Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2023 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Μαΐου, θα έχετε συναντήσεις ή συζητήσεις που σχετίζονται με νέες ευκαιρίες και προοπτικές για αλλαγή εργασίας ή τόπου εκπαίδευσης. Θα έχετε καλούς λόγους να εξετάσετε τέτοιες ενέργειες, αλλά μην βιαστείτε να αποφασίσετε. Ένα δυσάρεστο περιστατικό ή σύγκρουση στο χώρο εργασίας σας, μπορεί να είναι ο λόγος για μια τέτοια επιθυμία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, νέα, ένα γεγονός ή μια συζήτηση με ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη θα σας εκπλήξει. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε τις συγκρούσεις, καθώς κάποιος θα σας προκαλέσει επίτηδες με ένα ψέμα ή ίντριγκα σε μια τέτοια κατάσταση. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας, καθώς δεν σας αρέσουν τέτοιες δραματικές και εξευτελιστικές καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βιωθούν διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με τη γέννηση ενός παιδιού, τη μελλοντική μητρότητα, μια προσωπική γιορτή ενός παιδιού και άλλα. Θα έχετε ενδιαφέρουσες και κατατοπιστικές επαφές με φίλους κοντά και μακριά. Οι άντρες θα επικεντρωθούν στις οικονομικές τους υποθέσεις, τα έσοδα, τα έξοδα, τις επενδύσεις κ.λπ. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για την ανάπτυξη των σχέσεών σας με το εξωτερικό. Μόνο μεγαλύτερη προσοχή θα απαιτηθεί για όσους από εσάς βρίσκεστε ήδη στο εξωτερικό. Οι γυναίκες θα είναι ευάλωτες σε διάφορες ασθένειες υγείας, οι οποίες θα απαιτήσουν προσοχή και περισσότερη φροντίδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα συμβούν απροσδόκητα γεγονότα ή αλλαγές στις κοινωνικές ή πολιτικές σας δραστηριότητες, ενδιαφέροντα ή εμφανίσεις. Θα απογοητευτείτε από μια κοινωνική ή πολιτική δραστηριότητα, που θα παγώσει τον ενθουσιασμό σας.


ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Μαΐου, θα μπορέσετε να σημειώσετε πρόοδο σε υποθέσεις και σχέδια που σχετίζονται με την αγάπη ή τους προσωπικούς σας οικονομικούς πόρους. Μπορούν να σχετίζονται με κάποιο τρόπο, αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Γενικά, αυτή την εβδομάδα θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας, που θα είναι σημαντικές για την ερωτική σας ζωή και για την οικονομική σας σταθερότητα. Ένα άτομο που μπορεί να ζει ή να εργάζεται εκτός του τόπου διαμονής σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εκτέλεση των καθηκόντων σας αυτή την εβδομάδα ή των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Είναι δύσκολο να προσδιορίσετε τον ρόλο αυτού του ατόμου στην καθημερινότητά σας, αλλά σίγουρα σας φέρνει χρήσιμες πληροφορίες, συμβουλές, προστασία μέσα από τις προσωπικές του επαφές κ.λπ. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια. Είναι πιθανό να προκύψει ένας απροσδόκητος λόγος ή πρόσκληση για ταξίδι, επίσκεψη σε φίλους ή συγγενείς σε άλλο κατοικημένο μέρος. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι περισσότερες από τις ευχάριστες εμπειρίες σας θα σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα από άλλες πόλεις και χώρες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για μετεγκατάσταση ή διαμονή σε άλλο οικισμό. Από την πρώτη κιόλας μέρα αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με προσδοκίες για συγκεκριμένη εξέλιξη των σχεδίων και των στόχων σας. Μερικές φορές ένα τέτοιο ψυχικό φορτίο μπορεί να είναι ακόμη και η βάση για παθήσεις υγείας, αϋπνία, ημικρανίες κ.