Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Ή ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ Ή ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΩΦΕΛΟΥΝ Ή ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, θα έχετε πολλά καθήκοντα σήμερα και θα προσπαθήσετε για τη γρήγορη υλοποίησή τους. Μπορεί να υπάρχουν μερικά προβλήματα που αφορούν τις απαιτήσεις των άλλων και τον χρόνο σας σήμερα


Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, θα είστε ανυπόμονοι και με τις πράξεις σας μπορεί να προκαλέσετε διάφορες συγκρούσεις ή αντιπαραθέσεις. Η Τετάρτη σας φέρνει νέα ή μια εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο που δεν γνωρίζετε καλά.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, θα κάνετε τουλάχιστον ένα σοβαρό έξοδο σήμερα, το οποίο, αν δεν έχει προγραμματιστεί εκ των προτέρων, μπορεί να προκαλέσει κάποια ανησυχία.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, σήμερα πρόκειται να μιλήσετε σε κάποιον για γεγονότα, προβλήματα ή άλλες σημαντικές στιγμές στη ζωή μιας κοντινής σας γυναίκας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά έγγραφα, επιστολές, αποστολές που λαμβάνετε ή στέλνετε, ώστε να μην γίνει λάθος ή να παραπλανηθείτε από τις προσδοκίες σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου,  η μέρα φέρνει ανησυχία ή μια μπερδεμένη κατάσταση που σχετίζεται με φίλους.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, η Τετάρτη θα είναι μια σχετικά ήρεμη και ευχάριστη μέρα, ως αφορμή για συγκεκριμένη χαρά – κυρίως για τις γυναίκες.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού , μπορεί να εμπλακείτε σε οικιακά προβλήματα ή να έχετε δυσκολίες με κάποιο είδος τεχνολογίας, με ένα αυτοκίνητο, μεταφορικό μέσο, κινητό κτλ.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, κάντε συζητήσεις σήμερα ,μιλήστε με τον /την σύντροφο ή ένα συνεργάτη και βρείτε λύσεις . Ρυθμίστε τις οφειλές σας.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις οικιακές υποθέσεις σας και στα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, θα βιώσετε απογοήτευση, χωρισμό ή επιστροφή σε προβλήματα του παρελθόντος.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων , σύγχυση και αυταπάτες σε θέματα εργασίας αλλά μπορείτε να βρείτε άκρη. Θέματα υγείας μπορούν να βρουν λύση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.