Κάθε μέρα θα σου θυμίζω πόσο σ’ αγαπώ. Κάθε μέρα θα σου θυμίζω ότι η φλόγα της καρδιάς μου κρατιέται ζωντανή. Καθημερινά θα σου ψιθυρίζω μουσικές, για να σε ταξιδεύουν στο σύννεφο του έρωτά μου. Κάθε μέρα θα σου υπενθυμίζω πως σ’ αγάπησα με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Γιατί η δύναμη της αγάπης μου, στην καρδιά μου μέσα κρατιέται ζωντανή. Δεν πειράζει και δεν θυμώνω αν δεν θες να με ακούς. Στην καρδιά μου δεν έχει θέση καμία μετάνοια και καμία περιφρόνηση. Δεν σε αρνήθηκα και δεν θα σε αρνηθώ ποτέ. Και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό.


Κάθε μέρα θα σου θυμίζω με ρόδα και τριαντάφυλλα, τη μυρωδιά της αγάπης μου. Κάθε μέρα θα σου υπενθυμίζω το άγγιγμά μου και την απαλότητά του όταν θα ακουμπάει την ψυχή σου. Κάθε μέρα θα είμαι εδώ, για να σου υπενθυμίζω πως ποτέ δεν θα φύγω. Καθημερινά θα σου γράφω ραβασάκια στο νοερό μου φεγγάρι, για να θυμάσαι μέσα στη μέρα ότι η αγάπη μου είναι εκεί και είναι ακλόνητη.


Κάθε μέρα θα χαϊδεύω την καρδιά σου με φιλιά. Και στο κάτω – κάτω της γραφής, δεν βρίσκω λόγο για να μην τα κάνω όλα αυτά. Στο κάτω – κάτω της γραφής, στην καρδιά μου μίσος δεν χωρεί. Στο κάτω – κάτω της γραφής, σ’ αγαπώ και η φλόγα της καρδιάς μου κρατιέται ζωντανή. Και αυτό θα ήθελα να το θυμάσαι, σε όποιο όνειρο διαλέξεις να ταξιδέψεις. Η φλόγα της καρδιάς μου κρατιέται ζωντανή…

Μαρία Τσιντίδου

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.