Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα από 24 έως 30 Απριλίου, θα πρέπει να συγκεντρωθείτε πολύ καλύτερα στα καθήκοντα που θα έχετε στη δουλειά σας. Η μεγαλύτερη προσοχή από την πλευρά σας, θα σας προστατεύσει από λάθη ή παραλείψεις, καθώς και από κάποιον που προσπαθεί να σας βρίσει μπροστά σε ανωτέρους ή πελάτες. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα που θα ασχοληθείτε ή με πιθανές συμφωνίες, συμφωνίες που θα συνάψετε μέσα στην εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε ευχαριστημένοι με μια απόκτηση ή επιτυχία στη ζωή ενός στενού συγγενή. Οι σχέσεις μεταξύ διαφορετικών γενεών στο σπίτι ή την οικογένειά σας θα είναι δύσκολες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι πιθανό αυτές οι δυσκολίες να μην σχετίζονται με μια συγκεκριμένη σύγκρουση, αλλά με συναισθήματα ή εμπειρίες που βιώνει κάποιος στην οικογένειά σας. Οι άνδρες θα πρέπει να καταβάλουν κάποια σημαντική πληρωμή, να συντάξουν ένα σημαντικό έγγραφο ή σύμβαση ή άλλη γραφειοκρατία σχετική με τις μελλοντικές τους υποθέσεις. Πιθανά προβλήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ή αλλαγή ταξιδιωτικών σχεδίων. Οι γυναίκες θα έχουν προσωπικούς λόγους χαράς, θα έχουν καλύτερη αυτοεκτίμηση ή καλύτερη διάθεση. Η εβδομάδα φέρνει περισσότερη γαλήνη ή πιο ευχάριστες δραστηριότητες στο σπίτι.


ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα από 24 έως 30 Απριλίου, θα έχετε μια συζήτηση ή μια σοβαρή δέσμευση με κάποιον που θα έχει σχέση με τις οικονομικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις και ενδιαφέροντα. Είναι ακόμη δυνατό να πάρετε χρήματα ή κάποιο άλλο όφελος και να ωφεληθείτε από ένα τέτοιο άτομο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε για δουλειά, για οικογενειακούς λόγους ή επειδή δεν μπορείτε να απορρίψετε μια πρόσκληση. Παρά ορισμένες από τις προκαταρκτικές σας ανησυχίες, το ταξίδι μπορεί να αποδειχθεί ενδιαφέρον, συναισθηματικό και ωφέλιμο για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα βιώσουν μια απροσδόκητη σύγκρουση στην οικογένειά τους. Είναι πιθανό σε κάποιο βαθμό να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποιες παρεξηγήσεις, αμφιβολίες ή υποψίες και να κάνετε τη σχέση σας αρμονική και πιο σταθερή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα χωρίσετε με μια γυναίκα που είναι φίλη, γειτόνισσα ή συνάδελφός σας. Η εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί από μια αλλαγή στον εργασιακό σας χώρο, όπως η μετάβαση σε μια νέα θέση, μια νέα δραστηριότητα, ένα νέο έργο ή πελάτες ή μια εντελώς νέα δουλειά. Οι άνδρες θα επικεντρωθούν επίσης στην οικονομική σταθερότητα στη ζωή τους, κάτι που μπορεί να είναι ο λόγος για να εργαστούν με έγγραφα, ένα συμβόλαιο, να αναζητήσουν σημαντικές πιστώσεις ή άλλες παρόμοιες ενέργειες. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο με το οποίο δεν μένετε στο ίδιο σπίτι ή που γνωρίζετε εδώ και καιρό Οι γυναίκες θα είναι οι πυλώνες του σπιτιού και όλοι θα βασίζονται σε αυτές. Οι ευθύνες σας θα είναι μεγάλες, αλλά θα τα πάτε καλά. Παρόλα αυτά δεν αποκλείονται απογοητεύσεις, που μπορεί να σχετίζονται με ποικίλα πράγματα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 24 έως 30 Απριλίου, θα κάνετε συζητήσεις ή θα πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν τα σχέδιά σας για τον επόμενο μήνα. Παρά τις οικονομικές και επαγγελματικές προτεραιότητες που θα έχετε αυτή την εβδομάδα, οι οικογενειακές σας