Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ! ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ; ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!


ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Μαρτίου, θα περάσετε ευνοϊκά στη δουλειά. Ορισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα προκύψουν ξαφνικά και θα απαιτήσουν την ανάγκη να ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Είναι τόσο σύντομες επαγγελματικές δεσμεύσεις και εργασίες, που μπορούν να σας φέρουν επιτυχία αυτή την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, είναι πιθανό να λάβετε μια νέα προσφορά εργασίας ή μια πρόσθετη επαγγελματική δέσμευση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μια αφορμή για συγκέντρωση ή για ιδιαίτερες συγκινήσεις θα είναι ένα γεγονός στη ζωή ενός αγοριού ή ενός άνδρα από τον κύκλο των συγγενών, συζύγων ή φίλων σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ελπίζετε πολύ σε βοήθεια ή υπόσχεση από κοντινό σας πρόσωπο. Μέσα στην εβδομάδα, οι οικονομικές σας υποθέσεις που έχουν εξελιχθεί από την προηγούμενη εβδομάδα θα απαιτήσουν προσοχή, καθώς αυτή την περίοδο θα συναντήσουν απρόσμενα εμπόδια, καθυστερήσεις ή δυσκολίες. Οι άνδρες κινδυνεύουν να τους πουν ψέματα, να εμπλακούν σε κάποια δυσάρεστη κατάσταση ή απάτη. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Οι γυναίκες θα έχουν τους λόγους τους για χαρά και αν δεν υπάρχουν, θα δημιουργήσετε τέτοιες εμπειρίες για τον εαυτό σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε την τάση να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στην ερωτική σας ζωή γενικότερα. Αυτή η εβδομάδα φέρνει μικρό εισόδημα στον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό, κάτι που μπορεί να σας επιτρέψει να αγοράσετε κάτι προσωπικό για τον εαυτό σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Μαρτίου, θα περάσετε μια αγχωτική κατάσταση, που πιθανότατα σχετίζεται με άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο. Μια τέτοια εμπειρία μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε και δεν θα είστε έτοιμοι εσείς ή άλλοι. Ήδη στην αρχή της εβδομάδας, θα έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες για εκδηλώσεις αυτές τις επτά ημέρες, από τις οποίες θα περιμένετε μεγαλύτερη διαύγεια ή υποστήριξη στην υλοποίηση σημαντικών σχεδίων και εργασιών. Αυτή η εβδομάδα υπόσχεται σίγουρα να είναι επιτυχημένη για εσάς, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας προσπάθειες και τη θέληση να δουλέψετε, να παλέψετε για τις επιτυχίες σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε και χρησιμοποιείτε διαφορετικά μέσα μεταφοράς. Ελέγξτε καλά το ιδιωτικό σας αυτοκίνητο πριν το χρησιμοποιήσετε και αποφύγετε τη παραξενιά κατά την οδήγηση. Αν συναντήσετε τους κακούς τρόπους άλλων οδηγών, οι συγκρούσεις είναι ανεπιθύμητες, καθώς είναι εύκολο να χάσετε τον έλεγχο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε επαφή ή θα συναντήσετε άτομα που δεν έχετε δει για πολύ καιρό. Οι άνδρες θα πρέπει να κάνουν μια νέα επιλογή των σχεδίων τους στην αρχή της εβδομάδας. Προστατέψτε τα προσωπικά σας αντικείμενα και σημαντικές πληροφορίες από την καταπάτηση ανθρώπων με ανέντιμες προθέσεις. Μπορείτε να πετύχετε πολλά αυτή την εβδομάδα, αλλά θα είναι σημαντικό να ξεφύγετε γρήγορα από καταστάσεις που σχετίζονται με κακή διάθεση, συγκρούσεις ή άλλες δυσμενείς επιρροές. Μπορεί να υπάρξει ανεπιθύμητη παρέμβαση στις προσωπικές σας υποθέσεις από άτομα που έχουν τους ίδιους στόχους με εσάς, αλλά επιδιώκουν το δικό τους προσωπικό όφελος από αυτούς. Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν διάφορα κακόβουλα σχόλια και κουτσομπολιά κάθε είδους. Τα πιο επώδυνα που θα βιώσετε είναι αυτά που επηρεάζουν την οικογενειακή ή την ερωτική σας ζωή. Μέσα στην εβδομάδα, να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί με τους ανθρώπους που συγκατοικείτε για να μην προκύψουν δυσάρεστες παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 6 – 12 Μαρτίου, θα επενδύσετε χρόνο και ενέργεια στην αναζήτηση λύσης σε συγκρούσεις που έχουν ήδη προκύψει ή επιδεινώνουν τις σχέσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για βελτιώσεις στο σπίτι, οργάνωση διαφόρων επισκευών ή αγορά νέων αντικειμένων για το σπίτι. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια ιδέα σας, γι’ αυτό θα χρειαστείτε τη βοήθεια άλλων ανθρώπων ή κάποιου ιδρύματος. Σε αυτές τις επτά ημέρες, να είστε προσεκτικοί και να μην επιβαρύνεστε με πολλές εργασίες. Υπάρχει κίνδυνος να τελειώσει ο χρόνος και να αποτύχει. Αυτή την εβδομάδα θα θυμάστε με ένα γεγονός ή νέα που σχετίζονται με τους παλιούς σας φίλους. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να δημιουργήσετε ή να αναπτύξετε διάφορες επαφές με άτομα εκτός της πόλης ή της χώρας σας. Οι νέες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα θα συνεχιστούν και στο μέλλον λόγω κοινών ενδιαφερόντων ή χόμπι που θα έχετε. Μεγαλύτερα έξοδα θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα και καλό θα είναι να προγραμματίσετε τον προσωπικό σας προϋπολογισμό από πριν. Όσοι από εσάς έχετε παιδιά, θα εμπλακείτε στην εκπαίδευσή τους ή σε διάφορες δραστηριότητες εκτός σπιτιού όπου θα προκύψει μια απροσδόκητη κατάσταση. Οι άνδρες θα ενεργούν υπό την επιρροή ή τη θέληση των γυναικών στην οικογένεια ή στο άμεσο περιβάλλον τους. Μια γυναίκα άνω της μέσης ηλικίας θα έχει ιδιαίτερα σημαντική επιρροή στις ενέργειές σας αυτές τις επτά ημέρες. Γενικά, η εβδομάδα θα σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους που στοχεύετε. Οι γυναίκες θα βιώσουν μια δυσάρεστη κατάσταση στο χώρο εργασίας τους ή με έναν εκπρόσωπο κάποιου ιδρύματος. Μια αλλαγή οποιασδήποτε φύσης που σχετίζεται με την καριέρα σας είναι πιθανή. Κάποια γεγονότα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας θα απαιτήσουν προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Μαρτίου, θα έχετε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σας με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο. Μπορεί να προκύψουν διαφορές στις ιδέες σας για το πώς να εφαρμόσετε ένα σχέδιο ή μια δραστηριότητα. Αυτές οι δυσκολίες μπορεί να προκύψουν λόγω της προσωπικότητας του παιδιού, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να συμβαίνει. Η εβδομάδα θα είναι δυσμενής για ταξίδια, λόγω διαφόρων τεχνικών λόγων ή πολύπλοκων καιρικών συνθηκών. Είναι πιθανά δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με συγγενή ή φίλο σας που θα ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα ή που μένει σε απόσταση από εσάς. Πιθανές ειδήσεις που σχετίζονται με την υγεία ενός ατόμου που ζει σε άλλο οικισμό. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για αγορές πραγμάτων με παραστατικό ή πληρωμή, για διευθέτηση σημαντικών πραγμάτων που αφορούν ακίνητα που έχετε εσείς ή η οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε ευνοϊκές ευκαιρίες για να επιτύχετε καλά αποτελέσματα ή οικονομική επιτυχία. Προσπαθήστε για βεβαιότητα και σοφία σε πράξεις και αποφάσεις. Οι άνδρες θα έχουν την τάση να ενεργούν αργά, να σκέφτονται, να βλέπουν τα πράγματα από διαφορετικές πλευρές πριν πάρουν μια απόφαση. Πολλές από τις δεσμεύσεις σας κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα είναι συνδεδεμένες με τις ενέργειες άλλων ανθρώπων και για αυτό το λόγο θα πρέπει συχνά να πάρετε θέση αναμονής. Η εβδομάδα φέρνει κάποιο επιπλέον πρακτικό εισόδημα ή μια ευκαιρία για επιπλέον εισόδημα. Οι γυναίκες θα αναζητήσουν μια διπλωματική και ρεαλιστική διέξοδο από κάθε πρόβλημα. Θα βρείτε διαισθητικά την κατάλληλη κίνηση για εσάς σε μια τέτοια κατάσταση. Η εβδομάδα φέρνει διαφορετικές εμπειρίες με φίλους κοντά και μακριά.

