Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΘΟΣ 20ΕΤΙΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα από τις 27 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, θα έχει κάτι να σας ευχαριστήσει εάν επενδύσετε στην υπομονή και φιλοδοξία για την εκπλήρωση των σχεδίων και των δεσμεύσεών σας. Θα έχετε επιτυχία στην ολοκλήρωση εργασιών υλικής ή οικιακής φύσης. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με μια αγορά ή δώρο, μια ευνοϊκή συμφωνία για εσάς ή μια άλλη ευνοϊκή κατάσταση. Συναισθηματικά θα προκύψει ένταση στη συζυγική σας σχέση. Ο λόγος για αυτό, μπορεί να είναι παρεξηγήσεις διαφορετικής φύσης, εκδηλώσεις ζήλιας ή επιθυμία ελέγχου του άλλου συντρόφου. Μέσα στην εβδομάδα θα σας ενδιαφέρουν νέα ή πληροφορίες που θα λαμβάνετε μέσω φίλων που θα σας φανούν χρήσιμες για τα σχέδιά σας. Μέσα στην εβδομάδα μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες με βάση κοινά ενδιαφέροντα ή κοινή συμμετοχή σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Πιθανόν θα προκύψει μια πολύ δυσάρεστη σύγκρουση ανάμεσα σε εσάς και ένα παιδί ή άλλο νεαρό άτομο, που μπορεί να βαθύνει πολύ δυσάρεστα. Οι άνδρες Κριοί θα λάβουν σημαντικά νέα, μια πρόταση ή πληροφορίες που θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες για τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ό,τι σχετίζεται με έγγραφα ή χαρτιά θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε συχνά τη διάθεση για ρομαντικές, οικείες περιπέτειες, φλερτ ή ανανέωση της τρέχουσας σχέσης σας. Αυτές οι επτά ημέρες θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να γνωρίσετε έναν νέο σύντροφο ή να αναζητήσετε έναν. Οι γυναίκες θα αναζητήσουν μια λογική εξήγηση για κάποιες ενέργειες ή αποφάσεις ενός στενού προσώπου, πιθανότατα ενός άνδρα. Γενικά, κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα μπερδευτείτε ή θα απογοητευτείτε από τις πράξεις των ανδρών στην οικογένειά σας ή στον κύκλο των συγγενών και φίλων σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με την επίλυση ενός προβλήματος υγείας ή κάποιας θεραπείας.


ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου, δώστε πιο σοβαρή προσοχή σε πληροφορίες ή σε μια προσφορά που θα λάβετε, ειδικά αν σχετίζεται με δουλειά, επαγγελματικό ή κάποια δημόσια εμφάνιση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα απογοητευτείτε από τις άπιστες και εγωιστικές ενέργειες μιας γυναίκας που θα ενεργήσει με ανέντιμο τρόπο χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες των δικών της πράξεων. Οι συζητήσεις σας μαζί της δεν θα αλλάξουν τίποτα, οπότε αν είναι δυνατόν αγνοήστε τις πράξεις της ή τερματίστε τη σχέση σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα κύρια προβλήματά σας θα έρθουν μέσα από άτομα με δύσκολη ή συγκρουσιακή φύση, με τα οποία θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για οποιεσδήποτε οικογενειακές συγκεντρώσεις, αγορές σπιτιού ή βελτιώσεις στο οικογενειακό σας σπίτι. Οι άνδρες θα πρέπει να επενδύσουν χρόνο, ενέργεια και υπομονή για να σταθεροποιήσουν την προσωπική ή την ερωτική τους ζωή. Αυτή την εβδομάδα θα είναι στο χέρι σας να ξεκινήσετε μια νέα σχέση εάν είστε ελεύθεροι και αναζητάτε έναν νέο ρομαντικό σύντροφο. Για κάποιους από εσάς, η εβδομάδα θα δώσει την ευκαιρία να αναζωπυρώσει μια παλιά σχέση αγάπης ή να ξεκαθαρίσει σοβαρές παρεξηγήσεις σε μια που κινδυνεύει να καταρρεύσει λόγω έλλειψης ανεκτικότητας και κατανόησης. Οι γυναίκες θα μπορούν να απολαμβάνουν μικρές επιτυχίες. Σίγουρα δεν θα είστε άπληστες ή περήφανες αυτή την εβδομάδα. Οι σημαντικές συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας, κυρίως με γυναίκες, θα απαιτήσουν προσοχή. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα μπορεί να συμβεί ένα ενδιαφέρον γεγονός ή μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια γυναίκα, πιθανότατα από τον συγγενικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου, θα πρέπει να δράσετε πολύ γρήγορα και επαρκώς. Θα προκύψουν απροσδόκητες καταστάσεις που θα απαιτήσουν από εσάς να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να αποφύγετε επιβαρυντικά προβλήματα. Η διαίσθησή σας θα είναι πλέον σύμβουλος και οδηγός σας στη λήψη των απαραίτητων αποφάσεων. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά και προσεκτικά πριν πάρετε μια απόφαση, πριν δώσετε μια υπόσχεση ή πριν ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα. Οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είστε πολύ συντηρητικοί, αλλά στην πραγματικότητα θα είστε προσεκτικοί. Η πρακτική φύση σας θα χρειαστεί περισσότερη σαφήνεια πριν δεσμευτείτε σε νέες δεσμεύσεις. Αυτή την εβδομάδα η μοίρα θα ευνοήσει την εξέλιξη πραγμάτων που απασχολούν την οικογένειά σας. Ευνοϊκή εξέλιξη θα έχετε σχέδια που σχετίζονται με τους συγγενείς σας, με τους οποίους πιθανότατα συγκατοικείτε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για γάμο ή για άλλο σημαντικό οικογενειακό γεγονός. Οι πράξεις ενός νεαρού μπορεί να σας στεναχωρήσουν, γιατί θα ξέρετε ότι κάνει λάθος. Ωστόσο, η παρέμβασή σας θα είναι εχθρική. Οι άνδρες θα έχουν ενδιαφέρουσες και χρήσιμες συζητήσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Μια ευνοϊκή επιρροή στις σκέψεις και τις πράξεις σας θα προέλθει από άτομα με τα οποία έχετε μακροχρόνια γνωριμία. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείονται εκδηλώσεις ζήλιας ή καχυποψίας, που μπορεί να σκοτεινιάσουν τις σχέσεις αγάπης ή γάμου σας. Οι γυναίκες θα αναζητήσουν τρόπους να λύσουν γρήγορα και φθηνά ένα οικιακό ή οικιακό πρόβλημα. Θα σας είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα δώρο για έναν φίλο. Η ερωτική σας ζωή και οι σχέσεις σας με φίλους φέρνουν κάθε είδους εκπλήξεις και απροσδόκητες εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου, μπορεί να απογοητευτείτε από μια προγραμματισμένη συνάντηση για την οποία είχατε εκ των προτέρων μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες. Είναι πιθανό αυτή η συνάντηση να μην πραγματοποιηθεί καθόλου ή ο λόγος της απογοήτευσής σας να είναι το άτομο με το οποίο πρόκειται να συναντηθείτε. Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει νέες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Είναι πιθανό να καταφέρετε να υποβάλετε αίτηση για εργασία υψηλότερης αμοιβής, να εγκριθείτε για μετάθεση σε νέα θέση, η οποία θα γίνει αποδεκτή ως ανάπτυξη σταδιοδρομίας κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε ανοιχτοί σε οποιεσδήποτε καινοτομίες, προτάσεις και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Στον έρωτα μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη παρεξήγηση που θα προβληματίσει εσάς ή τον σύντροφό σας μέχρι να ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τα οικονομικά σας σχέδια και υποθέσεις, ειδικά αυτά που αφορούν τον οικογενειακό και οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Καλό εισόδημα είναι δυνατό στο σπίτι σας λόγω εργασίας ή υποχρεώσεων άλλων μελών της οικογένειάς σας. Μερικοί από εσάς θα μπορέσετε να χαρείτε με ένα απροσδόκητο κέρδος και να λάβετε χρήματα από μια απροσδόκητη πηγή. Οι γυναίκες θα σκεφτούν περισσότερο τα νέα τους εγχειρήματα, τις σημαντικές αποφάσεις και τις αλλαγές τους. Τώρα δεν είναι η ώρα να βιαστείτε, αλλά να ενεργήσετε προσεκτικά, με νόημα και πρακτικά. Όσες έχετε γιο ή εγγονό, θα έχετε περισσότερα έξοδα και ο λόγος για αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι σημαντικός. Οι άντρες θα είναι ανυπόμονοι, χωρίς τακτ κατά καιρούς ή θα αγγίζονται εύκολα από τα σχόλια και τις παρατηρήσεις άλλων ανθρώπων. Οι συγκρούσεις μπορεί να είναι καθημερινό φαινόμενο για εσάς, αν το αφήσετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο να εξετάσει μια πρόταση ή ιδέα που θα προέλθει από μια γυναίκα.