ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΟ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα έχετε περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις την Πέμπτη. Τέτοιες ενέργειες θα μπορέσουν να σας αποφέρουν καλύτερα έσοδα. Αυτή η ημέρα προαναγγέλλει νέα που σχετίζονται με την ανάπτυξη ενός προβλήματος υγείας για κάποιον που γνωρίζετε. Την Πέμπτη, ένα σημαντικό γεγονός θα συμβεί στη ζωή ενός ατόμου από τον κύκλο των συγγενών σας. Η μέρα φέρνει σημαντικά νέα οικονομικής φύσης στην οικογένειά σας.


Κριός – αυτή μπορεί να είναι μια ήρεμη μέρα, ειδικά αν αποφύγετε να ασχοληθείτε με υπεύθυνα καθήκοντα που μπορεί να δημιουργήσουν ανεπιθύμητη ένταση ή φόβο. Εντάσεις στο πρώτο μισό της ημέρας, μπορεί να υπάρξει ένταση με την οικογένεια, εάν τα προβλήματα έχουν αφεθεί.

Λέοντας – η μέρα φέρνει εργασίες που σχετίζονται με διάφορες πληρωμές, διευθέτηση λογαριασμών ή οικονομικές σχέσεις, προγραμματισμό επερχόμενων εξόδων ή λήψη χρημάτων. Ορισμένα στοιχεία του παρελθόντος πρέπει να αφήσετε πίσω σας, διαφορετικά θα κουβαλάτε μαζί σας την αρνητικότητα προχωρώντας. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σήμερα. Οι διαφορές απόψεων μπορεί να είναι πιο έντονες από ό,τι συνήθως.

Τοξότης – η μέρα φέρνει ισχυρούς οικονομικούς κραδασμούς. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στο να θέλετε να πλησιάσετε κάποιον και να κρατήσετε αποστάσεις. Μπορεί να αισθάνεστε βιαστικοί ή πιεσμένοι σε κάτι.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα θα είναι σημαντικό να αφιερώσετε αρκετό χρόνο συναντώντας με άτομα που σας γεμίζουν πάντα με θετικά συναισθήματα. Οι φιλίες θα είναι σημαντικές σήμερα. Ακόμα και νέες γνωριμίες θα σας φαίνονται ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες. Οι μεγαλύτεροι συγγενείς σας με τους οποίους δεν συγκατοικείτε, θα τραβήξουν την προσοχή σας με κάποιο τρόπο. Ωστόσο, προσέχετε με ποιους ανθρώπους κάνετε παρέα και ποιους εμπιστεύεστε γιατί…

Ταύρος – η ημέρα φέρνει ευχάριστα νέα ή εμπειρίες που σχετίζονται με άτομα άνω των τριανταπέντε ετών. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε λίγο πιο εύθραυστοι ή συναισθηματικοί από ό,τι συνήθως, ιδιαίτερα καθώς θα μπορούσαν να υπενθυμιστούν προβλήματα του παρελθόντος.

Παρθένος – θα είστε σίγουρα τυχεροί σήμερα και θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε μια πιο ειρηνική ανάπτυξη ενός σημαντικού σχεδίου ή ιδέας. Αποφύγετε να ανησυχείτε πολύ για τη θέση σας στη ζωή των φίλων σας και αν σας ενοχλούν οι μέθοδοι κάποιου, προσπαθήστε να τον απορρίψετε. Μπορεί να μην αξίζει τον κόπο ή το άγχος.

Αιγόκερως – σήμερα μπορεί να προκύψουν δυσκολίες κατά την επικοινωνία με άτομα από άλλους οικισμούς. Ορισμένα προβλήματα μπορεί να μεγεθύνονται και μπορείτε να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε οποιοδήποτε αίσθημα έλλειψης υποστήριξης ή ανησυχίας από άτομα στη ζωή σας.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα υπάρχουν θαύματα ή μαγεία στο σπίτι σας, μέσα από τα λόγια που θα πείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα από την αγάπη και την προσοχή που θα τους δώσετε. Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση σήμερα που να μην μπορεί να καταπνιγεί γρήγορα με ένα χαμόγελο και ένα καλό λόγο. Σημασία δεν έχει ποιος κερδίζει τη μάχη, αλλά η εσωτερική σου αρμονία και η αποφυγή θυμωμένων εκδηλώσεων. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με φίλους θα επηρεάσουν καλά τη διάθεσή σας και τα σχέδιά σας για τις γιορτές που έρχονται. Στην αγάπη, θα πάρετε αυτό που περιμένετε. Δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις, αλλά οι καλές ψυχές ανάμεσά σας θα έχουν κάτι να χαρούν.

Δίδυμοι – συζητήσεις ή συναντήσεις με φίλους θα γίνουν σήμερα, από τις οποίες θα λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες, μια πρόταση ή μια ιδέα. Στο πρώτο μισό της ημέρας, τα χρήματα, τα όρια ή τα θέματα ιδιοκτησίας μπορεί να σας απογοητεύσουν ή να σας αγχώσουν.

Ζυγός – τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα, θα συμβούν κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Στο πρώτο μισό της ημέρας, μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση, καθώς μπορείτε να αισθανθείτε ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν πλήρως αυτό που εννοείτε ή ότι παρεξηγούν τους στόχους και τις προθέσεις σας.

Υδροχόος – η μέρα φέρνει μια εμπειρία που σχετίζεται με έναν οικογενειάρχη, κάποιον που είναι κοντά σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί με το τι λέτε, τι μοιράζεστε και πόσο ειλικρινής είστε στις σχέσεις σας. Μπορεί να υπάρχουν αβεβαιότητες σχετικά με την επικοινωνία ή την απόδοση της εργασίας σας.

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Πέμπτη θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για εσάς, αρκεί να μην τη σπαταλάτε σε πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το μέλλον σας. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις, τις ριψοκίνδυνες ενέργειες ή τις διάφορες μορφές απάτης. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και για ανάπτυξη επαφών με άτομα από άλλα μέρη. Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την ανάπτυξη της επαγγελματικής σας δέσμευσης, η οποία θα πρέπει να εκπληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει επικοινωνία με μια γυναίκα που πιθανότατα ζει σε άλλο οικισμό ή τουλάχιστον όχι στο σπίτι σας. Η επιθυμία σας να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο και να κάνετε τα δικά σας είναι έντονη, αλλά μπορεί να υπάρξει μια ισχυρή έλξη προς αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εσάς σήμερα. Θα είναι σημαντικό να μην ενεργήσετε ως αποτέλεσμα αυτής της εσωτερικής έντασης.

Σκορπιός – αυτή η μέρα θα απαιτήσει από εσάς να πάτε κάπου, να κάνετε κάποια δουλειά ή να μιλήσετε με κάποιον σημαντικό για εσάς. Μπορεί να μπουν στο μυαλό σας αμφιβολίες σχετικά με κάποιον, ίσως επειδή οι ενέργειές του δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Ιχθύες – οι ανασφάλειες μπορεί να λειτουργούν για εσάς, όσο αφορά τα χρήματα, την απόδοση και το αν οι άλλοι σας φέρονται με σεβασμό ή όχι. Στο προσκήνιο ο τομέας της εργασίας και της υγείας σας, σήμερα και είστε πιο συντονισμένοι με τις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας από ό,τι συνήθως.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.