Τα βλέμματά μας, ενώθηκαν σε ανύποπτη στιγμή. Δεν κατάλαβα ότι τότε οι ψυχές μας μιλούσαν μέσα από την σιωπή. Σαν να σε ήξερα χρόνια η πρώτη μας φορά, σαν η καρδιά μου να περίμενε εσένα για αρχίσει να χτυπάει. Να νιώσει τι είναι αληθινό. Σαν από χθες έσμιξαν για πρώτη φορά τα κορμιά μας. Μέσα σε κλίμα σιωπής ειπώθηκαν όλα τα “σ’ αγαπώ” που καρτερικά περίμεναν για χρόνια να φωνάξουν, να ουρλιάξουν. Εσένα περίμεναν, σαν από χρόνια να έχει υπογραφτεί το συμβόλαιο, το συμβόλαιο της αιώνιας αγάπης. Ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα ήταν αυτό που χρειαζομουν για να καταλάβω ότι γεννήθηκα για σένα.


Γεννήθηκα με την μορφή σου, κοιμόμουν και σε είχα πάντα κοντά μου, μια θολή εικόνα. Και τώρα η εικόνα επιτέλους ζωντάνεψε σαν κοίταξα αυτά τα δύο κάστανα ματιά. Σαν κοίταξα αυτό το χαμόγελο που ανατρίχιασε όλο μου το είναι… Χρόνια η ίδια επιθυμία, να σε βρω, να αγκαλιάσω την αλήθεια σου και την επιθυμία σου. Αισθανόμουν το κάλεσμά σου, ένιωθα την ψυχή σου να πετάει γύρω μου. Περίμενα το σώμα σου να σταθεί απέναντί μου και να δέσουν όλα αιώνια.


Άνδρεα Αρβανιτίδου

https://www.andreaarvanitidou.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.