Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ, Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2023. ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 10 με 16 Απριλίου θα περάσετε ευνοϊκά για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Να είστε δραστήριοι, φιλόδοξοι, να ενεργείτε με τόλμη και αποφασιστικότητα. Έχετε στόχους, βάλτε ενέργεια στην πραγματοποίησή τους. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις νέες ευκαιρίες ή αναζητήστε νέες ευκαιρίες για την εξέλιξή σας. Παρακολουθήστε προσεκτικά τις σχέσεις σας στη δουλειά με άτομα με τα οποία έχετε συχνά διάφορες συγκρούσεις. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε ανεπιθύμητες συγκρούσεις. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε ευχαριστημένοι με γεγονότα που σχετίζονται με τη γέννηση ενός παιδιού, γενέθλια ή άλλο ειδικό γεγονός που σχετίζεται με ευχάριστα συναισθήματα, εμπειρίες και δώρα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με άτομα που έχουν φλογερό ταμπεραμέντο, καθώς η ταλαιπωρία μαζί τους μπορεί να σας δημιουργήσει ανεπιθύμητα προβλήματα. Η υγεία σας θα απαιτήσει προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε ελαφρά μια πάθηση ή να κάνετε αυτοθεραπεία που αποδεικνύεται λάθος. Οι άντρες θα δυσκολευτούν να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Συνειδητοποιήστε το γεγονός ότι ήρθε η ώρα για μια σημαντική αλλαγή! Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με τις μεταφορές και τη συγκέντρωσή σας κατά την οδήγηση. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν στο σπίτι σας αυτές τις επτά ημέρες μπορεί να έχουν μεγαλύτερο αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Οι γυναίκες μπορεί να ταξιδεύουν στην πραγματικότητα ή στα όνειρά τους. Θα είναι σημαντικό για εσάς να έχετε μια επιλογή να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της τρέχουσας καθημερινότητάς σας, από τη στασιμότητα ή την έλλειψη ελευθερίας δράσης. Η εβδομάδα φέρνει ενδιαφέροντα νέα ή επαφές με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Απριλίου σε περιμένουν δύσκολες ή σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με την αγάπη ή την οικογενειακή σου ζωή. Τα γεγονότα που βιώνεις τον τελευταίο καιρό σε ωθούν να κάνεις αλλαγές που θα είναι για το καλό σου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή ή έναν φίλο που μπορεί να μην μένει στην ίδια πόλη με εσάς. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση δεσμεύσεων και εργασιών που θα απαιτήσουν επαφές με διάφορα άτομα από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς. Η εβδομάδα θα ευνοήσει τη σύναψη γάμου ή τη διευθέτηση εγγράφων που είναι σημαντικά για την οικογένειά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επτά ημέρες για να δεσμευτείτε σε αγορές που θα προσφέρουν άνεση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να εκπλαγείτε από ένα δώρο ή μια κίνηση προσοχής από ένα άτομο με το οποίο είστε φίλοι. Θα απαιτηθεί προσοχή και ακρίβεια στις πράξεις σας στις οικονομικές σας συναλλαγές με άτομα με τα οποία έχετε επαγγελματικές σχέσεις, καθώς μπορεί εύκολα να γίνουν λάθη ή παρεξηγήσεις. Αφήστε τις γυναίκες να το κινηθούν  αργά αυτές τις επτά ημέρες. Κανείς δεν σε κυνηγάει και δεν χρειάζεται να βιαστείς πουθενά. Η εβδομάδα σας φέρνει πολλά νέα, ανταλλαγή διαφόρων πληροφοριών, αυξημένη επικοινωνία με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Θα προκύψει μια εμπειρία που περιλαμβάνει ένα άτομο που ζει σε κάποια απόσταση από εσάς.  