λπ. Οι άνδρες θα είναι επιρρεπείς σε υπερβολικό άγχος. Σίγουρα θα έχετε προβλήματα, αλλά το να δείχνετε νευρικότητα ή εκνευρισμό δεν θα σας βοηθήσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις οικογενειακές υποθέσεις και τις υποχρεώσεις σας. Αυτό σίγουρα θα σας δώσει σημαντική εσωτερική άνεση και ικανοποίηση. Οι γυναίκες θα περιμένουν να λάβουν ένα σημαντικό έγγραφο, πληροφορίες, πρόταση, επιβεβαίωση ή εκπλήρωση μιας υπόσχεσης. Συναισθηματικά, μπορεί να μην πάρετε αυτό που χρειάζεστε από τον ρομαντικό ή τον συζυγικό σας σύντροφο, αλλά μην δραματοποιείτε την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 8 – 14 Μαΐου, θα υπάρξουν διάφορες εξαγορές ή βελτιώσεις για το σπίτι σας. Η ανάπτυξη σημαντικών υλικών υποθέσεων για εσάς μπορεί επίσης να σας δημιουργήσει καλή διάθεση. Γενικά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα είστε ευχαριστημένοι με ενέργειες ή εμπειρίες που σχετίζονται με άτομα με τα οποία μένετε στον ίδιο οικισμό. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με ιδιαίτερες προσδοκίες για την εξέλιξη γεγονότων που μπορεί να είναι σημαντικά για εσάς. Μπορεί να φαίνονται ασήμαντα σε άλλους ανθρώπους. Τα δυσάρεστα νέα μέσα στην εβδομάδα που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε σίγουρα δεν θα σας εκπλήξουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις ή μπορεί να έχετε μια συναισθηματική εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου. Αυτό είναι απίθανο να καταστρέψει τη σχέση σας, αλλά γενικά θα προτιμήσουν να ξεχάσετε αυτό το περιστατικό. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα ταξιδέψουν για διάφορους λόγους ή θα έχουν επαφή με άτομα που ζουν ή εργάζονται σε άλλο οικισμό. Οι άντρες θα έχουν ευνοϊκό χρόνο για τακτοποίηση εγγράφων, εξόφληση χρεών, λογαριασμών νοικοκυριού, μη διευθετημένες οικονομικές σχέσεις κ.λπ. Ένα οικογενειακό ταξίδι μπορεί να συμβεί αυτήν την εβδομάδα, λόγω οικογενειακής επανένωσης ή μετεγκατάστασης με την οικογένειά σας. Οι γυναίκες θα έχουν μια δέσμευση με ένα έγγραφο, με ένα συμβόλαιο ή με κάποιο άλλο είδος γραφειοκρατίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι περισσότερες γυναίκες θα βιώσουν μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους. Για κάποιες από εσάς, θα σχετίζεται με μια τωρινή ή μελλοντική οικογένεια, για άλλους – με τη δουλειά, για άλλους – με τη μετακόμιση σε άλλη πόλη ή χώρα κ.λπ. Όποια και αν είναι η συγκεκριμένη αλλαγή για τον καθένα σας, όσο ανεπιθύμητη ή ενοχλητική κι αν είναι μπορεί να είναι για εσάς, θα είναι μέρος της αρχής μιας νέας ενδιαφέρουσας περιόδου στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Μαΐου, θα έχετε μια δέσμευση που θα προκαλέσει την ανάγκη να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο με ένα άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο. Φυσικά, αυτό μπορεί να έχει να κάνει με πιο συχνές ή μεγαλύτερες τηλεφωνικές κλήσεις, ειδικά αν ζείτε σε διαφορετικές πόλεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η εμφάνιση και η παρουσία σας, οι συζητήσεις ή οι συναντήσεις σας με μια κοπέλα ή μια γυναίκα που προέρχεται από τον κύκλο φίλων, συναδέλφων, επιχειρηματικών συνεργατών ή πελατών σας θα είναι σημαντικές για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, παρατηρήστε προσεκτικά τα γεγονότα που θα συμβούν εκεί που ζείτε, που θα σας φέρουν κάποιο όφελος ή θα επηρεάσουν κατά κάποιο τρόπο τα σχέδιά σας, τον τρόπο ζωής σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να υπάρξει μια σύντομη ένταση που σχετίζεται με ταξίδια ή νέα που θα λάβετε από άλλο οικισμό. Εάν ταξιδεύετε για να διακανονίσετε έγγραφα ή ένα συμβόλαιο, ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις, απροσδόκητες αναποδιές ή νέες απαιτήσεις, αλλά είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε απώλεια. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν διάφορες καταστάσεις που σχετίζονται με χρήματα, με απρόσμενα έξοδα ή την ανάγκη να ετοιμάσετε ή να υπογράψετε κάποιο έγγραφο. Δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις για τους άνδρες. Διαισθητικά, συναισθηματικά και σωματικά θα είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε. Κάποιες στιγμές κακής διάθεσης θα οφείλονται σε δυσάρεστα νέα από κοντά και μακριά. Σε προσωπικό επίπεδο, όμως, θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε τις μικρές διασκεδάσεις και απολαύσεις σας. Γυναίκες, να είστε προετοιμασμένες για απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με τον ρομαντικό ή τον γαμήλιο σύντροφό σας. Αυτή η εβδομάδα φέρνει νέες δεσμεύσεις ή οικονομικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 8 – 14 Μαΐου, σας δίνονται διάφορες απροσδόκητες εμπειρίες που σχετίζονται με άτομα από τον συγγενικό ή φιλικό σας κύκλο. Μερικοί από εσάς θα προσκληθούν σε μια ειδική συγκέντρωση. Συναντήσεις και συγκεντρώσεις μέσα στην εβδομάδα με άτομα μικρότερα από εσάς θα σας γεμίσουν θετικά συναισθήματα. Είναι πιθανό να έχετε συγκεκριμένες αφορμές για τέτοιες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις, αλλά θα νιώσετε και μια ανάγκη, μια επιθυμία για τέτοιου είδους επικοινωνία μέσα σας. Η πιο δυναμική επικοινωνία σας μέσα στην εβδομάδα, θα σχετίζεται κυρίως με τη δουλειά σας ή την υλοποίηση συγκεκριμένων εργασιών και σχεδίων. Για τους ανύπαντρους εκπροσώπους του ζωδίου του Λέοντα, μια ρομαντική γνωριμία με έναν μεγαλύτερο από εσάς σύντροφο μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, αλλά όχι πολλά υποσχόμενη. Μερικά από τα κύρια προβλήματά σας αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται με περιόδους συναισθηματικής ή ψυχικής αστάθειας. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιες αναποδιές της προηγούμενης εβδομάδας ή σε κάποιο θέμα υγείας που σας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Οι άνδρες θα έχουν περισσότερα επαγγελματικά καθήκοντα, περισσότερες ευθύνες και δεν θα χάνουν χρόνο. Οι άγαμοι εκπρόσωποι θα έχουν μια ευκαιρία για ρομαντική διαδικτυακή επικοινωνία ή γνωριμία, που θα αποτελέσει αφορμή για μια συνάντηση στο άμεσο μέλλον. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να εμπλακείτε σε κάποια κοινωνική, φιλανθρωπική ή πολιτική δραστηριότητα. Οι γυναίκες θα περάσουν ένα σημαντικό επταήμερο αποφάσεων και αλλαγών, που θα είναι ένα βήμα προς μια νέα φάση στη ζωή. Η δυσάρεστη παρουσία μιας γυναίκας στον εργασιακό σας χώρο ή τα προβλήματα που θα προκύψουν εξαιτίας της μπορεί να αποτελέσουν τη βάση για απροσδόκητες αλλαγές στη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Μαΐου θα έχετε περισσότερες επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις, κάτι που θα είναι σημαντικό για την υλοποίηση των προσωπικών ή επαγγελματικών σας σχεδίων. Η παρουσία και η επιρροή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στη ζωή σας ανθρώπων κοντά και μακριά, θα έχει ευεργετική επίδραση πάνω σας. Νέες γνωριμίες μέσα στην εβδομάδα θα σας δώσουν σημαντικές γνώσεις και χρήσιμες πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για θεραπεία και αποκατάσταση, εάν είχατε προβλήματα υγείας τις τελευταίες εβδομάδες και ημέρες. Οι προβληματικές και επίμαχες σχέσεις θα έχουν την ευκαιρία να εναρμονιστούν ξανά, αλλά μην περιμένετε μόνο να συμβιβαστεί το άλλο μέρος. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με γεγονότα ή άτομα από το παρελθόν σας. Μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση ή στασιμότητα στην ανάπτυξη των σχεδίων σας μέσα στην εβδομάδα, αλλά θα υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό. Πιθανότατα, η εμφάνιση απροσδόκητων περιστάσεων, θα οδηγήσει στην ανάγκη να αλλάξετε ή να αναδιοργανώσετε τις υποθέσεις σας. Οι οικονομικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα μέλος της οικογένειάς σας θα έχουν επιτυχημένη εξέλιξη και κάποιοι από εσάς μπορεί να εκπλαγείτε με τα χρήματα που θα λάβετε. Οι άνδρες θα γίνουν αντικείμενο προσπάθειας εξαπάτησης, παραπλάνησης με ψευδείς πληροφορίες κ.