ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, θα δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και θα τείνετε να εστιάζετε περισσότερο στα λάθη των άλλων παρά στα δικά σας.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, η Παρασκευή φέρνει πολλή δουλειά, πολλές εργασίες και την ανάγκη για καλή οργάνωση και εκτέλεση σε ό,τι έχετε προγραμματίσει για σήμερα.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, σήμερα μπορεί να μάθετε δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, σήμερα μην βιαστείτε να εντυπωσιαστείτε από οποιαδήποτε είδηση, σχόλιο ή πληροφορία, είτε είναι καλά είτε όχι.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Λέοντα, η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με ή χωρίς περίσταση. Πρόκειται να συνομιλήσετε και να συναντήσετε ενδιαφέρουσες ή ξεχασμένες γνωριμίες.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να επιβαρυνθείτε με κάποια συναισθήματα ή προβλήματα που θα έχετε με μια γυναίκα. Σήμερα, αποφύγετε να δημιουργήσετε αρνητικά συναισθήματα από τα λόγια ανθρώπων που δεν είναι σημαντικοί στη ζωή σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, διάφορες ελπίδες θα σας γεμίσουν και θα σας οδηγήσουν σε μια πιο αισιόδοξη διάθεση.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορείτε να περιμένετε σημαντικά νέα ή να απολαύσετε μια απρόσμενη συζήτηση.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, σήμερα θα είναι σημαντικό να νιώσετε την αγάπη των άλλων, αλλά δεν θα είναι λιγότερο σημαντικό να τους δείξετε τη στοργή σας. Για εσάς, αυτό μπορεί να αποδειχθεί τρομακτικό έργο.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα γεμάτη εκπλήξεις ή απροσδόκητες ανατροπές.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτή θα είναι μια δύσκολη μέρα όπου όλα θα πάνε ενάντια σε αυτό που θέλετε ή περιμένετε.
Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, οι προκλήσεις σήμερα θα αφορούν παιδιά ή νεότερους. Δεν αποκλείονται απρόβλεπτα ή μεγαλύτερα έξοδα που σχετίζονται με την οικογένεια ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.