Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ, Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2023. ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα από 3 έως 9 Απριλίου, να είστε προσεκτικοί όταν δίνετε τα προσωπικά σας αντικείμενα σε άλλα άτομα. Υπάρχει κίνδυνος να χαθούν ή να καταστραφούν ανεπανόρθωτα. Το μέλλον μιας από τις φιλίες σας, θα αποφασιστεί αυτή την εβδομάδα. Αυτό θα αφορά ένα άτομο που κοιτάζει πάνω από όλα το συμφέρον του, έναν εγωιστή ή εγωκεντρικό άνθρωπο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα απαιτηθεί από εσάς υπομονή και αυτοέλεγχος, εάν θέλετε να αποφύγετε πάση θυσία συγκρούσεις, απώλειες ή προβλήματα. Εκδηλώσεις συναισθηματικής αστάθειας από την πλευρά σας, μπορεί να περιπλέξουν τέτοιες εμπειρίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί και λογικοί όταν μιλάτε για χρήματα. Η εβδομάδα θα είναι δυσμενής για τη λήψη δανείου, ανεξάρτητα από το πού και πόσο ως ποσό. Τα θετικά γεγονότα κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα συνδέονται με την ευκαιρία να σχεδιάσετε πολύ καλά και να προετοιμάσετε τις μελλοντικές σας ενέργειες που σχετίζονται με την υλοποίηση ενός σχεδίου ή μιας ιδέας. Οι γυναίκες θα συμμετέχουν σε περισσότερα οικογενειακά καθήκοντα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα ζητήσετε βοήθεια, μοιράζοντας κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την τάση να ενεργείτε με τόλμη και επιτυχία σε οικιακές, υλικές και οικονομικές υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με ταξίδια ή ξεπερνώντας κάποιες αποστάσεις, αλλά δεν θα πάνε όλα ομαλά. Δεν αποκλείονται εμπόδια ή δυσκολίες, δοκιμές της θέλησης και της υπομονής σας, η επιθυμία να ενεργήσετε μόνοι σας στα καθήκοντά σας, η απόρριψη των συμβουλών και της βοήθειας άλλων ανθρώπων. Οι άντρες θα ενθουσιαστούν με νέα ή μια προσφορά που θα λάβουν από κοντά ή μακριά. Μπορεί να σας φέρει κάτι καλό και πολύτιμο στη ζωή, αλλά πρώτα από όλα ελέγξτε τις πληροφορίες, την πηγή και κρατήστε τα όλα μυστικά, τουλάχιστον για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.


ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 3 έως 9 Απριλίου, θα χρειαστεί να εφαρμόσετε σημαντικά σχέδια οικονομικής φύσεως. Για την πραγματοποίησή τους, θα πρέπει να βασιστείτε σε άτομα που πρόκειται να συναντήσετε αυτές τις επτά ημέρες. Ευνοϊκές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα θα έχουν νομισματικές υποθέσεις με άτομα που ζείτε ή συνεργάζεστε. Γεγονότα που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, θα σας κάνουν να φροντίσετε πιο σοβαρά την υγεία σας ή κάποιου μέλους της οικογένειάς σας. Δύσκολα θα υπάρχει λόγος πανικού, αλλά θα χρειαστεί να κανονίσετε μια νέα δίαιτα, σωματική δραστηριότητα, διαβούλευση με γιατρό ή άλλου είδους θεραπεία. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, η συναισθηματική σας αστάθεια θα σας κάνει πολύ πιο ευαίσθητους στις πράξεις και τα λόγια άλλων ανθρώπων που μπορεί άθελά σας να σας προσβάλουν με την παρατήρηση ή το σχόλιό τους. Αν κάτι δεν πάει όπως περιμένετε, κάντε υπομονή. Το μέλλον θα έχει κάτι να σας εκπλήξει. Ειδήσεις ή μια τηλεφωνική συνομιλία με φίλους θα είναι η αιτία σύγκρουσης με κάποιον που διαδίδει ψευδείς πληροφορίες για εσάς ή άτομα που γνωρίζετε. Οι άνδρες δύσκολα θα επιβιώσουν από μια απογοήτευση ή μια προσβολή. Όσοι πέφτουν σε τέτοια διάθεση, ας το εκλάβουν ως σημάδι ότι υπάρχουν ακόμα πολλά να μάθουν σε αυτή τη ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, προσπαθήστε να διορθώσετε