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου, θα έχετε σχέδια να κάνετε σημαντικές εργασίες που αφορούν το σπίτι σας ή άλλο ακίνητο που φροντίζετε. Είναι πιθανό τα πράγματα να πάνε αργά ή να χρειαστεί να αναβάλλετε κάποια πράγματα λόγω της ανάγκης για βοήθεια από άλλα άτομα. Αυτή θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς και για την αντιμετώπιση νομικών υποθέσεων περιουσιακής φύσης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα βασιστείτε πολύ στη βοήθεια ή την υπόσχεση που λάβατε από τον φίλο σας. Δεν υπάρχει λόγος να μην συμβαίνουν πράγματα, γι’ αυτό αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις και τον πανικό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάποιοι από εσάς θα βιώσετε μια αγχωτική κατάσταση που σχετίζεται με ένα απροσδόκητο γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας που μπορεί να ζει σε άλλο οικισμό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με τις επιτυχίες και τα επιτεύγματα ενός ατόμου από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας. Οι γυναίκες δύσκολα θα πετύχουν πραγματική επιτυχία αυτές τις επτά ημέρες. Οι ημιτελείς δουλειές ή οι προβληματικές σχέσεις της προηγούμενης εβδομάδας μπορεί να εξακολουθούν να είναι ένα πιεστικό ζήτημα για εσάς. Καλά νέα, γεγονότα, βοήθεια ή υποστήριξη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έρθουν από μια γυναίκα. Οι άντρες θα πρέπει να εκπληρώσουν πιο υπεύθυνα τη δέσμευσή τους σε μια στενή γυναίκα, φίλη κ.λπ. Γενικά, τα γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα έχουν απτή γυναικεία επιρροή πάνω τους. Θα συζητήσετε επαγγελματικές ιδέες και υποθέσεις με φίλους. Οι πιο δραστήριοι και φιλόδοξοι από εσάς, σίγουρα θα μπορέσουν να εφαρμόσουν μια τέτοια ιδέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου, πρόκειται να ζήσετε διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με ένα μωρό ή ένα παιδί, που θα φέρουν ευχάριστα συναισθήματα στην αγάπη ή στις οικογενειακές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε οικονομικές δεσμεύσεις με άτομα του φιλικού σας κύκλου, καθώς μπορεί να εμπλακείτε απερίσκεπτα σε προβλήματα ή προβλήματα που έχουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε δυσάρεστα από νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε, την οικογένειά του/της, την εργασία ή την προσωπική του ζωή. Γενικότερα, η εβδομάδα θα ευνοήσει την ανάπτυξη των σχεδίων σας ή εκδηλώσεων που αφορούν το σπίτι σας και τους στενούς σας συγγενείς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για σημαντικές αλλαγές στο σπίτι, αγορές για το νοικοκυριό σας ή μετακόμιση σε νέο σπίτι κ.λπ. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερη δουλειά στο σπίτι και περισσότερες δεσμεύσεις στην οικογένειά τους, αλλά τα αποτελέσματα σίγουρα θα σας κάνουν να νιώσετε περήφανοι για όσα έχετε πετύχει. Αν προκύψουν προβλήματα, δεν θα σας εκπλήξουν, γιατί τα σήματα για αυτά έρχονται από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι άντρες θα έχουν σημαντικές συναντήσεις ή συζητήσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξη των μελλοντικών σχεδίων. Είναι πιθανό να συγκεντρωθείτε ή να παρακολουθήσετε μια δημόσια εκδήλωση σε μια σημαντική περίσταση. Τα νέα άτομα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας αυτές τις επτά ημέρες δεν θα είναι τυχαία και θα αφήσουν κάποιο σημάδι στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου, μια από τις ενδιαφέρουσες καταστάσεις για εσάς θα σχετίζεται με μια γυναίκα. Οι ενέργειές της απέναντί ​​σας, οι οποίες είναι και αναμενόμενες, αλλά και καταφέρνουν να σας εκπλήξουν. Στις περισσότερες περιπτώσεις ωστόσο, η επιρροή της στη ζωή σας θα είναι σημαντική και θα πρέπει να λαμβάνεται με προσοχή. Η εβδομάδα φέρνει περίπλοκα θέματα ή καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο που μπορεί να επηρεάσουν τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας. Τα προβλήματα υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε, μπορεί να βαθύνουν και να προκαλέσουν μεγάλη ανησυχία στον κύκλο των στενών συγγενών. Θα είστε πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα προκαλέσει εύκολα καβγάδες ή εντάσεις στη σχέση σας. Θα είστε επιρρεπείς σε υπερβολικές καχυποψίες, που θα δημιουργήσουν ένταση και συγκρούσεις σε σημαντικές σχέσεις. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ερωτικές εμπειρίες, μεταξύ άλλων με έναν σύντροφο που ζει σε άλλη πόλη. Ρομαντικά ταξίδια ή ταξίδια με σκοπό την αναψυχή θα έχουν επίσης μια ευνοϊκή στιγμή για πραγματοποίηση. Οι άνδρες θα μπορούν να κάνουν καλή δουλειά στο σπίτι, στον χώρο εργασίας ή στο αγρόκτημά τους. Αυτή είναι μια εβδομάδα όπου θα μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα για την προσωπική σας σταθερότητα και άνεση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εμπλακείτε σε ένα ευχάριστο γεγονός ή θα έχετε μια ενδιαφέρουσα εμπειρία που σχετίζεται με μια γυναίκα. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερες επαγγελματικές δεσμεύσεις, αλλά και ευκαιρίες να δείξουν τις δεξιότητές τους, να εφαρμόσουν κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες, να ξεκινήσουν μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Αυτή η εβδομάδα φέρνει το τέλος κάποιας δέσμευσης ή σχέσης και την αρχή νέων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου, θα είναι σημαντικό να ελέγξετε τα αρνητικά συναισθήματα και τις διαθέσεις σας. Θα εξαρτηθεί από το αν θα μπορέσετε να πετύχετε και να αναπτύξετε σχέδια που είναι σημαντικά για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε να σπαταλάτε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε πράγματα που δεν έχουν μόνιμη σημασία στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να σας στεναχωρήσει ένα δυσάρεστο νέο που σχετίζεται με έναν άντρα που είναι συγγενής, φίλος, συνάδελφος ή γνωστός σας. Αυτές τις μέρες, θα πρέπει να πάτε κάπου χωρίς να έχετε την επιθυμία να το κάνετε. Ίσως χρειαστεί να συναντήσετε δυσάρεστα άτομα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ξοδέψτε τα χρήματά σας με σύνεση, αποφύγετε συναισθηματικές αγορές ή επενδύσεις. Οι γυναίκες θα χαρούν να έχουν επιπλέον χρήματα στον προσωπικό τους προϋπολογισμό. Το φλερτ είναι δυνατό στη δουλειά ή στην κοινωνική σας ενασχόληση αν έχετε. Γενικά, τα συναισθήματα και η αγάπη θα είναι πολύ επίκαιρα αυτές τις επτά ημέρες. Οι άντρες θα έχουν μια επιτυχημένη εβδομάδα, με ευκαιρίες να εφαρμόσουν αρκετές ενδιαφέρουσες ιδέες και σχέδια. Μπορεί να υπάρχει ανησυχία για απροσδόκητο πρόβλημα υγείας που σχετίζεται με συγγενή σας. Δεν αποκλείονται στην οικογένειά σας ανησυχίες διαφορετικής φύσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου, θα έχετε μια σημαντική συνάντηση ή θα βιώσετε ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν άντρα. Η συμμετοχή σας σίγουρα δεν θα είναι αυτή των έξτρα, αλλά θα παίξετε κάποιο σημαντικό ρόλο σε αυτά. Αυτή η εβδομάδα θα είναι τεταμένη, τις περισσότερες φορές θα σας προκαλέσει κάποια ανησυχία ή άγχος λόγω της ανάγκης να πάτε σε διαφορετικά μέρη και να συναντήσετε διαφορετικούς ανθρώπους. Ορισμένες από αυτές τις εργασίες μπορεί να σχετίζονται με την επίλυση διαφόρων αμφιλεγόμενων καταστάσεων ή προβλημάτων. Τα αποτελέσματα που θα πετύχετε αυτές τις επτά ημέρες δεν θα σας ικανοποιούν πάντα. Κάποια στιγμή, αυτό μπορεί να είναι ένα επιπλέον βάρος για τον ψυχισμό σας. Αυτή την εβδομάδα θα λάβετε απροσδόκητα νέα που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε που μπορεί να είναι οικογενειακοί ή οικογενειακοί φίλοι σας. Ειδήσεις που σχετίζονται με γυναίκα από το στενό σας περιβάλλον θα σας εξοργίσουν, λόγω παράλογων ενεργειών και αποφάσεων, παρά τις συμβουλές σας. Όσοι από εσάς έχετε ένα δικό σας παιδί θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο μέλλον τους. Οι γυναίκες θα μπορούν να χαρούν με αγορές για την προσωπική τους γκαρνταρόμπα ή για τη δική τους άνεση. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να κάνετε κάποια συντήρηση στο σπίτι που ζείτε ή στο ακίνητο που έχετε. Τα παιδιά ή οι νέοι θα είναι η αιτία για διάφορα αξέχαστα συναισθήματα. Οι άντρες θα αναλάβουν περισσότερες σημαντικές ευθύνες για την οικογένεια. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα βασίζονται σε εσάς. Οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες, γιατί κάποια στιγμή θα νιώσετε επιβαρυμένοι με πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος άλλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου, μην επιτρέψετε ένταση σε θέματα που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα ή χρήματα. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εσάς σε τέτοιες ενέργειες ή εγχειρήματα και σίγουρα μια ένταση δεν θα σας βοηθήσει. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, περιμένετε ενδιαφέροντα νέα ή χρήσιμες πληροφορίες που θα είναι σημαντικές για την εργασία ή την επιχείρησή σας. Μπορεί να προκύψει μια νέα ευκαιρία εργασίας ή να βιώσετε μια νέα εξέλιξη στις επαγγελματικές σας σχέσεις με ανθρώπους κοντά ή μακριά. Αυτή την εβδομάδα θα εκπλαγείτε από καλεσμένους στο σπίτι σας ή θα λάβετε μια απροσδόκητη πρόσκληση σε μια συγκέντρωση στο σπίτι των γειτόνων, των φίλων ή των συγγενών σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ένα γεγονός στη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου θα σας ευχαριστήσει, το οποίο φέρνει μια ευνοϊκή αλλαγή στη ζωή αυτού του ατόμου. Οι άντρες θα έχουν μια δυνατή και παραγωγική εβδομάδα. Θα κάνετε τις εργασίες σας με ευκολία. Θα απολαύσετε επιτυχίες που έχετε κερδίσει με κόπο ή σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Η οικογένειά σας, θα έχει μια σημαντική συζήτηση που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει έξω από το σπίτι σας. Οι γυναίκες θα βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση από το ισχυρό φύλο. Σημαντικά σχέδια ή σχέσεις θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σας, θα έχουν εξέλιξη αντίθετη από τις προσδοκίες σας. Τα άσχημα νέα που σχετίζονται με κάποιον που γνωρίζετε, θα σας επαναφέρουν σε κοινές αναμνήσεις που έχετε με αυτό το άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου, σχεδιάστε προσεκτικά, λογικά και πρακτικά τις εργασίες και τα σχέδιά σας. Δώστε προτεραιότητα σε αυτά που είναι σημαντικά για το σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τις προσωπικές οικογενειακές σας υποθέσεις, γι’ αυτό οργανωθείτε όσο το δυνατόν καλύτερα για να