Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2023 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα 1 – 7 Μαΐου, οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ελπίδες και προσδοκίες που σχετίζονται με συγκεκριμένα καθήκοντα ή δραστηριότητες στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας. Πολλές από τις ιδέες και τα σχέδιά σας, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιηθούν και δεν θα σας λείψει η τύχη. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες γνωριμίες, καθώς και να αναπτύξετε ήδη καθιερωμένες. Θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για εσάς να επικοινωνείτε με άτομα που νιώθετε ότι γνωρίζετε από πάντα. Το καλό είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα έχετε την τάση να δέχεστε τους ανθρώπους όπως είναι. Θα σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε τα νέα πράγματα που φέρνουν μαζί τους. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη των ερωτικών σας σχέσεων, αλλά οι προβληματικές σχέσεις θα συνεχίσουν να είναι προβληματικές. Θα είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών να είστε υπομονετικοί και να μην επιβάλλετε τη θέλησή σας, καθοδηγούμενοι τυφλά από τις δικές σας επιθυμίες. Μια σημαντική συζήτηση με ένα μεγαλύτερο ή σοφότερο άτομο, θα σας κάνει να σκεφτείτε τον τρόπο ζωής σας και την κατανόησή σας για τη ζωή γενικότερα. Αυτή θα είναι μια σημαντική εβδομάδα, κατά την οποία θα είναι καλό να μαθαίνουμε από τις εμπειρίες των άλλων ανθρώπων, ειδικά στον πνευματικό τομέα. Αναμένετε ενδιαφέροντα γεγονότα στη ζωή των ανθρώπων που ζουν ή εργάζονται σε άλλο οικισμό. Οι άνδρες θα πρέπει να κάνουν δύσκολους συμβιβασμούς κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Θα έχετε διάφορες αφορμές να μαζευτείτε με συγγενείς. Ένας αρραβώνας, ένας γάμος, η γέννηση ενός παιδιού ή άλλο σημαντικό γεγονός στο σπίτι ενός συγγενή ή φίλων είναι πιθανό. Οι πράξεις των γυναικών θα υπαγορεύονται από τα οικογενειακά συμφέροντα, είτε έχετε συμφωνία είτε υποστήριξη στο τι να κάνετε αυτές τις επτά ημέρες. Για τις ανύπαντρες κυρίες, αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ξεκινήσουν τη συμβίωση ή τον γάμο.


ΤΑΥΡΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 1 – 7 Μαΐου, θα έχετε δεσμεύσεις νοικοκυριού ή ιδιοκτησίας που θα απαιτήσουν να πάρετε μια απόφαση σχετικά με κάποιο ακίνητο. Είναι πιθανό τώρα να εγκαταλείψετε μια από τις αγορές σας, να αλλάξετε τα σχέδιά σας, λόγω της εμφάνισης νέων συνθηκών. Μέσα στην εβδομάδα, μια δυσάρεστη είδηση ​​ή κατάσταση θα απαιτήσει από εσάς να πάρετε μια γρήγορη απόφαση, η οποία θα είναι ενάντια στην επιθυμία και τη θέλησή σας. Η εβδομάδα θα είναι δυσμενής για ενέργειες που σχετίζονται με δικαστικό ή νομικό θεσμό. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για να ολοκληρώσετε μια δέσμευση, η πραγματοποίηση της οποίας σας πήρε περισσότερο χρόνο από τον αναμενόμενο Κάποιοι από εσάς μπορεί να απολαμβάνουν χρήματα από ενοίκιο, σύνταξη, επίδομα, πρόνοια, κληρονομιά κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο φίλος σας θα σας απασχολήσει με τα προβλήματά του, τα οποία συνεχίζονται εδώ και πολύ καιρό χωρίς ιδιαίτερη πρόοδο προς την επίλυσή τους. Οι συμβουλές σας δεν βοηθούν, λόγω πείσματος και απροθυμίας να αποδεχτείτε την πραγματικότητα ως έχει. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια για οικογενειακούς λόγους, για έρωτες ή ρομαντικές εμπειρίες. Οι άνδρες θα περιμένουν συγκεκριμένες ενέργειες και αποφάσεις από άτομα που είναι συγγενείς, φίλοι ή συνάδελφοί τους. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει κάποιο άγχος, ανησυχία ή ανυπομονησία. Προβλήματα αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν από απροσεξία ή βιασύνη εκ μέρους σας. Οι γυναίκες θα περάσουν μια υπέροχη εβδομάδα, με νέες ευκαιρίες για ανέλιξη, με νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα και με μια απρόσμενη έκπληξη. Νέες φιλίες ή συναντήσεις με παλιούς φίλους θα κάνουν αυτή την εβδομάδα πιο συναισθηματική, ενδιαφέρουσα, αφήνοντας κάποια ίχνη και αναμνήσεις στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 1 – 7 Μαΐου, θα χαρείτε να λάβετε επιπλέον χρήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα έρθουν μέσω ενός άνδρα ή χάρη στην υλοποίηση μιας ιδέας που θα πραγματοποιήσετε με έναν άντρα. Είναι απολύτως πιθανό να είναι κάποιος από την οικογένειά σας, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε επαφές, συνομιλίες ή άλλες σοβαρές δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή νέους, οι οποίες θα απαιτήσουν να προγραμματίσετε τις ενέργειές σας εκ των προτέρων. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, άτομα που γενικά έχουν σοβαρή επιρροή στις ενέργειες και τις αποφάσεις σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να έχουν ιδιαίτερο ρόλο σε μια αλλαγή στη ζωή σας. Να είστε προσεκτικοί με τις συναισθηματικές σας αποφάσεις αυτή την εβδομάδα, γιατί η διόρθωσή τους θα είναι σχεδόν αδύνατη ή θα έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μέσα στην εβδομάδα μην βιαστείτε να εντυπωσιαστείτε από μια προσφορά που σχετίζεται με πιθανό κέρδος ή κάποιο οικονομικό όφελος για εσάς. Οι άνδρες θα χρειαστούν αγάπη και προσοχή για να διατηρήσουν την αυτοεκτίμησή τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Θα είστε ευσυγκίνητοι, παίρνοντας οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή σχόλιο πολύ προσωπικά. Η έλλειψη πίστης και εμπιστοσύνης θα σας προκαλέσει να αναθεωρήσετε τους οικογενειακούς δεσμούς. Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα εκπλήξεων που θα σχετίζονται με προσωπικά σχέδια ή προσδοκίες για συγκεκριμένα γεγονότα αυτή και την επόμενη εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να κινηθεί αγωγή ή άλλη νομική ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα 1 – 7 Μαΐου θα ζήσετε αρκετά ευχάριστα γεγονότα που θα επηρεάσουν καλά τη διάθεση και την αυτοεκτίμησή σας. Για κάποιους από εσάς, αυτά τα γεγονότα θα συνδέονται με χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο, για άλλους με μια απροσδόκητη πιθανότητα που θα δώσει η μοίρα για επιτυχία ή πρόοδο σε σημαντικές υποθέσεις. Ή θα σχετίζονται με εμπειρίες αγάπης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η εμφάνιση ή η ανάπτυξη ενός προβλήματος υγείας ενός ατόμου από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας, μπορεί να σας ανησυχήσει. Όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα και θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με ένα παιδί ή με νέους στην οικογένεια, καθώς θα συναντήσετε απρόσμενες αντιστάσεις ή θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκδηλώσεις πείσματος. