Τι σημασία έχει μια ζωή χωρίς εσένα; Μια ζωή χωρίς αγάπη, χωρίς δύο ζευγάρια χέρια να σε κρατάνε σε κάθε στιγμή, είτε εύκολη, είτε δύσκολη; Το χέρι απλά σου ζητάω να μου κρατήσεις, να προχωράμε μαζί δίπλα δίπλα και όχι απέναντι. Μαζί μπορούμε να είμαστε εναντίον όλων. Αρκεί μια αγάπη, ένα χάδι και όλα θα εξαφανιστούν στο λεπτό. Μην δίνεις σημασία σε κανέναν, κανείς πλέον δεν θέλει να σε βλέπει ευτυχισμένο. Μόνο εμένα κράτα και όλα θα γίνουν πιο φωτεινά. Αν μου κρατάς το χέρι, εγώ θα είμαι δίπλα σου να σου δίνω την αγάπη που για χρόνια σε είχε εγκαταλείψει.


Μην κοιτάς τον κόσμο, οι περισσότεροι είναι δυστυχισμένοι, μην σε νοιάζει για τους γύρω. Εμείς οι δύο τι κάνουμε! Μπορούμε να πάμε εναντίον όλων και να φτάσουμε στην δική μας ευτυχία, χωρίς να μας νοιάζει τίποτα; Κράτα με να πετάξουμε ψηλά στα σύννεφα, εκεί που κανείς δεν θα ζηλεύει μια αγάπη που δεν έχει κακία μέσα της. Μόνο μαζί, οι δυο μας, κάτω από την ομπρέλα της αγάπης της αληθινής, αυτής που δεν χωράει ψέματα, που δεν χωράει ζήλειες. Κράτα με να πάμε όσο πιο μακριά! Μαζί! Μόνο μαζί! Γιατί χωρίς εσένα δεν αξίζει τίποτα, χωρίς εσένα δεν υπάρχει παιχνίδι, αυτό το ωραίο το παιχνίδι, το ελεύθερο, χωρίς νόμους και κανόνες.


Κράτα με για να μην μας πειράξει κανείς, να μην μπορεί κανείς να μας φτάσει και να μας αγγίξει. Το χέρι σου αναζητάω σε κάθε μου σκοτάδι, το ψάχνω για να νιώσω την ζεστασιά, όταν η καρδιά μου κρυώνει και η ψυχή παγώνει. Κράτα με και πάμε μπρος στην ευτυχία, να σε κρατώ όταν θα έχεις κουραστεί και να με κρατάς όταν οι δυνάμεις μου θα με εγκαταλείπουν…

Άνδρεα Αρβανιτίδου

https://www.andreaarvanitidou.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.