Άφησέ με πάνω στο ροζ συννεφάκι μου, έλα να κάνουμε τον κόσμο μας πιο όμορφο και ονειρικό! Πάνω στο συννεφάκι μου όλα είναι ήρεμα, ρομαντικά, πιο αθώα και γαλήνια. Εκεί κάτω υπάρχει ένας κόσμος σάπιος, γεμάτος τέρατα που ρουφάνε την ζωή και την ενέργεια του διπλανού. Ένας κόσμος που έγινε σκοτεινός, το φως με το ζόρι το διακρίνεις. Ίσως κι εγώ να έχω μέσα μου πλέον το σκοτάδι, να προσπαθώ να φτάσω στο φάρο που φέγγει μακριά, να εκεί, στο βάθος. Δώσε μου το χέρι σου και έλα στο σύννεφό μου, θα κάνουμε μαζί ταξίδια μακρινά, μέσα στην ευτυχία. Θα φτιάξουμε έναν κόσμο μόνο δικό μας. Θα παίξουμε τα δικά μας παιχνίδια και θα γελάμε με την ψυχή μας.


Σε αυτό το υπέροχο συννεφάκι που είναι σε χρώμα ροζ, το χρώμα των αισθήσεων, των ονείρων και της αγνής αγάπης, θέλω μαζί σου να ξαπλώσω. Θέλω όλη την ζωή μου να μείνω εδώ πάνω με εσένα συνταξιδιώτη. Να αφήσουμε κάτω στην γη τους δράκους που πετάνε φωτιές, που καταστρέφουν τους ίδιους τους, τους εαυτούς. Πετάνε φωτιές, γιατί δεν έχουν την δύναμη να φτιάξουν αυτό το ροζ συννεφάκι στο μυαλό τους. Νομίζουν ότι ζουν στην πραγματικότητα και σκέφτονται με την λογική, αλλά η αλήθεια είναι ότι αρνούνται να ονειρευτούν έναν διαφορετικό κόσμο, δεν ρισκάρουν για το διαφορετικό, φοβούνται την αλλαγή και δεν προσπαθούν να φτάσουν με τις δυνάμεις τους, στην ευτυχία που τους αξίζει. Προσπαθούν όλα αυτά να τα μισούν μέσα από τις ζωές των άλλων.


Δεν είναι καλύτερα να πετάω στο ροζ συννεφάκι, παρά να με πνίγει η μαύρη σκιά του εγωισμού σας, της κακιάς σας και της ζήλειας; Εγώ έφτιαξα έναν δικό μου κόσμο, μακριά από κηφήνες, Λερναίες Ύδρες και απόκοσμα τέρατα που ξέχασαν να ζουν…

Άνδρεα Αρβανιτίδου

https://www.andreaarvanitidou.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.