Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε όλοι πως η ζωή του καθενός είναι δική του και του ανήκει, δεν υπάρχει δεύτερη, δεν υπάρχει στιγμή που να γυρίζει πίσω και δεν επιτρέπεται να χάνεις χρόνο, καθώς είναι το μόνο που δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Στην δική του ζωή λοιπόν, ο καθένας αποφασίζει να την ζήσει όπως θέλει. Δεν χρειάζεται να βιαστεί μην χάσει κανένα κελεπούρι, δεν θα φύγει ο πρίγκιπας, αλλά και αν φύγει είσαι η βασίλισσα του εαυτού σου, δεν έχεις ανάγκη από γοβάκια και φιλιά να σε σώσουν. Μην μας λέτε λοιπόν να φτιάξουμε την ζωή μας. Ο καθένας την φτιάχνει όπως θέλει, μόνος αιωνίως, με οικογένεια, χωρισμένος και με όποιον τρόπο θέλει.

Η βιασύνη λοιπόν “φτιάξε τη ζωή σου γιατί τα χρόνια περνάνε”, δεν είναι δουλειά κανενός να στο πει. Αν θες θα την φτιάξεις και θα την ξαναχαλάσεις με όποιον τρόπο θες εσύ και όσες φορές θες εσύ, έως ότου να είναι η ζωή που θες εσύ και μόνο εσύ και αυτό είναι δικαίωμά σου, γιατί είναι αποκλειστικά δική σου. Μην βιάζεσαι λοιπόν να την φτιάξεις αν βαράνε καμπανάκια αμφιβολιών μέσα σου, άκου το ένστικτο σου και περίμενε… Μπορεί στην επόμενη στροφή να αποδειχθεί πως το καμπανάκι ήταν σωστό, αλλά και να μην ήταν δεν άκουσες κανέναν, παρά μόνο εσένα, ήταν η επιλογή σου.


Mary R

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.