Δύσκολος δρόμος επίτευξης από το “πότε θα σε δω”, μέχρι το “πότε θα σε ξαναδώ;” Δεν κατακτιέται τόσο εύκολα αυτή η ατάκα. Για άλλους ένα τσιγάρο δρόμος και για άλλους ταξίδι ατέλειωτο. Τι γίνεται, γιατί δεν στεριώνουν οι γνωριμίες; Τι πρέπει να κάνεις, για να ευδοκιμήσει μια γνωριμία; Πώς να ξέρεις τον τρόπο για να πετύχει το πρώτο ραντεβού; Είναι θέμα επιλογών, αλλά είναι και θέμα συγκυριών. Είναι θέμα τύχης, αλλά είναι και τρόπος χειρισμού. Εγχειρίδιο πώς να τον κατακτήσεις σε 10 μέρες σαν την ταινία και το πώς να εντυπωσιάσεις δεν υπάρχει, απλά να είσαι ο εαυτός σου. Δεν υπάρχουν άλλοι ρόλοι, όλοι είναι πιασμένοι, παρά μόνο ο δικός σου, που είναι ένας και μοναδικός.


Αν δεν το εκτιμήσει, αυτός θα χάσει κι εσύ κλείσε τη πόρτα σου, φτιάξε το μαλλί σου, βάλε το κραγιόν σου, ανάκτησε το χαμένο σου κουράγιο και με άλλον αέρα πήγαινε παραπέρα. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, δεν είμαστε φτιαγμένοι για όλους και για όλες. Το ταίρι που θα ταιριάξει σε σένα, ίσως σε περιμένει πιο κάτω στη γωνία. Αν εσύ δεν πας, δεν θα μάθεις ποτέ τι έχασες. Η ευκαιρία δεν υπάρχει μόνο για να δίνεται απλόχερα, αλλά και για να την αρπάζεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι στο χέρι σου και αλληλένδετα και στο δικό του χέρι, να ξαναδεί ο ένας τον άλλον άπειρες φορές, με ένα τρελό καρδιοχτύπι και με αναμονή μικρού παιδιού να κυριαρχεί συνεχώς…


Joanna Sou

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.