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα απολαύσετε τη συνάντηση και τη συζήτηση με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να συναντήσετε τους παλιούς σας φίλους, αλλά ίσως να θυμάστε την εβδομάδα με νέες γνωριμίες. Οι άνδρες θα έχουν καταστάσεις με ένα θηλυκό μέλος της οικογένειας, όπως μια κόρη, μια μικρότερη αδερφή, την ανιψιά, τη σύζυγο, κ.λπ. Περιστάσεις για συγκεντρώσεις ή ζωηρές τηλεφωνικές συνομιλίες με ένα τέτοιο άτομο είναι πιθανές. Η υγεία σας θα απαιτήσει κάποια φροντίδα. Θα είναι δύσκολο για τις γυναίκες να συνειδητοποιήσουν τα νέα τους καθήκοντα, γιατί πολλές δουλειές από την προηγούμενη εβδομάδα θα περιμένουν την ολοκλήρωσή τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις επιθυμίες ή τη θέληση άλλων ανθρώπων, κάτι που πολύ συχνά δεν θα είναι ευχάριστο για εσάς. Οι στιγμές θλίψης θα σχετίζονται με συζητήσεις ή γεγονότα με μια στενή γυναίκα ή φίλο.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα 1 – 7 Μαΐου, θα έχετε μεγαλύτερες προσδοκίες που σχετίζονται με γεγονότα στη ζωή ενός παιδιού. Είναι πιθανό να παραπλανηθείτε από αθετημένες υποσχέσεις ή κάποιος να σας κάνει να πιστέψετε ένα ψέμα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα χαρούν για χρήματα ή χαρούμενα νέα, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα έρθουν μέσω κάποιου που γνωρίζετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με προβλήματα άλλων ανθρώπων, καθώς η επιρροή ή η βοήθειά σας σε αυτή την κατάσταση, θα είναι ασήμαντη ή χωρίς νόημα. Μικρές εκδηλώσεις ζήλιας στους έρωτές σας, μπορούν να ενισχύσουν τη σχέση σας, αλλά όλα πρέπει να είναι με μέτρο και η ζήλια δεν πρέπει να συγχέεται με την επιθυμία για έλεγχο ή την αίσθηση ιδιοκτησίας του συντρόφου σας. Μέσα στην εβδομάδα, μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη θα έχει μια ρομαντική σχέση με κάποιον που μένει σε απόσταση από εσάς. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να επιτύχετε πραγματικά αποτελέσματα σε εργασίες ή δεσμεύσεις από τις οποίες θα περιμένετε καλές αμοιβές ή κάποιο άλλο όφελος. Οι άντρες θα έχουν πολλή δουλειά, περισσότερες νέες υποχρεώσεις και κάποιες παλιές δουλειές θα περιμένουν να ολοκληρωθούν. Θα υπάρξει ισχυρή επιρροή και ευνοϊκή επίδραση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στο σπίτι σας, μέσω της παλιάς ή της νέας σας φιλίας. Κάποιος που είναι αρκετά σοφός για να σας δώσει τις σωστές συμβουλές ή καθοδήγηση σε δύσκολες στιγμές. Οι γυναίκες θα προσπαθήσουν να ανανεώσουν το σπίτι τους με νέες ιδέες για εσωτερικούς χώρους, αλλά σίγουρα θα χρειαστείτε βοήθεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τα μέλη της οικογένειάς σας θα βασίζονται σε εσάς με πολλούς τρόπους. Η εβδομάδα φέρνει νέους γείτονες ή μια αλλαγή στο περιβάλλον όπου ζείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα 1 – 7 Μαΐου θα εκπλαγείτε από απροσδόκητα νέα ή μια προσφορά από φίλους ή συγγενείς. Αυτές τις επτά ημέρες είναι πιθανές νέες γνωριμίες που θα φέρουν ενδιαφέροντα συναισθήματα ή σχέδια στη ζωή σας. Σε γενικές γραμμές, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να περιμένετε ενδιαφέροντα γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπους