ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ! ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ; ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Μαρτίου, θα σας ζητηθεί να είστε πιο αποφασιστικοί στην υλοποίηση των οικιακών σας υποθέσεων. Μην αναβάλλετε τίποτα λόγω τεμπελιάς, έλλειψης φιλοδοξίας, θέλησης ή απροθυμίας να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια και δυσκολίες. Εάν ξεπεράσετε αυτές τις αρνητικές καταστάσεις, θα είστε σε θέση να εξασφαλίσετε μια επιτυχημένη εβδομάδα που θα σας φέρει πραγματικά επιτεύγματα σε πράγματα σημαντικά για εσάς. Σε προσωπικό επίπεδο, διάφορες εκδηλώσεις θα σας φτιάξουν τη διάθεση και το πνεύμα και δεν θα σας λείψει η τύχη. Σημαντική όμως θα είναι και η ισορροπία. Ένας από τους κύριους κινδύνους με εσάς, είναι να εμπλακείτε ή να εμβαθύνετε σε μια σύγκρουση ή μια αγχωτική κατάσταση. Να θυμάστε ότι τέτοιες εμπειρίες σας δίνονται πάντα ως δοκιμασία της πίστης και του χαρακτήρα σας, της πνευματικής σας εξέλιξης, της ανεκτικότητας για όσους είναι διαφορετικοί από εσάς. Το αν θα είστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχετε πετύχει στο τέλος της εβδομάδας, θα εξαρτηθεί ακριβώς από τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων ζωής. Οι άνδρες θα περιμένουν την ανάπτυξη πραγμάτων που σχετίζονται με σοβαρές ανησυχίες, κινδύνους απωλειών ή ανεπιθύμητα προβλήματα. Εάν αισθάνεστε αβέβαιοι για τις ενέργειές σας, ζητήστε συμβουλές από κάποιον με εμπειρία. Οι γυναίκες Κριοί θα έχουν μια πολύ ευνοϊκή εβδομάδα, αλλά οι πιθανότητες που θα σας δώσει η μοίρα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχουν ως στόχο να τις πραγματοποιήσετε, όχι απλώς να τις απολαύσετε από απόσταση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα λάβετε σημαντικές επιστολές, νέα ή προσκλήσεις. Θα αλληλεπιδράσετε πολύ περισσότερο με διαφορετικούς ανθρώπους από κοντά και μακριά. Σε οικονομικό επίπεδο, είναι πιθανές ευχάριστες εκπλήξεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Μαρτίου, μην επιτρέψετε αρνητικές σκέψεις ή πανικό, ακόμα κι αν σχετίζονται με τη δική σας υγεία ή την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Τα γεγονότα θα είναι σίγουρα διαφορετικά, στις περισσότερες περιπτώσεις που σχετίζονται με ευνοϊκή ή κατ’ οίκον θεραπεία. Καλό είναι να γνωρίζετε στην αρχή της εβδομάδας ότι η συναισθηματική σας αστάθεια μπορεί να είναι η αιτία προβλημάτων, τόσο στον έρωτα, όσο και στις οικιακές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι σχέσεις σας με άτομα που θα δείξουν ανυπομονησία με τα σχόλια, τις ενέργειες ή τις αποφάσεις σας θα περάσουν από κάποια δοκιμασία. Το καλό είναι ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τις επαγγελματικές και επαγγελματικές σας επαφές και δεσμεύσεις. Μπορεί να λάβετε μια προσφορά για μια νέα δουλειά ή να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα, να βρείτε νέους πελάτες ή νέους επιχειρηματικούς συνεργάτες. Εάν έχετε μια δέσμευση που σχετίζεται με τη διευθέτηση ενός εγγράφου μέσω κάποιου κρατικού, τραπεζικού, φορολογικού ή άλλου ιδρύματος, αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για τέτοιες περιπτώσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή συναντήσεις με μια γυναίκα, πιθανότατα από τον φιλικό σας κύκλο. Οι άνδρες θα έχουν τις μοναδικές τους ευκαιρίες αυτές τις επτά ημέρες. Μερικές φορές θα σας φανεί περίεργο, πώς κάποια γεγονότα έχουν τη δική τους εξέλιξη, που σας φέρνει κάποιο όφελος ή επιτυχία. Είναι πιθανά μικρά εισοδήματα στον προσωπικό σας προϋπολογισμό, καθώς και ένα