τα λάθη σας ή τις άσκοπες, βιαστικές ενέργειές σας. Οι γυναίκες θα αναζητήσουν νέους τρόπους συνειδητοποίησης, νέες ευκαιρίες για να βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο ή την κοινωνική τους θέση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε ή θα ενθουσιαστείτε με νέα ή ένα άτομο που σχετίζεται με συνομιλία που γνωρίζετε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για εργασία από την οποία περιμένετε ένα συγκεκριμένο κέρδος ή άλλο σημαντικό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 3 έως 9 Απριλίου, θα προκύψει σύγχυση ή απογοήτευση λόγω της αδυναμίας σας να πραγματοποιήσετε τα προσωπικά σας σχέδια. Το καλό είναι ότι αυτά τα συναισθήματα και οι διαθέσεις θα περάσουν γρήγορα, καθώς θα εμφανιστούν νέα πράγματα ή καταστάσεις στη ζωή σας. Σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα για εσάς. Αυτό θα αποδειχθεί το πιο ενδιαφέρον και συναισθηματικό μέρος της εβδομάδας,η απροσδόκητη ανάπτυξη νέων πραγμάτων στη ζωή σας για τα οποία δεν είστε προετοιμασμένοι. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για δουλειές που σχετίζονται με ταξίδια. Είναι δυνατή μια ευνοϊκή ανάπτυξη των επαγγελματικών σας επαφών με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς. Είναι δυνατό να λάβετε χρήματα από άλλη πόλη ή χώρα. Όπως ήδη ανέφερα, αυτή η εβδομάδα θα βρει τον τρόπο να σας εκπλήξει με ποικίλα γεγονότα, αλλά μερικά από αυτά θα οφείλονται στις πράξεις ενός ατόμου της οικογένειάς σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να συζητήσετε ένα πιο σημαντικό θέμα με συγγενείς ή θα είστε μέρος της αλλαγής στη ζωή τους. Οι άντρες θα έχουν πολύ ευνοϊκό χρόνο και τύχη για να πετύχουν σημαντικά αποτελέσματα, για εμφανίσεις στη δουλειά ή στη δημόσια ζωή. Απολαυστικές εμπειρίες με φίλους ή με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους είναι μπροστά. Οι γυναίκες θα έχουν επίσης πολύ καλές ευκαιρίες, τόσο για τον σχεδιασμό σημαντικών εργασιών όσο και για την υλοποίησή τους. Σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις! Η επίλυση κάποιων προβλημάτων που έχουν ήδη προκύψει στη ζωή σας και αυτό το μήνα δεν θα μπορέσουν να βρουν την επίλυσή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα από 3 έως 9 Απριλίου, θα πρέπει να δεσμευτείτε να λύσετε παλιά προβλήματα ή προβλήματα που έχετε περιφρονήσει πριν από λίγο καιρό ή αναβάλλατε την επίλυσή τους για κάποιο λόγο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, η εμφάνιση νέων περιστάσεων ή η βοήθεια που θα λάβετε από άλλα άτομα, θα βοηθήσει στην επίλυσή τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πρόκειται να κάνετε μεγαλύτερα έξοδα για το σπίτι ή την οικογένειά σας. Γενικά, οικονομικά, θα σας ζητηθεί να έχετε περισσότερο έλεγχο στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα πρέπει να ετοιμάσετε ένα δώρο για ένα αγαπημένο πρόσωπο που θα έχει γενέθλια ή άλλες ξεχωριστές γιορτές. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα παρακολουθείτε την εξέλιξη των προβλημάτων υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για αγορές για την προσωπική σας γκαρνταρόμπα ή για τις προσωπικές σας ανάγκες. Οι γυναίκες θα έχουν μια πολύ πολυάσχολη εβδομάδα, με εργασίες που έχουν απομείνει από τις προηγούμενες εβδομάδες, καθώς και νέες που θα προκύψουν που θα χρειαστούν περισσότερο από ό,τι είχε προγραμματιστεί για να ολοκληρωθούν. Νέα από κοντά και μακριά θα σας ενθουσιάσουν ή θα σας φέρουν σημαντικές πληροφορίες. Οι άνδρες θα περιμένουν από κάποιον άλλο να κάνει τις πιο σημαντικές εργασίες στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας τους. Αυτό δεν θα γίνει καλά αποδεκτό από άλλα άτομα που μπορεί να δείξουν ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους. Έρχονται αλλαγές ή σημαντικά γεγονότα στην καριέρα ή την επιχείρησή σας.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα από 3 έως 9 Απριλίου, θα υπάρξει μια ευνοϊκή ευκαιρία για τη δημιουργία νέων επαγγελματικών επαφών. Είναι πιθανό να αναπτύξετε ή να εμβαθύνετε αυτές τις σχέσεις και να επιτύχετε μακροχρόνια συνεργασία στον τομέα στον οποίο εργάζεστε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά την ιδέα ή το πλάνο σας για πρόσθετη ή προσωρινή εργασία. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ενθουσιαστείτε με διάφορα νέα από κοντά ή μακριά. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβετε μια πρόσκληση που σίγουρα θα σας ευχαριστήσει και ίσως χρειαστεί κάποια προετοιμασία από εσάς. Εάν θα ταξιδέψετε αυτή την εβδομάδα, πιθανότατα θα βιώσετε μια δυσάρεστη κατάσταση που σχετίζεται με τις πράξεις ή τη συμπεριφορά ενός ατόμου με το οποίο θα ταξιδέψετε μαζί ή που πρόκειται να συναντήσετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μερικοί από εσάς θα αποχωριστούν έναν φίλο ή έναν συγγενή για διάφορους λόγους ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, θα έχετε μια σημαντική συζήτηση ή θα πάρετε μια απόφαση που σχετίζεται με το σπίτι που μένετε ή την ιδιοκτησία που έχετε κ.λπ. Οι γυναίκες θα έχουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες ή προσωπικές δεσμεύσεις με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να αγαπάτε ελεύθερα και να αποδέχεστε με αγάπη ή σεβασμό τα συναισθήματα των άλλων προς εσάς. Οι άντρες θα αναλάβουν κάποιες ευθύνες που σχετίζονται με ένα παιδί, έναν νεαρό, έναν μικρότερο αδερφό ή αδελφή κ.λπ. Η εβδομάδα φέρνει δέσμευση σε ήδη ξεκινημένες ή καλά προγραμματισμένες ενέργειες και εργασίες. Μπορεί να χρειαστεί να αναζητήσετε την αληθινή πηγή ενός κουτσομπολιού, ίντριγκας ή κακόβουλης ενέργειας, αλλά μην χάνετε πολύτιμο χρόνο επιδιώκοντας ακριβώς αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα 3 έως 9 Απριλίου, θα εκπλαγείτε από μια απόφαση ή ενέργεια ενός στενού προσώπου που δεν μένει στο σπίτι σας. Οι ανησυχίες σας σχετίζονται με πιθανή απώλεια ή αποτυχία, αλλά δεν θα έχετε καμία επιρροή ή αντίκτυπο σε αυτά τα γεγονότα. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα σκεφτείτε ή θα μιλήσετε για ένα επερχόμενο ταξίδι που θα κάνετε μόνοι ή με άλλα στενά άτομα. Μπορεί να είναι μεγάλη απόσταση ή να είναι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μέσα στην εβδομάδα θα επιβαρυνθείτε ψυχικά και συναισθηματικά, προβλήματα στο χώρο εργασίας σας ή οικιακής φύσεως. Να είστε προσεκτικοί εάν εργάζεστε με μηχανήματα ή με συγκεκριμένα μηχανήματα και εργαλεία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η ερωτική ζωή μιας στενής γυναίκας που μπορεί να είναι συγγενής ή φίλη θα σας προκαλέσει εκνευρισμό ή επιθυμία να της πείτε κάποιες αλήθειες που σχετίζονται με τα λάθη, τις λάθος πράξεις ή τις ψευδαισθήσεις της. Οι άνδρες θα δεσμευτούν για κάποιο έγγραφο ή συμβόλαιο, το οποίο μπορεί να έχει οικονομικό χαρακτήρα. Οι γυναίκες θα είναι νευρικές, ανυπόμονες, εύκολα κουρασμένες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ενισχύστε το σώμα και το ανοσοποιητικό σας σύστημα με κατάλληλες θεραπείες.