Μην μου μιλάς, μη μου λες λόγια φτωχά, που δεν χρειάζονται. Αφού σε βλέπω καθαρά. Σε νιώθω, σε αισθάνομαι. Μιλάνε τα μάτια σου, μιλάει η καρδιά σου, μιλάει και το κορμί σου. Η ψυχή σου δεν μπορεί να μου κρυφτεί, αφού λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Μη μου λες πόσο απαραίτητη σου έχω γίνει. Μη μου λες ότι θα είσαι δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ. Μαζί είμαστε κι οι δυο σε αυτό το μονοπάτι της αγάπης. Μαζί βαδίζουμε, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον κι όπου μας βγάλει. Χωρίς φόβο, χωρίς άγχος κι ανασφάλεια. Η ζωή μας χαμογελά και είναι λιγότερο τρομακτική όταν κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου.

Μην ανησυχείς αν πεινάω, αφού τρέφομαι από τον έρωτα και την αγάπη σου για μένα. Μην ανησυχείς αν κρυώνω, δεν έχω ανάγκη να ρίξω ρούχο πάνω στην γύμνια μου. Αφού έχω εσένα να ζεσταίνεις το κορμί μου. Μην αγχώνεσαι αν σε σκέφτομαι όπως εσύ, αφού την καρδιά μου την έχεις στα χέρια σου τώρα πια και το μυαλό μου στο έχω χαρίσει. Γι’ αυτό να τα προσέχεις και να τα φροντίζεις προσεκτικά. Μη μου λες πως είμαι το ναρκωτικό σου, αφού ξέρεις καλά πως δεν θα αφήσω να υπάρξει κακός εθισμός ανάμεσά μας. Θα βάλω όρια σε εμάς, αυτά που δεν έμαθες από μικρό παιδί. Μην μου λες πως με αγαπάς, αφού βλέπω από τις πράξεις σου πως τρέχεις για μένα σε ό,τι θελήσω, σε ό,τι χρειαστώ, χωρίς να μου ζητά ανταλλάγματα. Η αγάπη μιλά χωρίς να μιλήσεις εσύ γι’ αυτήν.


Μην μου λες πως λατρεύεις το χαμόγελό μου, αφού εσύ ευθύνεσαι γι’ αυτό, δικό σου δημιούργημα είναι, άρα και δική σου κατάκτηση. Μην μου λες πως δεν με χορταίνεις, αφού ο έρωτας άπληστα μας ζητά να μην τον αφήσουμε, διεκδικεί εδώ και τώρα την ύπαρξή του. Ο κορεσμός του δεν θα μας πλησιάσει, όσο εμείς δεν το επιτρέπουμε. Έτσι κι αυτός αχόρταγα δεν σταματά να δίνει τους καρπούς του. Άσε λοιπόν τα λόγια να γίνουν πράξεις, άσε να γίνει προορισμός μας σε κάτι μαγικό, άσε να γίνει ο δρόμος σε ένα καταφύγιο που δεν θα μπορεί κανείς να μας πλησιάσει. Κανείς, αν δεν το επιτρέψουμε εμείς. Σε ό,τι περάσουμε, σε ό,τι διαβούμε μαζί, πλάι πλάι, για μια ώριμη και όμορφη ζωή.

Joanna Sou


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.