ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ 19ΗΣ ΜΑΪΟΥ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Μαΐου, μπορεί να απογοητευτείτε από γεγονότα ή ενέργειες που θεωρούσατε σημαντικές για την οικογένειά σας ή τους συγγενείς σας. Στη δουλειά σας, θα περάσετε μέρες μεγαλύτερης έντασης, αλλά γενικά θα καταφέρετε να πετύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα, επιτυχίες, νέο συμβόλαιο, νέους πελάτες κ.λπ. Μέσα στην εβδομάδα θα μπορέσετε να αναπτύξετε σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις με άτομα με τα οποία θα συζητήσετε διάφορες μελλοντικές δεσμεύσεις. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε ευχαριστημένοι με πληροφορίες που θα είναι προς όφελος ή το ενδιαφέρον σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να είστε περήφανοι για επιτυχίες που νομίζετε ότι έχετε ήδη πετύχει, αφού βρίσκονται ακόμα σε κάποια διαδικασία εξέλιξης. Οι περισσότερες επαφές που θα έχετε μέσα στην εβδομάδα, θα σας φέρουν χρήσιμες πληροφορίες που σίγουρα θα σας ωφελήσουν στο μέλλον. Μη βιαστείτε να αντιδράσετε συναισθηματικά σε κάποια δυσάρεστη είδηση, γιατί μπορεί να έχει νέα εξέλιξη πολύ σύντομα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για χωρισμό με ανθρώπους που δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σας, με τους οποίους ακολουθήσατε διαφορετικούς δρόμους ανάπτυξης. Ειδήσεις που σχετίζονται με απώλεια στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε, δεν θα σας εκπλήξουν. Οι άντρες να αποφεύγουν τις ψευδαισθήσεις, να μην πιστεύουν σε μεγάλες υποσχέσεις και οι ίδιοι να αποφεύγουν τυχόν κόλπα ή χειρισμούς. Αυτή είναι μια σημαντική εβδομάδα για εσάς, από την οποία πρέπει να περάσετε με υπευθυνότητα και αγνότητα στις πράξεις σας. Οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χρήματα στον προϋπολογισμό τους ή καλά αποτελέσματα εάν η δουλειά σας σχετίζεται με τα οικονομικά. Αυτή την εβδομάδα θα περάσετε ευνοϊκά για ταξίδια, ειδικά αν αυτό σχετίζεται με τη φροντίδα του ακινήτου σας σε άλλο οικισμό ή θα σχετίζεται με την αγορά ενός.


ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Μαΐου, οι συναντήσεις ή οι επαφές σας θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τα ενδιαφέροντα και τις προτεραιότητές σας. Θα εκτιμήσετε περισσότερο τον χρόνο και τους πόρους σας και δεν θα τους σπαταλήσετε σε πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάτι, να διευθετήσετε ένα έγγραφο που σχετίζεται με ακίνητα ή με αγαθά ή παραγωγή ,αν είστε έμποροι ή παραγωγοί. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να εμπλακείτε σε προβλήματα διαφορετικής φύσης με ένα άτομο που μένει μακριά από το σπίτι σας. Δεν αποκλείονται η φροντίδα ή τα έξοδα που σχετίζονται με την υγεία συγγενούς. Αν προκύψουν οικονομικά προβλήματα αυτή την εβδομάδα, μην πανικοβληθείτε. Η κατάσταση θα αλλάξει και θα εξελιχθεί καλύτερα τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Οι άνδρες θα βιώσουν διάφορες στιγμές έντασης και άγχους. Οι αντιπαραθέσεις σας με άτομα με τα οποία έχετε επαγγελματικές ή κοινωνικές σχέσεις θα είναι πολύ συναισθηματικές. Παρόλα αυτά, έχετε μπροστά σας μια εβδομάδα στην οποία θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά. Οι γυναίκες θα βιώσουν τα προσωπικά τους προβλήματα πολύ συναισθηματικά. