Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ “ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ! ΚΡΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ… ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΑΟΣ” ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ Ή ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη σύγκρουση που δύσκολα θα σβήσετε ή θα επιλύσετε μόνο με διπλωματία εκ μέρους σας


Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, η συναισθηματική σταθερότητα θα είναι πολύ σημαντική. Η αγάπη θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη ζωή σας και η παρουσία ή η απουσία της θα σας επηρεάσει πολύ.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, σήμερα θα έχετε τις δικές σας προσδοκίες για την εξέλιξη κάποιων γεγονότων. Μην είστε θεατές, αλλά προσπαθήστε να έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξή τους.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, θα έχετε μια επιτυχημένη μέρα, σημειώνοντας σημαντική πρόοδο σε εργασίες που σχετίζονται με την οικογένειά σας ή την καριέρα σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, μπορείτε να περάσετε μια σημαντική μέρα. Σήμερα, αποδεχτείτε προσεκτικά κάθε πληροφορία ή πρόταση που θα λάβετε από κοντά ή μακριά.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχετε διάφορα σοβαρά καθήκοντα ή συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, η μέρα θα απαιτήσει φροντίδα για την υγεία, για αναζήτηση νέων λύσεων σε παλιά προβλήματα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, ένταση μπορεί να προκύψει ειδικά αν πρόκειται να έρθετε σε επαφή με άγνωστα άτομα σήμερα.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, μπορείτε να βασιστείτε στην τύχη σήμερα, αλλά μην τη σπαταλάτε με τζόγο ή ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, η μέρα φέρνει συναντήσεις ή δεσμεύσεις  με άτομα από τον κύκλο φίλων σας.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, θα θυμάστε αυτή τη μέρα με μια συζήτηση ή μια εμπειρία που θα έχετε με έναν άγνωστο.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έχετε πολλές εργασίες, λίγο χρόνο για να τις ολοκληρώσετε και, γενικά, πιο φορτωμένο πρόγραμμα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.