Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 31/3

Συνήθως η σελήνη υψώνεται στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά δεν αποτελεί εγγύηση σε αυτόν τον δεκανό, καθώς η επιρροή του Κρόνου ως κυβερνήτης του δεκανού, συχνά σημαίνει ότι υπάρχουν μεγάλα εμπόδια για να ξεπεραστούν, αλλά δεν εμποδίζει εντελώς την επιτυχία. Η Νέα Σελήνη είναι επιρρεπής στη μελαγχολία της κυριαρχίας του Κρόνου. Αυτή η Νέα Σελήνη εναρμονίζεται με τον Άρη, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, υποδηλώνοντας ότι η έμπνευση, το κίνητρο και η αποφασιστικότητά μας, υποστηρίζουν τις προσπάθειές μας να ξεκινήσουμε από την αρχή. Η δύναμη και το θάρρος του, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εκπληρώσουν τις πιο παθιασμένες επιθυμίες σας. Ο Άρης και ο Πλούτωνας κάνουν μια αντίθεση και η ένταση μπορεί να προκαλέσει αδίστακτες φιλοδοξίες, ενώ μπορεί να υπάρχει κάποια παράνοια ή συμπεριφορά που προκαλεί φόβο. Αυτή η φάση της Σελήνης εμφανίζεται στις 28 μοίρες και 25 λεπτά του Ταύρου, επηρεάζοντας τους ανθρώπους που γεννιούνται με ζώδιο ,σελήνη, ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες περίπου από τις 24 έως 30 μοίρες (τέλη τρίτων δεκαημέρων) των Σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και 0 έως 2 μοίρες (πρώτες μέρες πρώτων δεκαημερων) στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες)


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.