που θα φέρουν ζωντάνια και νέα πράγματα στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα σας ευχαριστήσει ή θα σας εκπλήξει ένα έγγραφο ή νέα από μακριά, τα οποία πιθανότατα θα λάβετε διαδικτυακά. Στη δουλειά σας, η εβδομάδα θα είναι πολύ γεμάτη και τα αποτελέσματα δεν θα σας ικανοποιήσουν. Ξέρετε ότι μπορείτε να πετύχετε περισσότερα. Πολλοί θα επιστρέψουν σε μια δουλειά ή μια επιχείρηση από το παρελθόν τους, που τώρα θα αποδειχθεί σχετική ή χρήσιμη για κάποιο λόγο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε να περιμένετε συναντήσεις και προσκλήσεις σε συγκεντρώσεις σε διάφορες περιστάσεις, που θα σας φέρουν κοντά με άτομα που σας αρέσουν. Στην αγάπη, είναι πιθανό να γνωρίσετε ή να αναπτύξετε μια σχέση με έναν σύντροφο από άλλη πόλη, εθνικότητα ή θρησκεία. Αυτή η εβδομάδα για μερικούς από εσάς θα φέρει μια ευκαιρία για μια νέα θέση στη δουλειά, ξεκινώντας μια νέα δραστηριότητα, φτιάχνοντας νέα προϊόντα κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί μπορεί να ταξιδέψουν για να πάρουν ένα έγγραφο ή για να μιλήσουν με άτομα από άλλο οικισμό. Οι άντρες θα περιμένουν επιβεβαίωση ή μια προσφορά που σχετίζεται με εργασιακά, επαγγελματικά και σημαντικά οικογενειακά θέματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε επιπλέον εισόδημα ή απροσδόκητα χρήματα. Οι γυναίκες θα επικοινωνούν με φίλους, κυρίως μέσω τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου. Θα σας ενδιαφέρει να ανταλλάξετε χρήσιμες ή περίεργες πληροφορίες μαζί τους. Θα ζήσετε ένα σημαντικό γεγονός ή αλλαγή στο σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα 1 – 7 Μαΐου, θα εμπλακείτε σε κάποια προβλήματα που αφορούν ένα έγγραφο, λανθασμένα ληφθέντα ή αποσταλμένα στοιχεία, ψευδείς ειδήσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δεν πρέπει να τσακωθείτε ή να δημιουργήσετε ένταση σε θέματα για τα οποία δεν έχετε αρκετές πληροφορίες ή γνώσεις, αλλά να μιλήσετε ήρεμα με τους ανθρώπους και να απαιτήσετε να σας εξηγήσουν πιο προσεκτικά τι σας ενοχλεί. Η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη για πολλά ευμετάβλητα γεγονότα, η εξέλιξη των οποίων μπορεί να είναι δυναμική και μερικές φορές να εκτυλιχθεί μέσα σε λίγες ώρες. Αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει να αντιδράσετε σωστά ή να οργανώσετε τις αντιδράσεις σας. Αυτό ισχύει και για τη διάθεσή σας, η οποία θα είναι αρκετά ασταθής κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για να αναπτύξετε τα επαγγελματικά σας έργα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα βασιστείτε στις δικές σας γνώσεις ή στις επαφές σας με άτομα που ήδη γνωρίζετε. Είναι πιθανό να προκύψει μια ευκαιρία για μια νέα δουλειά, η φύση της οποίας σας ικανοποιεί, αλλά η αμοιβή είναι ανεπαρκής για εσάς. Αυτή η εβδομάδα θα είναι περίπλοκη για τις έρωτες και τις ρομαντικές σας σχέσεις, ειδικά αν προσπαθείτε να αναβιώσετε μια διαλυμένη σχέση ή να αναθερμάνετε τη σχέση σας με κάποιον που έχει ήδη ξεκινήσει σε μια νέα πορεία στη ζωή. Οι άντρες θα περάσουν καλά με ταξίδια, τόσο για δουλειά, όσο και για αναψυχή ή διασκέδαση. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια καλή στιγμή για επικοινωνία, ανεξάρτητα από την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τα άτομα με τα οποία θα επικοινωνείτε. Οι γυναίκες θα βρεθούν στο κατώφλι μιας σημαντικής περιόδου στη ζωή τους, όταν μέσα από μια σοφή απόφαση μπορούν να ξεκινήσουν έναν νέο δρόμο ανάπτυξης, στο τέλος του οποίου τις περιμένουν σημαντικές επιτυχίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες για εσάς ή θα μάθετε πράγματα που θα είναι σημαντικά για τα μελλοντικά σας σχέδια και δράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 1 – 7 Μαΐου, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσετε πράγματα που αφορούν παιδιά ή νέους της οικογένειάς σας. Είναι πιθανό να βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με αυτούς ή χωρισμό λόγω μετακόμισης σε νέο σπίτι, ταξίδια, ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σε άλλη πόλη ή χώρα κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα δυσκολευτείτε να πείσετε τους άλλους για το ορθότητα της δικής σας γνώμης, ακόμα κι αν είναι δικά σας παιδιά. Αυτή η εβδομάδα υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα για την ερωτική σας ζωή, ανεξάρτητα από την οικογενειακή σας κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι πιθανές ρομαντικές εικονικές επαφές ή πραγματικές συναντήσεις και οικείες εμπειρίες. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας σχεδίων, για τη σταθεροποίηση του εργασιακού σας χώρου και για την επίτευξη υψηλότερων πωλήσεων, εάν εργάζεστε στον χώρο του εμπορίου ή ασχολείστε με διαδικτυακές πωλήσεις. Για όσους από εσάς θα λάβετε μια προσφορά για μια καλύτερα αμειβόμενη εργασία, μην βιαστείτε για την απόφασή σας και απαντήσετε μόνο και μόνο λόγω της δελεαστικής προσφοράς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε σημαντικά νέα σχετικά με έναν άντρα που θα μπορούσε να είναι ο γιος, ο εγγονός, ο ανιψιός, ο αδερφός σας κ.λπ. Οι άνδρες πρέπει να ενδιαφέρονται περισσότερο για τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Οι πιέσεις στη ζωή σου θα αυξηθούν και πρέπει οπωσδήποτε να είσαι σε καλή φόρμα. Αποφύγετε τη συμμετοχή σε κερδοσκοπικές ή επικίνδυνες δραστηριότητες. Οι γυναίκες θα χαρούν μια απόκτηση στο σπίτι τους, ένα νέο σπίτι ή κατάλυμα ή μια νέα ιδέα που σχετίζεται με κάποια εμπορική δραστηριότητα με αγαθά, υπηρεσίες κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα αναζητήσετε μια ευκαιρία να επιδείξετε τις δεξιότητές σας και ικανότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 1 – 7 Μαΐου, θα βιώσετε περιόδους κατά τις οποίες θα είστε υπό την επιρροή διαφόρων απαισιόδοξων διαθέσεων, που σχετίζονται με εμπειρίες από το παρελθόν ή το παρόν σας. Θα είστε επιρρεπείς σε δυσπιστία, καχυποψία και αμφιβολίες στις πράξεις και τα λόγια των ανθρώπων γύρω σας. Απροσδόκητα έξοδα ή δεσμεύσεις θα σας δημιουργήσουν ανεπιθύμητη ένταση. Αυτό δεν θα οφείλεται στη δυσκολία ή την πολυπλοκότητά τους, αλλά γιατί ψυχικά και συναισθηματικά αυτή την εβδομάδα δεν θα είστε σε καλή φυσική και συναισθηματική κατάσταση. Σε οικονομικό επίπεδο, είναι πιθανά κάθε είδους απροσδόκητα γεγονότα και καταστάσεις. Προσπαθήστε πάνω από όλα να ελέγχετε τα έξοδά σας με σύνεση. Η ανάπτυξη των οικογενειακών σας σχέσεων θα εξαρτηθεί και από τη συναισθηματική σας κατάσταση. Όπου προκύπτουν συγκρούσεις, θα είναι ακριβώς λόγω έλλειψης υπομονής, κατανόησης και ευαισθησίας, κυρίως από την πλευρά σας. Οι συζυγικές σχέσεις όσων μένετε με τους συγγενείς του συντρόφου σας ή σε κάποια κοινόχρηστη κατοικία θα είναι λεπτές. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό της. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με τις αποσκευές ή τα έγγραφα. Ελέγξτε κάθε σημαντική λεπτομέρεια σχετικά με το ταξίδι σας. Οι άντρες θα μπερδευτούν στην επίλυση προβλημάτων που αναζητούσαν από καιρό επίλυση. Ωστόσο, είναι πιθανό οι ενέργειές σας αυτή την εβδομάδα μόνο να τους περιπλέξουν. Οι γυναίκες θα έχουν σημαντική επικοινωνία ή δουλειά με άτομα που ζουν σε άλλο χωριό ή πόλη. Η επικοινωνία σας με τους συγγενείς αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ συναισθηματική και εύκολα θα προκύψουν αντιφάσεις ή παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα 1 – 7 Μαΐου θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε, γιατί μπορεί να βλάψετε τον εαυτό σας με αλόγιστα ή βιαστικά λόγια. Συνολικά, το αν θα πετύχετε ή θα χάσετε αυτή την εβδομάδα θα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αγνοήστε τις προσπάθειες χειραγώγησης ή αρνητικής επιρροής από άτομα που τείνουν να βλέπουν μόνο τα προβλήματά τους στη ζωή. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με σχέδια και προσδοκίες που σχετίζονται με άτομα της οικογένειάς σας. Τα γεγονότα μάλλον θα έχουν τελείως διαφορετική εξέλιξη, αλλά σε κάθε περίπτωση θα επηρεάσουν το μέλλον. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάποιοι από εσάς μπορεί να υποστείτε συναισθηματικό στρες λόγω δυσάρεστων γεγονότων στη ζωή ενός στενού συγγενή ή φίλου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ένταση στο σπίτι ή στις οικογενειακές σας σχέσεις. Οι σχέσεις όπου υπάρχει οικογενειακή επιχείρηση θα τεθούν σε δοκιμασία, ανεξάρτητα από το με τι σχετίζεται συγκεκριμένα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να δώσετε εξοπλισμό και προσωπικά αντικείμενα σε άλλα άτομα για χρήση, ακόμα κι αν είναι φίλοι σας. Θα υπάρξουν προβλήματα και κάποιες επιπλοκές που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Οι άνδρες θα πρέπει να προσέχουν τα ατυχήματα που οφείλονται σε απροσεξία, βιασύνη ή υπερβολική αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν τα κουτσομπολιά ή τις δυσάρεστες συζητήσεις πίσω από την πλάτη τους. Φυσικά, μπορεί να είναι δύσκολο να ελέγξετε αυτά τα πράγματα, αλλά τουλάχιστον μην επηρεάζεστε και μην χαλάτε τη διάθεσή σας από τέτοιες ενέργειες ανθρώπων που δεν έχουν μεγάλη σημασία στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα 1 – 7 Μαΐου, θα ενθουσιαστείτε με μια πρόταση ή την ανάδειξη μιας νέας ευκαιρίας για την εξέλιξη των προσωπικών σας υποθέσεων. Ωστόσο, καλό είναι να είστε ρεαλιστές, να αναλογίζεστε τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τους πόρους που έχετε για μια τέτοια αλλαγή ή καινοτομία στη ζωή σας. Τα χρήματα που θα λάβετε οι περισσότεροι από εσάς αυτή την εβδομάδα, θα προέλθουν κυρίως μέσω εργασίας, επαγγελματικών συμφωνιών, τραπεζικών εμβασμάτων, χρήματα από ενοίκιο, σύνταξη, πρόσοδο κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να περιμένετε καλεσμένους στο σπίτι σας ή μια πρόσκληση σε μια συνάντηση ή συγκέντρωση, είτε θα υπάρξει συγκεκριμένη αφορμή για αυτό είτε όχι. Θα έχετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οι προσδοκίες σας για γεγονότα στη ζωή ενός