Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 7/4

ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΪΟΥ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, θα βασιστείτε σε έναν άντρα για κάτι αυτή τη μέρα ή θα έχετε κάποια άλλη δέσμευση με ένα τέτοιο άτομο που θα είναι σημαντική για την εκτέλεση των καθηκόντων σας αυτή την εβδομάδα. Σήμερα μπορείτε να περιμένετε νέα από άλλον οικισμό.


Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, σήμερα μπορεί απροσδόκητα να αποκαλύψετε ένα μυστικό, ψέμα ή άλλη παρασκηνιακή δραστηριότητα που μπορεί να μην σας βλάψει, αλλά μπορεί να σας κάνει να νιώθετε απογοητευμένοι ή εξαπατημένοι.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, θα αντιμετωπίσετε κάποια απροσδόκητα προβλήματα ή συγκρούσεις σήμερα, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία, τα συναισθήματα και τον ψυχισμό σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, σήμερα, πάνω απ’ όλα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας έξοδα, όταν παίρνετε δάνειο ή κάνετε τυχόν πληρωμές σε μετρητά.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, η μέρα φέρνει καλά νέα που σχετίζονται με ένα έγγραφο, ένα συμβόλαιο, με πιθανότητα υψηλότερης αμοιβής για μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή άλλη ευνοϊκή αλλαγή.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχουν μια σημαντική συζήτηση ή εμπειρία που αφορά ένα άτομο, πιθανότατα οικογενειακό ή συγγενικό κατά κάποιο τρόπο με εσάς.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, θα είναι σημαντικό να μην θέσετε υψηλούς στόχους για πραγματοποίηση αυτή τη μέρα. Πολλά πράγματα θα εμποδίσουν την ανάπτυξη των σχεδίων σας ή η εφαρμογή τους δεν θα σας φέρει την ικανοποίηση που επιθυμείτε.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, να περιμένετε κάποια νέα, δέμα ή γράμμα από άλλη πόλη ή χώρα. Η προσοχή σας σε μια σχέση μπορεί να έχει μακροπρόθεσμα οφέλη. Μπορείτε να πετύχετε πολύ περισσότερα από τα συνηθισμένα λόγω της αφοσίωσής σας.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, οι στενές σχέσεις με μια γυναίκα θα απαιτήσουν προσοχή σήμερα. Θα είναι σημαντικό για εσάς να φερθείτε με ευγένεια, να κάνετε μια χειρονομία προσοχής ή ένα δώρο σήμερα.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα πρέπει να αναβάλετε ή να αρνηθείτε μια συνάντηση σήμερα. Θα ακυρώσετε τη συμμετοχή σας σε κάποια συγκέντρωση ή θα αρνηθείτε την επαφή με ένα άτομο που δεν γνωρίζετε ή για το οποίο δεν έχετε καλή γνώμη.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι μια μέρα με σημαντικές αποφάσεις, συζητήσεις ή συναντήσεις που μπορούν να ανοίξουν μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Συζητήσεις για ή με την οικογένεια ή σχετικά με θέματα του παρελθόντος μπορεί να σηκώσουν ένα βάρος από τους ώμους σας καθώς κάτι ξεκαθαρίζεται.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, σήμερα θα είναι σημαντικό να νιώθετε αγάπη και σεβασμό. Αν και δεν είναι πάντα εύκολο να εξισορροπήσετε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις με τα καθήκοντα και τις ευθύνες σας, οι σημερινές ενέργειες σας βοηθούν να τις συνδυάσετε με επιτυχημένους τρόπους

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.