απολαύσετε καλά αποτελέσματα στο τέλος της εβδομάδας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για μετακόμιση σε νέα κατοικία, αγορά νέου σπιτιού και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με ακίνητα. Παρά αυτές τις ευνοϊκές τάσεις, προσπαθήστε να έχετε λογικές και ρεαλιστικές προσδοκίες για αυτήν την εβδομάδα. Έτσι θα γλιτώσετε από απογοητεύσεις ή αρνητικές διαθέσεις. Οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκαλέσουν διάφορες αρνητικές αντιδράσεις από άλλους ανθρώπους. Για εσάς μπορεί να είναι η αιτία για πονοκεφάλους, αϋπνία, προβλήματα αρτηριακής πίεσης, ευερεθιστότητα κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα συμβούν απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί, εγκυμοσύνη, νέα για τη γέννηση ενός μωρού, επιτυχία σε κάποια παράσταση κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε ενδιαφέρουσες συγκεντρώσεις με γνώστες και ικανούς ανθρώπους. Θα έχετε μια ευνοϊκή εβδομάδα για επαφές με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα, χόμπι ή δημόσιους σκοπούς. Οι γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν επικίνδυνες ενέργειες, ανεξάρτητα από τη δραστηριότητα στην οποία συμμετέχουν. Τα δυσάρεστα νέα μπορεί να αναστατώσουν ορισμένους από εσάς. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει έναν χωρισμό με έναν φίλο ή έναν γνωστό, για διάφορους λόγους ζωής. Οι άνδρες θα επικεντρωθούν στην εκπλήρωση ορισμένων υποσχέσεων που έχετε λάβει από συγγενείς ή φίλους. Αυτή είναι μια εβδομάδα όπου θα θέλετε να λαμβάνετε αντί να δίνετε. Η απόφαση ή οι ενέργειες ενός φίλου ή συγγενή θα σας εκπλήξουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου, θα σας είναι δύσκολο να επιλύσετε προβλήματα με κάποια άτομα ή να εναρμονίσετε τη σχέση σας μαζί τους. Ένας λόγος για αυτό θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι είναι συγγενείς σας ή είναι μεγαλύτεροι από εσάς. Σε αυτές τις επτά ημέρες θα έχετε συναντήσεις ή εικονικές επαφές με ένα παιδί ή έναν νέο, που θα σας στεναχωρήσουν για κάποιο λόγο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε υποστήριξη ή βοήθεια σημαντική για εσάς από ένα άτομο που δεν μένει στο σπίτι σας και που πιθανότατα δεν είναι συγγενής σας. Θα μπορούσε να είναι μέλος της ομάδας εργασίας σας, ένα δημόσιο πρόσωπο, ένας φίλος ή ένας γείτονας. Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα θα έχει κάτι να σας ευχαριστήσει, καθώς θα υπάρχουν ενδιαφέρουσες και χρήσιμες ευκαιρίες και ευκαιρίες για να επιτύχετε πραγματική επιτυχία, επιτυχή υλοποίηση σημαντικών εργασιών για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, παρακολουθήστε προσεκτικά τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή συνεργάζεστε. Οι άντρες θα έχουν παραγωγικό χρόνο, εν μέρει χάρη σε καλά προγραμματισμένες ενέργειες και εργασίες ακόμη και πριν από την έναρξη αυτής της εβδομάδας. Θα λάβετε νέα, ένα συμβόλαιο ή ένα έγγραφο που είναι σημαντικό για εσάς. Είναι πιθανό αυτό να έχει να κάνει με άλλο μέλος της οικογένειάς σας. Όσοι θα εμπλακούν σε μια δίκη διατροφής τέκνων, θα μπορέσουν να καταλήξουν σε ικανοποιητικό διακανονισμό. Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα στην οποία θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις, χωρίς συναισθήματα και χωρίς να ενδώσουν σε εξωτερικές επιρροές ή συμβουλές. Θα είστε αποφασιστικές στο να αφήσετε πίσω κάποια από τα σχέδια ή τις σχέσεις σας. Τώρα καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν και άλλα πιο σημαντικά πράγματα ή στόχοι στη ζωή σας και αυτό που θα αποχωριστείτε δεν έχει καμία προοπτική.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.