Η πόρτα έκλεισε και η μορφή σου έγινε καπνός. Τα λόγια σου σκληρά ή καλύτερα θα πω η σιωπή σου έσπασε μια καρδιά που μόνο αγάπη είχε να δώσει. Πάντα δίπλα σου, ακόμα κι αν οι αντοχές μου ήταν στα πατώματα, εγώ έτρεχα. Η αγάπη μου ήταν πολύ μεγάλη για να διαλύσει το ψέμα που με είχες ντύσει τόσο καιρό. Μια σχέση που το μόνο που ήθελε ήταν να παίρνει, να παίρνει και να μην είναι ευγνώμων για όλα τα κομμάτια που πάτησα για να είσαι εσύ καλά. Μια τοξικότητα που δεν ήθελα να δω. Άνοιξα την ψυχή μου και σε άφησα να την τρως λίγο λίγο και αυτή μάτωνε όλο και πιο πολύ. Μέχρι που μια στιγμή έφτανε για παγώσει, να μην νιώθει, να μην ανασαίνει…

Δεν θέλω επαφή με μια πέτρινη καρδιά που δεν αγαπάει, αλλά ζηλεύει και γεμίζει τις στιγμές μου με κακία. Δεν θέλω επαφή με μια ψυχή που το μόνο που ζητάει είναι προσοχή και δεν δίνει σημασία τι γίνεται γύρω της. Η επαφή χάθηκε, σαν στα μάτια σου αντίκρισα το τίποτα. Ένα κενό, μια ζωή άδεια και ζήλεια ανακατεμένη με κακία. Όχι, δεν θέλω επαφή με ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι το κακό των άλλων. Με άτομα που νομίζουν ότι είναι καλύτερα από τους γύρω τους. Καμία επαφή με το απόλυτο τίποτα, με αυτό που το μόνο που θέλει είναι να με δει να σέρνομαι, να δει τα σπασμένα μου κομμάτια και να γελάει. Η επαφή τέλος, γιατί το αίμα πάγωσε την ψυχή και έγδαρε την αγάπη μου για σένα και αυτή η πληγή θα μείνει μέχρι τον θάνατο ανοιχτή.


Άνδρεα Αρβανιτίδου

https://www.andreaarvanitidou.com/


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.