σχέσεις θα απαιτήσουν προσοχή σε ένα πρόβλημα ή κατάσταση που θα προκύψει και που θα πρέπει να ξεπεραστεί ή να επιλυθεί εντός της περιόδου. Εάν είστε παντρεμένοι, μην επιτρέψετε αντιπαραθέσεις στη σχέση σας με τον/την σύζυγό σας ή τους συγγενείς του/της, καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες αλλαγές στα σχέδιά σας και σε επιπλοκές στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να συμβούν ενδιαφέροντα γεγονότα γύρω από ένα άτομο που ζει σε άλλο χωριό ή χώρα. Μπορεί να έχετε μια ευκαιρία για μια γιορτή ή μια συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα τέτοιο άτομο. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για όσους από εσάς θα ταξιδέψετε για δουλειά, θεραπεία, παραμονή σε κάποιο θεραπευτικό κέντρο κ.λπ. Αυτές τις επτά ημέρες θα έχετε πολλές περισσότερες επαφές με νέους και παλιούς φίλους. Θα μοιραστείτε κοινές αναμνήσεις, θα συζητήσετε διαφορετικές ιδέες ή σχέδια μαζί τους. Μια νέα πραγματική ή εικονική φιλία θα σας βοηθήσει να μάθετε νέα και ενδιαφέροντα πράγματα. Οι γυναίκες θα έχουν λόγο να εξετάσουν τα σχέδια και τις ιδέες τους πολύ πιο προσεκτικά και λεπτομερώς. Αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να βιαστείτε πουθενά. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στο σπίτι σας, γιατί δεν θα εξελιχθούν όπως θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα από 23 έως 30 Απριλίου, θα έχετε απρόσμενες ενδιαφέρουσες, συναισθηματικές ή ρομαντικές εμπειρίες. Μπορούν να σας δώσουν ελπίδα για μια πολλά υποσχόμενη εξέλιξη των προσωπικών, οικογενειακών ή επαγγελματικών σας σχέσεων. Είναι πολύ πιθανό, αλλά τίποτα δεν θα σας δοθεί χωρίς να κάνετε συγκεκριμένες προσπάθειες από την πλευρά σας. Το αν θα επιτύχετε και θα διατηρήσετε την αρμονία και τον σεβασμό σε τέτοιες σχέσεις ή θα ακολουθήσετε στιγμιαία συναισθήματα και ιδιοτροπίες θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, περιμένετε την εμφάνιση νέων ευκαιριών και συνθηκών για την εξέλιξη θεμάτων που είναι σημαντικά για το σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την αγορά νέου σπιτιού, τη μετακόμιση σε νέο σπίτι, τις μεγάλες επισκευές κ.λπ. πάντα βέβαια ανάλογα με τους δικούς σας στόχους και σχέδια. Περιττό να πούμε ότι οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα είναι ανεπιθύμητες. Μπορούν να ξεσηκώσουν μια θύελλα από δύσκολα ελεγχόμενα συναισθήματα και να σας χωρίσουν προσωρινά ή για πάντα από ανθρώπους που αποτελούν σημαντικό μέρος της ζωής σας. Οι πράξεις ενός αγαπημένου προσώπου θα σας απογοητεύσουν ή θα σας θυμώσουν. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί τι συμβαίνει και γιατί. Αυτή η εβδομάδα φέρνει ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα, που μπορεί να σας ζητήσει να αγοράσετε ένα δώρο ή να στείλετε ειδικούς χαιρετισμούς. Οι άνδρες θα έχουν μια επιθυμία για αγάπη και οικείες εμπειρίες που θα θρέψουν την αυτοεκτίμησή τους, θα δημιουργήσουν την πνευματική ή συναισθηματική άνεση που χρειάζονται. Μέσα στην εβδομάδα θα είστε τυχεροί σε θέματα που είναι σημαντικά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι γυναίκες θα έχουν ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλουν να επιτύχουν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών και θα είναι αρκετά φιλόδοξες και δραστήριες για να ακολουθήσουν τους στόχους τους. Στην οικογένειά σας θα προκύψουν ευχάριστα συναισθήματα που σχετίζονται με την επιτυχία κάποιου ή μια σημαντική αλλαγή.