απροσδόκητο κέρδος. Οι γυναίκες θα πρέπει να κάνουν σχεδόν καθημερινές αλλαγές στα σχέδιά τους. Θα εστιάσετε κυρίως σε κάποιες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Η πιθανότητα μιας παράλογης ή συναισθηματικής διαρροής πληροφοριών που θα πρέπει να κρατήσετε μυστική, απαιτεί προσοχή. Το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά σας αντικείμενα, τα οποία μπορούν εύκολα να χαθούν, να ξεχαστούν ή να ιδιοποιηθούν. Τα νέα άτομα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας αυτές τις επτά ημέρες, θα σας φέρουν κάποια δυσφορία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 13 – 19 Μαρτίου, θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε μια σημαντική εξέλιξη σχεδίων ή επαγγελματικών υποθέσεων για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό (μάλλον) οικονομικό πρόβλημα για το οποίο μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια ή τη συμβουλή σας. Σε γενικές γραμμές, αυτές τις επτά ημέρες να αποφύγετε να δίνετε συμβουλές ή υποσχέσεις που σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με χρήματα. Είναι πιθανό ότι η κρίση σας για τη συγκεκριμένη κατάσταση θα αποδειχθεί επίσης λανθασμένη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην ερωτική σας ζωή, ανεξάρτητα από την ιδιαίτερη κατάστασή σας, χωρίς βιασύνη, χωρισμένους κ.λπ. Όσοι από εσάς έχετε σύντροφο, θα πρέπει να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να ενισχύσετε τη σχέση σας και να κάνετε κάποια πιο συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον σας. Αν δεν έχετε σύντροφο, αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εγγραφή σε διάφορα site γνωριμιών,social, για πραγματοποίηση μιας πρώτης συνάντησης με τη μεσολάβηση φίλων, συγγενών και άλλων. Μπορεί μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες να μην βιώσετε ακριβώς αυτό που περιμένετε, αλλά τα γεγονότα που θα εκτυλιχθούν σίγουρα θα είναι για το καλό σας. Το να παραμείνετε συναισθηματικά σταθεροί θα είναι σημαντικό αυτή την εβδομάδα. Κάποια γεγονότα θα εξελιχθούν γρήγορα και αυτό μπορεί να σας επιβαρύνει με περισσότερα συναισθήματα και ένταση. Οι άντρες θα σκεφτούν τι έχουν αμελήσει να κάνουν μέχρι τώρα, ποιες σχέσεις διέκοψαν βιαστικά και το παρελθόν γενικότερα θα τεθεί σε κάποιου είδους επανεκτίμηση. Αυτό σίγουρα θα σας ωφελήσει, αρκεί να πάρετε σωστά κάποια μαθήματα ζωής. Οικονομικά, είναι πιθανές κάθε είδους εκπλήξεις. Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που σχετίζονται με απόπειρες εξαπάτησης, με πονηριά ή κακία να προέρχονται από διαφορετικά άτομα ή μέρη. Θα κάνουν προσπάθειες να σας βλάψουν με κάποιο τρόπο πολύ οδυνηρά και συναισθηματικά. Οι βιαστικές ενέργειες από την πλευρά σας, μπορεί να περιπλέξουν μια τέτοια κατάσταση και να σας ρίξουν σε περισσότερο χάος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Μαρτίου, θα μπορέσετε να εφαρμόσετε μια σημαντική αλλαγή. Μπορεί να σας φέρει μια πολύ δυνατή εμπειρία ή μια μόνιμη ανάμνηση στη ζωή σας. Αυτές θα είναι μέρες που κάποιοι από εσάς θα μαζέψετε το κουράγιο να τερματίσετε κάποια σχέση, δουλειά, σχέδια ή μια σημαντική δέσμευση θα τελειώσει. Η εβδομάδα μπορεί να αποδειχθεί ένα σημείο καμπής στη ζωή σας, το τέλος ενός σταδίου ανάπτυξης και η αρχή ενός νέου, πιθανώς πιο εποικοδομητικού. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν απρόσμενα προβλήματα ή καταστάσεις που σχετίζονται με κάποιο άγχος και ανησυχία, που καλό θα ήταν να αποφύγετε. Διαφορετικά, θα προκύψουν προϋποθέσεις για την εμφάνιση ενός προβλήματος υγείας, αϋπνία, ημικρανία, ασταθής αρτηριακή πίεση και άλλα. Αυτές τις επτά ημέρες θα τις θυμούνται πολλοί από εσάς με ένα σημαντικό γεγονός ή συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο. Εάν αυτή την εβδομάδα προκύψει η ανάγκη να ταξιδέψετε, πρώτα απ’ όλα δώστε προσοχή σε οτιδήποτε σας φαίνεται αβέβαιο ή ψευδές. Σε μια τέτοια περίπτωση, μόνο εσείς μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από πιθανή απώλεια. Οι άντρες θα περάσουν μια συναισθηματική στιγμή γιατί κάποια δυσάρεστα νέα θα τους δείξουν τη συντομία της παρουσίας των ανθρώπων στη γη. Ένας ισόβιος χωρισμός με έναν άντρα μπορεί να βιωθεί οδυνηρά, αλλά είναι ένα γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αλλάξει. Όσοι από εσάς έχετε κόρη ή εγγονή θα έχετε σημαντικές εμπειρίες. Οι γυναίκες θα έχουν ενέργεια και ευκαιρίες να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους για αυτήν την εβδομάδα. Βοήθεια ή σημαντική παρουσία στη ζωή σας θα έρθει από έναν άντρα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι υποθέσεις σας που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα ή χρήματα θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Αυτή θα είναι μια πολύ δυνατή ενεργειακή περίοδος για εσάς.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα 13 – 19 Μαρτίου, θα θυμώσετε από προσπάθειες χειραγώγησης ή εμπλοκής σε κάποια ίντριγκα εκ μέρους ανθρώπων για τους οποίους έχετε καλύτερη γνώμη. Είναι πιθανές προσπάθειες να παρέμβουν με κάποιο τρόπο στις οικογενειακές υποθέσεις σας ή στις αποφάσεις σας ως γονείς για όσους έχετε παιδιά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τέτοιες παρεμβάσεις θα σας εκνευρίσουν και θα σας εξοργίσουν, καθώς έχετε αρκετή διαίσθηση, διάνοια ή εμπειρία για να αισθανθείτε έγκαιρα τέτοιες ενέργειες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, ειδήσεις, μηνύματα ή έγγραφα σημαντικά για εσάς θα καθυστερήσουν για διάφορους λόγους. Μάθετε να προστατεύετε καλύτερα τα προσωπικά σας στοιχεία και τα έγγραφά σας, καθώς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος απώλειας λόγω απροσεξίας ή κλοπής. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει ένταση στη σχέση σας με ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε ή έχετε επαγγελματικές επαφές. Πιθανή σύγκρουση με εκπρόσωπο κάποιου ιδρύματος, οργανισμού, εταιρείας κ.λπ. Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για εσάς, γιατί θα απαιτήσει να δείξετε μεγαλύτερη σταθερότητα χαρακτήρα. Αυτό δεν σημαίνει να είστε αγενείς ή αδιάλλακτοι, αλλά να αναζητάτε διπλωματικούς, σοφούς τρόπους εξόδου από κάθε πιο περίπλοκη κατάσταση. Ένα γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας θα σας στεναχωρήσει. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή περνάει κάτι που οφείλεται στα λάθη και στις βιαστικές αποφάσεις της. Οι άντρες θα δείξουν τη διατηρημένη παιδικότητα στον εαυτό τους. Μια αβίωτη παιδική ηλικία θα είναι το προσκήνιο στις πράξεις σας αυτές τις επτά ημέρες. Θα θέλετε να κάνετε πράγματα που δεν μπορούσατε, δεν σας επιτρεπόταν ή δεν είχατε τα χρήματα να κάνετε τότε. Τέτοιες εμπειρίες θα μπορέσουν να σας φορτίσουν απροσδόκητα με πολλή θετική ενέργεια. Οι γυναίκες θα κάνουν τολμηρά σχέδια για συγκεκριμένη δράση αυτή την εβδομάδα και στο εγγύς μέλλον. Θα είστε πολύ πιο φιλόδοξοι και υπεύθυνοι για τις υποθέσεις με τις οποίες ασχολείστε. Μια προσφορά ή η εμφάνιση μιας νέας ευκαιρίας θα σας κάνει να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε και να κρίνετε την πιθανή ενασχόλησή σας μαζί τους. Έχετε επίσης μερικά σημαντικά καθήκοντα μπροστά σας που σχετίζονται με το σπίτι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Μαρτίου, θα έχετε σχέδια ή προσδοκίες που σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα από άλλο κατοικημένο μέρος. Φυσικά αυτά τα γεγονότα μπορεί να είναι στο εγγύς μέλλον σας και μπορεί να σας ζητηθεί κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών να κάνετε κάποια προετοιμασία, να ψάξετε, να κάνετε διάφορες επαφές κ.