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 3 έως τις 9 Απριλίου, μπορεί να εκπλαγείτε από επισκέπτες που ενδέχεται να φτάσουν από άλλη πόλη ή χώρα. Το πιθανότερο είναι ότι θα βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα μαζί τους ή θα νιώσετε ικανοποίηση από τα πράγματα που θα κάνετε μαζί. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα βιώσετε διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με άτομα διαφορετικών ηλικιών και τα περισσότερα από αυτά θα είναι η αιτία για ευχάριστες εμπειρίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, ορισμένοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε μια απροσδόκητη αλλαγή με ένα ακίνητο ή ένα σπίτι που έχετε στην κατοχή σας. Είναι πιθανό να δείτε όνειρα που σχετίζονται με συγγενείς που δεν είναι στη ζωή και που θα σας δώσουν σημαντικά μηνύματα που σχετίζονται με τη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να πιέσετε την ανάπτυξη γεγονότων που σχετίζονται με την υλοποίηση των σχεδίων σας ή ιδεών που πιστεύετε ότι είναι σημαντικές για την οικογένειά σας. Είναι πιθανό το συγκεκριμένο επταήμερο να μην είναι η πιο ευνοϊκή στιγμή για αυτό. Οι άνδρες θα μπορέσουν να επιτύχουν καλά αποτελέσματα σε θέματα που σχετίζονται με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις ή με ταξίδια που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Προφυλαχτείτε από κλοπή ή απώλεια. Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι προσεκτικές με τον όγκο των πληροφοριών που θα λάβουν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Προσοχή στην περιέργεια άλλων ανθρώπων που θα θέλουν να μάθουν περισσότερα πράγματα για την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα από 3 έως 9 Απριλίου, θα απογοητευτείτε ή θα λυπηθείτε από τις ενέργειες ενός μέλους της οικογένειάς σας. Μπορεί να πρόκειται για μια αθετημένη υπόσχεση, κάποιου είδους απώλεια ή ένα ανόητο λάθος που θα έχει κάποιο αντίκτυπο στην οικογενειακή ζωή και τα σχέδιά σας. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα υπάρξουν αλλαγές που σχετίζονται με ένα ταξίδι που είναι στα σχέδιά σας ή στα σχέδια κάποιου κοντινού σας προσώπου. Είναι πιθανό να βιώσετε μια αγχωτική κατάσταση που σχετίζεται με άτομα από άλλο οικισμό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, παρακολουθήστε τα νέα που σχετίζονται με άτομα που βρίσκονται σε άλλη πόλη ή χώρα. Αυτή η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με μια εκδήλωση που περιλαμβάνει ένα μωρό, ένα μικρό παιδί ή το δικό σας παιδί (αν έχετε). Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα βιώσετε κάποιου είδους χωρισμό ή δυσάρεστο γεγονός με ένα άτομο από τον κύκλο φίλων, γειτόνων ή συναδέλφων σας.
Οι γυναίκες θα απολαύσουν καλές οικονομικές ευκαιρίες, εισόδημα ή νέες ευκαιρίες για να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση. Θα χαρίσετε στον εαυτό σας ευχαρίστηση αγοράζοντας ένα οικιακό αντικείμενο, μια τεχνική συσκευή ή άλλο σημαντικό πράγμα που καταστρέψατε ή χάσατε πριν από λίγο καιρό. Εάν χρειαστεί, θα λάβετε οικονομική βοήθεια από συγγενείς ή θα χρησιμοποιήσετε ένα μικρό δάνειο. Οι άντρες θα πρέπει να παίρνουν σοβαρά κάποιες οικιακές υποχρεώσεις ή προβλήματα, να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και να μην τις μεταφέρουν σε άλλα μέλη της οικογένειάς τους. Η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ολοκληρώσετε μια συμφωνία που σχετίζεται με ακίνητα ή γη. Εάν έχετε τη δική σας φάρμα, οι καινοτομίες που θα κάνετε αυτό το μήνα θα είναι πολύ επιτυχημένες για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 3 έως τις 9 Απριλίου, θα εκπλαγείτε από εκδηλώσεις ή συναντήσεις με άτομα από διάφορα μέρη της χώρας όπου ζείτε ή από τον κόσμο. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε μια σημαντική συζήτηση με μια γυναίκα, η οποία θα καθορίσει τα σχέδιά σας για την επόμενη εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε την ευκαιρία να επαναλάβετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις ή δεσμεύσεις. Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα θα είναι θετική και επιτυχημένη για εσάς, αλλά προσπαθήστε να μην επιτρέπετε την παρέμβαση άλλων ανθρώπων στη ζωή σας όταν παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ανεξαρτησία και την ατομικότητά σας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για δικαστικές ή νομικές ενέργειες, για επαφές με κρατικούς ή χρηματοπιστωτικούς φορείς. Μην αγνοείτε τις πληροφορίες που θα λαμβάνετε από άτομα που γνωρίζετε μέσω των διαφόρων κοινωνικών δικτύων και πλατφορμών. Οι άνδρες θα περάσουν μια εβδομάδα σημαντικών γεγονότων στην οικογένεια, στον εργασιακό τους χώρο ή στην κοινωνία όπου ζουν. Όσοι από εσάς θα εμπλακείτε σε δικαστικές ή νομικές υποθέσεις, θα πρέπει να δείξετε πιο σοβαρή στάση, καλή προετοιμασία και επαγγελματισμό. Οι γυναίκες θα λατρέψουν να περνούν χρόνο με άλλες γυναίκες με τις οποίες θα έχουν ενδιαφέροντα θέματα να συζητήσουν. Μια εβδομάδα που θα μείνει αξέχαστη με ένα ενδιαφέρον γεγονός στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 3 έως τις 9 Απριλίου, να περιμένετε μια αλλαγή στο σπίτι σας που μπορεί να ερμηνευτεί ή να γίνει αποδεκτή από εσάς με πολύ διαφορετικό τρόπο. Θα έπρεπε να έχετε ήδη αποδεχτεί την αλήθεια της ζωής ότι για κάθε γεγονός στη ζωή σας υπάρχει ένας λόγος, ένας χρόνος και ένας τόπος εξέλιξης και θα πρέπει να δέχεστε τα πράγματα έτσι. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα έχετε πολλές επαφές με παλιούς και νέους φίλους. Αυτές οι επτά ημέρες θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που θα εμπλουτίσουν την κοσμοθεωρία και τις γνώσεις σας σε διάφορους τομείς της ζωής. Ιδιαίτερα σημαντικές και ενδιαφέρουσες για εσάς θα είναι οι γνωριμίες με άτομα με τα οποία πιθανότατα θα συναντηθείτε εικονικά ή θα γίνετε ακόλουθοί τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα είστε ευχαριστημένοι με χρήματα που θα βελτιώσουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό ή θα λάβετε ένα έγγραφο που σχετίζεται με μελλοντικά εισοδήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πράξεις απιστίας, εξαπάτησης ή χειραγώγησης θα σας κάνουν να πάρετε πολύ γρήγορες και αποφασιστικές αποφάσεις για να τερματίσετε τη σχέση σας με κάποια άτομα. Οι άντρες θα αναγκαστούν να κοιτάξουν πιο σοβαρά τα οικονομικά τους, τα έξοδα που κάνουν και τα χρήματα που λαμβάνουν. Η εβδομάδα θα ευνοήσει την επίτευξη καλών αποτελεσμάτων σε εργασίες που σχετίζονται με τις μεταφορές, τον τουρισμό, τις επικοινωνίες, τις διαδικτυακές πωλήσεις, τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών, τη χρήση διαφόρων μέσων ενημέρωσης, διαφήμισης κ.