Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα 20 – 26 Μαρτίου, θα προκύψουν ανησυχίες στη ζωή σας, σχετικά με την πιθανή εξέλιξη σημαντικών γεγονότων στην οικογένεια ή στη δουλειά σας. Αυτή η εβδομάδα θα σηματοδοτηθεί από περισσότερο άγχος στη ζωή σας ή την ανάγκη να ενεργήσετε σε ασυνήθιστες, δυναμικές συνθήκες. Ένα από τα απροσδόκητα νέα αυτή την εβδομάδα, θα σχετίζεται με χρήματα ή ένα έγγραφο που θα είναι σημαντικό για την οικογένειά σας. Για κάποιους από εσάς, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια απροσδόκητη νέα ευκαιρία για πρόσθετο εισόδημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε το θάρρος που χρειάζεστε, για να γυρίσετε την πλάτη σας σε απρόβλεπτες δεσμεύσεις ή σχέσεις. Ταυτόχρονα, θα επενδύσετε ενέργεια και χρόνο στη σταθεροποίηση εκείνων που είναι σημαντικά για την εξέλιξή σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε την τάση να ενεργείτε πρακτικά και πραγματιστικά, χωρίς συναισθήματα και χωρίς προκαταλήψεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για διευθέτηση υποθέσεων που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία. Οι άντρες θα έχουν μια δυνατή και πολλά υποσχόμενη εβδομάδα. Κάποιες ευκαιρίες μπορεί να σας εκπλήξουν, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση. Αυτή είναι μια εβδομάδα όπου μπορείτε εύκολα να κερδίσετε, αλλά μπορείτε επίσης να χάσετε εύκολα την ευκαιρία σας. Οι γυναίκες έχουν μπροστά τους μια εβδομάδα με απροσδόκητες ή σημαντικές συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Οι σχέσεις ή οι δεσμεύσεις σας που θα προκύψουν με έναν άντρα, θα απαιτήσουν προσοχή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με τα σχόλια ή τις πληροφορίες που μοιράζεστε σε διάφορες προσωπικές ή επαγγελματικές σας συναντήσεις. Μεγαλύτερη προσοχή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα χρειαστεί για ένα γεγονός στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας.


ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 20 – 26 Μαρτίου, ενδέχεται να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση. Μπορεί επίσης να έχει ήδη δημιουργηθεί μια ευνοϊκή εξέλιξη, αλλά φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα δεδομένα του συντρόφου σας. Αν διανύετε μια δύσκολη ερωτική περίοδο, αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα πρέπει να αποδεχτείτε φιλοσοφικά και με λογική αυτό που περνάτε. Μερικές φορές η αγάπη περνάει μέσα από τη ζωή ως αποστολή. Έρχεται με έναν σκοπό και φεύγει όταν εκπληρωθεί, όταν ληφθεί ένα μάθημα ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα υπάρξει ρομαντική επικοινωνία με έναν σύντροφο που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε άλλη πόλη ή χώρα. Η σχέση σας με μια γυναίκα από τον συγγενικό σας κύκλο, θα δοκιμαστεί. Είναι πιθανό ότι αυτό θα οφείλεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή αυτή η γυναίκα. Αυτές οι εμπειρίες την κάνουν πιο γκρινιάρα, οξύθυμη ή ανυπόμονη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από ένα δώρο ή ένα απόκτημα, μια αγορά σε συμφέρουσα τιμή για εσάς. Εάν αυτή τη στιγμή μοιράζετε κάποια περιουσία ή χρήματα, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να περιμένετε δυσάρεστες συγκρούσεις ή την εμφάνιση μιας απροσδόκητα περίπλοκης κατάστασης. Οι άνδρες θα πρέπει να μιλήσουν σοβαρά για σημαντικά περιουσιακά, υλικά ή οικονομικά θέματα. Μάλλον θα πρέπει να λύσετε διάφορα προβλήματα ή περίπλοκες καταστάσεις σε αυτό το σχέδιο. Οι οικιακές αναταραχές ή ένα ατύχημα στο σπίτι σας, θα απαιτήσουν επίσης μεγαλύτερη επιρροή από την πλευρά σας. Τα έξοδά σας αυτή την εβδομάδα θα είναι υψηλότερα. Οι γυναίκες θα πρέπει πρώτα να φροντίσουν τον εαυτό τους και μετά τους άλλους ανθρώπους. Η ηλικία σας αυτή την εβδομάδα δεν έχει σημασία, μόνο η σωματική και ψυχική σας υγεία. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για επιτυχία και ολοκλήρωση, ειδικά αν είστε καλά στην υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα 20 – 26 Μαρτίου, θα βρει τον τρόπο να σας εκπλήξει με μια προσφορά ή μια ιδέα που μπορεί να σας ωφελήσει με κάποιο τρόπο. Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει καλή τύχη, ειδικά εάν ασχολείστε με την επίλυση πιο σοβαρών προβλημάτων από τις προηγούμενες εβδομάδες. Διαφορετικές συνθήκες θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε τον εαυτό σας από νέα προβλήματα, αλλά πάνω από όλα, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και τη δική σας εμπειρία ζωής. Μερικοί από εσάς έχετε καταλάβει εδώ και καιρό ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αφήνετε ορισμένα γεγονότα να πάρουν τη φυσική τους πορεία. Εάν ακόμα δεν έχετε καταφέρει να αποδεχτείτε αυτήν την αλήθεια της ζωής και αποφασίσετε ότι πρέπει να ωθήσετε ορισμένα άτομα ή γεγονότα να λειτουργήσουν πιο γρήγορα προς όφελός σας, τότε η απογοήτευση δεν πρέπει να σας εκπλήσσει. Στη δουλειά σας, να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με ένα άτομο που μπορεί να σας παραπλανήσει με ψευδείς πληροφορίες, συμβουλές κ.λπ. Οι άντρες θα είναι ανυπόμονοι, ζηλιάρηδες στην αγάπη και γκρινιάρηδες στο γάμο τους. Σίγουρα δεν θα σας αρέσουν οι συνέπειες της στάσης σας απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Σε στιγμές απογοήτευσης, μην κατηγορείτε τους άλλους, αλλά αναζητήστε τον λόγο μέσα σας. Οι γυναίκες θα έχουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή θα παρακολουθήσουν μια σημαντική συγκέντρωση. Έχετε μια σημαντική εβδομάδα μπροστά σας για την εξέλιξή σας. Θα πρέπει να πάρετε τουλάχιστον μια σοβαρή απόφαση που σχετίζεται με το μέλλον σας. Θα συνειδητοποιήσετε μια δέσμευση σύμφωνα με τις προσδοκίες που έχετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα 20 – 26 Μαρτίου, θα ενθουσιαστείτε από μια συζήτηση ή συνάντηση με ένα άτομο που μπορεί να είναι μέλος της οικογένειάς σας, κάποιον με τον οποίο έχετε επαγγελματικές επαφές κ.λπ. Η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη με κάποια συγκέντρωση, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι σε μια συγκεκριμένη περίσταση. Ένα δυσάρεστο νέο μπορεί να σας στενοχωρήσει για λίγο, αλλά θα συνέλθετε πολύ γρήγορα. Στο τέλος της ημέρας, ο καθένας ακολουθεί τον δικό του δρόμο στη ζωή και κάνει τις δικές του προσωπικές επιλογές, καλώς ή κακώς. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια που σχετίζονται με κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό μπορεί να είναι μια επίσκεψη σε ένα ίδρυμα που βρίσκεται σε άλλο οικισμό ή άλλη σημαντική ανάγκη. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, συμπεριλαμβανομένης μιας που θα είναι σε άλλη πόλη ή χώρα. Μέσα στην εβδομάδα μην βιαστείτε να αντιδράσετε σε πληροφορίες που θα μοιραστούν μαζί σας οι φίλοι σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσπαθήστε να μειώσετε την ένταση όταν και όπου εμφανίζεται με κάποιες φιλοσοφικές συμβουλές ή παραβολές. Οι άντρες θα έχουν μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη εβδομάδα. Νέα πράγματα θα καταφέρουν να σας εκπλήξουν. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας, καθώς η εκπλήρωσή τους θα σας δώσει την άνεση που επιθυμείτε. Ορισμένες αντιφάσεις ή προβλήματα στην ερωτική σας ζωή θα απαιτήσουν προσοχή. Οι γυναίκες θα παρευρεθούν σε κάποια συνάντηση, συγκέντρωση ή κοινωνική εκδήλωση για την οποία θα έχουν πρόσκληση ή προηγούμενη συνεννόηση. Θα περάσετε κάποιες ταραχώδεις καταστάσεις στην προσωπική και ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα 20 – 26 Μαρτίου, θα πρέπει να βασιστείτε στη βοήθεια κάποιου για την εξέλιξη θεμάτων που είναι σημαντικά για την οικογένειά σας. Αυτός μπορεί να είναι ο συγγενής, οι φίλοι ή οι γείτονές σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε τηλεφωνικές ή εικονικές επαφές με άτομα από άλλο οικισμό. Είναι πιθανό κάποια να είναι προηγουμένως άγνωστα άτομα με τα οποία θα επικοινωνήσετε σε σχέση με κάποια ιδέα, εκδήλωση, πώληση, επιχείρηση και άλλα. Η εβδομάδα θα σας εκπλήξει με μια εμπειρία που θα έχει σχέση με το παρελθόν σας ή με ανθρώπους που ήταν σημαντικοί για εσάς πριν από χρόνια. Όποιο κι αν είναι το συγκεκριμένο γεγονός, σίγουρα θα επηρεάσει με κάποιο τρόπο τη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πιθανότατα θα προκύψουν μικρά προβλήματα που σχετίζονται με πράγματα ή τεχνολογία στο σπίτι σας. Είναι επίσης πιθανό να χάσετε ή να ξεχάσετε ένα έγγραφο ή άλλο προσωπικό σας αντικείμενο κάπου έξω από το σπίτι σας. Οι άνδρες θα πρέπει να βαδίζουν πολύ αργά κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Μην βιάζεστε, μην πιέζετε τα γεγονότα να εξελιχθούν όπως θέλετε. Μην δημιουργείτε χάος, γιατί κάτι τέτοιο δεν είναι επιθυμητό αυτή την εβδομάδα. Να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε να εξελιχθούν φυσικά τα πράγματα και μπορεί να πετύχετε ακόμη περισσότερα από όσα περιμένατε. Οι γυναίκες θα δεσμευτούν σε ένα ραντεβού ή μια εκδήλωση που περιλαμβάνει μια γυναίκα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τακτοποίηση του σπιτιού, για ανανέωση με νέα πράγματα ή εξοπλισμό κ.λπ. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη διάθεσή σας και είναι πιθανά κάθε είδους συναισθήματα ή φλερτ. Οικονομικά, είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε σοβαρές δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα 20 – 26 Μαρτίου, θα έχετε μια λεπτή συζήτηση ή άλλες πολύπλοκες δεσμεύσεις προσωπικού ή οικονομικού χαρακτήρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η λήψη χρημάτων αυτή την εβδομάδα θα συνοδεύεται από διάφορες αναποδιές, καθυστερήσεις ή άλλες απροσδόκητες περιστάσεις. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα πρέπει να μιλήσετε ή να γνωρίσετε ένα άτομο που αυτή τη στιγμή περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Είναι πιθανό αυτό να έχει να κάνει με σοβαρό πρόβλημα υγείας, απώλεια εργασίας, οικονομικές δυσκολίες κ.λπ. Αυτή την εβδομάδα, η κοινωνική σας ζωή θα συνοδεύεται από διάφορες παρεξηγήσεις ή απογοητεύσεις που σχετίζονται με φίλους, γείτονες ή ομοϊδεάτες σας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, ειδικά αν έχει να κάνει με συναντήσεις με άλλα άτομα που είναι συγγενείς ή φίλοι σου. Ευνοϊκή εξέλιξη θα έχουν και τα ταξίδια που σχετίζονται με ρομαντικές συναντήσεις και εμπειρίες αγάπης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με άτομα που ζητούν ή περιμένουν χρήματα από εσάς. Οι άνδρες θα επικεντρωθούν σε μικρές επισκευές στο σπίτι τους. Μπορείτε να αποφασίσετε για αγορές που σχετίζονται με την άνεση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Οι σχέσεις σας με άλλους άντρες θα είναι σημαντικές, χωρίς πολλά συναισθήματα, εστιασμένες στον κύριο στόχο που σας συνδέει,οικογένεια, εργασία, επιχείρηση, κοινωνικό έργο, πολιτική ζωή κ.λπ. Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες περνώντας σύντομες ή μεγαλύτερες στιγμές πανικού. Ειδήσεις από κοντά και μακριά μπορούν επίσης να σας κάνουν να ανησυχείτε. Προστατέψτε και διαφυλάξτε τα πάντα και όλα όσα είναι σημαντικά για εσάς.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα 20 – 26 Μαρτίου, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε χρήσιμες επαφές και σχέσεις με ανθρώπους κοντά και μακριά. Δεν χρειάζεται να είναι απλώς επαγγελματικά ή επιχειρηματικά, αλλά θα σας αποφέρουν κάποια οφέλη, θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια ιδέα, η επιτυχία της οποίας θα είναι σημαντική για εσάς. Κάποιοι από τους εκπροσώπους της οικογένειας του Ζυγού, θα κάνουν μεγαλύτερες δαπάνες σχετικά με το δικό τους παιδί. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την τάση να παίρνετε παρορμητικές και συναισθηματικές αποφάσεις που σχετίζονται με την αλλαγή επίπλων ή πραγμάτων στο σπίτι σας, την αγορά νέων πραγμάτων για τον εαυτό σας ή για την άνεση του σπιτιού σας. Φροντίστε τα προσωπικά σας αντικείμενα (ομπρέλα, καπέλο, έγγραφα, τηλέφωνο κ.λπ.) να μην ξεχαστούν σε δημόσιους χώρους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με ένα τηλεφώνημα ή νέα που σχετίζονται με έναν άντρα που μπορεί να είναι συγγενής ή φίλος σας. Πιθανώς τώρα να συμβαίνει μια ευνοϊκή αλλαγή στη ζωή του, οι πρώτες επιτυχίες της οποίας φαίνονται ήδη. Πάνω από όλα, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους δικούς σας οικονομικούς πόρους. Καλό θα είναι να προγραμματίσετε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας και να αποφύγετε τις χρηματικές δυσκολίες. Οι γυναίκες θα περάσουν μια απροσδόκητη αγχωτική κατάσταση που φέρνει απροσδόκητες αλλαγές σε σχέδια, δεσμεύσεις ακόμα και στον τρόπο ζωής σας. Εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα βιώσετε τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία έχετε φιλικές ή συλλογικές σχέσεις. Στην οικογένειά σας πρόκειται να προκύψουν απρόσμενες, αλλά ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Οι άνδρες θα πρέπει να καταπιούν την περηφάνεια τους και να κάνουν έναν δύσκολο συμβιβασμό για να τερματίσουν μια δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με εγκυμοσύνη, τον τοκετό ή άλλη κατάσταση που σχετίζεται με ένα παιδί. Μπροστά σας είναι μέρες σημαντικών αποφάσεων ή εξέλιξης σημαντικών γεγονότων, που θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή σας το 2023.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 20 – 26 Μαρτίου, θα δεσμευτείτε να πραγματοποιήσετε μια υπόσχεση που έχετε ήδη δώσει σε κάποιον τις προηγούμενες εβδομάδες. Πιθανότατα θα έχει κάποιο νόημα για την οικογένειά σας ή τους συγγενείς σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, σίγουρα θα σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά πώς να ολοκληρώσετε γρήγορα τις ημιτελείς εργασίες οικογενειακής φύσης. Ωστόσο, μην χάσετε την αίσθηση της πραγματικότητας και μην επιτρέψετε τη δημιουργία πρόσθετων δυσκολιών ή αστάθειας στη ζωή σας. Αυτή την εβδομάδα θα λάβετε δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με κάποιου είδους απώλεια στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Η εβδομάδα θα είναι κατάλληλη για ταξίδια για διάφορους λόγους, αλλά κυρίως λάβετε υπόψη τις καιρικές συνθήκες στη χώρα που ζείτε. Γενικά, αυτή την εβδομάδα να είστε πιο δραστήριοι και να περνάτε περισσότερο χρόνο έξω στη φύση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε έναν λόγο να αγοράσετε ένα δώρο ή να συγχαρείτε κάποιον για μια ειδική περίσταση. Οι γυναίκες θα έχουν μια επιτυχημένη εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα δείτε ποιες από τις ιδέες και τα έργα σας λειτουργούν και ποιες όχι. Οι νέες γυναίκες θα έχουν καλύτερες επιλογές από τις γυναίκες μέσης ηλικίας, αλλά αυτό δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Οι άντρες Σκορπιοί θα είναι εύκολα ευαίσθητοι. Λόγω των προσωπικών σας λόγων, θα είστε πολύ πιο ευαίσθητοι και μισαλλόδοξοι στα σχόλια των ανθρώπων γύρω σας. Μπορεί να βιώνετε μια απώλεια ή μια απογοήτευση συναισθηματικά και αυτό σας δυσκολεύει την επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 20 – 26 Μαρτίου, θα είναι σημαντικό να είστε διπλωματικοί και προσεκτικοί στις σχέσεις σας με άτομα που συνεργάζεστε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πιθανότατα θα προκύψει μια δέσμευση που σχετίζεται με την επιλογή ενός δώρου για έναν συγγενή, φίλο ή άλλο σημαντικό πρόσωπο. Μάλλον ο λόγος για αυτό θα είναι μια σημαντική περίσταση όπως ονομαστική εορτή, γενέθλια, αρραβώνας, γάμος και άλλα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι ερωτικές σας σχέσεις θα υπόκεινται σε μεγαλύτερη ευαισθησία από την πλευρά ενός συντρόφου και γενικά θα είναι λεπτές. Μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες συζητήσεις που σχετίζονται με παλιά προβλήματα ή εμπειρίες. Είναι πιθανό να ήταν η αιτία να δοκιμάσετε τα συναισθήματά σας στο παρελθόν. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την εμπλοκή σας σε οικονομικές υποθέσεις, τη λήψη χρημάτων, τη διευθέτηση οικονομικών εγγράφων και άλλα. Οι άνδρες θα νιώσουν έλλειψη αρκετής ενέργειας για να πραγματοποιήσουν τα προκαταρκτικά τους σχέδια για την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ανοιξιάτικη κόπωση ή σε άλλες σοβαρές περιστάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε επιπλέον χρήματα για τον προσωπικό σας προϋπολογισμό. Οι γυναίκες δεν πρέπει να επιτρέπουν την επιρροή χειριστικών ανθρώπων στη ζωή τους. Θα είστε ευάλωτοι σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με ψέματα, ίντριγκες ή άλλες ανέντιμες ενέργειες. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες μπορεί να κάνετε καλά σχέδια για τις υποθέσεις σας τους επόμενους μήνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα 20 – 26 Μαρτίου θα πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Ίσως μια τέτοια συζήτηση να καθορίσει πιο ξεκάθαρα τους στόχους, τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με την υγεία μιας στενής γυναίκας και δεν είναι απαραίτητο να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μέσα στην εβδομάδα καλό θα είναι να προσέχετε όλο και πιο σοβαρά τα πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι ή στην οικογένειά σας. Κάπου κάτω από την επιφάνεια της σχέσης σας υπάρχει ένα πρόβλημα που αν δεν ξεκαθαριστεί έγκαιρα, μπορεί να επιδεινωθεί σοβαρά. Οι γειτονικές ή κοντινές σας σχέσεις θα απαιτήσουν προσοχή, κάτι που μπορεί να αποτελέσει πηγή κουτσομπολιού για την προσωπική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να επιβάλλετε τις απόψεις ή τις αποφάσεις σας, καθώς αυτό θα πυροδοτήσει απροσδόκητες αποφάσεις ή ενέργειες από άλλα άτομα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για όσους από εσάς αναζητάτε νέα ή επιπλέον εργασία. Οι άνδρες θα έχουν ευνοϊκό χρόνο για να προχωρήσουν σε σημαντικές οικονομικές υποθέσεις, στόχους ή δεσμεύσεις. Θα λάβετε υποστήριξη σχεδόν όλη την εβδομάδα από άντρες που είναι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί σας κ.λπ. Θα προκύψει ένας σημαντικός αρραβώνας ή μια σοβαρή συζήτηση με έναν γιο, γαμπρό, αδελφό, ανιψιό ή άλλο νεαρό άτομο. Οι γυναίκες θα είναι ο τοίχος που θα χρειαστεί η οικογένεια σε μια σύνθετη και δυναμική εβδομάδα όπως αυτή. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για ταξίδια που σχετίζονται με συγκεκριμένες εργασίες που είναι σημαντικές για εσάς. Μάλλον θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε μια γυναίκα, με ένα δώρο, κάποια χάρη ή κάποια άλλη σημαντική χειρονομία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα 20 – 26 Μαρτίου, θα ενεργήσετε με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα στην ολοκλήρωση διαφόρων εργασιών ή υποχρεώσεων. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη ελευθερία δράσης τις επόμενες εβδομάδες. Σε αυτές τις επτά ημέρες, να είστε προσεκτικοί και να μην ενδώσετε στην πίεση άλλων ανθρώπων που θα σας πιέσουν να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν ή που δεν μπαίνουν στα σχέδιά σας. Η εβδομάδα θα φέρει περισσότερη ένταση στο χώρο εργασίας σας και με πολύ περισσότερη δουλειά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στο να μοιράζεστε τα προσωπικά σας σχέδια. Ενεργήστε για την πραγματοποίησή τους χωρίς να σχολιάζετε τις ενέργειές σας με άλλα άτομα μέχρι να επιτύχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ή χρήσιμη συζήτηση με ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για επαγγελματικές συζητήσεις με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς. Οι γυναίκες θα ασχοληθούν με διάφορα πράγματα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, μια εκδήλωση με ένα παιδί που έχει ήδη γεννηθεί ή κάποια γυναικολογική επέμβαση ή εξέταση. Μέσα στην εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία να εμφανιστείτε στη δουλειά σας, ακόμα κι αν είστε σε κάποια δευτερεύουσα θέση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε τουλάχιστον μία ευχάριστη συνάντηση ή θα παρακολουθήσετε τουλάχιστον μία συγκέντρωση σε μια ευχάριστη περίσταση. Οι άντρες, θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να κάνετε νέες επαφές, οι οποίες τώρα ή αργότερα θα σας φανούν χρήσιμες. Θα είστε τυχεροί σε επιχειρήσεις που θα είναι προς όφελος άλλων ανθρώπων.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα 20 – 26 Μαρτίου, θα έχετε μια ευνοϊκή περίοδο για να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες για να εφαρμόσετε νέα σχέδια ή ιδέες. Φυσικά τίποτα δεν πρέπει να γίνεται μόνο με βάση τα συναισθήματα, αλλά εξετάστε προσεκτικά κάθε σας ενέργεια. Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε δεσμεύσεις που θα έχουν διαρκές νόημα για εσάς. Μια από τις εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα από τον συγγενικό σας κύκλο. Αυτή την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να διευθετήσετε ένα συμβόλαιο ή συμφωνία για την οποία ξεκινήσατε συζητήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Επιπλοκές ή απελευθερώσεις είναι πιθανές πριν από την ευνοϊκή τους κατάληξη. Στον εργασιακό σας χώρο, θα προκύψει ένταση στη σχέση σας με έναν συνάδελφο, προϊστάμενο, πελάτη ή επιχειρηματικό συνεργάτη. Οι άνδρες θα βιώσουν ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή που ζει ή εργάζεται σε άλλο οικισμό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε μια ευνοϊκή περίοδο για ταξίδια, αλλά κυρίως με την οικογένεια ή για οικογενειακούς λόγους. Οι γυναίκες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν έγγραφα, με κυβερνητικό, τραπεζικό, φορολογικό ή άλλο σημαντικό ίδρυμα. Αυτή είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα προετοιμάσετε τη βάση για τις μελλοντικές σας ενέργειες υλικού ή οικονομικού χαρακτήρα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.