Οι άνδρες πρέπει να αποφεύγουν κινδύνους, ακραία αθλήματα και δραστηριότητες, οδήγηση με ακατάλληλη ταχύτητα, χρήση αλκοόλ ή ουσιών. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να διασφαλίσετε την ψυχική ισορροπία και την ψυχική ηρεμία, γι’ αυτό επικεντρώστε την προσοχή σας πάνω από όλα σε πράγματα που σας προσφέρουν ευχαρίστηση. Αποφύγετε να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με τα προβλήματα των άλλων και προσπαθήστε να κοιτάξετε πιο φιλοσοφικά τα δικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Απριλίου, διάφορα γεγονότα ή αναμνήσεις θα σας φέρουν πίσω στο παρελθόν σας, σε έναν παλιό έρωτα ή φιλία. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα εκπλαγείτε από καλεσμένους στο σπίτι σας, μια απρόσμενη συνάντηση σε δημόσιο χώρο ή άλλες επαφές που δεν θα είναι τυχαίες και θα έχουν κάποια σημασία για το παρόν ή το μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε τις οικονομικές σχέσεις με μια γυναίκα, είτε είναι μέλος της δικής σας οικογένειας, συγγενής ή φίλη, καθώς στη συνέχεια θα προκύψουν καταστάσεις που θα δημιουργήσουν ένταση μεταξύ σας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα. Θα μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ένα άτομο που μένει σε άλλο οικισμό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Οι άνδρες θα έχουν μια ρομαντική εβδομάδα μπροστά τους, στην οποία θα μπορούν να δείξουν τα συναισθήματά τους, να αναζητήσουν νέα αγάπη, να αποκαταστήσουν μια παλιά σχέση ή να σταθεροποιήσουν αυτές τις σχέσεις που έχουν αυτή τη στιγμή. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια με μια αγαπημένη γυναίκα. Οι γυναίκες θα είναι επιρρεπείς στον πανικό ή την απαισιοδοξία, τόσο για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή τους όσο και για το μέλλον γενικότερα. Μην δίνετε σε τέτοια συναισθήματα την ευκαιρία να αναπτυχθούν μέσα σας! Συζητήσεις ή συναντήσεις που σχετίζονται με διάφορες νομισματικές υποθέσεις θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Απριλίου, θα χαρείτε για γεγονότα ή νέα που θα προέλθουν από άλλο οικισμό ή θα σχετίζονται με κάποιο τρόπο με το παρελθόν σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά τα συμβάντα μπορεί να σχετίζονται με ένα επερχόμενο ταξίδι ή μετεγκατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα σκεφτείτε μια απώλεια ή αποτυχία στη ζωή ενός φίλου ή συγγενή. Ένα γεγονός με δυσάρεστες συνέπειες θα επηρεάσει άμεσα όχι μόνο το ίδιο το άτομο, αλλά και τους στενούς του ανθρώπους. Αυτή την εβδομάδα θα απαιτηθεί από εσάς περισσότερη υπομονή στη σχέση σας με τον/την  σύζυγό/σύντροφο  σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, και τα δύο μέρη θα είναι πολύ ευαίσθητα και συναισθηματικά σχετικά με γεγονότα που εκτυλίσσονται αυτή τη στιγμή. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε μια δυσάρεστη συζήτηση και συνάντηση με μια γυναίκα ή θα βιώσετε μια περίπλοκη και δύσκολη σχέση με τη συνάδελφό σας. Οι άνδρες θα έχουν περισσότερες επαγγελματικές δεσμεύσεις και περισσότερες ευκαιρίες να αποδείξουν τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τα επαγγελματικά σας. Μάλλον θα υπάρξουν νέες γνωριμίες με άτομα με τα οποία πρόκειται να συναντηθείτε σε κάποια συγκεκριμένη περίσταση. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερες συναντήσεις και επαφές στο σπίτι ή δημόσια με διάφορα άτομα, με φίλους, ομοϊδεάτες ή πελάτες. Είναι πιθανή  μια εμπειρία που αφορά δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε προσωπικά.