ΛΕΩΝ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι ενέργειες ή τα σχόλια ενός άνδρα θα σας κάνουν να σκεφτείτε τον πραγματικό λόγο που προκάλεσε τέτοιες ενέργειες από την πλευρά του. Μπορεί να υπάρχει επιρροή από άλλα άτομα σε αυτήν την κατάσταση, αλλά σίγουρα δεν απαιτείται. Είναι επίσης πιθανό αυτό το άτομο να προσπαθεί με κάποιο τρόπο να σας εντυπωσιάσει, να αναπληρώσει κακές ενέργειες απέναντί ​​σας στο πρόσφατο παρελθόν ή για κάποιο άλλο λόγο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, κάποιοι από εσάς θα χαρούν ή θα επωφεληθούν από χρήματα που θα λάβετε από διάφορες πηγές. Παρά τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της εβδομάδας, δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο της πραγματικότητας γύρω σας. Η πιθανότητα να βρεθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση ή να βιώσετε την απώλεια είναι πολύ πραγματική. Αυτό θα οφείλεται μόνο στις αλαζονικές ή αλόγιστες ενέργειές σας. Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη για την απροσδόκητη εξέλιξη στη θεραπεία ενός ατόμου που γνωρίζετε. Αυτή την εβδομάδα αποφύγετε λογομαχίες ή συγκρούσεις που σχετίζονται με χρήματα, γιατί στο τέλος θα πρέπει να ενδώσετε ή να κάνετε κάποιου είδους συμβιβασμό. Οι άνδρες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν επαρκώς διάφορες απροσδόκητες καταστάσεις στο χώρο εργασίας τους. Είναι πιθανές βλάβες εξοπλισμού, ατυχήματα διαφορετικής φύσης ή άλλα απροσδόκητα συμβάντα. Είναι πιθανό να υπάρχουν νέα ή πρόσθετα έσοδα στον προϋπολογισμό σας. Οι γυναίκες θα έχουν σχέδια και δεσμεύσεις που σχετίζονται με τους καλεσμένους ή τη συμμετοχή σε μια κοινωνική εκδήλωση. Ορισμένες συναντήσεις αυτή την εβδομάδα, θα σας φέρουν ανησυχητικά νέα που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε. Προστατέψτε τα προσωπικά σας αντικείμενα και πληροφορίες από απώλεια ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Μαρτίου, θα αναζητήσετε σταθερότητα πάνω από όλα στην οικιακή άνεση που έχετε δημιουργήσει ή θέλετε να δημιουργήσετε, καθώς και στην αγάπη ή την οικογένεια που έχετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε πιο γενναιόδωροι με τους ανθρώπους που αγαπάτε ή που εξαρτώνται από εσάς με κάποιο τρόπο. Η εβδομάδα θα ευνοήσει τα μεγάλα ταξίδια, καθώς και την ανάπτυξη πλάνων που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με ξένους. Κάποιοι από εσάς θα χαρούν τα χρήματα ή μια προσφορά που θα λάβετε από άλλη πόλη ή χώρα. Η εβδομάδα φέρνει ενδιαφέρουσα και χρήσιμη επικοινωνία, ανταλλαγή πληροφοριών ή άλλα χρήσιμα πράγματα με μια γυναίκα που είναι από τον συγγενικό σας κύκλο ή με την οποία είστε επαγγελματικά συνδεδεμένοι. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ανταλλάξετε επίσης χρήσιμες πληροφορίες με φίλους για πρόσθετη εργασία, μια ωριαία δέσμευση που θα σας φέρει επιπλέον χρήματα στον προϋπολογισμό σας. Οι άντρες θα βιώσουν μια δυσάρεστη σύγκρουση με έναν άλλο άντρα ή εξαιτίας ενός άνδρα. Δεν θα είστε πολύ υπομονετικοί αυτές τις μέρες και αυτό θα σας φέρει συχνά σε κατάσταση σύγκρουσης. Η οικογένεια δεν έχει αρκετό θάρρος για ειλικρινείς συζητήσεις και τα μυστικά δεν θα ενισχύσουν τη σχέση σας. Οι γυναίκες θα βρεθούν στο κατώφλι μοιραίων αποφάσεων που θα αφήσουν όνειρα, σχέδια, ανθρώπους, στόχους στο παρελθόν. Ίσως κάποια γεγονότα αυτή την εβδομάδα να σας ξεσηκώσουν και να σας δείξουν ότι το βλέμμα σας ειναι στραμμένο προς τη λάθος κατεύθυνση μέχρι τώρα.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Μαρτίου, θα εξετάσετε σημαντικές αποφάσεις ή ενέργειες που θα επηρεάσουν την προσωπική ή την ερωτική σας ζωή. Δύσκολες αποφάσεις ή η ανάγκη να ληφθούν υπό την πίεση διαφόρων περιστάσεων είναι πιθανές. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευνοϊκές επαγγελματικές ή οικονομικές σχέσεις που θα προωθήσουν σημαντικά σχέδια για εσάς. Θα έχετε πολλές δεσμεύσεις αυτή την εβδομάδα, για την εκπλήρωση των οποίων μάλλον δεν θα έχετε αρκετό χρόνο. Θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς αναβάλλοντας κάποιους από αυτούς για την επόμενη εβδομάδα. Στην πραγματικότητα, αυτή θα αποδειχθεί μια καλή απόφαση εκ μέρους σας, διαφορετικά κινδυνεύετε να υπερφορτώσετε τον εαυτό σας και η υγεία σας θα υποφέρει. Όσοι είστε γονείς και έχετε μεγάλα παιδιά, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο μυστικό που σχετίζεται με την προσωπική τους ζωή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να απολαύσετε οικονομική επιτυχία ή ένα απόκτημα που θα έρθει μέσω του συντρόφου, του γονέα ή άλλου συγγενή σας. Οι γυναίκες θα αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δουλειές του σπιτιού, αναζωογονώντας, καθαρίζοντας ή βελτιώνοντας ένα ακίνητο που κατέχουν. Μερικές φορές θα συναντήσετε παρεξήγηση από τους ανθρώπους γύρω σας και αυτό θα μειώσει τη διάθεσή σας ή θα σκοτώσει τον ενθουσιασμό σας. Οι άντρες θα περνούν ευχαρίστως περισσότερο χρόνο με φίλους και με ευχάριστα άτομα. Ακόμα κι αν δεν έχετε αφορμές για συναντήσεις ή συγκεντρώσεις, θα τις βρείτε. Ευχάριστες εμπειρίες μέσα στην εβδομάδα θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια και αισιοδοξία – πράγματα που πάντα χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Μαρτίου, θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή όταν μιλάτε με κάποιον από τον κύκλο φίλων ή γνωστών σας. Ένα τέτοιο άτομο θα προσπαθήσει να σας επηρεάσει με κάποιο τρόπο με πληροφορίες που θα αποδειχθούν ψευδείς. Μάθετε να ελέγχετε τα πάντα πριν πάρετε αποφάσεις. Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα συνειδητοποιήσετε μια σημαντική αλλαγή για εσάς, που σχετίζεται με το τέλος μιας δέσμευσης ή σχέσης και την αρχή για κάτι νέο στη ζωή σας. Πολλοί θα λάβουν καλά νέα σχετικά με μια επιτυχία ή άλλο ιδιαίτερο γεγονός στη ζωή ενός νέου ατόμου που ζει σε άλλο οικισμό. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για έρωτες, για διάφορες οικογενειακές εκδηλώσεις, για αρραβώνες, γάμους και άλλα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, προσπαθήστε να αποφύγετε την ενασχόληση με δυσάρεστες ή δύσκολες εργασίες. Οι γυναίκες θα έχουν πολλές ανησυχίες, θα είναι ανήσυχες, επιρρεπείς σε πανικό ή αρνητική άποψη για το μέλλον τους. Θα πρέπει να συγκεντρώσετε το θάρρος να κάνετε κάποιες αλλαγές για να σας βγάλουν από μια τέτοια κατάσταση. Έρχεται ένα σημαντικό γεγονός ή επιτυχία που σχετίζεται με ένα άτομο, πιθανότατα από τον κύκλο φίλων ή στενών γνωστών σας. Οι άνδρες θα περάσουν μια σημαντική στιγμή για το μέλλον τους. Θα υπάρξουν πιθανότητες, θα σας δοθούν ευκαιρίες – αλλά η επιθυμία για δουλειά και πραγματοποίηση θα πρέπει να προέλθει από εσάς. Πολύ δυνατή περίοδος και ιδιαίτερες εμπειρίες με άτομα από την οικογένεια ή τον συγγενικό σου κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Μαρτίου, μπορεί να αποκτήσετε ένα σημαντικό απόκτημα για το σπίτι σας ή για την προσωπική σας άνεση. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευνοϊκή στιγμή για να αναπτύξετε ιδέες που είναι ενδιαφέρουσες ή σημαντικές για εσάς. Στοχεύστε σε συγκεκριμένη πρόοδο στις υποθέσεις σας, ειδικά σε αυτές που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση για τα προβλήματα στη ζωή συγγενών ή φίλων που ζουν σε άλλο οικισμό. Όταν ταξιδεύετε, αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα με τα οποία θα ταξιδέψετε μαζί ή με τα οποία θα έχετε επαφή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η επιθυμία κάποιου να γίνει φίλος μαζί σας θα σας προβληματίσει και θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τον πραγματικό λόγο αυτού του ενδιαφέροντος για εσάς. Η εβδομάδα θα απαιτήσει από εσάς να πάρετε πολύ προσεκτικές αποφάσεις, αλλά μην φοβάστε τις αλλαγές, με ό,τι κι αν σχετίζονται. Οι γυναίκες θα έχουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες με έναν άντρα που μπορεί να είναι πατέρας, αδελφός, οικείος ή γαμήλιος σύντροφος κ.λπ. Κάποια από τα σχέδια ή τις προσδοκίες που θα έχετε με ένα τέτοιο άτομο, θα έχουν σημαντική εξέλιξη στο μέλλον σας. Οι άνδρες θα δυσκολευτούν να ανεχτούν τις προσπάθειες των άλλων να τους ελέγχουν ή να τους υπαγορεύουν τις αποφάσεις τους. Η συναισθηματική σας ευαισθησία θα σας βάλει σε διάφορες λεπτές καταστάσεις. Οποιαδήποτε οικονομικά έγγραφα και συμβόλαια θα απαιτήσουν προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Μαρτίου, θα θυμώσετε εύκολα με σχόλια ή πράξεις κάποιου. Μια τέτοια αντίδραση από μέρους σας δεν θα λύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει, αλλά μάλλον θα προκαλέσει επιπλέον προβλήματα. Αυτή θα είναι μια δυσμενής εβδομάδα για τη συμμετοχή ή την ανάπτυξη νομικών ή δικαστικών υποθέσεων. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για όσους από εσάς είναι πιο ενεργητικοί, πιο φιλόδοξοι ή πρόθυμοι να αναλάβουν διαφορετικές ευθύνες και ρίσκα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την προσδοκία να εφαρμόσετε μια ιδέα ή σχέδιο σας που σχετίζεται με ακίνητο, το οποίο μπορεί να είναι δικό σας ή ανήκει σε συγγενή σας. Στις υλικές σας υποθέσεις, σημαντικό και ενδεχομένως θετικό ρόλο θα παίξει ένα άτομο με το οποίο συγκατοικείτε ή είναι γείτονας, στενός φίλος σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας σχέσεις με έναν άντρα που θα ακολουθεί πρωτίστως το δικό του όφελος. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας έγγραφα και το πορτοφόλι όταν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο. Οι εκπλήξεις θα κάνουν τη ζωή των γυναικών ενδιαφέρουσα. Το επίπεδο έντασης θα ανεβαίνει σοβαρά κατά καιρούς, κάνοντάς σας να κουράζεστε εύκολα ή να είστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι. Οι σχέσεις σας με άλλες γυναίκες θα είναι δυναμικές, ενδιαφέρουσες, ειδικά με αυτές που θα συναντήσετε αυτές τις επτά ημέρες. Οι άντρες θα περιμένουν νέα που σχετίζονται με χρήματα ή θα έχουν σοβαρή δουλειά που σχετίζεται με οικονομικά έγγραφα. Γενικά, η εξέλιξη των σχεδίων σας αυτή την περίοδο θα επηρεαστεί από νέα ή έγγραφα που θα έρθουν από κοντά ή μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα παρακολουθείτε προσεκτικά γεγονότα ή ειδήσεις που σχετίζονται με συγγενή ή φίλο σας που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Όλα όσα συμβαίνουν εκεί θα επηρεάσουν τόσο εσάς, όσο και την οικογένειά σας ή τα γενικά σας σχέδια. Όσοι από εσάς ψάχνετε για δουλειά, θα λάβετε μια ενδιαφέρουσα προσφορά, η οποία μπορεί να είναι ακόμη και από άλλη πόλη. Γενικά, αυτή την εβδομάδα, διατηρήστε την αίσθηση του ρεαλισμού σας, μην πλέετε στα σύννεφα και μην βασίζεστε σε υποσχέσεις άλλων ανθρώπων. Ταυτόχρονα αποφύγετε να είστε απαισιόδοξοι ή να περιμένετε να συμβεί κάτι δυσάρεστο στη ζωή σας, καθώς και αυτό θα είναι λάθος από μέρους σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μια σύγκρουση με το δικό σας παιδί ή με άλλο νεαρό άτομο μπορεί να σας επιβαρύνει συναισθηματικά. Μια τέτοια κατάσταση θα σας δείξει ότι μερικές φορές είναι καλό να ακούτε τους άλλους, αλλά και να ελέγχετε τις πληροφορίες που λαμβάνουν. Αποφύγετε να επιβάλλετε τη θέλησή σας σε συγγενείς ή φίλους και πιστέψτε μόνο στο δίκιο σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο θα σας μιλήσει για τα οικογενειακά του προβλήματα, για την επιθυμία για χωρισμό ή διαζύγιο ή για άλλες δραστικές αλλαγές. Οι γυναίκες θα εγκαταλείψουν μια από τις ιδέες τους που σχετίζονται με ένα παιδί. Είναι πιθανά δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με νεαρό άτομο, τα οποία θα σας στενοχωρήσουν, αλλά και θα σας δώσουν ένα σημαντικό μάθημα ζωής. Δεν αποκλείονται συγκρούσεις με βάση τη ζήλια ή αντιφάσεις σε θέματα της καθημερινότητας με το ταίρι σας. Οι άντρες θα συναντήσουν κάποια δυσάρεστα λόγια ή πράξεις ενός φίλου που θα ενεργήσει συναισθηματικά στη συγκεκριμένη κατάσταση. Αυτή θα είναι μια σημαντική εβδομάδα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Η εμφάνιση μιας απροσδόκητης αγχωτικής κατάστασης θα απαιτήσει από εσάς να πάρετε γρήγορες αποφάσεις και ενέργειες.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Μαρτίου, θα πρέπει να επιλύσετε συναισθηματικά ζητήματα που θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε έναν ρομαντικό σύντροφο, αν δεν έχετε. Χρησιμοποιήστε όλα τα δυνατά, αλλά λογικά μέσα, όπως γραφεία γνωριμιών, social media κ.λπ. Γενικά, αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε μια σημαντική συνάντηση για εσάς, όπου θα συζητήσετε ένα γεγονός των τελευταίων ημερών ή εβδομάδων ή θα σχεδιάσετε σημαντικές ενέργειες για το κοντινό σας μέλλον. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να είστε μέρος μιας συγκέντρωσης που σχετίζεται με μια γυναίκα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα σας δοθούν αρκετές ευνοϊκές ευκαιρίες και συνθήκες για την πραγματοποίησή τους. Κινητοποιήστε τον εαυτό σας και αποφύγετε καταστάσεις άγχους ή ανησυχίας. Σύντομες αγχωτικές καταστάσεις είναι δυνατές, χωρίς δυσμενείς συνέπειες. Αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί στις δαπάνες σας και γενικότερα στα οικονομικά σας. Η εβδομάδα δεν φέρνει μεγάλη κρίση στον προσωπικό ή τον οικογενειακό προϋπολογισμό, αλλά δεν αποκλείονται και τα δυσάρεστα λάθη. Οι άνδρες θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να προσαρμόσουν τις δαπάνες τους, να αναζητήσουν νέες πηγές εισοδήματος ή νέους τρόπους για να καλύψουν τις ανάγκες της οικογένειάς τους. Αποφύγετε να λύσετε τα προσωρινά σας προβλήματα με δάνειο ή πίστωση. Οι γυναίκες θα κατευθύνουν την προσοχή τους στην ανάπτυξη διαφόρων σχεδίων ή ιδεών που σχετίζονται με την οικογένεια. Μερικοί από εσάς θα παρέχουν σημαντική βοήθεια στην οικογένεια ενός παιδιού ή ενός εγγονιού. Είναι πιθανό να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με μια επερχόμενη οικογενειακή συγκέντρωση τους επόμενους μήνες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.