Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΩΡΑ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2023 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, την Τετάρτη θα πρέπει να δείξετε την ικανότητα να είστε υπομονετικοί, να περιμένετε τι θέλουν να σας πουν οι άλλοι. Παρακολουθήστε υπομονετικά πώς μπορεί να εξελιχθούν ορισμένα γεγονότα χωρίς εσείς να συμμετέχετε σε αυτά. Είναι καλύτερο για εσάς σε αυτό το στάδιο να εκπληρώνετε αυστηρά τα καθήκοντά σας χωρίς να αποσπάτε την προσοχή σας από άλλα πράγματα που θα αφαιρέσουν μόνο τον πολύτιμο χρόνο και την ενέργειά σας.


Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, αυτή την ημέρα κάθε προσπάθεια ελέγχου γεγονότων ή ανθρώπων μπορεί να προκαλέσει εκδηλώσεις αγένειας ή απότομες, αλόγιστες λέξεις και πράξεις. Οι προκλητικές ενέργειες κάποιων ανθρώπων γύρω σας, δεν πρέπει να προκαλούν θυμό ή μίσος. Προσπαθήστε να μάθετε τον πραγματικό λόγο για τις αντιδράσεις τους και αν δεν βρείτε, αγνοήστε την παρουσία τους στη ζωή σας.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, θα έχετε ενδιαφέροντα σχέδια να εφαρμόσετε σήμερα, αρκεί να νιώθετε καλά όσον αφορά την υγεία σας και κυρίως ψυχικά. Η υγεία πρέπει να είναι πάντα προτεραιότητά σας. Συνολικά, την Τετάρτη θα είστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον σας, γιατί θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλετε να κάνετε και πώς θα πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, η Τετάρτη θα απαιτήσει πιο αργή εκτέλεση καθημερινών εργασιών και καθηκόντων. Πάρτε το χρόνο σας, θα έχετε αρκετό χρόνο για όλα. Η ανυπομονησία μπορεί να είναι η αχίλλειος πτέρνα σας σήμερα. Όπου προκύπτουν συγκρούσεις, θα φταίτε κυρίως εσείς, οπότε μην κατηγορείτε κανέναν άλλον.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του  Λέοντα, η μέρα φέρνει διάφορες συναντήσεις, συζητήσεις ή κοινές δράσεις με ανθρώπους από κοντινές ή μακρινές αποστάσεις. Σήμερα οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα είναι περισσότερες, αλλά θα μπορείτε να προγραμματίσετε καλά τα πράγματα. Η καλή οργάνωση των υποθέσεων θα καθορίσει τις επιτυχίες σας σήμερα.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, την Τετάρτη θα δημιουργήσετε νέες και χρήσιμες επαφές και σχέσεις με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Αποφύγετε την αντιπαράθεση με άτομα που τους αρέσει τα πράγματα να πάνε πάντα όπως τους αρέσει. Δεν θα μπορέσετε να τους νικήσετε σήμερα!

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ζυγού, η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για προετοιμασία και οργάνωση σχεδίων, η υλοποίηση των οποίων αναμένεται τις επόμενες μέρες. Οι νέες ιδέες που θα προταθούν σχετικά με τη δουλειά σας θα είναι ελπιδοφόρες, αλλά μπορεί να απαιτήσουν περισσότερο χρόνο για να εφαρμοστούν.

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Σκορπιού δεν θα μπορέσετε να καυχηθείτε για καλή διάθεση σήμερα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποια δυσάρεστα νέα που θα λάβετε για άτομα που γνωρίζετε. Σήμερα είναι πιθανό να κάνετε δυσάρεστα λάθη ή να μπείτε σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, η Τετάρτη θα δημιουργήσει μια ευνοϊκή ατμόσφαιρα και συνθήκες δουλειά. Τα νέα από διαφορετικές πόλεις και χώρες θα είναι σημαντικά. Σήμερα μπορεί να λάβετε ένα δώρο, επιστολή, αποστολή κ.λπ.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω, η μέρα φέρνει περισσότερες εργασίες, αλλά θα μπορέσετε να τις ολοκληρώσετε σχετικά γρήγορα. Οι γυναίκες θα είναι ιδιαίτερα σε καλή θέση για γρήγορη και ποιοτική εργασία. Η μέρα φέρνει προβληματισμούς για πιο σημαντικά θέματα ή σχέδια που σχετίζονται με γάμο, οικογένεια ή άλλα οικογενειακά θέματα.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτή θα είναι μια σπάνια ενδιαφέρουσα μέρα, με απροσδόκητες εμπειρίες ή την εμφάνιση νέων ιδεών και ευκαιριών. Την Τετάρτη, θα θέλετε να κάνετε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει ή να γνωρίσετε νέα άτομα. Σήμερα χρειάζεστε αλλαγές στη ζωή σας και σίγουρα θα προσπαθήσετε για αυτές. Η επιθυμία σας να φέρετε συναισθήματα στη ζωή σας, να δημιουργήσετε αφορμές για ευχάριστες συναντήσεις και δραστηριότητες, δεν πρέπει να σας απομακρύνει από τα κύρια οικογενειακά ή επαγγελματικά σας καθήκοντα. Οι συζητήσεις με φίλους και γνωστούς μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για μια επιπλέον δουλειά ή δραστηριότητα που θα σας εξασφαλίσει ένα άλλο εισόδημα στον προϋπολογισμό σας.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα όλα θα καθοριστούν από την τρέχουσα συναισθηματική σας κατάσταση. Αυτό θα φανεί ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις. Μπορείτε να εξασφαλίσετε μια καλή μέρα αν αποφασίσετε να αφιερώσετε όλη την προσοχή και την ενέργειά σας στην εκπλήρωση των καθημερινών σας εργασιών. Την ημέρα αυτή δεν αποκλείονται δυσάρεστες καταστάσεις που σχετίζονται με δύσκολες, συναισθηματικές συζητήσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.