Τα μάτια της καρδιάς σου, κρατάνε στην ψυχή σου τις καλύτερες φωτογραφίες που θα μπορούσαν ποτέ να βγάλουν. Τα μάτια της ψυχής σου, βγάζουνε τις καλύτερες πόζες και μένουν ανεξίτηλες στις αναμνήσεις σου. Δεν ξεθωριάζουν στο χρόνο, αλλά μένουν σαν κληρονομιά του μυαλού σου να σε κυβερνούν μέχρι το τέλος της ζωής σου. Γι‘ αυτό να χαίρεσαι την κάθε σου στιγμή κι ας χάσεις μια selfie κι ας χάσεις ένα στιγμιότυπο που θέλεις απεγνωσμένα τόσο πολύ να αποθανατίσεις από τα τοπία που απολαμβάνεις.

Αυτά που θα μείνουν χαραγμένα στα σωθικά σου, στην ψυχή σου, είναι πιο σημαντικά από τα κομμάτια ενός χαρτιού και μελανιού, αλλά κι από τα ψηφιακές στιγμές του κινητού σου, που θέλεις τόσο επίμονα και αδιάκοπα να διαδώσεις στα social και στους υποτιθέμενους φίλους σου, που πιο πιθανό είναι να σε φθονήσουν για τις απίθανες στιγμές χαράς που έζησες ή ζεις, παρά να χαρούν και να σκεφτούν πως ακόμα καλύτερα θα ήταν να ήταν μαζί σου για να τις μοιραστείτε παρέα.


Joanna Sou

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.