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Απριλίου θα απολαύσετε τις επιτυχίες στη ζωή ενός αγαπημένου σας προσώπου, που μπορεί να αφορούν οικογένεια ή καριέρα. Αυτή την εβδομάδα θα προκύψει ένα απροσδόκητο έξοδο, το οποίο στην αρχή μπορεί να προκαλέσει ένταση στη λήψη της σωστής απόφασης. Με τη βοήθεια των κοντινών σας ανθρώπων θα καταφέρετε να βρείτε την πιο σωστή λύση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα που σχετίζονται με εμπειρίες στη ζωή ενός αγοριού ή νεαρού άνδρα από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με υψηλές προσδοκίες, να είστε νευρικοί και να δημιουργείτε άγχος γύρω σας. Η εβδομάδα στο σύνολό της θα είναι επιτυχημένη και παραγωγική για εσάς. Τα άτομα με τα οποία έχετε παλιά γνωριμία θα έχουν ευνοϊκή επιρροή στην εξέλιξη των σχεδίων σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να δημιουργήσετε οικογένεια, να παντρευτείτε ή να κάνετε άλλες σημαντικές οικογενειακές αλλαγές. Οι άντρες θα έχουν αφορμές για συγκεντρώσεις με συμμαθητές, φίλους, συναδέλφους, ομοϊδεάτες. Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με περισσότερες επαφές με διάφορους ανθρώπους από κοντά και μακριά. Οι γυναίκες θα είναι ευάλωτες στο να βλέπουν λανθασμένα την εξέλιξη διαφόρων επίκαιρων γεγονότων. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην ψευδαίσθησή σας, στην αυταπάτη σας ή σε κάποιον που σας οδηγεί εσκεμμένα σε λάθος κατεύθυνση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, δεν θα σας φέρουν όλα ευχαρίστηση. Αντίθετα, δεν αποκλείονται στιγμές απογοήτευσης ή προσβολής από επιπόλαια σχόλια ή παρατηρήσεις σχετικά με τον τρόπο ζωής ή τη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Απριλίου, βάλτε περισσότερη ενέργεια και φιλοδοξία στη δουλειά και τα επαγγελματικά σας, όπου θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά. Οι σχέσεις με συναδέλφους, πελάτες ή επιχειρηματικούς συνεργάτες θα είναι σημαντικές για εσάς. Αναζητάτε νέα πράγματα στη σχέση σας, εξελιχτείτε, μην βασίζεστε σε τωρινά αποτελέσματα και επιτυχίες. Κάποιοι από εσάς θα θυμάστε αυτή την εβδομάδα με ένα γεγονός στην καριέρα σας, το οποίο μπορεί να σχετίζεται με την αλλαγή μιας νέας θέσης, την έναρξη μιας νέας δραστηριότητας ή την ανακάλυψη νέων αγορών. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε ανυπόμονοι ή θα έχετε μια ιδιαίτερη προσδοκία για την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης με ένα άτομο που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε άλλη πόλη ή χώρα. Η υγεία ενός παιδιού ή συγγενή θα απαιτήσει προσοχή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης στην οικογένεια και στον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας θα είναι η προσωπική ή επαγγελματική ζωή ενός μέλους της οικογένειάς σας. Οι γυναίκες θα λάβουν χρήσιμες ή σημαντικές πληροφορίες για τα μελλοντικά τους σχέδια. Μην επιτρέπετε πολύ ενθουσιασμό, αλλά κοιτάξτε με σύνεση τις νέες δυνατότητες στη ζωή σας. Οι άνδρες θα έχουν ευνοϊκό χρόνο για ανάπτυξη, για πρόοδο τόσο στην καριέρα όσο και στην κοινωνική και πολιτική ζωή. Η τύχη μπορεί να σας δοθεί με πολλούς τρόπους, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την προθυμία σας να αποδεχτείτε και να χρησιμοποιήσετε τις περιστάσεις.