ΛΕΩΝ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 24 έως τις 30 Απριλίου, θα σας ευχαριστήσει η προσοχή ή η επιθυμία για βοήθεια, κατανόηση των προσωπικών σας προβλημάτων, από μια γυναίκα που μπορεί να είναι συγγενής, φίλη ή εντελώς άγνωστη. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα εκπλαγείτε από γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου της οικογένειάς σας ή ενέργειες που θα γίνουν όσον αφορά την εκπαίδευση ή την καριέρα Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εμπλακείτε σε διάφορες οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με το παιδί σας ή ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειάς σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι φιλίες σας θα τεθούν σε δοκιμασία, λόγω σύγκρουσης συμφερόντων ή άλλων προσωπικών προβλημάτων. Μια συνάντηση ή μια συζήτηση αυτή την εβδομάδα θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις υποψίες σας που είχατε για ένα συγκεκριμένο άτομο ή ένα συγκεκριμένο γεγονός. Αυτό θα σας βοηθήσει με κάποιο τρόπο να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον σας. Γενικά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε ευνοϊκές ευκαιρίες να αναπτύξετε τα οικογενειακά σας σχέδια, να κάνετε αγορές για το σπίτι ή να φροντίσετε την περιουσία που έχετε. Οι άνδρες θα βασίζονται πάρα πολύ σε άλλους ανθρώπους για την ανάπτυξη των σημαντικών σχεδίων και ιδεών τους. Αυτό μπορεί να σας φέρει επιτυχία, αλλά δεν πρέπει να βασίζεστε μόνο σε αυτό. Οι γυναίκες να είναι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικές σε κάθε τομέα της ζωής τους. Προσοχή στην κλοπή, από περιέργεια σε προσωπικές πληροφορίες στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας, από το ύποπτο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας σχέδια ή σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα από 24 έως 30 Απριλίου, θα περιμένετε καλύτερα έσοδα ή σημαντικά νέα στην οικογένειά σας, που θα σας βοηθήσουν να λύσετε ένα πρόβλημα ή μια κατάσταση. Δεν αποκλείονται απροσδόκητα έξοδα για οικογενειακές ανάγκες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ρομαντικά ταξίδια και εμπειρίες, για την ανάπτυξη εικονικής ρομαντικής αλληλογραφίας και διαδικτυακών συνομιλιών. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για να πάρετε μια απόφαση που σχετίζεται με αλλαγή κατοικίας λόγω του συντρόφου σας, για εσάς που βρίσκεστε σε παρόμοια κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, παρακολουθείτε στενά τα νέα που επηρεάζουν το σπίτι ή την οικογένειά σας. Τα προβλήματα με άτομα έξω από το σπίτι σας, μπορεί να σχετίζονται με τις οικογενειακές σας σχέσεις ή με δυσάρεστα γεγονότα που έχετε ήδη βιώσει. Οι άντρες θα έχουν πολύ τολμηρά, λογικά και ρεαλιστικά σχέδια για την εβδομάδα. Βάλτε αρκετή θέληση και θα υπάρχει κάτι για να χαρείτε. Οι γυναίκες θα θέλουν να επικοινωνούν περισσότερο με φίλους ή συγγενείς. Θα έχετε αρκετά θέματα για συζήτηση σχετικά με διάφορα γεγονότα στην οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα από 24 έως 30 Απριλίου, σας δίνεται να βιώσετε ερωτικές ανησυχίες που σχετίζονται με έναν σύντροφο που βρίσκεται σε άλλο κατοικημένο μέρος. Ταξίδια που σχετίζονται με ρομαντικές συναντήσεις μπορεί να είναι απογοητευτικά ή να σας φέρουν σε κάποια ευαίσθητη κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, στρέψτε την προσοχή σας στην οικογένειά σας και στον στενό συγγενικό σας κύκλο. Μερικοί από εσάς θα ασχοληθείτε σοβαρά με την προετοιμασία μελλοντικών αλλαγών στη ζωή της οικογένειάς σας. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα μπροστά σου με τα οποία θα μπορέσετε να πετύχετε ή να προχωρήσετε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για συμβίωση ή γάμο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα περάσετε στιγμές έντασης στο σπίτι σας, οι οποίες μπορούν να τελειώσουν γρήγορα εάν η σοφία, η υπομονή και η κατανόηση χρησιμοποιηθούν στα λόγια ή στις αποφάσεις. Να είστε ειλικρινείς και σωστοί στις σχέσεις σας με συγγενείς με τους οποίους θα έχετε επαφή αυτές τις επτά ημέρες. Χρησιμοποιήστε αυτή την εβδομάδα για να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα από διάφορα μέρη του κόσμου που μπορούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας για τη ζωή εκτός των συνόρων του συγγενή σας. Οι άνδρες θα είναι ανυπόμονοι και αυτό μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από δυσάρεστα λάθη και παρεξηγήσεις. Η εβδομάδα φέρνει ένα συναίσθημα ή μια αξέχαστη εμπειρία με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Οι γυναίκες θα πρέπει να πάρουν μια συγκεκριμένη απόφαση που θα επηρεάσει σοβαρά την προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 24 έως 30 Απριλίου, θα ενθουσιαστείτε από διάφορα γεγονότα ή εμπειρίες που θα συνδεθούν με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια με φίλους ή συγγενείς. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε με μια σύντομη διαμονή σε άλλο μέρος. Γενικά, η εβδομάδα προαναγγέλλει θετικά γεγονότα και εμπειρίες για εσάς που σχετίζονται με άτομα από άλλη πόλη ή χώρα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, καλό είναι να αποφύγετε την ένταση στη σχέση σας. Δεν μπορείτε να κερδίσετε τίποτα με την αντιπαράθεση ή την επιβολή της θέλησής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αφιερώστε χρόνο για να αξιολογήσετε καλύτερα κάποιες από τις γνωριμίες και τις σχέσεις σας. Να είστε αποφασιστικοί στην επιθυμία σας να αποχωριστείτε αυτούς που παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Αυτή μπορεί να είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την ανάπτυξη θεμάτων ακίνητης περιουσίας, αλλαγές που σχετίζονται με τη στέγαση ή την αγροτική ιδιοκτησία κ.λπ. Όσοι από εσάς ασχολείστε με αγορές ή πωλήσεις, μπορεί να έχετε επιτυχία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, καλό θα είναι να τακτοποιήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και τα αρχεία, για να απαλλαγείτε από περιττά πράγματα που γεμίζουν μόνο χώρο στο σπίτι σας. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερη δουλειά, αφού έχουν στους ώμους τους ημιτελείς εργασίες από την περασμένη εβδομάδα και η νέα εβδομάδα έρχεται με νέες δεσμεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα, συγκεκριμένες προσδοκίες για την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής. Ενεργήστε με σύνεση και αγάπη προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί τίποτα δεν θα κερδίσετε χωρίς προσπάθεια εκ μέρους σας. Οι άνδρες θα έχουν την τάση να αντιδρούν βιαστικά σε οποιαδήποτε κατάσταση δεν τους αρέσει. Δύσκολα θα κάνετε υπομονή για να δείτε την εξέλιξη των γεγονότων. Και δεν θα σας κάνει κακό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα από 23 έως 30 Απριλίου, πολλοί θα έχουν λόγο να ταξιδέψουν για οικογενειακούς λόγους ή με την οικογένειά τους. Είναι δυνατές κάθε είδους επαφές με συγγενείς κοντά και μακριά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα προκύψουν οικιακά προβλήματα ή προβλήματα με ένα αυτοκίνητο, τα οποία θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο για την επίλυσή τους. Να είστε προσεκτικοί σε ενέργειες υλικής ή περιουσιακής φύσης που σχετίζονται με άτομα που μπορεί να μην είναι συγγενείς σας. Μέσα στην εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε κάτι που είναι σημαντικό για εσάς. Είναι πιθανό να λάβετε βοήθεια από μια γυναίκα που γνωρίζετε ή την οποία δεν έχετε ακόμη γνωρίσει. Όταν προκύψει μια σύγκρουση, μην βιαστείτε να αντιδράσετε. Μπορεί να κάνετε βιαστικές κατηγορίες ή προσβολές και αργότερα να μετανιώσετε για τις πράξεις σας. Οι άντρες, αν κάνουν νέες φιλίες αυτή την εβδομάδα θα μείνουν στη ζωή τους για πολύ καιρό. Οι αλλαγές που θα συμβούν σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο θα σας κάνουν πιο ενωμένους ή πιο ενσυναίσθητους για να σταθεροποιήσετε την οικογένειά σας συνολικά. Οι γυναίκες θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας απόφασης που πρέπει να λάβουν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη σύγκρουση που σχετίζεται με κοινή ιδιοκτησία ή αμφισβητούμενη ιδιοκτησία, αλλά θα βρεθεί μια καλή λύση σε αυτό το πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα από 24 έως 30 Απριλίου, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για τη μελλοντική εξέλιξη της ρομαντικής ή συζυγικής σας σχέσης, αυτό ισχύει για εκείνες τις σχέσεις που περνούν περίοδο δοκιμασιών. Το αν μια τέτοια σχέση θα επιβιώσει ή θα βιώσει ένα οριστικό τέλος θα εξαρτηθεί από το ατομικό σας ωροσκόπιο. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτά τα γεγονότα έχουν συγκεκριμένο νόημα και είτε θα ενισχύσουν τη σχέση σας, είτε θα κάνουν χώρο για έναν νέο, πιο πολύτιμο σύντροφο να πάρει τη θέση δίπλα σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορείτε να παρακολουθείτε προσεκτικά την υγεία ενός στενού ατόμου. Η εβδομάδα φέρνει κάποια ανησυχία που σχετίζεται με ταξίδια για έναν συγγενή ή φίλο. Αυτή θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για τη διευθέτηση συμβολαίων ή εγγράφων. Σε περίπτωση που σας επιβληθούν τέτοιες ενέργειες, να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε εξέλιξη τέτοιων περιπτώσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να βιώσετε την αρχή μιας αλλαγής στη ζωή σας, αλλά θα γίνει πολύ αργά και σχεδόν ανεπαίσθητα. Οι άντρες θα έχουν μια σημαντική συζήτηση με μια γυναίκα, η οποία μπορεί να αφορά θέματα που σχετίζονται με την εργασία, την οικογένεια, κάποιο κοινωνικό ή πολιτικό έργο κ.λπ. Οι γυναίκες θα αισθάνονται περιττές στην επίλυση προβλημάτων που δύσκολα είναι δικό τους λάθος. Για κάποιες από εσάς, αυτή η εβδομάδα φέρνει ένα σημαντικό οικογενειακό γεγονός ή μια συγκέντρωση που περιλαμβάνει έναν άντρα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, ένα ταξίδι μπορεί να δημιουργήσει ένταση με τους φίλους, τους συναδέλφους σας και γενικά με άτομα με τα οποία πρόκειται να ταξιδέψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 24 έως 30 Απριλίου, αποφύγετε να πάρετε μέρος σε σύγκρουση ή προβλήματα μεταξύ γυναικών. Δεν θα μπορέσετε να βοηθήσετε με τίποτα, αλλά μπορεί κάποια στιγμή να βρεθείτε σε μια πολύ λεπτή κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε λογικοί και προσεκτικοί στο χώρο εργασίας σας. Απαιτείται προσοχή όταν εργάζεστε με νέους πελάτες ή με νέους επιχειρηματικούς συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για τις πράξεις ή τα λόγια άλλων ανθρώπων. Περιμένετε να δείτε την εξέλιξή τους, για να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα αυτών που λένε ή κάνουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε μάρτυρες ενός απροσδόκητου δράματος ή περιστατικού ή θα λάβετε νέα σχετικά με αυτά. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για να διευθετήσετε τυχόν χρηματικά ζητήματα ή έγγραφα οικονομικής υλικής φύσης. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή, τόσο για αγορές, όσο και για εκποίηση πραγμάτων ή ακινήτων. Οι γυναίκες δεν πρέπει να ρισκάρουν με βιαστικές ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν απώλειες σε προσωπικές σχέσεις, δουλειά ή άλλα σημαντικά θέματα. Θα εκπλαγείτε από τις αποφάσεις και τις πράξεις των συγγενών, των φίλων ή των συναδέλφων σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για ταξίδι, ειδικά αν σχετίζεται με κάποια αλλαγή στη ζωή σας. Οι άνδρες θα έχουν μια επιθυμία ή μια ευκαιρία για ένα ραντεβού. Πολύ πιθανόν οι προσδοκίες σας να ικανοποιηθούν από αυτό που θα ζήσετε στην πραγματικότητα. Οι συγκρούσεις μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν απροσδόκητα και θα περάσουν γρήγορα, ειδικά αν αντιληφθείτε την ασημαντότητα τους.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα 24 έως 30 Απριλίου, θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να αναπτύξετε τα σχέδιά σας, θα έχετε τύχη ή υποστήριξη από έναν συγγενή ή κάποιον με τον οποίο συνεργάζεστε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε συναισθηματικές εμπειρίες που σχετίζονται με την προσωπική ζωή ενός στενού προσώπου ή φίλου. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύση σε παρεξηγήσεις ή αντιθέσεις με φίλους. Θα μπορέσετε να αναθερμάνετε τη σχέση σας μαζί τους, καθώς και να κάνετε κάποιες άλλες επαφές με άτομα από το παρελθόν σας. Στο χώρο εργασίας σας θα δημιουργηθεί ένταση, η οποία θα δοκιμάσει την ικανότητά σας να αποφύγετε καταστάσεις σύγκρουσης. Οι άντρες θα νιώσουν υπερβολικά επιβαρυμένοι από πολλές οικογενειακές εργασίες και υποχρεώσεις και αυτό θα προκαλέσει συγκρούσεις με άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Μια ήρεμη συζήτηση για το πώς νιώθετε θα είναι μια πολύ καλύτερη απόφαση για εσάς. Οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από μια δραστηριότητα ή μια ιδέα τους. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα παρουσιάσετε τα πράγματα και τις προσδοκίες που έχετε.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.