσοχή. Μην βιαστείτε να κάνετε αυτοθεραπεία, αλλά αναζητήστε ιατρική βοήθεια. Ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια στενή γυναίκα θα είναι η αιτία για πιο συχνά τηλεφωνήματα. Αρκεί βέβαια να σας το επιτρέπει η φυσική σας κατάσταση. Μπορεί να λάβετε ένα δώρο ή άλλη χειρονομία προσοχής. Οι γυναίκες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για σύντομα ταξίδια. Θα μπορέσετε να πετύχετε επιτυχία στη δουλειά σας. Είναι πιθανό να λάβετε αναγνώριση για τα πλεονεκτήματα και τη δουλειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα μπορέσετε να επιτύχετε αρμονία στη συζυγική σας σχέση. Οι άνδρες θα δείξουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και διεκδίκηση στην έκφραση των ιδεών τους. Είναι δυνατά σύντομα ταξίδια. Θα επικοινωνείτε πιο δυναμικά με αδέρφια, αδερφές, γείτονες ή συναδέλφους. Αποφύγετε να επιβάλλεστε υπερβολικά και αποδεχτείτε τα γεγονότα και τους ανθρώπους όπως είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 28 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου, θα έχετε πολύ ενεργές επαφές με γνωστούς και συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε λογομαχίες ή συγκρούσεις με γυναίκες που έχουν κακή φήμη ή είναι επιρρεπείς σε κακόβουλες ενέργειες προς εσάς ή την οικογένειά σας. Δεν θα βρείτε ικανοποίηση σε μια τέτοια αντιπαράθεση, μάλλον θα παραμείνετε πληγωμένοι, απογοητευμένοι ή κακοποιημένοι στην κοινωνία όπου ζείτε. Η υγεία ενός ατόμου από το σπίτι σας ή του στενού σας συγγενή θα σας προκαλέσει ανησυχίες. Μπορεί να προκύψουν επείγουσες δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που σχετίζονται με αυτόν. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα επιβαρυνθείτε τόσο με οικογενειακά όσο και με οικιακά προβλήματα, τα οποία θα απαιτήσουν έρευνα ή αναζήτηση συμβουλών πριν αρχίσετε να τα επιλύετε. Μέσα στην εβδομάδα είναι προορισμένο να ζήσετε καλά γεγονότα, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε κάποια από αυτά, βυθισμένοι στις δικές σας ιδιοτροπίες ή ψευδαισθήσεις. Υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να ακούσετε τις συμβουλές ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται να σας δουν ευτυχισμένους ή επιτυχημένους. Εάν είστε γονιός, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα δεσμευτείτε για κάποια έγγραφα για το παιδί σας, όπως διατροφή για διαζευγμένους γονείς, σύνταξη επιζώντος, υποτροφία, κοινωνική βοήθεια, επίδομα τέκνου κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να έχετε ευχάριστες εμπειρίες με φίλους που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Μπορείτε να ταξιδέψετε για να συναντήσετε φίλους, να στείλετε ένα μικρό δώρο σε μια ειδική περίσταση ή να λάβετε ένα. Οι γυναίκες θα προσβληθούν από τα σχόλια ενός κοριτσιού που θα προσπαθήσει να είναι ειλικρινής και ανοιχτή σε θέματα που αφορούν την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Φυσικά, μπορεί να υπάρχει άλλο νόημα σε αυτή την ειλικρίνεια, αλλά παίρνετε αυτό που είναι χρήσιμο για εσάς από αυτές τις λέξεις. Να θυμάστε ότι ο εγωισμός και η ανεπαρκής προσοχή στα συναισθήματα των άλλων στις επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες και κάποιες απώλειες. Οι άνδρες θα καλωσορίσουν τους επισκέπτες ή θα έχουν ενδιαφέρουσες, τυχαίες συναντήσεις με νέα άτομα. Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει να έχετε μια πιο δυναμική κοινωνική ζωή, να μην κλείνεστε στον εαυτό σας, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε αρνητικά συναισθήματα και κατάθλιψη. Θα δυσκολευτείτε να λάβετε βοήθεια αν την αναζητήσετε ή την περιμένετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 28 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου, θα έχετε την τάση να έρθετε γρήγορα πιο κοντά με άτομα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας και θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για να αναπτύξετε κάθε είδους επαφές που θα σας φανούν χρήσιμες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρξουν ευνοϊκές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τις προγραμματισμένες υποθέσεις σας. Τώρα θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για την εξέλιξη μιας δικαστικής υπόθεσης υπέρ σας, για την επίλυση μιας δικαστικής υπόθεσης, για αλλαγές και επαφές με κρατικούς φορείς. Μέσα στην εβδομάδα θα ζήσετε μια ευχάριστη έκπληξη. Μπορεί να προκύψει μια σύγκρουση με μια γυναίκα που δεν είναι απαραίτητα συγγενής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να έχετε ανησυχίες που σχετίζονται με την υγεία ενός συγγενή που μπορεί να ζει σε άλλη πόλη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας, αν λαμβάνετε χρήματα, να υπογράψετε συμβόλαια με τράπεζες, πιστωτικά ιδρύματα κλπ. Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, ζητήστε συμβουλές ή πρόσθετες πληροφορίες. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε λεπτές σχέσεις ή ευθύνες με παιδιά ή νέους. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να φροντίσετε πιο σοβαρά την υγεία σας. Μάλλον έχετε κάποιες ανησυχίες, αλλά θα ήταν καλύτερα να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να πάρετε μια επαγγελματική διάγνωση ή συμβουλές. Οι άνδρες θα γεμίσουν με περισσότερη αισιοδοξία για την εξέλιξη των έργων και των σχεδίων τους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια ή για να οργανώσετε κάποιο που σκοπεύετε να αναλάβετε. Οι γυναίκες θα σχεδιάζουν τις ενέργειές τους μέρα με τη μέρα. Δεν θα έχουν την τάση να κοιτάζουν μακριά στο μέλλον, γιατί θα συνειδητοποιήσετε τη σημασία του παρόντος. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν κανονικά, αλλά αποφύγετε τους κινδύνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 28 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας στον εργασιακό σας χώρο ή στα επαγγελματικά σας. Είναι δυνατή η επαγγελματική εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα πρέπει να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση που μπορεί να προκαλέσει μια δυσάρεστη σύγκρουση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, νέα που σχετίζονται με τη μητρότητα, τη γέννηση ενός παιδιού ή άλλο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί μπορεί να σας ευχαριστήσουν. Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα αναβληθέν ταξίδι ή να επαναφέρετε τις επαφές σας με άτομα που ζουν σε άλλες πόλεις ή χώρες. Εάν ταξιδεύετε αυτήν την εβδομάδα με το δικό σας μεταφορικό μέσο, ​​μπορεί να γίνετε μάρτυρες κάποιου ατυχήματος, κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλης απροσδόκητης κατάστασης. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για δουλειά και για να πετύχετε σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Στη δουλειά σας, θα μπορείτε να βασίζεστε στην εμπειρία και την υποστήριξη ατόμων που είναι μεγαλύτερα από εσάς. Πολλοί θα βιώσουν πανικό ή ανησυχία για ένα άτομο στο σπίτι τους ή έναν γείτονα, κάτι που θα περάσει γρήγορα ή θα είναι μια βιαστική αντίδραση εκ μέρους σας. Θα έχετε μια ευνοϊκή εβδομάδα για πωλήσεις και λήψη χρημάτων ενοικίου, επιπλέον δουλειά κ.λπ. Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτές τις επτά ημέρες. Αποφύγετε τους κινδύνους, αποφύγετε το άγχος και μην πανικοβάλλεστε με οποιαδήποτε ανησυχητική είδηση. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να δείξετε τη δύναμη του πνεύματός σας. Οι εχθροί σας θα είναι σε ηρεμία. Θα είναι μια κατάλληλη εβδομάδα για να φορτίσετε τον εαυτό σας με θετική ενέργεια, μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και βόλτες στη φύση. Μπορείτε να καλέσετε παλιούς φίλους ή να κάνετε μια προσπάθεια να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Οι άνδρες θα τείνουν προς μια πιο συναισθηματική συμπεριφορά, η οποία μπορεί να είναι διασκεδαστική στην αρχή, αλλά τελικά προκαλεί προβλήματα στην οικογένεια. Είναι πιθανό να ερωτευτείς απροσδόκητα ή να ξεκινήσεις μια παθιασμένη ιστορία αγάπης. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 28 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου, θα νιώσετε θετικό αντίκτυπο σε οικονομικά συμβόλαια και σχέσεις, αν πρόκειται να δεσμευτείτε σε αυτά. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μην υποτιμάτε τη σημασία των πληροφοριών που θα σας φτάσουν μέσω ανθρώπων που γνωρίζετε πρόσφατα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, παρακολουθείτε στενά τις ειδήσεις σε εφημερίδες ή σε διαδικτυακές πλατφόρμες, από όπου θα μάθετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβετε ένα αίτημα φιλίας ή κάποιος θα δείξει ενδιαφέρον για εσάς, κάτι που θα σας φανεί περίεργο ή ενδιαφέρον. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι περισσότερες συναντήσεις που θα έχετε θα είναι με άτομα από τα οποία θα έχετε κάτι να μάθετε, να πάρετε πληροφορίες, συμβουλές ή γνώσεις. Αποφύγετε την επαφή με άτομα που θα αναζητήσουν κάποιο όφελος από εσάς ή θα προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν για δικό τους όφελος. Οι συγκρούσεις στο σπίτι σας αυτή την εβδομάδα μπορεί να αποδειχθούν αρκετά συναισθηματικές και για δευτερεύοντα πράγματα. Μάθετε να αναζητάτε και να βρίσκετε έναν λογικό τρόπο να λύνετε προβλήματα χωρίς να ανταλλάσσετε προσβολές και κατηγορίες. Οι γυναίκες θα δεχτούν οδυνηρά οποιαδήποτε κριτική, προσβολή, διαφωνία ή παρεξήγηση από άτομα με τα οποία ζουν ή συνεργάζονται. Αυτή την εβδομάδα θα σας εκπλήξει η τύχη ή μια ευκαιρία, που ελπίζετε να μην χάσετε λόγω φόβου, ανασφάλειας στις ικανότητές σας. Οι άντρες πρέπει να προσέχουν πιο σοβαρά την υγεία και τον τρόπο ζωής τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ακόμη και ένας ασήμαντος, εκ πρώτης όψεως, πονοκέφαλος μπορεί να είναι σημάδι μιας ασθένειας που πρέπει να εντοπιστεί έγκαιρα. Θα πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά τα λόγια ενός ατόμου με το οποίο συνεργάζεστε. Είναι μάλλον ένας τρόπος για να μοιραστεί μαζί σας εμπιστευτικές πληροφορίες χωρίς να κατηγορηθεί γι’ αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 28 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου, θα προκύψει ευνοϊκή κατάσταση για σύναψη επιχειρηματικής σύμβασης ή επαγγελματικής σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα, θα περάσετε μια λεπτή σχέση με έναν σύζυγο ή έναν οικείο σύντροφο συγγενή σας. Εσείς οι ίδιοι μπορεί να δημιουργήσετε προβλήματα στους γονείς σας με μια φιλική σχέση, με ένα άτομο που έχει σοβαρά ελαττώματα, προβλήματα ή βρίσκεται σε ασαφή κατάσταση ζωής. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση ή μια ειδοποίηση για αρραβώνα ή γάμο. Θα λάβετε νέα για εγκυμοσύνη ή θα χαρείτε για τη γέννηση ενός μωρού. Μερικοί από εσάς θα περάσετε μια συναισθηματικά δύσκολη περίοδο που σχετίζεται με ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός πρώην ρομαντικού ή συζυγικού συντρόφου. Εάν έχετε πάρει μια απόφαση ή έχετε την επιθυμία να δοκιμάσετε την τύχη σας σε άλλη πόλη ή χώρα για λόγους δουλειάς, προετοιμαστείτε για ένα απροσδόκητο πρόβλημα ή μια ασυμφωνία στις προσδοκίες σας, σε αυτό που σας υποσχέθηκαν. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε ένα αυτοκίνητο ή άλλο όχημα εάν έχετε ένα τέτοιο σχέδιο. Θα υπάρξει καθυστέρηση στη λήψη ενός μεγάλου χρηματικού ποσού ή ενός εγγράφου, αλλά θα υπάρχει ένας βάσιμος λόγος για αυτό που δεν φέρει απώλεια. Μπορεί να προκύψουν μεγαλύτερα έξοδα γύρω από έναν συγγενή, ή περίπλοκες, λεπτές σχέσεις νομισματικής φύσης θα προκύψουν μαζί του. Οι γυναίκες θα έχουν την τάση να απολαμβάνουν τα μικρά πράγματα στη ζωή. Η προσωπική σας ζωή θα είναι σημαντική για εσάς, γιατί θα σας δώσει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Μπορεί να αγοράσετε κάτι για το σπίτι σας, αλλά αποφύγετε τις εκπλήξεις. Οι άνδρες θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους. Τα δυσάρεστα νέα θα σας αναστατώσουν, καθώς ίσως θα αφορούν ένα άτομο που γνωρίζετε ή θα σχετίζεται με κάποιο περιστατικό στη χώρα που ζείτε.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.