λπ. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια ή για διαμονή σε άλλο κατοικημένο μέρος για δεδομένη χρονική περίοδο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να προκύψει δέσμευση ή σύγκρουση που σχετίζεται με ένα έγγραφο, σύμβαση ή συμφωνία περιουσιακής ή υλικής φύσης. Είναι πιθανά προβλήματα με την ποιότητα των αντικειμένων ή του εξοπλισμού που αγοράσατε πριν από λίγο καιρό και που εμφανίζουν ήδη κάποια ελαττώματα ή έλλειψη επαρκούς λειτουργικότητας. Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με την πολύπλοκη ή δυσμενή εξέλιξη ενός προβλήματος υγείας που έχει. Γενικά, τα δυσάρεστα νέα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα αφορούν περισσότερο τα άτομα που γνωρίζετε και όχι τον εαυτό σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα παρακολουθήσετε με περιέργεια την εξέλιξη των γεγονότων στη ζωή μιας γυναίκας από τον φιλικό σας κύκλο που βιώνει ενδιαφέροντα γεγονότα ερωτικού χαρακτήρα. Οι άντρες θα μπορούν να περιμένουν μεμονωμένες συναντήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τόσο για την οικογένεια, όσο και για την εργασία. Δεν θα σας λείψουν οι ανησυχίες, αλλά πιθανότατα θα προκληθούν από άτομα εκτός σπιτιού. Θα έχετε την τάση να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο σε ψυχαγωγία και ευχάριστες συναντήσεις. Οι γυναίκες θα ασχοληθούν με ποικίλες δραστηριότητες που ορισμένοι θα περιέγραφαν ως «ανδρική δουλειά». Όμως αυτή την εβδομάδα, η ευθύνη για αυτές τις υποθέσεις για κάποιο λόγο θα είναι δική σας. Η εβδομάδα φέρνει συναντήσεις και συγκεντρώσεις σε διάφορες περιστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Μαρτίου, θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με άτομα που φημίζονται για το πείσμα και τον ανυποχώρητο χαρακτήρα τους. Θα σας πληγώσουν εύκολα με λόγια, προσβολές ή κατηγορίες. Η πιθανότητα να τους εναντιωθείτε με κάποιο τρόπο, είναι μεγάλη, αλλά σίγουρα τα αποτελέσματα δεν θα σας αρέσουν. Εάν είναι δυνατόν, τερματίστε αυτή τη σχέση. Σταματήστε να υποβάλλετε τον εαυτό σας σε τέτοια ψυχική και συναισθηματική κακοποίηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βιώσετε απροσδόκητη απογοήτευση ή απόρριψη μιας ιδέας ή σχεδίου που σχετίζεται με κάποιον στην οικογένειά σας. Μπορεί να βιώσετε μια στιγμή πανικού ή άγχους που σχετίζεται με ένα ατύχημα ή ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωή κάποιου που γνωρίζετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα αφιερώσετε χρόνο μιλώντας ή προγραμματίζοντας διάφορες υποθέσεις, σκοπός των οποίων θα είναι να βελτιώσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό και να αυξήσετε τα έσοδά του. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για αυτό και όλα θα εξαρτηθούν από την προθυμία σας να δεσμευτείτε για περισσότερα πράγματα. Κατά συνέπεια, θα απαιτήσουν περισσότερη δουλειά και θα περιορίσουν τον ελεύθερο χρόνο σας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια μικρών ή μεγαλύτερων αποστάσεων, ειδικά για εκείνα που σχετίζονται με συγκεκριμένες εργασίες ή υποχρεώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα χαρούν χρήματα ή άλλα ευχάριστα νέα που θα λάβουν από άλλο οικισμό. Οι γυναίκες θα βρουν πιο εύκολα, διαισθητικά ή με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων, ορθολογικές λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα και δυσκολίες. Η εβδομάδα μπορεί να σηματοδοτηθεί με ένα σημαντικό γεγονός, για εσάς που δεν μένετε μόνοι. Οι συγκρούσεις με άτομα έξω από το σπίτι σας, μπορεί να έχουν μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη. Οι άντρες θα εξετάσουν κάθε βήμα τους, καθώς θα έχετε την τάση να κάνετε αρκετές ριψοκίνδυνες ενέργειες, να αφοσιωθείτε σε πράγματα για τα οποία δεν έχετε αρκετές γνώσεις. Θα δοθεί προσοχή στις πληροφορίες που μοιράζεστε με φίλους. Η απογοήτευση μετά από λίγο θα οφείλεται στο «μεγάλο στόμα» σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Μαρτίου, θα ασχοληθείτε με την επίλυση διαφόρων προβλημάτων που σχετίζονται με το σπίτι ή τους συγγενείς σας. Η ένταση μερικές φορές θα είναι πολύ μεγάλη και θα σας ζητηθεί να είστε συναισθηματικά σταθεροί. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα με χαλαρότητα, ειδικά όταν παίρνετε αποφάσεις. Γενικά, αυτή την εβδομάδα σημαντικά γεγονότα ή αλλαγές θα συμβούν στο σπίτι σας ή θα επηρεάσουν την οικογένειά σας. Αυτή την εβδομάδα, εκτός από μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητά σας, θα ζήσετε και πολλές ευχάριστες στιγμές. Θα ενθουσιαστείτε με ένα δώρο ή απόκτημα για το σπίτι σας ή για τον εαυτό σας. Θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια νέα αισθηματική σχέση ή να αναπτύξετε μια ήδη καθιερωμένη αν είστε ελεύθεροι. Αν έχετε μπροστά σας μια οικονομική σχέση, κυρίως αυτές που σχετίζονται με κάποιο έγγραφο ή συμβόλαιο, θα υπάρξει μια στιγμή έντασης που καλό θα είναι να αναζητήσετε έναν γρήγορο συμβιβασμό ή λύση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι επαγγελματικές σας σχέσεις με άτομα κοντά ή μακριά θα έχουν καλή εξέλιξη. Μερικοί από εσάς μπορεί να λάβετε μια προσφορά εργασίας ή μια νέα σύμβαση εργασίας. Οι γυναίκες θα έχουν μια εβδομάδα με γρήγορο ρυθμό. Μερικές φορές διάφορα οικονομικά θέματα θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μέλη της οικογένειας, συναδέλφους ή πελάτες. Αναζητήστε μια διπλωματική ή πρακτική λύση στα οικονομικά σας προβλήματα ή ανησυχίες. Δεν είναι ώρα για ένταση στις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία έχετε παρόμοιες σχέσεις. Οι άνδρες θα είναι σε πολύ καλή θέση για να πετύχουν σημαντικούς στόχους και να υλοποιήσουν με επιτυχία σημαντικές εργασίες. Μην επιτρέψετε την επιδείνωση των σχέσεων με άτομα που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Μια αθετημένη υπόσχεση ή ένα κακόβουλο σχόλιο για την προσωπικότητά σας, θα σας κάνει να λυπηθείτε ή να απογοητευτείτε επειδή θα προέλθει από κάποιον που νομίζατε ότι ήταν φίλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Μαρτίου, να είστε πιο προσεκτικοί στα σχέδια που θα κάνετε για το άμεσο μέλλον σας. Διατηρήστε τις προσδοκίες σας ρεαλιστικές και προσέξτε τις ψευδείς πληροφορίες ή τη χειραγώγηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει σίγουρα να ενεργήσετε πολύ προσεκτικά, να αποφύγετε τις ακρότητες σε λόγια, αποφάσεις ή πράξεις. Μια ευχάριστη περίσταση που σχετίζεται με μια γυναίκα, θα είναι ένας λόγος για να επιλέξετε ένα κατάλληλο δώρο, να αγοράσετε νέα ρούχα και άλλα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα έχετε ανησυχίες που σχετίζονται με την υγεία ή προβλήματα στη ζωή ενός συγγενικού σας προσώπου. Χρησιμοποιήστε αυτή την εβδομάδα για να αναπτύξετε