Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2023 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ψώνια και οργάνωση σχεδίων για το Σαββατοκύριακο, ειδικά αν σχετίζονται με δουλειά στον κήπο, τη φάρμα ή άλλες βελτιώσεις στο σπίτι. Η Έκλειψη σήμερα προκαλεί ένα σημείο καμπής, συνειδητοποίηση ή φέρνει στην επιφάνεια θέματα γύρω από οικονομικά, ιδιοκτησιακά, οικεία ή κοινά θέματα. Νέα χρήματα μπορούν να έρθουν στη ζωή σας ή υπάρχει ανάγκη να ανακατευτείτε με τα οικονομικά σας για να προσαρμόσετε τις αλλαγές.


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, την Παρασκευή θα υπάρξουν συζητήσεις ή καταστάσεις με παιδιά ή με νεότερους, κυρίως γυναικείου φύλου. Μπορεί να είναι μια στιγμή για μια σημαντική ανακοίνωση ή μια δέσμευση λογω της έκλειψης, αφού τα γεγονότα στο επόμενο διάστημα θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε τη ζωή σας σχετικά με τις ανάγκες μια συνεργατικής σχέσης ή σχέση αγάπης.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια ή προετοιμασία για κάτι τέτοιο και στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζεται με δουλειά ή κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. Οι επαγγελματικές σας επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις θα έχουν καλή εξέλιξη. Η Έκλειψη Σελήνης είναι μέρος ενός συνόλου εκλείψεων που σας ενθαρρύνουν να επιτύχετε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και ανάπαυσης. Σας προκαλεί να αντιμετωπίσετε χαλαρά αποτελέσματα, επικείμενες προθεσμίες, θέματα υγείας ή θέματα προγραμματισμού στην εργασία.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, πρόκειται να γίνετε μάρτυρες διαφόρων γεγονότων ή να λάβετε απροσδόκητα νέα που θα απαιτήσουν μια καλύτερη και λεπτομερή εξέταση πριν αντιδράσετε. Η Έκλειψη Σελήνης δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες σας για αναψυχή, ρομαντισμό και δημιουργική έκφραση. Αυτά τα θέματα έχουν συχνά παραβλεφθεί ή ξεπεραστεί και τώρα σας υπενθυμίζεται η σημασία τους. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις ή ειδήσεις γύρω από τον έρωτα, τα παιδιά, τα χόμπι ή τις δημιουργικές αναζητήσεις. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις ή νέα συναισθήματα σε μια ρομαντική σχέση και πιθανώς κάποιες δοκιμασίες

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Λέοντα, η Παρασκευή δεν φέρνει μεγάλες φιλοδοξίες ή επιθυμίες για ενέργειες. Σήμερα, θα είστε πιο διατεθειμένοι να περιμένετε την εξέλιξη των πραγμάτων που κάποιος άλλος μπορεί να κάνει για εσάς. Συναισθήματα που έχετε κρατήσει μακριά ή δεν έχετε ακόμη αναγνωρίσει, είναι αδύνατο να αγνοήσετε τώρα. Οι επισκευές και τα θέματα σπιτιού, τα οικογενειακά προβλήματα ή τα θέματα γονέων μπορεί να είναι μέρος της εικόνας τις επόμενες εβδομάδες.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, η μέρα φέρνει απρόσμενα γεγονότα. Η Έκλειψη Σελήνης συμβαίνει στον τομέα των επικοινωνιών, των μετακινήσεών σας και των κοντινών σας ανθρώπων. Τις επόμενες εβδομάδες, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις, ιδέες και αλλαγές στη νοοτροπία ή τη στάση σας. Προσέξτε την παρορμητική έκφραση. Προσέξτε επίσης πώς επικοινωνείτε, καθώς τα συναισθήματα τείνουν να φουντώνουν και είναι πιθανές παρεξηγήσεις ή λανθασμένες εκτιμήσεις.