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να νιώσετε δυσαρέσκεια με όσα έχετε πετύχει μέχρι τώρα ή με την εξέλιξη ορισμένων σημαντικών γεγονότων και σχέσεων στη ζωή σας. Μια αφορμή για συγκέντρωση ή συναισθήματα θα είναι ένα γεγονός στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 22 – 28 Μαΐου θα πρέπει να αλλάξετε κάποια από τα σχέδιά σας λόγω νέων υποχρεώσεων ή γεγονότων. Είναι πιθανό να είναι θετικά και να έχουν σημαντικό χαρακτήρα κυρίως για την οικογένειά σας. Οι δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν αυτή την εβδομάδα θα αφορούν ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο του συγγενικού σας κύκλου. Θα έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά τους, τον τρόπο ζωής τους ή το να ακολουθούν μη ρεαλιστικούς στόχους και επιθυμίες. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής, αλλά αυτό θα αφορά κυρίως τις ήδη εδραιωμένες αισθηματικές σχέσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προκύψει μια ευνοϊκή ευκαιρία για επανασύνδεση μετά από χωρισμό για όσους από εσάς έχετε συνειδητοποιήσει τα λάθη σας και είστε έτοιμοι να κάνετε την απαραίτητη αλλαγή στη σχέση σας. Οι αγχωτικές καταστάσεις που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα θα είναι σύντομες, ξεπεράσιμες και δεν προμηνύουν απώλειες ή άλλες δραματικές συνέπειες. Οι άνδρες θα πρέπει να κάνουν τα πάντα με μεγάλη ταχύτητα. Η εβδομάδα θα σας φορτώσει με πολλές εργασίες, με περισσότερες ευθύνες, συναντήσεις ή ταξίδια. Είναι πιθανό να λάβετε απρόσμενα χρήματα ή άλλες εκπλήξεις οικονομικής φύσης. Οι γυναίκες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για ερωτικές εμπειρίες και η μοίρα θα είναι πιο ευνοϊκή για τις νεότερες ή για εκείνες που έχουν νεότερο σύντροφο. Η προσδοκία σας για οποιαδήποτε σημαντική αύξηση μισθού ή εισοδήματος αυτή την εβδομάδα δεν θα πραγματοποιηθεί. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που περιμένετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Μαΐου, έχετε ένα ταξίδι ή μια συνάντηση με συγγενείς ή φίλους που μένουν μακριά σας. Μέσα από τις νέες σας γνωριμίες με άτομα από άλλες πόλεις ή χώρες, θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες, νέες γνώσεις που θα είναι σημαντικές για την εργασία ή την επιχείρησή σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε μια πρόταση ή σημαντική υποστήριξη από συναδέλφους ή έναν προϊστάμενο. Όσοι από εσάς συμμετέχετε σε δικαστικές διαμάχες, θα μπορείτε να περιμένετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Μέσα στην εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε ένα οικονομικό πρόβλημα ενός στενού προσώπου που θα ζητήσει βοήθεια ή συμβουλές από εσάς. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν επείγουσες δεσμεύσεις που σχετίζονται με άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο. Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει πιο σοβαρή και υπεύθυνη προσοχή στα οικονομικά σας. Μέσα στην εβδομάδα, αποφύγετε να δίνετε εύκολα υποσχέσεις, μην εντυπωσιαστείτε εύκολα από προσφορές που σχετίζονται με γρήγορα και εύκολα χρήματα. Μερικοί από εσάς θα κοιτάτε πολύ πιο σοβαρά τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στο σπίτι, τις δουλειές από το σπίτι, κ.λπ. Οι άντρες θα περάσουν διαφορετικές αγχωτικές καταστάσεις που είναι δύσκολο να προβλεφθούν, καθώς θα είναι ατομικές για τον καθένα σας. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε θα απαιτήσουν προσοχή. Οι γυναίκες θα λάβουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή πρόσκληση που θα τις εμπνεύσει να εφαρμόσουν νέες ιδέες και έργα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να παρέμβετε στην προσωπική ή επαγγελματική ζωή μιας στενής γυναίκας για να τη βοηθήσετε να λύσει τα προβλήματά της. Η διέξοδος είναι εύκολη και εφικτή, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη δική της θέληση.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 22 – 28 Μαΐου, θα έχετε χρήσιμες επαφές με άτομα που ζουν ή εργάζονται σε άλλο κατοικημένο μέρος. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες στο σπίτι σας, ανεξάρτητα από το πού προέρχονται. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, είναι πιθανό να χάσετε ή να ξεχάσετε απροσδόκητα χρήματα ή προσωπικά αντικείμενα. Μπορεί να κάνετε ξαφνικές δαπάνες ή να επενδύσετε χρήματα σε κάτι που θα λάβετε καθυστερημένα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να περιμένετε εκπλήξεις που θα σχετίζονται με το παρελθόν σας, την προηγούμενη δουλειά σας, την παλιά σας αγάπη, τους παλιούς φίλους κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, νέα που σχετίζονται με την οικογένειά σας θα σας ευχαριστήσουν. Αυτές τις μέρες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε εύκολα μια περίπλοκη κατάσταση ή πρόβλημα. Αυτό θα σας δώσει αισιοδοξία για το μέλλον σας παρά κάποιες δυσκολίες ή προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε αυτές τις επτά ημέρες. Οι άντρες θα κάνουν σχέδια για το μέλλον τους, που μερικές φορές ενέχουν μεγάλο κίνδυνο. Θα έχετε ενδιαφέρουσες σχέσεις μέσα στην εβδομάδα με άτομα με τα οποία έχετε κοινά επαγγελματικά ενδιαφέροντα και σχέσεις. Οι γυναίκες θα περάσουν επτά ημέρες από διάφορες απροσδόκητες καταστάσεις και εμπειρίες. Ακόμα κι αν είναι ευχάριστα και σημαντικά για το μέλλον σας, θα σας φέρουν επίσης πολλή κούραση και ένταση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πάρετε μια απρόσμενη απόφαση να χωρίσετε με κάποιον που σας επηρεάζει αρνητικά ή σας προκαλεί προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Η εβδομάδα 22 – 28 Μαΐου, θα είναι ευνοϊκή για τη δημιουργία και την ανάπτυξη ρομαντικών ή ερωτικών σχέσεων. Προσπαθήστε να μην περιορίζετε την αναζήτησή σας για νέο συνεργάτη μόνο στην πόλη όπου ζείτε. Δώστε στον εαυτό σας ελευθερία όσον αφορά την ηλικία, το επάγγελμα, την εθνικότητα ή τη θρησκεία. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό για εσάς να ακολουθήσετε το πεπρωμένο σας χωρίς να κάνετε εσκεμμένες προσπάθειες να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τα όνειρα ή τις επιθυμίες σας. Η εβδομάδα θα σας δείξει τις ευχάριστες πλευρές της ζωής, αλλά και τις δυσάρεστες, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι αποτέλεσμα βιαστικών αποφάσεων και πράξεών σας. Αποφύγετε να λύσετε μεγάλα προβλήματα και προβλήματα κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, γιατί δεν θα έχετε ακόμα την απαραίτητη υποστήριξη, ενέργεια ή κεφάλαια. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις χρηματικές σας υποθέσεις με άτομα που είναι φίλοι σας ή τα οποία έχετε αποδεχτεί ως τέτοια, γιατί υπάρχει πραγματικός κίνδυνος απογοήτευσης, ακόμη και απώλειας χρημάτων. Οι συγκρούσεις στην οικογένεια αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται κυρίως με οικιακά προβλήματα, με την έλλειψη επιθυμίας κάποιου μέλους της οικογένειάς σας να εκπληρώσει τις ευθύνες και τα καθήκοντά του στο σπίτι. Οι άνδρες θα πρέπει να ασχοληθούν πιο σοβαρά με τις οικιακές τους υποθέσεις. Πολλές εργασίες στο σπίτι σας περιμένουν τις ενέργειές σας. Η αναβολή τους μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες συγκρούσεις με άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Οι γυναίκες θα τείνουν να εξαπατούν τον εαυτό τους για κάποιες από τις ιδέες ή τις επιθυμίες τους. Μην είστε πεισματάρηδες, αλλά μιλήστε για αυτά τα πράγματα με άτομα που έχουν εμπειρία ή γνώση. Η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη για τη λήψη ενός σημαντικού εγγράφου, σύμβασης ή πρότασης, πρόσκλησης.