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Απριλίου θα ακολουθήσετε ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωή ενός προσώπου που γνωρίζετε. Οι λόγοι για αυτό το γεγονός μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί, επομένως αποφύγετε προκαταρκτικές εικασίες ή μαντεία. Γενικότερα, αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη διαφόρων γεγονότων που θα συμβούν στις ζωές κοντινών ανθρώπων. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια, ειδικά αν είναι εκτός των συνόρων της χώρας σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα που θα είναι σημαντικά για την ανάπτυξη των προσωπικών σας σχεδίων. Κάποιοι από εσάς θα βιώσετε ένταση στην αγάπη που θα σας δείξει ότι πρέπει να αλλάξετε κάτι στη σχέση σας. Φυσικά, αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας. Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με διάφορα απρόσμενα γεγονότα στην οικογένειά σας. Οι άνδρες θα πρέπει να επιλύσουν πολύ πιο κατηγορηματικά τα προβλήματά τους ανεξάρτητα από το τι ή με ποιον συνδέονται. Χρειάζεστε αρμονία και ελευθερία δράσης στη ζωή σας, παλέψτε για αυτά τα πράγματα, αλλά ειλικρινά και συστηματικά. Οι γυναίκες θα τεθούν σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να πάρουν μια σημαντική απόφαση, να καθορίσουν την κατεύθυνση της ανάπτυξής τους, τη μοίρα τους. Η εβδομάδα φέρνει διάφορες ανησυχίες για εσάς που σχετίζονται με την υγεία, απροσδόκητες δυσκολίες με ένα παιδί ή έναν νέο, καθώς και την ανάγκη να ξεπεράσετε διάφορα εμπόδια στην υλοποίηση των προσωπικών σας σχεδίων και στόχων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Απριλίου θα βιώσετε ένταση στη σχέση σας με κάποιον που είναι συγγενής ή μέλος της οικογένειάς σας, είτε μένετε μαζί είτε όχι. Ο λόγος για τις συγκρούσεις και τις αντιθέσεις μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός. Ωστόσο, η εμβάθυνση σε αυτά δεν θα τα λύσει και δεν θα σας βοηθήσει σε καμία περίπτωση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, υπάρχει πιθανότητα μια επιστολή, μια πληροφορία ή ένα έγγραφο που είναι σημαντικό για εσάς να καθυστερήσει ή να χαθεί. Είναι πιθανό κάποιος να τα λάβει ή όχι για εσάς και να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με διαφορετικό τρόπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ένα από τα σημαντικά γεγονότα στο σπίτι σας θα σχετίζεται με ένα παιδί ή έναν νεαρό άνδρα ή ένα κορίτσι. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με γενέθλια, μια επιτυχία στο σχολείο ή κάποια άλλη δημόσια εκδήλωση. Αυτή την εβδομάδα θα είστε τυχεροί και επιτυχημένοι στα οικονομικά σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κάνει απρόσεκτους. Κινδυνεύετε να προκαλέσετε στον εαυτό σας κάποια απώλεια ή αποτυχία. Οι άνδρες θα πρέπει να φροντίζουν τη σωματική τους υγεία και την εμφάνισή τους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για θεραπεία, οδοντιατρική θεραπεία και οποιεσδήποτε ιατρικές διαδικασίες. Οι ελεύθεροι άντρες θα ζήσουν μια ευχάριστη έκπληξη με την εμφάνιση μιας νέας σχέσης, αν και είναι δύσκολο να προβλέψουμε πόσο θα κρατήσει αυτή η αγάπη. Οι γυναίκες θα δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στις επαφές και τις συναντήσεις με φίλους για τις οποίες δεν είχαν αρκετό χρόνο πρόσφατα. Επίσης, θα κάνετε νέες γνωριμίες βασισμένες κυρίως σε κοινά ενδιαφέροντα, επαγγελματικούς ή άλλους σημαντικούς στόχους ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Απριλίου, θα είστε ενθουσιασμένοι με τις συναντήσεις σας με διαφορετικά άτομα. Οι συζητήσεις με άτομα που