λπ. Γενικά, να είστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί, αλλά όχι καχύποπτοι. Κρατήστε καλά σημαντικές πληροφορίες ή έγγραφα. Οι γυναίκες θα πρέπει να βρουν μια ειρηνική προσέγγιση για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες. Η συμπεριφορά των παιδιών και των εγγονιών σας θα απαιτήσει προσοχή.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Μαΐου, να είστε προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις με ένα άτομο που αυτή τη στιγμή βιώνει κάποιου είδους κρίση για την οποία είναι έτοιμος να κατηγορήσει τους πάντες, ακόμα και εσάς. Η απογοήτευση και ο συναισθηματικός πόνος προκαλούν καχυποψία, ευαισθησία και σύντομη ιδιοσυγκρασία σε αυτό το άτομο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα χρειαστεί να κάνουν μια χάρη ή να αγοράσουν ένα δώρο σε έναν συγγενή ή φίλο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα πρέπει να περάσουν περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού, λόγω πιο σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεσμεύσεων με συγγενείς ή λόγω ταξιδιών. Να είστε προσεκτικοί με ποιους δίνετε πρόσβαση στο σπίτι σας και με ποιους μοιράζεστε προσωπικά, οικογενειακά ή οικιακά προβλήματα. Δυστυχώς, πολλοί από εσάς θα θυμάστε αυτή την εβδομάδα με ένα δυσάρεστο γεγονός που μπορεί να σχετίζεται ακόμη και με τον χωρισμό με κάποιο γνωστό σας πρόσωπο. Αυτή η εβδομάδα δεν θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε πειράματα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι άνδρες θα χαρούν σημαντικά νέα, πρόοδο σε μια σοβαρή δέσμευση ή δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ασχοληθείτε με εργασίες σημαντικές για την προσωπική σας περιουσία. Οι γυναίκες θα αναλάβουν περισσότερες από τις οικιακές και οικογενειακές ευθύνες. Θα τα καταφέρετε, αλλά η ελευθερία σας θα είναι περιορισμένη. Αυτή η εβδομάδα φέρνει δυσάρεστα νέα που μπορεί να έχουν να κάνουν με μια γυναίκα που γνωρίζετε προσωπικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Μαΐου, θα δείτε το όφελος των προηγούμενων σοφών σας αποφάσεων ή, αντίθετα, θα πληρώσετε για τις λάθος. Τα μαθήματα που θα έπρεπε να έχετε πάρει από τις προηγούμενες αποτυχίες σας στον έρωτα μπορούν να σας φανούν χρήσιμα τώρα, αρκεί να τα γνωρίζετε, να τα έχετε αποδεχτεί και να τα θυμάστε. Η εβδομάδα θα έχει πολύ έντονο πνευματικό νόημα για εσάς. Το αν θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές ή θα αντιμετωπίσετε απροσδόκητες δυσκολίες, θα εξαρτηθεί από το μονοπάτι που έχετε διανύσει μέχρι τώρα και τα μαθήματα που ελπίζουμε ότι έχετε πάρει μέχρι τώρα. Όσοι αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις δοκιμασίες που πέρασαν, θα περάσετε επτά σημαντικές μέρες επιτυχίας, χτίζοντας νέους ορίζοντες μπροστά σας. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να συνεχίσουν να αποκτούν εμπειρίες, μέσα από τα νέα γεγονότα που θα τους φέρει η μοίρα αυτή την εβδομάδα. Οι προσδοκίες σας για ειδικά γεγονότα στην ερωτική σας ζωή, αυτή την εβδομάδα θα έχουν εντελώς διαφορετική εξέλιξη. Είναι δύσκολο να πει κανείς αν αυτό θα σας ευχαριστήσει ή όχι, γιατί θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ειλικρίνεια στη σχέση με τον σύντροφό σας. Πολλοί θα ασχοληθούν με περιουσιακά θέματα ή θα έχουν δεσμεύσεις ιδιοκτησίας με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων τους. Οι άνδρες θα είναι ανυπόμονοι, ωθώντας τα γεγονότα και τους ανθρώπους προς την ταχύτερη ανάπτυξη και δράση. Αυτό