τα σχέδιά σας από τα οποία περιμένετε κάποιο όφελος για την οικογένειά σας, καθώς θα έχετε τις ευκαιρίες και τους πόρους να το κάνετε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τη διευθέτηση εγγράφων, σύμβασης ή συμφωνίας. Οι άντρες θα ενθουσιαστούν με την εξέλιξη των γεγονότων που περιμένετε να συμβούν αυτές τις επτά ημέρες. Γενικότερα, η δυναμική της εβδομάδας για εσάς θα είναι πολύ μεγάλη και αυτό θα επηρεάσει τη συναισθηματική σας κατάσταση. Θα έχετε λόγους για χαρά κυρίως στην ερωτική, προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Οι γυναίκες θα αποδεχτούν απρόθυμα, με ενόχληση, τις μεγαλύτερες οικογενειακές τους ευθύνες. Λες και τώρα όλοι οι συγγενείς θα βασίζονται σε σας για κάτι. Η ανειλικρίνεια στα μάτια ενός ατόμου που προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει με πληροφορίες ή μια υπόσχεση είναι σημάδι προσοχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Μαρτίου, θα περάσετε μια περίοδο θλιμμένης διάθεσης που σχετίζεται με μια συζήτηση ή ένα γεγονός στην οικογένεια. Μάλλον πρόκειται για πράγματα που δεν έχετε κανέναν έλεγχο. Ωστόσο, η επιρροή τους στη ζωή σας θα είναι ισχυρή και θα αλλάξει τις συνήθειές σας ή τη ρουτίνα που έχετε συνηθίσει. Είναι πιθανά διάφορα γεγονότα στη ζωή των συγγενών σας, που προκαλούν ανησυχία ή άγχος διαφορετικής φύσης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο ενθουσιασμός θα προκαλέσει μια συνάντηση ή συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο από τον κύκλο των συγγενών, φίλων, γειτόνων ή γνωστών σας. Ο λόγος για αυτό το γεγονός είναι δύσκολο να προβλεφθεί, αλλά μπορεί να σχετίζεται με μια σημαντική επιτυχία ή μια επερχόμενη αλλαγή στη ζωή τους. Η εβδομάδα μπορεί να ευχαριστήσει κάποιους από εσάς με νέα που σχετίζονται με τη σύλληψη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να φορτίσετε τον εαυτό σας με αισιόδοξες προσδοκίες για το μέλλον σας που σχετίζονται με χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο. Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις νομισματικού χαρακτήρα. Η εβδομάδα δεν είναι ευνοϊκή για να ζητήσετε ή να λάβετε δάνειο, γιατί είτε οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για εσάς, είτε θα υπάρξουν γεγονότα που θα κάνουν αυτή την πίστωση περιττή. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει μια πολύ δυσάρεστη σύγκρουση, αλλά θα καταφέρετε να την τελειώσετε πολύ γρήγορα. Ο συμβιβασμός πιθανότατα θα είναι με το μέρος σας. Οι άντρες θα εκπλαγούν από κάποια προβλήματα που θα προκύψουν στην προσωπική τους ζωή. Μια λύση μπορεί πάντα να βρεθεί, αλλά η δική σας θα σας εκπλήξει την πηγή ή τον λόγο. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει με μια κατάσταση ή νέα που σχετίζονται με ένα άτομο με το οποίο έχετε επαγγελματικές επαφές. Οι γυναίκες θα επικεντρωθούν σε διάφορα ακίνητα ή οικιακές υποθέσεις. Όλα θα εξαρτηθούν από τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας, αλλά οι ενέργειές σας που σχετίζονται με την πώληση ή την προσφορά κάποιας υπηρεσίας στους παραπάνω τομείς θα έχουν καλή εξέλιξη. Είναι πιθανό να εκπλαγείτε από ένα μικρό εισόδημα σε μετρητά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Μαρτίου, θα λάβετε νέα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με την εξέλιξη ενός γεγονότος που σχετίζεται με ένα άτομο του συγγενικού σας κύκλου. Εάν έχετε συγγενή ή φίλο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα, θα λάβετε σημαντικά ή ενδιαφέροντα νέα από αυτόν αυτή την εβδομάδα. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των οικονομικών υποθέσεων, με τη συμμετοχή φίλων ή επιχειρηματικών συνεργατών σας. Φυσικά η πρόβλεψη αφορά ήδη επαληθευμένες σχέσεις, όχι αυτές που θα δημιουργήσετε αυτές τις επτά ημέρες. Οι ερωτικές σχέσεις ορισμένων από εσάς μπορεί να έχουν μια νέα εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης μιας επιχείρησης, μιας νέας επαγγελματικής δέσμευσης κ.λπ. Αυτή την εβδομάδα θα εκπλαγείτε από ένα εμπόδιο ή μια σοβαρή σύγκρουση με μια γυναίκα με την οποία είχατε πολύ καλές σχέσεις μέχρι τώρα. Είναι πιθανό αυτή η κατάσταση να δημιουργήσει σοβαρή ένταση στην προσωπική σας ζωή. Σε γενικές γραμμές, καλό είναι να γνωρίζετε ότι αυτή η εβδομάδα θα ευνοήσει την ανάπτυξη λογικών σχεδίων ή πρακτικών ιδεών σας. Ωστόσο, στιγμές έντασης ή άγχους θα είναι αναπόφευκτες, αλλά δεν θα προκαλέσουν κανένα δράμα στη ζωή σας. Οι γυναίκες θα επηρεαστούν από τις πράξεις άλλων γυναικών, καθώς οι ενέργειές τους θα προωθήσουν τους προσωπικούς σας στόχους. Οι συζητήσεις με γυναίκες από κοντά και μακριά θα είναι σημαντικές για εσάς, καθώς και η λήψη ενός εγγράφου ή συμβολαίου. Η πιθανότητα να κάνετε μια σημαντική ή χρήσιμη αγορά για τον εαυτό σας είναι μεγάλη. Οι άντρες θα έχουν ανοιξιάτικη διάθεση, ρομαντική, με επιθυμία για ερωτικές περιπέτειες ή μια πιο σοβαρή δέσμευση. Θα έχετε κάποιες προκαταρκτικές προσδοκίες για την εβδομάδα και η πραγματοποίησή τους θα εξαρτηθεί από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Μην παραμελείτε τα οικιακά και οικογενειακά σας καθήκοντα, ανεξάρτητα από την οικογενειακή σας κατάσταση. Θα χρειαστεί να κάνετε μικρές επισκευές στο σπίτι σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Μαρτίου, θα έχετε μια εκδήλωση στην οικογένειά σας ή στον συγγενικό σας κύκλο, η οποία θα έχει σχέση με ένα άτομο που ζει σε απόσταση, που έχει ήδη βρεθεί στο εξωτερικό ή με το οποίο έχετε περίπλοκη σχέση. Ένα τέτοιο γεγονός μπορεί να έχει πολύ διαφορετικό χαρακτήρα και τα συναισθήματα που θα φέρει θα ποικίλλουν από θετικά σε αρνητικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την τάση να αναζητάτε τον πραγματικό λόγο για τις πράξεις των ανθρώπων που έχουν οδηγήσει σε κάποιο είδος απώλειας για εσάς, συναισθηματικά ή επαγγελματικά. Είναι πιθανό ότι διάφορες περιστάσεις θα αποτρέψουν μια άμεση συνομιλία με αυτό το άτομο όπου θα μπορούσατε να αποκτήσετε πολύ μεγαλύτερη διαύγεια. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να ζήσετε ευχάριστες ερωτευμένες μέρες, αρκεί να μην υποκύψετε σε διάφορα αρνητικά συναισθήματα που προκαλούν τα σχόλια άλλων ανθρώπων. Αποφύγετε να δείχνετε καχυποψία ή δυσπιστία στα λόγια και τις πράξεις του συντρόφου σας. Αν όμως τέτοια συναισθήματα είναι πολύ έντονα μέσα σας και τα εκλαμβάνετε ως σημάδι της προσωπικής σας διαίσθησης, τότε καθίστε και κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να επιτύχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα στην εκπαίδευση ή την καριέρα ενός αγαπημένου σας προσώπου, κάτι στο οποίο έχετε επενδύσει πολλή ενέργεια και κεφάλαια. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ιατρικές παρεμβάσεις που σχετίζονται με τη μελλοντική μητρότητα. Οι άνδρες μπορούν να παραπλανηθούν σε ενέργειες που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρησή τους. Προσοχή, αλλά μην φτάσετε και στα άκρα. Οι γυναίκες να προετοιμαστούν συναισθηματικά για διάφορες εκπλήξεις. Μπορούν να αφορούν πράξεις άλλων γυναικών απέναντί ​​τους, καθώς και νέες γνωριμίες με γυναίκες που θα έχουν μια σημαντική αποστολή στη ζωή σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.