συγγενή, μπορεί να σας κάνουν νευρικούς ή ανυπόμονους. Θα χρειαστεί να φροντίσετε ή να συζητήσετε την κατάσταση της υγείας ενός συγγενή. Μπορεί να υποβληθεί σε θεραπεία αυτή την εβδομάδα για κάποιο πρόβλημα υγείας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η προσοχή σας θα πρέπει να εστιαστεί κυρίως σε πράγματα που είναι σημαντικά για την οικογένειά σας. Θα έχετε μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια και για ανάπτυξη χρήσιμων επαφών με άτομα από άλλη πόλη ή χώρα. Οι άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν επιπλέον κεφάλαια για να υποστηρίξουν τον προσωπικό ή τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Σίγουρα θα έχετε ευκαιρίες για επιπλέον δουλειά αν ψάχνετε. Οι γυναίκες θα είναι συναισθηματικές και ιδιότροπες, θα είναι δύσκολο για αυτές να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, εκτός κι αν η πίεση να το κάνουν είναι πολύ μεγάλη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα δείξετε εύκολα τις αρνητικές πλευρές του χαρακτήρα σας, για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα 1 – 7 Μαΐου, θα περάσετε διαφορετικές αντίθετες συναισθηματικές καταστάσεις, λύπη ή χαρά. Η ασταθής συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι η βάση κάποιων από τις ακατανόητες ενέργειες και αποφάσεις σας. Γεγονότα ή ενέργειες αντρών, είτε είναι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί σας κ.λπ., θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο πάνω σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι αντιφάσεις στη σχέση σας με ένα μέλος της οικογένειας, μπορεί να εξελιχθούν σε μια δυσάρεστη σύγκρουση. Η ανάπτυξή της θα είναι διαφορετική για τον καθένα από εσάς, αλλά όσο πιο γρήγορα την ολοκληρώσετε, τόσο το καλύτερο για την αποκατάσταση της αρμονίας στο σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, είναι πιθανές απροσδόκητες ασθένειες υγείας ή νέα που σχετίζονται με την υγεία ατόμων που γνωρίζετε. Δεν αποκλείονται ατυχήματα από απροσεξία, βιασύνη ή υπερβολική αυτοπεποίθηση. Οι σχέσεις σας με άτομα που παλεύουν με μια ασθένεια, θα είναι ασταθείς λόγω της ανυπομονησίας, της γκρίνιας ή της υπερβολικής ευαισθησίας τους κατά καιρούς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί σε ότι έχει σχέση με τα χρήματα, με δελεαστικές προσφορές που μπορεί να λάβετε τηλεφωνικά ή μέσω κάποιας διαφήμισης κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε με επιτυχία διάφορα καθήκοντα ή τα σχέδιά σας, αλλά φυσικά τίποτα δεν θα επιτευχθεί χωρίς επαρκή προσπάθεια εκ μέρους σας. Οι άνδρες θα αποφασίσουν για μια δραστηριότητα που σχετίζεται με τη βελτίωση κάποιων πραγμάτων στο σπίτι, εγκατάσταση νέου εξοπλισμού, επισκευές που μπορούν να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι προσπάθειές σας να επιλύσετε κάποια προβλήματα αυτή την εβδομάδα θα είναι ανεπιτυχείς. Οι γυναίκες θα αναζητήσουν βοήθεια για την επίλυση ενός προβλήματος που αφορά άλλα άτομα. Καλό είναι να γνωρίζετε σωστά τις δυνατότητές σας και να μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με πράγματα για τα οποία δεν έχετε τους πόρους. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, να περιμένετε σημαντικά νέα, μια προσφορά, μια πρόσκληση ή ένα τηλεφώνημα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.