Μόλις τα μάτια ανοίξω, το μόνο που αναζητάω είναι τα δυο σου μάτια. Πώς να ξεκινήσει η μέρα αν δεν δω την καλημέρα στην σιωπή των ματιών σου; Μια σιωπή που κρύβει στο βλέμμα σου όλη την αγάπη του κόσμου. Η καλημέρα είναι μια λέξη πολύ σημαντική, σε κάνει να νιώθεις ότι για αυτόν τον έναν είσαι εκεί, θέλει μόλις ξυπνήσει να σε δει εκεί, να δει το αγουροξυπνημένο σου πρόσωπο και παρόλα αυτά να είσαι ακόμα και τότε η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου! Μια καλημέρα που φουντώνει την αγάπη, το πάθος ανάβει και έρχεται το πιο ωραίο πρωινό δέσιμο. Ένα δέσιμο καλημέρας για να ξεκινήσει η μέρα σου γεμάτη ενέργεια και ευτυχία.


Και τώρα που η καλημέρα χάθηκε, το βλέμμα έμεινε κενό να κοιτάζει την άδεια πλευρά σου στο κρεβάτι. Η σιωπή πλέον γίνεται μαχαίρι που με τρυπάει. Ένα κενό κάθε πρωί χωρίς την δική σου καλημέρα. Πόσο νοστάλγησα μια πρωινή αγκαλιά, να χάνομαι μέσα της και να ξεχνάω ακόμα και τι μέρα είναι…. Μην αφήσεις ούτε μια μέρα χωρίς καλημέρα στον άνθρωπό σου, μην το ξεχάσεις, μην αφήσεις την ρουτίνα να σου χαλάσει αυτή την όμορφη στιγμή, μια καλημέρα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.


Γίνε το όμορφο ηλιόλουστο πρωινό μου, γίνε η ανάσα μου για μια μέρα προσμονής που θα σε δω ξανά. Πες μια καλημέρα και δώσε υπόσχεση ότι θα με σκέφτεσαι και η μέρα μου θα ανθίζει σαν λουλούδι. Αυτή την αγωνία να νιώσω, μετά την καλημέρα και τον μικρό αποχαιρετισμό μας. Αυτή η καλημέρα να είναι η υπόσχεση ότι θα γυρίσεις στα χείλη μου, που κάθε δευτερόλεπτο μακριά σου μαραίνονται και αναζητούν την δική σου δροσιά. Μια καλημέρα είναι μια λέξη, όχι ασήμαντη, χωράει όλα τα σ’ αγαπώ όλου του κόσμου, ένα σιωπηλό συμβόλαιο ανάμεσα σε δύο ερωτευμένους.

Άνδρεα Αρβανιτίδου

https://www.andreaarvanitidou.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.