γνωρίζετε μόνο εικονικά ή που θα συναντήσετε αυτές τις επτά ημέρες θα σας αφήσουν ιδιαίτερα έντονη εντύπωση. Μάλλον θα ενθουσιαστείτε από τις συζητήσεις ή την πρότασή τους. Ωστόσο, μην χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα και ενεργήστε μόνο με βάση τις πραγματικές σας δυνατότητες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για πράγματα που σχετίζονται με μια νέα δουλειά, μια νέα επιχείρηση κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα βιώσετε σύντομη ένταση ή άγχος που σχετίζεται με χρήματα που θα χάσετε ή που θα προκύψουν ως απροσδόκητο έξοδο. Αυτή την εβδομάδα θα είναι καλό για εσάς να λάβετε συμβουλές άλλων ανθρώπων για θέματα που σχετίζονται με τα χρήματά σας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια με την οικογένειά σας ή εάν αποφασίσετε να επισκεφτείτε τους συγγενείς σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για αρραβώνα ή γάμο με έναν σύντροφο από άλλη πόλη ή χώρα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσπαθήστε να δώσετε κουράγιο σε μια γυναίκα που θα δεχτεί τα γεγονότα στη ζωή της ως απώλεια. Αυτό πιθανότατα θα οφείλεται στην αδυναμία να δει ξεκάθαρα το μέλλον της . Η αλήθεια είναι ότι οι δυσκολίες που περνά τώρα ξεκαθαρίζουν περιττά πράγματα στη ζωή και, ανεξάρτητα από το πόσο σημαντικά είναι για εκείνη και πόσο δεμένη είναι μαζί τους. Οι άντρες θα είναι συναισθηματικά και ψυχικά ασταθείς, αλλά μπορείτε να το δουλέψετε και να βγείτε από τέτοιες καταθλιπτικές καταστάσεις. Είναι πιθανό ότι κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα χρειαστεί να συντάξετε έγγραφα, ένα συμβόλαιο ή άλλο είδος τεκμηρίωσης που σχετίζεται με ένα σπίτι, τον τύπο του ακινήτου ή το ακίνητο που κατέχετε (εσείς ή η οικογένειά σας συνολικά). Οι γυναίκες θα έχουν ευνοϊκό χρόνο για την οργάνωση τεκμηρίωσης, συμβάσεων και άλλων σημαντικών συμφωνιών, οικονομικών υποθέσεων κ.λπ. Γενικά, έχετε μπροστά σας μια εβδομάδα στην οποία πρόκειται να βιώσετε πολλά θετικά συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 10 έως τις 16 Απριλίου, θα έχετε συζητήσεις και συναντήσεις με παλιούς φίλους ή με άτομα που ζουν σε άλλες πόλεις και χώρες. Πρόκειται να ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες, να προγραμματίσετε μελλοντικές συναντήσεις κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε και να εναρμονίσετε τη σχέση σας με μια γυναίκα με την οποία βιώσατε μια δυσάρεστη διαμάχη ή σύγκρουση. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, για την επίτευξη καλύτερων οικονομικών αποτελεσμάτων και για την απόκτηση εισοδήματος από την εργασία ή την επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα ταξιδέψουν μαζί με παιδιά ή με φίλους, για ευχαρίστηση και για να επισκεφτούν ενδιαφέροντα μέρη. Εάν έχετε ένα παιδί που βρίσκεται σε άλλο κατοικημένο μέρος, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας είναι πιθανό να βιώσετε ένα ιδιαίτερο γεγονός που σχετίζεται με τη ζωή του. Οι άνδρες θα έχουν, μια συζήτηση ή θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα εγγόνι. Η εβδομάδα δεν αποκλείει χωρισμό από συγγενή λόγω σπουδών, εργασίας σε άλλο οικισμό ή για άλλους λόγους ζωής. Οι γυναίκες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτές τις επτά ημέρες. Προστατέψτε και αποθηκεύστε προσωπικά έγγραφα, πληροφορίες και αντικείμενα που είναι σημαντικά για εσάς. Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις πιο σοβαρά την υγεία σου. Δεν είναι κάτι που σας τρομάζει εκ των προτέρων, αλλά ορισμένα συμπτώματα δυσφορίας δεν πρέπει να αγνοηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 10 έως 16 Απριλίου θα έχετε μεγαλύτερες προσδοκίες για συναντήσεις, συγκεντρώσεις ή γενικές δραστηριότητες με φίλους και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει απογοήτευση, κάτι για το οποίο δεν θα φταίνε αυτοί. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα απαιτηθεί πιο σοβαρή προσοχή από εσάς στις οικονομικές σας υποθέσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε μια δέσμευση που σχετίζεται με μια σύμβαση ή τη διευθέτηση ενός άλλου εγγράφου που είναι σημαντικό για εσάς. Η φιλία σας με μια γυναίκα θα είναι η αφορμή για μια συγκέντρωση ή ένα ταξίδι που θα σας φέρει ευχάριστα συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στο χώρο εργασίας σας, να εκτελείτε αυστηρά τα καθήκοντα και τα καθήκοντά σας, μην επιτρέπετε περισπασμούς όταν εργάζεστε με έγγραφα. Μην δίνετε σημασία σε κουτσομπολιά ή σχόλια που σχετίζονται με τους συναδέλφους ή τους προϊσταμένους σας. Τα καλά γεγονότα αυτή την εβδομάδα πιθανότατα θα σας εκπλήξουν και θα έχουν σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σας. Οι άνδρες μπορούν να είναι εχθροί του εαυτού τους κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας, μπορεί να βλάψουν κάποιον περισσότερο από όσο καταλαβαίνετε ή σκοπεύετε με τις πράξεις σας. Οι γυναίκες θα έχουν σημαντικές επαφές με γυναίκες κυρίως από το χωριό, από άλλη πόλη ή χώρα.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα από 10 έως 16 Απριλίου, η ερωτική σας ζωή θα είναι απρόβλεπτη. Αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από άλλα γεγονότα που σχετίζονται με τους συγγενείς και τους φίλους σας. Εάν έχετε βιώσει πρόσφατα έναν ερωτικό χωρισμό, πιθανότατα εξακολουθείτε να αναζητάτε τους λόγους πίσω από αυτήν την απώλεια. Οικονομικά, η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με ποικίλες εμπειρίες. Θα χαίρεσαι για κάποια πράγματα που θα σου δώσει η ζωή, αλλά θα θυμώσεις για άλλα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να είστε πιο προσεκτικοί στις χρηματικές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, περιμένετε νέα που σχετίζονται με ένα παιδί. Αν έχετε δικό σας παιδί ή εγγόνι που ζει μακριά σας, μπορεί να υπάρχει λόγος για πιο ζωντανή επικοινωνία μεταξύ σας αυτή την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, προσέξτε τη χειραγώγηση ή την κλοπή, τόσο από στενούς ανθρώπους όσο και από άτομα που θεωρείτε φίλους, καλούς συναδέλφους κ.λπ. Οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ευνοϊκές ημέρες αυτής της εβδομάδας για σημαντικές αγορές, διακανονισμό εγγράφων ιδιοκτησίας, πληρωμές και βελτιώσεις σπιτιού. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, καλύτερες οικονομικές ή υλικές ευκαιρίες για εσάς που  θα έχουν κάποια σχέση με έναν άλλο οικισμό ή με άτομα από διαφορετικές πόλεις, χώρες ή εθνικότητες. Οι άντρες θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσουν. Θα δυσκολευτείτε να αποδεχτείτε τη γνώμη των άλλων, τις συμβουλές ακόμα και τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν οι άλλοι. Μπορεί να πετύχετε ή καλύτερα αμειβόμενη εργασία μέσω δραστηριοτήτων που σχετίζονται με ταξίδια, τουρισμό, σχέσεις εξ αποστάσεως, ξένους πελάτες και εταιρείες κ.λπ. Οι σχέσεις με τους άντρες που είναι συγγενείς σας θα έχουν σημαντική εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.