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Μαΐου, θα έχετε χρήσιμες ή παραγωγικές συζητήσεις που θα σχετίζονται με την εκπαίδευση, την καριέρα ή την επιχείρησή σας. Η βοήθεια, οι συμβουλές ή η προστασία που θα λάβετε από άλλα άτομα θα είναι προς όφελός σας, αλλά δεν πρέπει να βασίζεστε μόνο σε αυτήν. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν από κάποιες ταραχώδεις εμπειρίες. Αυτό μπορεί να συμβεί γιατί εσείς ή οι άνθρωποι γύρω σας θα είστε πολύ ευαίσθητοι, επιρρεπείς σε βιαστικά συμπεράσματα και έλλειψη υπομονής. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, εσείς οι ίδιοι μπορεί να δημιουργήσετε συναισθηματική και ψυχική δυσφορία με τις βιαστικές σας αποφάσεις και ενέργειές σας. Η εβδομάδα θα είναι απρόβλεπτη για ταξίδια, καθώς δεν αποκλείεται να βιώσετε κάποια απογοήτευση ή άλλη δυσάρεστη στιγμή. Η εβδομάδα θα σας ενθουσιάσει με νέα που σχετίζονται με επιτυχία ή ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός άντρα που γνωρίζετε προσωπικά. Οι άνδρες θα εμπλακούν συναισθηματικά και σωματικά σε οικονομικές υποθέσεις, διάφορες πληρωμές ή μια δραστηριότητα από την οποία θα περιμένουν καλό κέρδος. Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα θα έχει ευνοϊκή επιρροή στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις και δεσμεύσεις. Οι γυναίκες θα πρέπει να προσεγγίζουν με λεπτότητα τις δύσκολες συζητήσεις με μια άλλη γυναίκα. Κάποιες αλήθειες και γεγονότα θα πρέπει να παρουσιαστούν προσεκτικά, ώστε η άλλη πλευρά να έχει χρόνο να τα αποδεχτεί συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Μαΐου, οι ενέργειές σας θα στοχεύουν στην αναζήτηση νέων ευκαιριών για να πραγματοποιήσετε μια ιδέα ή επιθυμία. Θα έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα, αλλά πάνω από όλα να είστε ειλικρινείς και υπομονετικοί. Θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και επαφές με φίλους ή συγγενείς που ζουν σε άλλο κατοικημένο μέρος. Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα θα είναι η επικοινωνία σας με μια γυναίκα και οι πληροφορίες ή τα γεγονότα που θα συζητήσετε μαζί της. Πρόκειται να ανταλλάξετε ιδέες, να συζητήσετε ευκαιρίες για κοινή δραστηριότητα κ.λπ. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να περιμένετε νέα για κάποιου είδους απώλεια στη ζωή μιας γυναίκας που γνωρίζετε. Θα έχετε μια ευνοϊκή εβδομάδα για οικονομικές ενέργειες, συζητήσεις, λήψη χρημάτων ή ολοκλήρωση δεσμεύσεων οικονομικής φύσεως. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να ανακατευτείτε σε οικογενειακά προβλήματα συγγενών ή φίλων. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια και διασκέδαση αν έχετε ελεύθερο χρόνο. Οι άνδρες θα είναι στο κατώφλι να πάρουν μια σημαντική απόφαση ή να ξεκινήσουν ένα νέο εγχείρημα με υψηλές πιθανότητες επιτυχίας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την εφαρμογή διαφόρων αλλαγών. Οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν ή να αναπτύξουν σημαντικές επαφές επικοινωνώντας με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Μαΐου, θα έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα σημαντικό γεγονός, συγκέντρωση, εκπλήρωση μιας υπόσχεσης ή άλλη σοβαρή δέσμευση. Οι πράξεις ή τα λόγια του συγγενή σας θα σας κάνουν να σκεφτείτε το νόημα ή την εξέλιξη κάποιων από τα σχέδια ή τις προσωπικές σας σχέσεις. Μικρό εισόδημα σε μετρητά είναι δυνατό στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Οι συγκρούσεις ή οι εντάσεις που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα βρουν μια φυσική λύση, γι’ αυτό μην καταπονηθείτε, μην πέσετε σε πανικό και άγχος. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ό,τι δίνετε στους άλλους όσον αφορά τα συναισθήματα και την προσοχή, αυτό θα λάβετε. Αλλά δεν πρόκειται για στιγμιαίες εκδηλώσεις. Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να χαρείτε για τις πράξεις ή τα λόγια ενός ατόμου για το οποίο αμφιβάλλατε, δεν εμπιστεύεστε για την ειλικρίνεια και την πίστη του. Μια δυσάρεστη κατάσταση ή γεγονός που σχετίζεται με έναν συνάδελφο ή έναν πελάτη μπορεί να συμβεί στο χώρο εργασίας σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε οικείες ή ρομαντικές εμπειρίες, ανεξάρτητα από την οικογενειακή σας κατάσταση. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για πρόταση αρραβώνα ή για γάμο. Οι άντρες θα περάσουν υπέροχα αποδεικνύοντας τις ικανότητες και τις γνώσεις τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε το επίπεδο ανάπτυξής σας ως άτομα μέσα από τις αντιδράσεις σας σε διαφορετικές καταστάσεις. Οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σαφήνεια σε θέματα ή σχέσεις που έχουν προκαλέσει ανησυχία. Θα εκπλαγείτε από τις πράξεις ή τα λόγια των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε ή με τους οποίους συμμετέχετε σε έναν σκοπό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Μαΐου θα ενθουσιαστείτε με την εμφάνιση μιας νέας ευκαιρίας για εσάς. Να είστε ρεαλιστές και να αξιολογείτε σωστά εάν έχετε αρκετές δεξιότητες, γνώσεις και πόρους για την υλοποίησή του. Τα χρήματα που θα λάβετε οι περισσότεροι από εσάς αυτή την εβδομάδα θα προέλθουν κυρίως από τη δουλειά, διάφορες επιχειρηματικές συμφωνίες, τραπεζικά εμβάσματα, χρήματα από ενοίκιο, σύνταξη κ.λπ.  Αυτή την εβδομάδα θα έχετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις που σχετίζονται με τη λήψη επειγουσών αλλά σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον σας. Οι προσδοκίες σας που σχετίζονται με γεγονότα στη ζωή ενός συγγενή μπορεί να σας κάνουν ανυπόμονους και συναισθηματικούς. Θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία ενός συγγενή σας. Μπορεί να εμπλακείτε κατά κάποιο τρόπο στη θεραπεία του. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η προσοχή σας θα επικεντρωθεί κυρίως σε πράγματα που είναι σημαντικά για την οικογένειά σας. Θα έχετε μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια και για ανάπτυξη χρήσιμων επαφών με άτομα από άλλη πόλη ή χώρα. Οι άνδρες θα έχουν μια δέσμευση που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο στην οικογένεια. Ειδήσεις που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός μωρού είναι πιθανές. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε περισσότερο χρόνο για ευχάριστες δραστηριότητες και συναντήσεις. Οι γυναίκες θα περνούν τον περισσότερο χρόνο τους μιλώντας και συναντώντας φίλους. Μην αφήσετε αυτό να αφαιρέσει τον πολύτιμο χρόνο σας, ο οποίος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για σημαντικά, εποικοδομητικά πράγματα. Αυτή την εβδομάδα θα συναντήσετε ένα ενδιαφέρον βιβλίο ή άρθρο που θα σας εντυπωσιάσει ή θα σας ενθουσιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Μαΐου, αποφύγετε να κάνετε σχέδια εκ των προτέρων για το άμεσο μέλλον σας. Θα είναι καλύτερο για εσάς να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά. Αυτή η εβδομάδα σίγουρα θα σας φέρει μερικές ευχάριστες εκπλήξεις. Μέσα στην εβδομάδα όμως, θα σας αναστατώσουν δυσάρεστα νέα που θα αφορούν ένα γνωστό σας πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε συσκευές για το σπίτι, αλλάζετε έπιπλα κλπ. Είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα που θα προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα ή συγκρούσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να δώσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα σε άλλα άτομα ή να τα πάρετε για προσωρινή χρήση. Η ερωτική σας ζωή είναι απίθανο να περάσει από εκπληκτικές καταστάσεις ή γεγονότα. Αποδεχτείτε τις σχέσεις σας όπως είναι αν θέλετε να εξασφαλίσετε εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση να συναντηθείτε, να κάνετε μια εξήγηση αγάπης ή να δημιουργήσετε μια νέα ρομαντική επαφή, πιθανότατα μέσω του Διαδικτύου. Προσπαθήστε να αφήσετε τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας να εξελιχθούν φυσικά, χωρίς πίεση ή χειραγώγηση εκ μέρους σας. Αυτό θα επιτρέψει σε κάποια γεγονότα να σας εκπλήξουν. Οι άνδρες θα πρέπει επίσης να προσέχουν να μην προβαίνουν σε επικίνδυνες ενέργειες, ακραίες εμπειρίες ή αθλήματα για τα οποία δεν έχουν προπόνηση. Αυτές τις μέρες θα απαιτηθεί από εσάς περισσότερη σοφία και ψυχραιμία σε πράξεις και αποφάσεις. Οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν επαγγελματικά και να αποδείξουν τις δεξιότητές τους στην εργασία ή στην επιχείρησή τους. Έρχεται μια σημαντική επαγγελματική συζήτηση.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Μαΐου, θα έχετε σημαντικές ή χρήσιμες επαφές και συναντήσεις. Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για εσάς θα είναι αυτά που σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη των σχεδίων σας που σχετίζονται με την καριέρα σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία επικοινωνείτε εικονικά για κάποιο λόγο και που θα σας ζητήσουν βοήθεια για την υλοποίηση του προσωπικού τους στόχου ή σχεδίου, χειραγωγώντας τα συναισθήματα ή την κατανόησή σας. Μέσα στην εβδομάδα θα βιώσετε μια απρόσμενη αγχωτική κατάσταση. Ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα θα βρει κάτι να σας εκπλήξει αυτές τις επτά ημέρες. Σε οικονομικό επίπεδο, είναι πιθανό οι προσδοκίες σας να είναι υψηλές και το πραγματικό εισόδημα να είναι σημαντικά χαμηλότερο. Θα είναι σημαντικό να προγραμματίσετε τα έξοδά σας με σύνεση και υπολογισμό. Οι άνδρες θα έχουν συναντήσεις με άτομα από τα οποία θα ζητήσουν πολύτιμες πληροφορίες, συμβουλές ή βοήθεια. Πολλές θετικές εμπειρίες αυτή την εβδομάδα θα σας έρθουν και μακάρι να είστε ευγνώμονες για όσα θα σας δώσει η ζωή.  Οι γυναίκες θα έχουν ανησυχίες που σχετίζονται με την υγεία ή άλλα προβλήματα στη ζωή ενός άνδρα από τον κύκλο των συγγενών, φίλων ή γειτόνων. Μερικά από τα σημαντικά επαγγελματικά σας σχέδια θα έχουν πιο αργή εξέλιξη αυτή την εβδομάδα, αλλά μην είστε συναισθηματικοί με αυτό.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.