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, η μέρα φέρνει μια συζήτηση, συνάντηση ή συγκέντρωση με ένα άτομο, πιθανότατα από τον κύκλο των φίλων. Η έκλειψη Σελήνης που προσγειώνεται στον τομέα των οικονομικών πόρων σας. Μπορείτε να έχετε μια αποκάλυψη για τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις ή να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τις αξίες και την αυτοεκτίμησή σας ή τα όριά σας σε μια σχέση τις επόμενες εβδομάδες.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού, σήμερα θα έχετε την τάση να κάνετε πιο αισιόδοξα ή τολμηρά σχέδια για το μέλλον σας. Η σοβαρή προσοχή στις αποφάσεις και τις ενέργειές σας σήμερα, μπορεί να προέλθει από κάποιο στενό πρόσωπο. Η Έκλειψη Σελήνης συμβαίνει στο ζώδιό σας και τα συναισθήματα είναι υψηλά, ειδικά γύρω από ένα προσωπικό θέμα ή μια στενή σχέση και ακόμη και με όλο τον συναισθηματικό ενθουσιασμό, μπορείτε να αισθάνεστε κουρασμένοι. Οδεύετε προς μια σημαντική αποκάλυψη, πιθανώς σχετικά με τα συναισθήματά σας για κάποιον, την εικόνα σας ή τον προσωπικό σας αντίκτυπο.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, προσοχή στα λόγια ή στις πράξεις θα απαιτηθεί αυτή την ημέρα. Ο κίνδυνος να μπείτε σε μια κατάσταση που σχετίζεται με κάποια κόλπα, ψέματα ή παράνομες ενέργειες είναι πολύ μεγάλος. Η Έκλειψη Σελήνης σας υπενθυμίζει την ανάγκη σας για ξεκούραση ενάντια σε δουλειές και καθήκοντα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, ένταση και αβεβαιότητα μπορεί να προκύψει, ειδικά αν έχετε ένα μέλος της οικογένειας με το οποίο έχετε ήδη κάποια προβλήματα ή παρεξηγήσεις. Η έκλειψη Σελήνης επηρεάζει την κοινωνική σας ζωή, τις αναζητήσεις ευτυχίας, τις ομαδικές συναναστροφές και τους φίλους σας. Τα συναισθήματά σας για κάποιον, για μια σχέση ή γενικά την κοινωνική σας ζωή, μπορεί να είναι καθοριστικά τώρα, φτάνοντας σε ένα σημείο καμπής. Μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προβληματικές περιοχές που έχουν δημιουργηθεί.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, οι οικονομικές ανησυχίες μπορούν να τραβήξουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής αυτή τη μέρα. Διάφορα γεγονότα θα σας πιέσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά δεν θα είστε όλοι έτοιμοι για αυτό. Οι αναταραχές με τη δουλειά, τα αφεντικά ή που σχετίζονται με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και την τρέχουσα πορεία που ακολουθείτε για να τους φτάσετε, ανακατεύονται με αυτήν την Έκλειψη και ενδέχεται να είναι επικείμενες αλλαγές.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, σήμερα θα είναι σημαντικό να έχετε σταθερότητα και αρμονία στην προσωπική σας ζωή. Αγαπήστε αν θέλετε να αγαπηθείτε, αλλά χωρίς εγωισμό ή υπολογισμό στις πράξεις σας. Η σημερινή Έκλειψη Σελήνης μπορεί να σας δείξει πού η ζωή σας έχει ξεφύγει από την ισορροπία. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες τεταμένες στιγμές ή ανυπομονησία ή να βιάζεστε ακόμα κι αν δεν υπάρχει πραγματική βιασύνη, γι’ αυτό ελέγξτε τον εαυτό σας. Προσέξτε να μην μιλήσετε πρόωρα ή να κάνετε υπερβολικά πολλά για κάτι που λέγεται.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.