Όταν σε έχω πλάι μου δεν φοβάμαι τίποτα, όταν βαδίζουμε μαζί δεν με νοιάζει τίποτα. Όλα μπορώ να τα αντέξω, όλα μπορώ να τα ξεπεράσω. Είσαι η δύναμη που μου λείπει και χρειάζομαι, είσαι η ώθηση για να υπερπηδήσω όλα τα εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά μου. Πλάι μου σε θέλω, ούτε μπροστά να μου ανοίγεις δρόμο, ούτε πίσω μου για να με προσέχεις. Πλάι μου με το ίδιο συγχρονισμένο βήμα, πλάι μου για να μπορώ να σε νιώθω, πλάι μου για να αντικρίζουμε μαζί το τέλος του δρόμου.


Να μου κρατάς το χέρι και να νιώθω τις παλάμες μας να ιδρώνουν, να αισθάνομαι τον παλμό σου όταν με σφίγγεις για να μην πέσω όταν σκοντάφτω, να χορεύω στον καυτό ρυθμό του έρωτά σου, χωρίς να καίγομαι. Συνοδοιπόρο να σε έχω στο ταξίδι της ζωής μου με βαλίτσα την αγάπη μας, δίχως να με νοιάζει ο προορισμός. Να ξυπνάω δίπλα σου κάθε πρωί κοιτώντας σε στα μάτια, να κοιμάμαι δίπλα σου κάθε βράδυ με την ελπίδα να σε δω ακόμα και στα όνειρά μου.


Σε θέλω δίπλα μου να σε αισθάνομαι, να σε ακούω κι ας μην μιλάμε. Στη σιωπή ακούω τα πιο ωραία λόγια σου, στη σιωπή ακούω τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου. Με ένα σου βλέμμα ξέρω τι θέλεις, τι ζητάς. Κι εσύ γητευτής της σκέψης μου, ξέρεις τι θέλω πριν ακόμα το πω. Αυτό θέλω, να σε έχω πλάι μου δίχως να φοβάμαι τίποτα…

Σοφία Β.

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.