είναι απίθανο να σας φέρει ικανοποίηση και να επιτύχετε την επιτυχία που επιθυμείτε. Αυτή η εβδομάδα φέρνει ένα όνειρο που σχετίζεται με ένα αγαπημένο πρόσωπο που δεν βρίσκεται στη ζωή ή μια επίσκεψη σε ένα μέρος που σχετίζεται με ένα τέτοιο άτομο. Οι γυναίκες θα χαρούν με καλά οικονομικά νέα, λαμβάνοντας ένα σημαντικό έγγραφο ή πρόταση. Μην πιέζετε την τύχη σας με επιθυμίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα στην οποία ζείτε. Μέσα στην εβδομάδα θα εμπλακείτε συναισθηματικά με κάτι που αφορά έναν γιο, εγγονό ή άλλο νέο από το στενό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Μαΐου θα εμπλακείτε πολύ ενεργά στην εξέλιξη γεγονότων ή αλλαγών που έρχονται στον εργασιακό σας χώρο. Είναι πιθανό να συμβούν κάποιες καινοτομίες εκεί, να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα ή να εμφανιστούν νέοι πελάτες, προσωρινή δέσμευση σε άλλη θέση κ.λπ. συμβόλαιο ή θα κληθείτε σε συνέντευξη. Ο αυξημένος φόρτος εργασίας σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα επηρεάσει τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Θα προκύψουν ευκολότερες συγκρούσεις και αντιθέσεις, μερικές φορές ακόμη και χωρίς λόγο. Οι εκδηλώσεις ζήλιας και δυσπιστίας στην ειλικρίνεια του συντρόφου μπορεί να βαθύνουν και να έχουν ακόμη και ανεπιθύμητες συνέπειες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με κάποιον που δυσκολεύεται να δεχτεί τις συμβουλές σας ή τη θέση σας σε θέματα που θεωρεί ότι είναι σημαντικά μόνο για αυτόν. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα σχολιάζετε και θα παρακολουθείτε ενδιαφέροντα γεγονότα στη ζωή φίλων ή συγγενών που εργάζονται, ζουν ή βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε άλλο κατοικημένο μέρος. Οι άνδρες θα παρακολουθούν προσεκτικά ειδήσεις που σχετίζονται με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους ή κοινωνικές εκδηλώσεις όπου ζουν ή παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την τάση να συζητάτε συναισθηματικά διάφορα θέματα της ζωής. Οι γυναίκες θα ζήσουν μια ευχάριστη εμπειρία ή θα συμμετέχουν σε μια σημαντική εκδήλωση που σχετίζεται με στενά άτομα. Η εβδομάδα φέρνει περισσότερες δεσμεύσεις που σχετίζονται με άτομα ή γεγονότα έξω από το σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Μαΐου, θα πρέπει να επενδύσετε πολλή ενέργεια και προσπάθεια αν θέλετε να ξεπεράσετε με επιτυχία και χωρίς απώλειες δυσκολίες και προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο ή στα επαγγελματικά σας, αν έχετε. Είναι πιθανό τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας να σας προκαλέσουν να αποφασίσετε να αφήσετε την τρέχουσα θέση σας, να μετακομίσετε σε νέο χώρο εργασίας, να τερματίσετε ή να παγώσετε κάποια δραστηριότητα στα επαγγελματικά κ.λπ. Ευνοϊκή εξέλιξη για εσάς θα είναι οι οικονομικές σχέσεις ή κάνετε σχέδια με κάποιον που δεν είναι απαραίτητα μέλος της οικογένειάς σας. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι η αρχή ενός νέου σταδίου στην εξέλιξή σας, αρκεί να είστε έτοιμοι να δεχτείτε και να χρησιμοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν. Θα υπάρξουν γεγονότα ή προτάσεις που θα σας εκπλήξουν και θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά. Τα προβλήματα που θα προκύψουν μεταξύ παιδιών και γονιών θα δημιουργήσουν μια τεταμένη κατάσταση στην οικογένεια, αλλά η ένταση μπορεί να απομακρυνθεί πολύ γρήγορα με διακριτικότητα και διπλωματία. Οι άντρες θα αναζητήσουν τρόπους για να αποφύγουν προβλήματα ή δυσάρεστα άτομα, αλλά αυτό που σας δίνεται να ζήσετε, δεν μπορείτε να το παραλείψετε. Ακόμη και σε αυτές τις δυσάρεστες εμπειρίες, υπάρχει κάποιο νόημα ή μάθημα ζωής που πρέπει να πάρουμε. Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα αργής ανάπτυξης. Θα πρέπει να περιμένετε αποφάσεις και ενέργειες άλλων ανθρώπων, για να διορθώσετε κάποιες από τις προηγούμενες ενέργειες ή σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Μαΐου, σας περιμένουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες που θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με την προσωπική, την αγάπη ή την κοινωνική σας ζωή. Θα σχεδιάσετε με μεγάλη αισιοδοξία σχέδια για το μέλλον σας και θα έχετε την τάση να δεχτείτε προτάσεις για νέες επαγγελματικές ή κοινωνικές ενασχολήσεις. Η παρουσία στη ζωή σας ανθρώπων με τους οποίους έχετε κοινό παρελθόν θα είναι θετική. Τέτοιες σχέσεις θα έχουν κάποιο αντίκτυπο σε εσάς όταν παίρνετε αποφάσεις. Οι προσδοκίες σας που σχετίζονται με ένα άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν, πιθανότατα χωρίς εμπόδια ή περιττές εντάσεις. Οι εκπλήξεις στο χώρο εργασίας σας αυτή την εβδομάδα μπορεί να σας αφήσουν απροετοίμαστους για μια επαρκή ανταπόκριση. Αυτό μπορεί να σε φέρει σε λεπτή θέση, να αμφισβητήσει τις επαγγελματικές σου ικανότητες, να δείξει ανασφάλεια στις δικές σου ικανότητες. Η υγεία του συγγενή σας είναι πιθανό να σας προβληματίσει, λόγω έλλειψης οποιασδήποτε βελτίωσης ή μιας εβδομάδας στασιμότητας στην εξέλιξη της νόσου. Οι άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να εναρμονίσουν την προσωπική ή την οικογενειακή τους ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε πολύ πιο σίγουροι για αυτό που κάνετε για εσάς και για τους κοντινούς σας ανθρώπους. Οι γυναίκες θα είναι αυτές στις οποίες θα βασίζονται οι κοντινοί και οι μακρινοί συγγενείς για να αντιμετωπίσουν τυχόν οικιακά προβλήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα εκπλαγείτε από ένα τηλεφώνημα ή νέα.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Μαΐου, θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιο τρόπο με προβλήματα των φίλων σας. Μάλλον θα επηρεάσουν τις οικογένειές τους και η αλήθεια του τι συμβαίνει εκεί, δεν είναι αυτό που σας λένε. Βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη σκοπιά ενός μέρους που εμπλέκεται στη συγκεκριμένη κατάσταση. Η παρέμβαση στο γάμο των ανθρώπων της οικογένειας από άλλα άτομα θα είναι ανεπιθύμητη, ακόμη και αμφισβητήσιμη από την άποψη της καλοσύνης τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα χαρούν για καλές οικονομικές επιτυχίες, τις οποίες χάρη στη στήριξη κάποιου ή κοινές ενέργειες θα πετύχετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα εκπλαγείτε από τις πράξεις ανθρώπων που γνωρίζετε πρόσφατα ή που δεν είναι στενοί σας φίλοι. Θα είναι δύσκολο για εσάς να κρίνετε αν αυτό που κάνουν είναι προς όφελος ή κακό σας και ως εκ τούτου πιθανότατα θα περιμένετε να συνεχίσουν να εκτυλίσσονται τα γεγονότα πριν αντιδράσετε, προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια ή σχολιάστε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι σχέσεις σας με άτομα που έχετε αποδεχτεί ως φίλους σας θα απαιτούν προσοχή, ειδικά αν ζουν σε άλλη πόλη. Γενικά, οι όποιες δυσκολίες ή προβλήματα στο σπίτι σας θα είναι προσωρινού χαρακτήρα και πιθανότατα θα οφείλονται σε παρέμβαση ατόμων εκτός οικογένειάς σας. Οι άνδρες θα μιλήσουν ή θα πάρουν μια απόφαση που σχετίζεται με ένα μωρό, ένα παιδί ή άλλο νεαρό άτομο στην οικογένεια. Κοντεύετε να έχετε μια δυσάρεστη λογομαχία ή σύγκρουση με ένα άτομο που γενικά σας αρέσει ή αγαπάτε. Οι γυναίκες θα ενθουσιαστούν από κάποιες νέες ιδέες και τη δυνατότητα γρήγορης και επιτυχημένης εφαρμογής τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να πάρετε τουλάχιστον μία σημαντική απόφαση για το μέλλον σας υπό την επιρροή ορισμένων κοινωνικών ή δημόσιων γεγονότων.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.