Πριν ξεστομίσεις την λάθος λέξη, πριν παρατήσεις κάθε προσπάθεια, πριν αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς, πριν κατακτήσεις εκείνη ή εκείνον που ποθείς, πριν δοθείς ολοκληρωτικά, ζήσε! Ζήσε την κάθε σου στιγμή! Δάμασε την μοναξιά σου, δάμασε το θεριό που φωλιάζει μέσα σου. Ζήσε για σένα!

Πριν πάρεις όποια απόφαση, να έχεις έναν γνώμονα, τον γνώμονα της ζωής. Η ζωή είναι ωραία, θέλει θράσος και πυγμή. Έχει και φουρτούνα όμως και κολύμπι πολύ. Κάθε μέρα είναι η τελευταία. Κάθε μέρα δεν ξέρεις αν θα είσαι υγιής την επόμενη. Να ελπίζεις. Να ελπίζεις σε όλα αυτά που ονειρεύεσαι να σου συμβούν. Πότε ακριβώς θα γίνουν; Κανείς δεν θα στο πει, παρά μονάχα οι πράξεις σου.


Είναι πολύ όμορφο να χτίζεις, να χτίζεις θεμελιώδεις σχέσεις. Οι σχέσεις μοιάζουν σαν τις πολυκατοικίες, θέλουν γερά θεμέλια για να αντέξουν τον καιρό, να μείνουν αλώβητες στον πέρασμα του χρόνου. Πριν πεις ότι αγαπάς, πρέπει να είσαι άξιος της αγάπης που είσαι διατεθειμένος να δεχθείς. Ζήσε!

Χρυσάνθη Σ.


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.