Οι άνθρωποι που μας αντέχουν δεν περνάνε κάθε μέρα από τη ζωή μας

Με ρωτάνε συχνά, τι αναζητάς στη ζωή σου; Αυθόρμητα η απάντηση μου είναι “το άλλο μου μισό”. Μήπως είναι χαζή απάντηση, μήπως είναι τελείως αφελής; Μπορεί, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει άλλο μισό κανενός. Είμαστε όλοι, ανεξαιρέτως, ο κάθε ένας ξεχωριστά μια ύπαρξη, μια ολοκληρωμένη ύπαρξη. Άνθρωποι με όλο τους το είναι, με γεμάτη καρδιά, κορμί, μυαλό, εμπειρίες, απόψεις, αντιλήψεις, προτερήματα, ελαττώματα, ανασφάλειες, φοβίες…


Όλα υπάρχουν στον άνθρωπο και είναι εδώ για να συναντήσουν έναν άλλον ολοκληρωμένο άνθρωπο. Απλά να είσαι τυχερός για να βρεις αυτόν που θα σου ταιριάζει, που θα μπορέσει να σε δεχτεί και να βάλει τον εγωισμό του στην άκρη, όλες τις δικές σου ατέλειες, όλα σου τα ελαττώματα. Να είναι αμοιβαίο αυτό που δίνεις και αυτό που ζητάς να πάρεις. Γιατί ο άνθρωπος δεν είναι αναντικατάστατος και άνθρωποι που μας αντέχουν δεν περνάνε κάθε μέρα από τη ζωή μας.

Joanna Sou



Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading