Ο μονός ρόλος που γράφτηκε για εσένα πραγματικά, που αξίζει να ζεις καθημερινά, είναι να είσαι ο εαυτός σου! Ο δικός σου κόσμος, αυτός που έχει φυλαγμένες μέσα του τις αξίες κυρίως που μεγάλωσες, τα ιδανικά που έμαθες και έψαξες με τον καιρό να τα ταιριάζεις στα κομμάτια σου, ο κόσμος αυτός που ανήκει σε εσένα μόνο, που έρχεται και ξημερώνει τις νύχτες σου, που φέρνει κάθε τi καινούργιο και ζεσταίνει τη μέρα σου όλη. Κι αυτός ο κόσμος που θέλει να κρατάει τα δικά σου χέρια, τον κλειδώνεις κάποιες στιγμές απ’ έξω, για χάρη ενός άλλου κόσμου, αγνώστου και ξένου…

Ίσως γιατί όλους καταβάθος μας τραβάει το άγνωστο, το μυστήριο εκείνο που προσπαθούμε να ανακαλύψουμε, αλλά τις περισσότερες φορές δεν αξίζει τον κόπο, δεν μας ταιριάζουν τα λόγια και οι πράξεις που κρύβονται σε εκείνο το κατώφλι. Ο μονός ρόλος που μπορείς να ισορροπήσεις, εκείνος που είναι κομμένος και ραμμένος στα δικά σου μέτρα, το ένα και μοναδικό που μπορείς να υποστηρίξεις με απόλυτη ακρίβεια, είναι να είσαι εσύ κι όχι εκείνο που χάνεται στον αέρα που δεν γίνεται να αναπνεύσεις ποτέ και σε καμία στιγμή.


Δέσποινα Γρηγοριάδη

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.