λπ. Οι γυναίκες θα πρέπει να προσέχουν την εμφάνισή τους, την υγεία τους, αναζητήστε ιατρική συμβουλή σχετικά με ορισμένες παθήσεις. Κάποιες από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να μετακομίσετε, κάτι που θα είναι μια απαραίτητη αλλαγή για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε μια αρνητική στάση απέναντι στα προβλήματα των ανθρώπων από το σπίτι σας. Προσπαθήστε να είστε λογικοί, πιο φιλοσοφημένοι ώστε να αποδεχτούν τα γεγονότα της προσωπικής τους ζωής. Οι καβγάδες και οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να βαθύνουν δυσάρεστα, να οδηγήσουν στην ανάκληση λαθών του παρελθόντος ή σε δυσάρεστα περιστατικά. Εάν βάλετε πάνω από όλα τον αυτοέλεγχο στα δικά σας συναισθήματα, τότε αυτές οι δυσάρεστες στιγμές θα υποχωρήσουν πολύ γρήγορα ή δεν θα προκύψουν καθόλου. Αυτή την εβδομάδα αποφύγετε τον πανικό στα οικονομικά σας, καθώς η εβδομάδα θα έχει κάτι να σας ευχαριστήσει. Μάθετε να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε τη φυσική εξέλιξη των γεγονότων. Την εβδομάδα της ευνοϊκής εξέλιξης θα υπάρξουν σχέδια και δράσεις που σχετίζονται με περιουσία στο σπίτι, με ακίνητα που έχετε εσείς ή που βρίσκονται στην κατοχή συγγενών σας. Οι άντρες θα πιεστούν από έναν φίλο ή συγγενή να πάρουν μια απόφαση ή να κάνουν κάποια δουλειά που δεν θα θέλουν να κάνουν. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει μια πολύ δυσάρεστη σύγκρουση με έναν άντρα που τα λόγια ή οι κατηγορίες του θα σε πληγώσουν βαθιά συναισθηματικά. Θα νιώσετε πικραμένοι, απογοητευμένοι, αλλά για κάποιο λόγο και λίγο ένοχοι. Οι γυναίκες θα θέλουν να εφαρμόσουν μια ιδέα ή ένα δικό τους σχέδιο, αλλά ο έλεγχος ενός άνδρα στις πράξεις και τις αποφάσεις τους μπορεί να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να δώσετε πιο σοβαρή προσοχή στην κατάσταση της υγείας σας και σε καμία περίπτωση να μην αναβάλλετε μια διαβούλευση με έναν γιατρό ή τη θεραπεία.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα από 3 έως 9 Απριλίου, κάποιοι από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να ξαναρχίσουν την προηγούμενη σχέση αγάπης ή φιλίας. Ωστόσο, το πόσο πολλά υποσχόμενη θα είναι η ανάπτυξή του σε αυτή την αναβίωση, θα εξαρτηθεί και από το ατομικό σας ωροσκόπιο.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση. συμπεριλαμβανομένου ενός συνεργάτη από άλλη πόλη ή χώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την τάση να επιστρέφετε στο παρελθόν σας, αναζητώντας λόγους για τα τρέχοντα προβλήματά σας. Καλό θα ήταν να μάθετε από τις εμπειρίες της ζωής σας και να πάρετε πιο φιλοσοφικά τα γεγονότα του παρόντος σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ενδέχεται να παρουσιαστούν μικρά προβλήματα υγείας που σχετίζονται με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή στενό φιλικό κύκλο. Τα οικιακά προβλήματα που θα προκύψουν στο σπίτι σας θα βρουν γρήγορη λύση, αλλά μην παριστάνετε τους τεχνίτες αν δεν έχετε εμπειρία ή γνώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε τις επαφές με κυβερνητικές ή νομικές αρχές σε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας περιουσία ή την περιουσία ενός μέλους της οικογένειάς σας. Οι άνδρες θα αναλάβουν την ευθύνη για την επίλυση διαφόρων οικιακών ή περιουσιακών θεμάτων που είναι σημαντικά για την οικογένεια ή για έναν από τους συγγενείς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, γεγονότα που σχετίζονται με τους γονείς ή τους συγγενείς σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Θα έχετε ορισμένες δεσμεύσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την περιουσία ή τις υποχρεώσεις τους. Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα με απροσδόκητα γεγονότα που αργά αλλά σταθερά αλλάζουν τη ζωή σας. Η εβδομάδα θα σας δώσει μια μεγάλη ποικιλία ευκαιριών στον έναν ή τον άλλο τομέα της ζωής. Το σημαντικό για εσάς θα είναι να ξεχωρίσετε σωστά τα πραγματικά και πολλά υποσχόμενα πράγματα από αυτά που θα σας φέρουν γρήγορη, αλλά προσωρινή επιτυχία.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.